keske colmani alsaydik ortasahaya :D selcuk ile iyi bir ikili olurlardi gene iletisim sorunuda kolaydi onlar icin ezberlemislerdide yerlerini :D
abdurrahim reizde heryerden cikiyor masallah :D
http://www.galatasaray.org/images/ga...2d710a7c82.jpg
Printable View
keske colmani alsaydik ortasahaya :D selcuk ile iyi bir ikili olurlardi gene iletisim sorunuda kolaydi onlar icin ezberlemislerdide yerlerini :D
abdurrahim reizde heryerden cikiyor masallah :D
http://www.galatasaray.org/images/ga...2d710a7c82.jpg
Aynen Arif pozlarıda hep aynı fotolarda :D o sırıtış yokmu :D
Emre'yi Berkin'i yetiştirmeyelim diyorum da bize bazı adamlar şimdi lazım. Barcelona adam yetiştiriyor deniyor da Barcelona o adamları yetiştirene kadar Deco-Ronaldinho-Guily-Larsson filan oynuyordu Barca'da. Onları da Barca yetiştirdi?
Şu siyah uzun kollu antreman formaları storede ne zaman satışa sunulacak bilen var mı?
2000 değil 2008...
Hemen her fırsatta Galatasaray'daki en büyük hedefinin 'Galatasaray'ı Galatasaray yapan ruhu' yeniden harekete geçirmek olduğunu belirten Fatih Terim, sarı-kırmızılı futbolcuların heyecanını körükleyecek hamleleri de peşisıra yapmaya başladı.
22 Temmuz 2011 Cuma - 10:34
Webaslan.com
http://www.webaslan.com/img/5/2011/fatihterim.jpg
Galatasaray'da Fatih Terim izleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. Başkan Ünal Aysal'ın talimatları doğrultusunda kadronun üçte birinin değiştiren Fatih Terim, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne de yeniden sevgi, saygı ve birliktelik ortamını getirmek için büyük çaba harcıyor.
'Galatasaray ruhunu' canlandırmak için Taffarrel, Hasan Şaş ve Ümit Davala gibi isimler ile yola çıkan Terim, futbolcuların sevgilisi olan Abdürrahim Albayrak ile müthiş bir sinerji yaratmış durumda...
Hemen her fırsatta Galatasaray'daki en büyük hedefinin 'Galatasaray'ı Galatasaray yapan ruhu' yeniden harekete geçirmek olduğunu belirten Fatih Terim, sarı-kırmızılı futbolcuların heyecanını körükleyecek hamleleri de peşisıra yapmaya başladı. Bunlardan biri de Almanya kampında tercih edilen otel oldu.
Fatih Terim'in Galatasaray'ı EURO2008'de A Milli Takım'ın konakladığı otele getirmesi dikkatlerden kaçmazken; o dönemde EURO2008'de forma giyen Galatasaraylı futbolcular Sabri, Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta ve Arda gibi isimler Terim'in otel konusunda yapmış olduğu tercihi de memnuniyetle karşıladı.
Galatasaray'ın Almanya kampında konaklamak için seçtiği otel, en çok Kazım'ı mutlu etti. EURO 2008 öncesinde, A Milli Takım'ın da bu otelde kaldığını hatırlatan Kazım, "Burada çok iyi zaman geçirmiştik. Ardından EURO 2008'e nasıl damga vurduğumuzu herkes biliyor. Şimdi aynı başarıyı Galatasaray'da da tekrarlamamız gerekiyor. Başımızda yine Fatih Terim var, kaldığımız otel yine burası. Bence bu bize yeni sezon için şans getirecek" diye konuştu.
Herhalde ben anlatamıyorum. Barcelona'yı örnek vermemin sebebi, dünyada çoğu futbolseverin takip ettiği takım. O yüzden Barcelona'daki değişimden örnekler verdim. İsimlere takılma.
Yarın bize Diego gelir, Diego gider Emre Çolak oynar yerinde. Ben sistemden bahsediyorum, isimler mühim değil.
Bu takıma Lincoln , Diego , Ronaldinho tekniğinde oyuncular gelmesi lazım . Banane disiplininden hem göz zevki veriyor hem de takıma katkı sağlıyor . Ayrıca teknik direktörde Fati Terim cuk oturur.
Lincoln oynardi oynardida feldkamp saolsun besiktas macinda adami sebebsiz yere oynatmadi ee sonucunda adam kustu
dostum sende bazı kısımlar uçmuş heralde feldkamp tan sonra skibbe geldi 16 assist 9 gol gibi bi istatiği vardı bülent korkmaz geldi bordo maçında iyi oynadığı halde müthiş (!) bir teknik direktörlük becerisiyle lincoln yerine mehmet güveni aldı lincoln çıkarken tavır yaptı sonraki maçta ts maçında yedek bıraktı ondan sonra lincoln küstü oynamamaya başladı ülkesine gidip geldi daha sonra müthiş(!) teknik direktörümüz baros ve kewell ı da küstürmüştü de skibbe zamanında onlara değilde lincoln ü 2 maçlığına kaptan yaptığı için arda ve sabri nin kıskançlığı sebebiyle bülent korkmaz daha sonrada adnan's daha çok üstüne gitti en sonunda kampa katılmadı sözleşmesi tek taraflı fesh edildi ki lincoln fesihten sonra kampa geldiğini ancak içeri alınmadığını söyledi.
