Açıkçası ben de anlam veremedim neden böyle bir haber çıktı. Govou, geçtiğimiz günlerde Türkiye'de oynamak istemediğini açıklamıştı. Şimdi ise geldi gelecek şeklinde bir haber kafamı karıştırdı şahsen.
Bakalım Haldun baba neler yapacak :):D
Printable View
Açıkçası ben de anlam veremedim neden böyle bir haber çıktı. Govou, geçtiğimiz günlerde Türkiye'de oynamak istemediğini açıklamıştı. Şimdi ise geldi gelecek şeklinde bir haber kafamı karıştırdı şahsen.
Bakalım Haldun baba neler yapacak :):D
jose antonio reyes ismi geçmişti geçenlerde. şu an fenerbahçe haberlerinde de var.
reyes oyunu çift yönlü oynayabilir. kanattan top da taşır, forvette gol de atar. şu an için performansı düşüşte ancak baros gibi, kewell gibi tekrar kendini kanıtlama hırsına bürünürse, o zaman futbol ziyafeti izletir türkiye'de. galatasaray taraftarı ölüyü diriltir, bu potansiyeli biliyoruz. tek aklıma takılan şey, reyes sol ayaklı sanırım, bizim eksiğimiz olan sağ kanatta iş görebilir mi, emin değilim ?
şöyle ki ;
---------------- leo -----------------
uğur --- transfer ---- servet --- hakan
-------- ayhan ------ topal ----------
transfer ------- kewell --------- arda
---------------- baros ---------------
şeklinde.
Rijkaard çok daha farklı bir sistemle oynatacaktır diye düşünüyorum takımı.
Rijkaardın sisteminde fazla orta yapmayacağı için daha çok ceza alanına kat etceği için sağ kanatta bir solağın olması avantaj olabilir.Ama Reyes yararlı olurmu olmazmı bilemeyiz.
ya stoper transfer edicez de şimdiden 4 tane Türkiye'de hangi takıma versen banko oynayabilecek durumda olan stoperimiz var . Balta ve Topal da gayet başarılılar o bölgede (hatta balta en az bekteki kadar başarılı ) . Bir tane de aldık diyelim etti 7 . bizim semih'e kupayı geçtim hazırlık maçında bile forma gelmesi imkansız oluyor . Eğer yine bütün sezonda sakatlıkla boğuşmazsak stoperde sorun yaşamayız gibi geliyor bana ben mi yanlış düşünüyorum acaba ?
Sanırım üstteki haberin doğruluk payı var...
-----------------------------------------------------------------------------------
Sidney Govou'yu tanıyalım
30 Haziran 2009 Salı * 17:34
Türkiye'ye gelmeyeceğini açıklayan Sidney Govou,i Haldun Üstünel'in ikna turları sayesinde yumuşadı.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/govou.jpg
Daha önce Türkiye'den herhangi bir teklif almadığını ve bu teklifi alsa da Türkiye'ye gelmeyeceğini açıklayan Sidney Govou, Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel'in ikna turları sayesinde yumuşadı.
Doğan Haber Ajansı'ndan Kadir Çetinçalı imzasıyla geçen haberde de Fransız yıldızın, Galatasaray ile her an sözleşme imzalayabileceği ifade edildi.
Kariyeri başarılarla dolu olan Fransız yıldızı daha yakından tanımak ister misiniz?
SIDNEY GOVOU KİMDİR?
1996 yılında Lyon'un altyapısında kariyerine başlayan Govou, 1999 yılında profesyonel olarak Fransız temsilcisinde forma giymeye başladı. Lyon forması altında 367 maça resmi maça çıkan Fransız yıldız, bu maçlarda rakip filelere 72 gol atma başarısı gösterdi. Lyon'da genelde "kanatlarda" görev yapan Govou, özellikle sürati, top tekniği ve oyun zekası ile dikkatleri üzerine çekti.
Lyon'da 7 şampiyonluk, iki kupa şampiyonluğu gören Govou, 37 kez giydiği Fransa Milli forması altında 2003 yılında Konfederasyon Kupası şampiyonluğu ve 2006 Dünya Kupası'nda final sevinci yaşadı. 30 yaşında olan Govou, 1.75 boyunda orta saha ve forvet bölgelerinde görev yapıyor.
Kaynak: Webaslan.com
yada şöyle diyeyim. benim gösterdiğim kadroda arda ile kewell'in yerini değiştir. arda'dan o bölgede (10 numara gibi düşünürsek) gayet iyi verim alabiliriz. sağ kanada ise gerektiğinde adam eksiltecek, HIZLI, dikine kaleye inebilen ve son vuruşları iyi yapabilen bir futbolcu (soldaki kewell gibi) getirilse daha iyi olmaz mı ? ve bu futbolcu gerekirse baros'un yanına da çekilebilmeli, olası sistem değişikliğinde.
giovani dos santos, ryan babel. rüya gibi ama istenen isimler bunlar.
Govou bitti bence ..Hayırlı olsun..
Bence bu haber şaşırtma olabilir.Haldun Üstünel bu herşey beklenir.
Govou tam aradığımız tipte oyuncu. Gelirse cok iyi olur ama 2gün önce sanırım acıklaması varmış TR ye gelmem diye. Aradan gecen günlerde ikna edildiyse bilemem; ama Govou iyi transfer olur.
Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, yeni sezon için Milan Baros´un yanına partner olarak adı geçen O. Lyon'un forvet oyuncusu Sidney Govou hakkında MARATON.COM.TR’ye açıklamada bulundu.
