dimi yani, artık bir ön libero bekliyoruz. :icon_wink::icon_wink:
Printable View
İyi de 2 olayın benzerliğini bende çözemedim. Topuz olayında Fenerbahçe'ye haber gönderen Topuz, beni alın diyen Topuz, isterseniz hemen imza atmaya gelirim diyen Topuz. Bu gelişmeler üzerine de Fenerbahçe bonservisini almaya çalışıyor ve bu konuda anlaşıyorlar.
Bekir olayı ise farklı. Fenerbahçe o dönemde takımda 5 stoper olmasına rağmen sırf Gaziantep de para kazansın kaptanından diye teklif yapıyor. Ama kabul edilmiyor, Fenerbahçe de Bekir ile anlaştıklarını, sezon sonu bedelsiz transferi gerçekleştireceklerini söylüyor. Kızıl bu sefer çıkıp benim oyuncumu Fenerbahçe bedelsiz alamaz, gerekirse Fenerbahçe harici her takıma bedelsiz satarım tarzı şeyler diyor.
Yani Bekir'i o dakikadan sonra istese de satamaz ki Bekir başka kulübe beni alın diye haber de göndermemiş. Fenerbahçe de buna bağlı olarak o açıklamayı yapıyor.
Kızıl'ın transferlerin nasıl gerçekleştiği konusunda bilgisi olmamasından kaynaklanan gereksiz açıklamaları olayı büyüttü. Yoksa doğru olmayan bir durum yok Fenerbahçe'de, şu anda olduğu gibi.
Bizim yönetime çok yakın bir kişinin forumuzda söyledi söz
''Arkadaşlar gözümüz aydın, Mehmet Topuz En geç perşembe gün Fenere imza atıyor. Kayserisporumuzun kasasına 8.5 milyon € ve Gökhan emreciksin giriyor''
Söyleyenin lafına inanırım çok hayırlı olsun diyelim o zaman:)
Yahu o kadar para verene kadar Topuz'a hem Aragones'in parasını verir gönderirdin, kalanıyla da başka transfer de yapardın. Doğruysa çok para cidden.
Şuanlık para ve verilen oyuncu çok duruyor ama M.topuz paranın karşlığını verebilecek yetenekte..
Çok para o zaman gerçekten. İş inada binmese de Aziz Yıldırım bu parayı gözden çıkarmış çünkü Beşiktaş gündeme gelmeden önce de takımlar anlaşmak üzereymiş. 150 milyonumuz var futbol için deniyordu, bu sezon kullanılacak sonuna kadar herhalde.:D
Hele ki bu kadar söylenenden sonra gelmesi büyük olay olur.:D Ama Özer konusunda Ankaraspor Topuz'a ne veriyorsanız 1 fazlasını verirseniz satarız dediyse, 10 milyon da onun için verilirse, yabancı almaya para kalmayacak ondan korkuyorum.:D
Daum'un Fenerbahçeye geldiği resmi siteden duyuruldumu ?
Aragones gönderilmeden duyurulmayacak, ne Aykut ne de Daum. Aragones ne zaman gönderildi haberi verilir, hemen ardından bu 2 isim açıklanır.
Ben 5 m € + Emreciksin'in bile fazla olduğunu düşünüyorum. Hele ki 8 m € + Emreciksin uçuk bir teklif olmuş ama şu çok açık ki Demirören çıktı Topuz Beşiktaş'a hayırlı olsun dedi, Aziz Yıldırım çıktı ya Fenerbahçe'de ya Kayserispor'da oynar dedi. İki başkandan bir tanesi bu transfer savaşından mağlup ayrılırsa camiasında az veya çok itibar kaybına uğrayacaktır. Bu iş güç gösterisine dönüştüğünden dolayı artık para 2. plana atıldı. Açıkçası baya sıktı bu Topuz konusu. Spor kanalı açıyorsunuz Topuz, radyo dinliyorsunuz Topuz, canlı bağlantılar oluyor her bağlanan Beşiktaş'lı aynı şeyleri tekrarlıyor, her bağlanan Fenerbahçe'li aynı şeyleri tekrarlıyor. Televizyona çıkan bu konuda fikir sahibi bir dönem bazı koltuklarda bulunmuş insanlar çıkıyor hep aynı açıklamalar. Artık iş federasyona mı gider, nereye giderse gitsin ama erkenden çözülsün.