Yahu şu formalara falan baktımda antrenmanlarda melo'nun geldiği kazımla tokalaştığı fotoğrafta kazım'ın üstündeki antrenman forması daha güzel maçta giyilecek formalardan çok enteresan geldi :D
Hala beklere ve as/yedek yaratıcı oyunculara ihtiyacımız var...
bence bi sol bek kaldi eger yaparlarsa hazirlik maclarinda bile sos verdiler sonra turk futbolculara yonelmeliler bence sercan ve volkan sen gibi bence forvete yabanci transferine hic gerek yok
Şu andaki kadroya bakarsak sol bek şart, sağ bek şart, Kaan'ın dediği gibi yaratıcı, adam eksiltebilen bir orta saha şart, kanat oyuncusu şart alabilirsek bir de forvet lazım. Volkan, Sercan, Hasan Ali, Eboue, Kallström'ü alsak bütün sorunlar çözülür bana göre.
ne ortasahasi beyler yapmayin selcuk,melo,yekta,ayhan,culio 5 tane gobek adami var.
Aralarından adam eksiltme yeteneği olan bir tek Yekta var ama. :) Gerekirse Culio ile yollar ayrılır, daha iyi biri katılır kadroya. :)
Melo: İlk sezonumda şampiyonluk yaşatmak istiyorum. Bana 'Pitbull' diyebilirler. Isırırım, her şeyi yaparım.
Melo: Taraftarlardan yanımda olmalarını istiyorum. O formayı giydiğim andan itibaren elimden gelen her şeyi, % 100 vereceğim.
Melo: GS'ye gelmem sanki Tanrı'nın bana bir lütfu. Başarmak, kazanmak için geldim. GS, yöneticisi, taraftarıyla önemli olduğumu hissettirdi
Melo: Taffarel'den kentle ilgili bilgi aldım. GS'da şampiyonluk yaşamak istiyorum. En büyük hedeflerimden birisi Milli Takım'a dönmek.
Melo: GS bildiğim bir takımdı. Elano'yla görüştüm.Olumlu yorumlar aldım. Taraftarlarının Flamengo taraftarı gibi çok sıcak olduğunu öğrendim.
culio"yu gondermek sacmalik olur bence devre arasinda gelen en etkili yabanciydi bana gore + ciktigi ilk macdan beride bence iyi oynadi.
Culio kesinlikle çok iyi bir oyuncu ondan önce gitmesi gereken isimler var...Kalacağını düşünüyorum ben...
Su takimda Elano veya Misimovic de olsa inanilmaz otesi ortasahamiz olmustu.
Muslera
Sabri-Ujfalusi-Servet-Allah'a Emanetinho
Melo-Selçuk
Kazım Kazım-Arda Turan-Arshavin
Baros
Fena değil... :)
Arda'yla Arshavin'i değiştir Atıl :D
arshavin nereye koyarsan koy oynar ardada o tarz bir futbolcu aslinda oyun kurucu olabilir =)
Önümüzde ki maçta çıkacağımız muhtemel kadro;
Muslera
Sabri - Ujfalusi- Servet - Balta
Kazım - Melo - Selçuk - Arda
Baros - Elmander
4-4-2'de ısrar edecektir Fatih hoca. Fakat 4-4-2 oynamak için kanatları hızlı, beklerinde atağa destek vermesi lazım. Atağa destek verecek tek bek Sabri...
Yarınki maçta bakalım Melo neler yapacak.
GK Muslera
DR Sabri
DL H.Balta
DC Servet
DC Ujfalusi
MC Selçuk
MC Melo
AMC Arda
AML Baros
AMR Kazım
ST Elmander
Mevcut kadrodan çıkarılabilecek iyi 11 budur . Ya da Baros yedek kalıp yerine Culio oynatılabilir sol açık mevkiisinde ... Yönetim hala ofansif orta sahaya adam aramamaya devam etsin ne diyelim .
Acilen ofansif orta saha mevkiine transfer yapılması gerekiyor . Ama bizim akıllı yönetimimiz ne yapıyor ? Sağ bekle sol açıkla uğraşıyor . Ayrıca çift forvet oynamak mevcut kadro yapısına ayıkırı .
Bu takım oynasa oynasa 4-4-2 oynar. Ön libero yok. 10 numara yok.
4-4-2 oynarsa ileri kimle gidecek ? Melo ve Selçuk Defansif orta saha .
Melo'nun neresi defansif orta saha, Selçuk'un neresi defansif ortasaha ?
Tartışmaya bile gerek yok tabii ki defansif orta saha . Ön Libero dediğimiz mevkiide görev yapıyor ikisi de
Selçuk ve Melo'ya defansif orta saha demek tüm futbol bilgilerime ihanet etmek gibi birşey.
Yine kendi çapında kafa bulma seansın başlamış :) Son 2 yılda toplam kaç tane Trabzonspor/Juventus maçlarını izledin? 5er kez izlesen bile anlarsın nerede oynadıklarını. Bakar körsen bilemem tabii.
Selçuk değil de Melo defansif ortasaha bence
İkiside topla oynayabilen ve oyunu iki yönlü oynuyabilen Midfielder Centre bölgesinin oyuncuları. Melo iyi bi kesici olduğundan DMC olarak da rol alabilir.
Kesinlikle ofansif orta saha şart. Ofansif Orta saha transferi yapıldığı takdirde 4 - 2 - 3 -1 e geçip ortalığın tozunu attırabiliriz .
Melo ön liberoya daha yakın Selçuk'a nazaran ama hiçbir zaman bir ön libero olmadı.