Telefon ile ulaştığımız Adnan Sezgin yaptığı açıklama, Bahsi geçen oyuncu ile ilgili bir görüşmelerinin olmadığını ve bu haberlerin nasıl ve nereden çıktığına anlam veremediğini belirtti. Transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten Adnan Sezgin en kısa zamanda yeni transferlerin takıma katılacağının da müjdesini verdi.
MARATON.COM.TR/ ÖZEL
HABER: Burak ÖZKAYA
Galatasaray taraftarları için üzücü bir haber. Çok iyi bir transfer olurdu.
adnan sezgin'in açıklamaları doğruysa transfer yakın. govou olmaz, babel olur. :p
beklemedeyiz.
Haldun Üstünel açıkladı.Bir stoper ,bir forvet dünyaca ünlü yıldızı cuma günü İstanbul'a imzaya getireceğini.
Böyle diyip de Govou'yu getirirlerse şaşırmam :D
Haldun Üstünel'in Owenı bitirdiği haberleri çıkıyor.
Ben de merak ettim..
Bir yöneticinin düğünü falan vardı sanırım.
Hatta Haldun yoksa transfer vardır diye yöneticiler espri yapmıştı. O günlerde söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Ben de ağzından duymadım ama TV'de böyle dedi diye haber yaptılar. Yanabcı Bir defans bir de yabancı forveti bitirdik ama şu an açıklayamıyoruz demişti.
kendim duymadan inanamıyorum ama güvenimiz tam haldun abi'ye. :)
şu forvet babel olsun, 1 gün aralıksız vuvuzela çalarım. :n:
Ben ağzımla vuvuzela taklidi bile yaparım :)
Owen olsa da fena olmaz.
Ertuğrul doğru söylüyor.TV'den açıklanmıştı.Büyük olasılıkla santrafor Owen-stoper Neill.
Neill muylaka alınacak bence hem stoper hem sağbek oynuyor..Çok iyi olur..
G.zan fos çıkarsa stopere geçer sağdada uğur oynar Servette kalıyor zaten..
HaLa sürpriz bir isim bekliyorum Rijkaard servet gitmediği sürece sadece sağ açık alsanız yeter demiş takımın transfere ihtiyacı yok demiş galiba...
Gökhan Zan, Servet gitmezse kulübede oturur Servet-Emre Güngör oynar bence.. 2 tane teknikten nasibini almamış oyuncuyu oynatmaz umarım Rijkaard :D
Bence Emre Güngör'ün tekniği Gökhan'dan üstün.. Ayrıca daha çabuk.. Galatasaray defansı 3 ağır adamı (Servet-Gökhan-Hakan Balta) kaldıramaz..
Ben sadece tekniklerinden bahsetmiştim yoksa sakatlıktan kurtulmuş bir Emre Güngör Gökhan Zan'dan çok daha iyi bir tercih olacaktır.
Bir an önce transfer işini halletmemiz lazım takımla uyum sağlamaları için.. Benim umudum pek yok ama hayırlısı..
Artık bir transfer yapalım bıktım beklemekten..
hafta sonuna kadar bir tane sağ açık transfer gerçekleşecek merak etmeyin.
Haldun Üstünel bir ortasaha,bir forveti haftasonu Hollanda kampına getireceğini söyledi. Stoper yok yani. Öncedende paylaşmıştım bu haberi.
Govou hayırlı olsun bu arada.
Govou falanmı geldide ben kaçırdım. Bu adam ben Türkiye'ye gelmek istemiyorum diyordu fikir değiştirdiyse bizim için çok nokta bir transfer olur.
Ve Owen konuştu!!!
Galatasarayımız ile anılan Michael Owen'a konuştu. Herkes ‘gelmez' diyor, ama İngiliz yıldız farklı düşünüyor
Galatasarayımız ile anılan Michael Owen´a konuştu. Herkes ‘gelmez´ diyor, ama İngiliz yıldız farklı düşünüyor: “Şartlarım sağlansın, Türkiye´ye gelirim...”
Fanatik gazetesi 11 Mayıs 2009 yazılı haberinde: “Galatasaraylı iki yönetici (Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin) İngiltere'de Michael Owen ile masaya oturdu.” O zaman ‘imkânsız' gibi gözüken bu transferde, son günlerde yeni gelişmeler yaşandı. FANATİK, eski günlerini arayan ve sakatlıklardan yakasını kurtaramayan İngiliz yıldıza, Türkiye haklarını elinde bulunduran Murat Kuş aracılığıyla ulaştı.. Ve söz Owen'da: “Şartlarım belli; 3 milyon Euro imza parası ve yıllık 3 milyon Euro'dan 4 senelik kontrat. Şartlarım kabul görürse ‘evet' derim. Türkiye'ye gider misiniz sorusu anlamsız. İsteklerim yerine getirilirse elbette giderim...” Owen'ın aralarında Hull City ve Stoke City'nin bulunduğu 4 İngiliz kulübü ile görüştüğü, ancak istediği rakamı kabul ettiremediği bildirildi. Olympiakos da dün bir açıklama yaparak, Owen'la temasları olmadığını ifade etti. Gaziantepli Tabata'nın da Galatasaray'ın listesinde olduğu ileri sürüldü.
Kaynak: Fanatik
Owen'da bitmek üzere belki Türkiye'ye gelip yeni bir çıkış yakalayabilir.
Habere inanası geliyor insanın keşke Tabata'yı alsak.