Aziz Yıldırım'ın 15 Hazirana kadar hoca konusu ve transferler çözülecek sözü umarım yönetimi sıkıntıya sokmaz. Bu sözden dolayı acele davranılarak boş transferler umarım yapılmaz. Gerçi medyada çıkan isimlere bakıldığında çoğu tam ihtiyacımız olan adamlar. Ali Koç'un ben 3 yıldır böyle transfer yoğunluğu görmedim gibisinden sözü de bu sefer transferlerin tam istediğimiz gibi olacağını gösterir gibi. Bu sefer transferler erkenden çözülüp hoca da takımın başına geçerse çok daha iyi olur.
Bilgisiz konuşan insan olacağıma cahil insan olurum daha iyi..
Sözleşmesinin bitimine 6 ay kala her futbolcu istediği her takım ile görüşmekte özgürdür.
En azından FM açıp deneseniz bile farkına varabilirdiniz, bazı şeyler gözleri bu kadar kör etmemeli..
%80'den fazlası olmamak sureti ile isim hakkı adı altında satın alınabileceği günlerdir anlatılıyor.Kulüpler kendi aralarında resmi olarak protokol imzalayabilirler, oyuncu onayı öncesi hazırlanan protokoller olduğu için yasaldır.
Aziz Yıldırım protokolde Fenerbahçe haricinde başka bir kulübe satılması halinde 5 Milyon Euro tazminat ödemekle yükümlüdür ekletmiş Aziz Yıldırım :)
5 Milyon Euro isteyen Kayserispor, bu parayı ödememek adından başka kulüplerde 10 Milyon Euro isteyerek satacağını unutmamak lazım.Aksi taktirde satmaz, benchte tutar daha iyi..
Bir oyuncu daha bedavaya gelir Fenerbahçe adına, Kayseri asla bedavaya da vermez.
Ayrıca Topuz alelen herşeyi beyan etti, IMKB'de bildiri var.Beşiktaş olası bir ceza aldığında (ki Kayserispor başvurursa hoş şeyler olmayacağı belli) Topuz da ceza alacaktır. Fenerbahçe bu işten sıyrılır, nedeni ile belli, FIFA herşeyin yazılı olarak bildirilmesini istiyor.Fenerbahçe herşeyi usülünce yaptı, FIFA kurallarının bir kelimesinin bile dışına çıkmadı.Arayanlara yukarıda kural belli ve açık.
En az 6 ceza alması demek Topuz'un sözleşmesinin 1 yıl otomatik olarak uzaması demek.
Süleyman Hurma Beşiktaş'ın yaptığı üsulsüzlüğü ima ederek derhal vazgeçmesi gerektiği ima etti, aksi taktirde belli ki TFF UÇK'ya başvuracaklar, belli ettiler.Bununla beraber 1 yıl kazanacak Süleyman Hurma, oyuncusuna da gözdağı vermiş olacak.Fenerbahçe'de oynamak istemese bile Kayserispor'a geri dönmesini istiyor.
Herşeyi oturup planlamış Kayserispor ve Fenerbahçe yönetimleri.
Beşiktaş daha erken gidip Kayserispor ile anlaşsa, bu amatörlüğü yapmamış olsa belki transferin 1. günü imza atmış bile olabilirdi.FIFA kuralı olmasaydı bile Kayserispor ile görüşmeyen Bjk'ın satın alma imkanı var mıdır? Bonservisi başka türlü satın alamazsınız.
Topuz'un psikolojik anlamda gerilmesi normal, 10 gün önce Fenerbahçe ile görüşüp Aziz Yıldırım bir kelimesini anlamadan kırılıp Beşiktaş ile görüşen bir futbolcunun Süper Lig'de hiç oynamaması gerekir, bu amatörlüğü/profesyonelsizlik abidesini yarı-amatör Kuzey İrlanda 2. Lig'inde bile yapmazlar..
Yıldırım Demirören dememiş miydi Recep Mamur ile görüştüm ama Fenerbahçe'ye sözüm var dedi diye.
Hani nerede anlaşma?
Beşiktaş istemiş, Kayserispor reddetmiş.
Kayserispor istemeden Beşiktaş görüşemez.
İkincisi Fenerbahçe'nin evrak bildirimi yapıp yapmadığı konusunda neye göre fikir sahibisiniz? Hisleriniz ise bunu söylemek bile hiç hoş değil..
Bu resim tff.org'dan alınmıştır.
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/10/601.jpg
kulüp bayernle anlaşma sağladı zaten hamit heran imza atabilir
Tabii burada durum farklı. Demek ki Fenerbahçe Mehmet Topuz'u satın alma hakkını almış.
Bu durumda benim merak ettiğim, Fenerbahçe kulübü bu satın alma hakkı için Kayserispor kulübüne ne vermiş. Eğer Mehmet Topuz ile Fenerbahçe anlaşamaz ise, Fenerbahçe ne kaybetmiş olacak? Sonuçta Kayserispor kulübü başkanı babasının hayırına bu protokole imza atmaz. Herhalde bu protokolü imzalama karşılığında Kayserispor kulübü bir meblağ aldı. Eğer böyle bir meblağ yok ise, Kayserispor başkanı kulübünün çıkarlarını korumamış demek. Bu daha da vahim bir durum. Çıkarı olmadan kimse böyle bir anlaşmaya girmez, girmemeli.
FIFA transfer talimatına göre, oyuncu ile görüşmek için futbolcunun kulübüne görüşme yapmak istediği hakkında bir yazı göndermek yeterli. Kayserispor kulübünün onayını almasına gerek yok Beşiktaş'ın. Sadece görüşeceğini bildirmesi yeterli. Yıldırım Demirören'in açıkladığına göre Topuz ile görüşmeden onceki gün Kayserispor başkanına görüşme yapmak istendiği sözlü olarak bildirilmiş. Cevap olarak da biz Fenerbahçe ile anlaştık, veremeyiz cevabını almış. Eğer bu görüşme isteği yazılı olarak da tebliğ edildiyse, Beşiktaş'ın bu konuda açığı yok.Quote:
Ayrıca Topuz alelen herşeyi beyan etti, IMKB'de bildiri var.Beşiktaş olası bir ceza aldığında (ki Kayserispor başvurursa hoş şeyler olmayacağı belli) Topuz da ceza alacaktır. Fenerbahçe bu işten sıyrılır, nedeni ile belli, FIFA herşeyin yazılı olarak bildirilmesini istiyor.Fenerbahçe herşeyi usülünce yaptı, FIFA kurallarının bir kelimesinin bile dışına çıkmadı.Arayanlara yukarıda kural belli ve açık.
Süleyman Hurma Beşiktaş'ın yaptığı üsulsüzlüğü ima ederek derhal vazgeçmesi gerektiği ima etti, aksi taktirde belli ki TFF UÇK'ya başvuracaklar, belli ettiler.Bununla beraber 1 yıl kazanacak Süleyman Hurma, oyuncusuna da gözdağı vermiş olacak.Fenerbahçe'de oynamak istemese bile Kayserispor'a geri dönmesini istiyor.
A club intending to conclude a contract with a professional must inform the player's current club in writing before entering into negotiations with him. A professional shall only be free to conclude a contract with another clubif his contract with his present club has expired or due to expire within six months. Any breach of this provision shall be object to apprpriate sanctions.
Türkçesi:
Profesyonel bir oyuncuyla anlasma yapmak isteyen bir kulüp‚ oyuncuyla görüşmeye baslamadan önce kesinlikle oyuncunun klubunu yazili olarak bilgilendirmek zorundadir. Oyuncu ancak sözlesmesi sona erdiginde ya da sözlesmesinin sona ermesine 6 ay varsa baska bir kuluple anlasabilir. Buna aykiri eylemler uygun sekilde cezalandirilir.
Tabii Topuz Beşiktaş ile sözleşme imzalamadıysa durum değişir. Bu konuda da net bir bilgi yok ortada.
Herşey planlanmış mı? Bence bu olay Mehmet Topuz, Kayserispor, Fenerbahçe ve de Beşiktaş için yüzkarası bir durum. Ayrıca yukarıda yazdığım gibi Kayseri ile görüşmek, para konusunda anlaşmak zorunda da değil futbolcu ile görüşmek için. Kayserispor'u bilgilendirmesi yeterli FIFA talimatına göre.Quote:
Herşeyi oturup planlamış Kayserispor ve Fenerbahçe yönetimleri.
Beşiktaş daha erken gidip Kayserispor ile anlaşsa, bu amatörlüğü yapmamış olsa belki transferin 1. günü imza atmış bile olabilirdi.FIFA kuralı olmasaydı bile Kayserispor ile görüşmeyen Bjk'ın satın alma imkanı var mıdır? Bonservisi başka türlü satın alamazsınız.
Bir tarafta Kayserispor kulüp yöneticileri, futbolcuya o takıma gidemezsin, seni bu takıma yollayacağız diyor, bunu demekle kalmıyor iddiaya göre kulübü bu isteğe maddi olarak bağlayan bir protokole imza atıyor.
Diğer tarafta futbolcu bir oraya gitmek isterim diyor, bir buraya gitmek isterim diyor. Forma giyiyor. Resim çektiriyor. Topuz ile geçmişte bire bir konuşmuş kişilerin açıklamaları Topuz'u bukalemun'a benzetecek havayı ortaya çıkartıyor.
Futbolu ile anlaşamamış, futbolcunun gitmek istemediğini açıkladığı kulüp ille de bana geleceksin diye tutturuyor.
Bu olay tamamen yüz karası.
Tabii bir de TFF ve de FIFA'nın talimatları arasında:
Hiçbir kulüp, baska herhangi bir tarafa veya üçüncü kişilere is ve transfer ilişkisi çerçevesinde bağımsızlığını, politikasını ve takımlarının performansını etkileme imkanı tanıyacak şekilde bir sözleşmesel ilişkiye giremez.
Fenerbahçe kulübü ve Kayserispor kulübü arasında yapıldığı iddia edilen protokolü kapsar mı emin değilim. Bu idia edilen protokolün Kayserispor'un bağımsızlığını etkilediği ve de yapılan bu protokolün uygunluğu tartışılabilir.
FIFA ve CAS bu tip durumlarda oyuncunun lehine karar veriyor. Oyuncu transfer olduktan sonra cezalar uçuşuyor. Ancak tabii bu uyuşmazlığı cözecek olan TFF ve kurulları. Onların ne yapacağını zaman gösterecek.
Abi yazı göndermek yeterli demişsin de o zaman hiç gerek yok bu kurala. Yazı gönder, kulüp satmak istemiyorum dese bile sen oyuncuyla görüş, oyuncunun aklını çel, oyuncu gitmek istiyorum desin, sonra da kalırsa verimli olamaz düşüncesiyle ucuza oyuncuyu satmak zorunda kal. Burada zararlı çıkan kulüp olmuyor mu? Mehmet Topuz için yazmadım, herhangi bir örnek verdim.
Mesela Fenerbahçe Galatasaray'a yazı yazıp Baros ile görüşüyorum dese, Barso'a senelik aldığı paranın 3 katını teklif edip aklını çelse, sonra Baros da GS yönetimine ya beni satarsınız ya da sahada boş boş dolaşırım, burada oynamak istemiyorum die tutturup Baros'un değeri 10 iken sırf yararlanamayacağım diye 5'e satmak zorunda kalsa bu doğru bir transfer mi olacak? Burada Galatasaray'ın hakkı yenmiş olmaz mı? Sana yazı gelsin, sen reddet ama karşı taraf oyuncun ile görüşmeye devam etsin, sonra da oyuncu kulübu yarı tehditle ikna etsin ve transfer gerçekleşsin.
Mehmet Topuz yarın bir basın toplantısı düzenleyecek ve Fenerbahçeye gitmeye karar verdiğini açıklayacak kesin haber
8.5 milyon euro + emreciksin mi :icon_eek: Yönetim çıldırmış resmen yazık bu paraya Mehmet Topuz'u ne sanıyorlar gelicek 10 gol 20 asist mi yapacak ? Hemde yaşananları biliyoruz Yönetim nasıl böyle bir hata yapar ?
Galatasaray örneğini vermen iyi olmadı Serkan. Alican birazdan gelir niye Galatasaray'ı karıştırıyorsunuz diye kızar. Demedi deme. :n:
Topuz için Beşiktaş'a son süre!
Mehmet’in Menajeri Metin Korkmaz, Beşiktaş’a bugün 17.00’ye kadar süre tanıdıklarını belirtti, bunun sonunda Kayserispor isterse Fenerbahçe ile görüşeceklerini açıkladı.
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yaşanan Mehmet Topuz gerginliğine yeni bir perde daha açıldı. Bugüne kadar siyah-beyazlı kulüp dışında kimseyle görüşmeyeceğini belirten Kayserisporlu futbolcunun Menajeri Metin Korkmaz, Fenerbahçe’ye kapılarını açtı.
Bugüne kadar sürekli Beşiktaş’ı ön planda tuttuklarını ve siyah-beyazlıların Kayserispor ile anlaşmasını beklediklerini ifade eden Korkmaz, somut bir sonuç alamadıklarını söyledi. Korkmaz, bundan dolayı Beşiktaş’a bugün 17.00‘ye kadar transferi tamamlamaları konusunda süre verdiklerini belirterek, “Anlaşamamaları durumunda Kayserispor’a geri döneriz” diye konuştu.
Metin Korkmaz, sarı-kırmızılıların, “Fenerbahçe ile görüşün” demesi durumunda ise sarı-lacivertlilerle konuşmaya başlayacaklarını belirterek, Beşiktaş’a adeta gözdağı verdi.
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki Mehmet Topuz gerginliği üst düzeye ulaşırken, bu durum, siyah-beyazlı futbolcuları da çok rahatsız etti.
...
Sporx
Beşkitaşa son süre gibi haberler çıkmaya başladı zaten menejer ve topuz bu bahaneyle dönecek büyük ihtimal.Yarında imzalar atılır
Böyle diyosunuzda kesin bişi yok daha ortada. :)
Son anda Beşiktaşa imza atar, Kayseride kalır falan belli olmaz bu işler. Şahsen televizyonda imzayı atmadan hiç birşeye inanmam.
Ben daha dün akşam M.Topuz'un konuşmasını koydum,kararı hala kesin ve net...
Senin dediğin gibi olursa ben burada herkesin kafasını şişirdim özür dilerim diyeceğim...
Basın toplantısında aynı şeyleri söylerse ve imza atmazsa burada özür dileyecekmisin ve diğer bu iş bitti F.Bahçe'ye imza attı diyen arkadaşlar...
Açıkçası Mehmet Beşiktaş'a imza atarsa üzülmem Çünkü bize faydalı olacağını sanmıyorum Ama o şahsın çirkin sözlerinden sonra ve 1960 model transfer tekniklerine başvurmalarından sonra Bu iş gerçekten inada bindi ve Aziz Başkan her şeye rağmen bu işi bitirir bitirecektir . Zaten haberler çıktı Beşiktaş'a süre verildi filan , Kayseri ile anlaşamadılar diyecek işin içinden çıkacaklar . Yine söylüyorum Mehmet'e asla değmez ama ortada inat ve gurur mücadelesi var . Fenerbahçe Klübüne "ezik" diyenler Şimdi taraftara nasıl bakacaklar merak ediyorum . Ayrıca Bu klüplerimize de çok iyi örnek oldu Futbolcuyu otellere kapatıp forma giydirmekle transfer edilmiyor Bu 1960 1970lerdeydi :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benim işin kime gittiği hiç umurumda değil . Ama ortada çirkin sözler var Ben işin burasını konuşuyorum
Mehmet Topuz o kadar şey dedi ki artık gidip Fener'e imzalarsa iyi ki almamışız derim.Menajeri Metin Korkmaz diyordu "Ben Mehmet'in duruşunu biliyorum,bu kararından asla vazgeçmez."Eğer yarın ki basın toplantısında çıkıp benim kararım kesin,Beşiktaş'tan başka takımda oynamam derse tabii ki helal olsun der bağırımıza basarız ama dediğim gibi o kadar sözün üstüne bir anda dönerse Mehmet Topuz'un kişiliğini anlamış oluruz zaten.
TOPUZ`UN MENAJERİ HABER1903`E KONUŞTU..
Bugün basında çıkan, Topuz"un menejeri Metin Korkmaz tarafından Beşiktaş"a saat 17.00 ye kadar süre verildiğiyle ilgili haberlere Metin Korkmaz"dan cevap geldi.
HABER1903"e konuşan Korkmaz "" Şunu herkesin bilmesini istiyorum, ben Mehmet Topuz"a Beşiktaş forması giy veya Beşiktaş"lıyım de demedim. Bu tamamen Topuz"un kendi iradesiyle gerçekleşmiştir. Biz Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören"e söz verdik, bunun dönüşü olmaz. Bugün gazetede çıkan haberlerle ilgili olarak kimseyle konuşmadım. Haber1903 vasıtısıyla kamuoyuna sesleniyorum, yok biz saat 17.00 ye kadar zaman vermişiz, yok biz Fenerbahçe ile görüşecekmişiz, bu haberler yalandır. Mehmet Topuz 26 yaşında olgun, dürüst, sözünün eri bir delikanlıdır. Dün ne dediysek bugün sözümüzün arkasındayız."" dedi.
HABER1903
haber1903 özel haberidir kaynak gösterilmeden
Ayrıca M.Topuz bugün bir basın toplantısı yapabilir...
Kaynak sağlam abi ben kayserispor hakkında birşey dediysem olur:)
Backroundum iyidir bu konuda:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Basın toplantısını yarın kayseride yapacak anıl hereşeye rağman kayserispora verdiği emekten dolayı kendisine burda bir plaket verilecek ve büyük ihtiaml yarın burda açıkalayacak fenere gideceğini
Deniz herkes senin sadece resmi oLmayan bir Lafına bakarak Mehmet Topuz un Fenerbahçe ye gideceğini düşünmeye başLadı ama gazeteLerde Topuzun ve Menajeri nin bizzat senin söyLedikLerine zıt oLan açıkLamaLarı var. Ne iş anLamadım ben.
Hayrettin abi ben bildiğim bir kaynağı bu taransferdeki karmaşıklığı sağlam kaynaklardan aldığım bilgiyle söylüyorum herkesin inanmasını beklemiyorum zaten önceki mesajımın birinde her ihtimal karşı %90 dedim herkesin böyle düşünerekten şidmdiden ortalığı karıştırmamak içni
Lemi Çelik radyospor'da Fenerbahçe'nin Ankaraspor'la Özer için görüşmelerde epey yol aldığını ve Fenerbahçe'ye verilen söz olduğunu söyledi. Özer'in önceliği Fenerbahçe, zaten eşyalarını topladı dedi. Büyük ihtimal bu transfer gerçekleşir.
F.Bahçe Özer için 4 milyon € + 2 futbolcu önermiş...
Ankaraspor'da isteklerini söylemiş...
Lemi Çelik orta yoldu buluşulup anlaşılır dedi...
Ayrıca eşyalarını da toplamış Özer. Büyük ihtimal Cuma'ya kadar açıklanır.
Sercan'ın babası kafaları karıştırdı
Bursaspor'un genç yeteneği Sercan Yıldırım için bir yandan Fenerbahçe ile görüşüldüğü öğrenilirken bir yandan da İngiliz kulüplerinin atak yaptığı iddia edildi. Bu iddialara ve menajerlerin konuşmalarına ise son noktayı Yıldırım'ın babası koydu.
Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna alınan ve Azerbaycan ve Fransa ile oynanan özel maçlarda forma şansı bulan Sercan Yıldırım'ın talipleri çoğaldı. Başta Fenerbahçe olmak üzere, Manchester United, Liverpool, Manchester City, Tottenham ve Hamburg gibi büyük takımların da Sercan'ı istediği iddia ediliyor.
Bu iddialara ve menajerlerin açıklamalarına ise Sercan'ın babası Kenan Yıldırım ilginç bir açıklama yaptı. Kenan Yıldırım, dün Fenerbahçe Kulübü ile anlaşmaya varıldığını belirten menajer Efgan Erciyas'ın kendilerinin menajeri olmadığını ileri sürdü.
SERCAN'IN MENAJERİ BENİM
Kenan Yıldırım, oğlu Sercan ile ilgili tüm görüşmeleri kendisinin yaptığını, kendilerinin Efgan Erciyas ile yollarını uzun zaman önce ayırdıklarını savundu.
Kenan Yıldırım, "Oğlumla ben ilgileniyorum. Evet doğru Fenerbahçe vardı. Bize de ulaşmaya çalıştılar. Ama İngiliz kulüplerle görüşmemiz daha ağır bastı. Efgan'ın Sercan ile hiç bir bağlantısı kalmamıştır. Dün gidip görüşmesinden de, başkan İbrahim Yazıcı ile görüşmesinden de haberimiz yok. Bizim menajerimiz olmayan biri bu görüşmeleri yapamaz" dedi.
SERCAN LİVERPOOL'U İSTİYOR
İngiliz ekiplerinin kıyasıya mücadele ettiği Sercan için 1 aydır görüşmelerin sürdürüldüğü ve genç yeteneğin İngiliz ekiplerden Liverpool'a gitmek istediği ileri sürüldü.
Çocukluğundan beri hayali olan Liverpool kulübünün ise Sercan Yıldırım için bonservis bedeli olan 7 milyon Euro'yu hazırladığı iddia edildi. Azeri iş adamı Rıza İbanov'un araya girdiği görüşmelerde pazarlığı menajer Bernard'ın yaptığı öğrenildi. İngiliz Kulüplerinden Manchester City'nin de yüksek rakamlar teklif ettiği öğrenilirken, bu konuda Sercan'ın da fikri alınacağı belirtildi.
SPORX.COM'UN NOTU:
Her ne kadar Sercan Yıldırım'ın babası Kenan Yıldırım, "Efgan Erciyas oğlumun menajeri değil" dese de, Erciyas'ın transfer için Fenerbahçe temaslarda bulunduğu bir gerçek. Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgiye göre ise Sercan Yıldırım da bu girişimlerden haberdar. Bu anlamda Sercan Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye yakın olduğuna yönelik haberimizin arkasındayız. Eğer kulübü izin verirse önümüzdeki günlerde Sercan Yıldırım'ın sarı-lacivertli ekiple sözleşmeyi imzalaması ise kesinlikle sürpriz olmayacak.
DHA
Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından FC Köln'ün eski teknik direktörü Christoph Daum, sözleşmesindeki bir maddeyi kullanarak FC Köln'den ayrıldığını söyledi.
Daum, ''Die Welt Online'' adlı internet sitesine verdiği röportajda, FC Köln'ü yarı yolda bıraktığı yönündeki eleştirilere karşı çıkarak, ''Açıklıkla söylüyorum ki, ben doğru davrandım. Sözleşmeyi bozmadım. Sözleşmede var olan bir maddeyi kullandım. Şimdi başı dik olarak yeni görevlerime konsantre olabilirim'' dedi
''Fenerbahçe'deki yeni görevinize başladınız mı?'' şeklindeki bir soruya karşılık, Daum, ''Ben yeni iş verenim hakkında bir şey söyleyemem. Orada bir teknik direktörün sözleşmesi olduğu için bu konuda bir şey söylemem yasaklandı'' şeklinde konuştu.
FC Köln'ün ikinci ligde bulunduğu dönemde takımın başına geçtiğinde hayatının en büyük riskini aldığını belirten Daum, o dönemde Şampiyonlar Ligi'nde oynayan ve daha yüksek talepleri olan takımları reddettiğini ifade etti.
Daum, ''Türkiye'deki sözleşmenizden çıkabilme yönünde bir madde var mı?'' yönünündeki bir soruya karşılık, ''Hayır'' cevabını verdi.
Maraton
Çarşamba oldu şapka nerede imza nerede :D ?
Fenerbahçe'nin yurt dışından yıldız transferinin kim olacağı merakla beklenirken, Çizme Basını bu ismin Bayern Münich'in İtalyan forveti Luca Toni olduğunu iddia etti.
Transfer haberleriyle ünlü Calciomercato isimli internet sitesi, Bayern Münih'ten ayrılacağını açıklayan Luca Toni'nin talipleri arasında Fenerbahçe'nin de yer aldığını ve Daum'un ısrarla bu transferi istediğini ileri sürdü.
Dış transferde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Yönetiminin, Lugano ile de anlaşma noktasına geldiği, tek pürüzün oyuncunun menajeri Figger'in istediği yüksek imza bedelinin olduğu öğrenildi.
Uruguaylı futbolcuyu kalmaya ikna eden sarı lacivertli yöneticilerin Juan Figger ile pazarlıkları sürdürdüğü, birkaç gün içinde Lugano ile sözleşme yenilenebileceği bildirildi.
Kaleci Volkan ile de büyük ölçüde anlaştıkları ortaya çıkan Fenerbahçe Yönetimi'nin birkaç gün içinde bu transferi de noktalayacağı ifade edildi.
Sarı lacivertlilerde dış transfer gündeminde olan Özer Hurmacı içinse Ankaraspor'un istediği bonservis bedelini yüksek bulunduğu; başkent ekibinden indirim talep edildiği gelen haberler arasında.
Ankaraspor'un bu transfere karşılık Fenerbahçe'den Uğur Boral'ı istediği, ancak sarı lacivertlilerin bu teklife sıcak bakmadıkları ortaya çıktı.
Bursasporlu Sercan için ise sarı lacivertlilerin ocak ayından beri herhangi bir girişimde bulunmadıkları ve bu transferden vazgeçtikleri belirlendi.
Ligtv
Ben de Sercan için Fenerbahçe'nin devre arasından sonra bir girişimde bulunmadığını duydum. Keşke devre arasında olduğu gibi yapsa yönetim, şu oyuncularla ilgileniyoruz diye açıklamışlardı devre arasında. Bizde merak etmesek.:D
Luca Toni bence geLmesin bir fenerbahçe yanLış transfer poLitikası izLiyor 32+ oyuncu aLıyor tamam Luca Toni iyi topçuda daha genç bi adam daha yararLı oLur daha iyi oynar yıLdız getircem diye bu kadar yaşLı adam aLınmaz sadece isim yapıyo takımın performansı düşüyo ama R.CarLos geLdi de bugüne kadar ne kadar yararı oLdu tartışıLır tek yararı finansaL anLamda oLdu bence...