ayhan taraftarın sevgilisimi şimdi :D
Printable View
Yukarıda konuşmanın tamamını koydum, taraftarın sevdiği oyuncular da gidebilir filan dememiş. Twitter'a aldandık :D
Pino, Mustafa Sarp, Mehmet Batdal, Musa, Anıl, Semih ve Serdar'ın üzerini çizen Florya'nın patronu Almanya'da yapılacak olan 2. etap kampa bu yedi isimle gitmeyecek.
milliyet
Mustafa sarp ve mehmet batdal dışındakiler umarım kiralanır satılmaz.
Pino, Mustafa Sarp, Mehmet Batdal, Musa, Anıl, Semih ve Serdar'ın üzerini çizen Florya'nın patronu Almanya'da yapılacak olan 2. etap kampa bu yedi isimle gitmeyecek.
Üstünü çizdiğim futbolcular umarım gitmez
Ben Anıl'ın yeteneğinin Galatasaray seviyesinde olduğunu düşünmüyorum.
Semih Kaya hazırlık maçında Servet ve Gökhan'ın toplamından daha iyi performans gösterdi.
Herkes bunu söylüyor. İnşallah Semih gitmez.
Asparagas haber bence. Elimizde zaten stoper yokken Semih gibi hem genç hem oynadığında sırıtmayacak bi oyuncuyu Fatih hoca bırakmaz. Pino giderse kanatlara Aydın'dan başka alternatif kalmaz. Ama Serdar konusunda şüpheliyim onu kiralık gönderebilirler bu senede.
GalatasarayDC GalatasarayDC
Drogba gelmeyecek!
Fatih Hoca Culio'yu beğendiyse Pino gidebilir. Ortasaha rotasyonumuz biraz kalabalık olur öyle bir durumda. Selçuk-Yekta-Culio-Ceyhun-Ayhan-Transfer
Fatih Terim'in röportajının videosu. İzlemek isteyenler için http://www.sporx.com/_iframe/embed_v...d=303&cstwit=1
Fatih Hoca ortasahaya 2 transfer istemiş yahu. Bu bence Pino'nun gidişinin habercisi. Culio-Pino birlikte giderse şaşırmam açıkçası.
Ya Aygün bi kez bozma şu konunun ciddiyetini ya bi kez, bi rahat dur olm :zuhaha:zuhaha
Aygün dur allahını seversen sen de
zaten ortalık karışık. :zuhaha
Semih'i geçen sezon Kartalda baya izledim. Adam ligin en iyi performans gösteren oyuncularından biriydi. Kartal düşmediyse onun çizgide çıkardığı topların payı büyük.
Bugün gazetelerde Galatasarayın kamp değerlendirilmesi falan vardı bütün gazetelerde neredeyse. Pino hakkında çok umursamaz tavırlar falan sergilemiş diyorlar kampta, onu gönderebilir fatih terim.
Pino ve Culio yolcu gibi. :) Stancu da olabilir. :)
Pino yerine Keita gelir mi ki diyordum ama Keita'nın haftada 80.000 pound aldığını öğrendim ve yıkıldım.
Lucho'nun gelmesini acikcasi istemiyorum. Eski haliyle daglar kadar fark var. Muntari gelsin opup basimiza koyalim
Lucho da olur. Bizim standartlar yine "nefes alsa yeter"e iniyor hadi bakalım. :D
Marsilya Kulübü'nden kesin olarak ayrılacağını açıklayan Lucho Gonzalez ile bir görüşme yapan teknik direktör Didier Deschamps, Arjantinli oyuncuyu takımda tutmaya ikna edemedi.
Deschamps'ın yardımcısı Guy Stephan konu hakkında yaptığı açıklamada; "Lucho, Marsilya'dan bu sezon ayrılmak istiyor. Deschamps kendisini ikna etmek için büyük çaba harcadı ancak beklentimiz gerçekleşmedi. Şimdi B planını devreye sokma zamanı geldi" dedi.
Lucho Gonzalez'i ellerinde tutmanın mümkün olmadığını belirten Stephan, "Lucho için şimdi 15 Temmuz'a kadar teklif bekliyoruz ve gelecek olan her teklife açığız. Beklentilerimizi karşılayacak bir teklif gelmez ise Lucho, Marsilya'da kalacak. Şu ana kadar kulübe ulaşan herhangi bir resmi teklif bulunmuyor" şeklinde konuştu.
Fransız basını Lucho Gonzalez'in peşinde Galatasaray'ın yanı sıra Malaga, Roma ve Wolfsburg gibi takımların olduğunu duyururken; yaptığı sansasyonel transfer hamleleri ile transfer pazarının altınıni üstüne getiren Malaga'nın Lucho'nun transferini sonlandırabileceği konusunda fikir birliğine vardı.
Marsilya Kulübü'nün Lucho Gonzalez için 10 milyon avroluk bonservis bedeli talep etmesi, Galatasaray'ın transfer sürecini bir kez daha gözden geçirmesine yol açtı. Astronomik maliyetle transfer yapmaktan kaçınan Galatasaray'ın, Lucho Gonzalez'i kiralamak için Marsilya'ya başvuracağı da yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
Webaslan
lucho gonzales bildigim kadari ile sag ayak fatih terim sol ayak bir on libero ariyor ornek muntari-cambiasso-kallstrom bunlar hep gundemimizde vardi Pino bencede gitmesi lazim stancu kampda cok caliskan diyorlardi bence stancuya 1 sezon daha sans verilmeli culio ise kalmali belki yeni hagimiz olabilir :D
Malaga'ya gitsin Malaga'ya.
Uruguay'ın El Pais adlı gazetesine göre Fernando Muslera dün Galatasaray sözleşme imzaladı.
Uruguay bugün Meksika'yı yenemezse eleniyor.Elenirsede büyük ihtimal açıklanır bu hafta.Bekliyoruz artık kampa Muslera'yı.
Aynen elen de gel Muslera.
FM'de Muslera'yı takıma aldım denemek için. Resmi siteden açıklanmasını bekliyoruz.
Arkadaş transfer edebilirsiniz diyor :)
Lucho gelsin sallar bu ligi. Ama Avrupada oynamayan bir takıma zor gelir bence.
Uruguay turu geçti sanırım. Muslera'yı daha çok bekleyeceğiz.
Galatasaray’ın sağ kanat oyuncusu Sabri Sarıoğlu’na Bundesliga ekibi Stuttgart’ın kanca attığı belirtildi. 27 yaşındaki milli yıldız için Stuttgart yönetiminin önümüzdeki günlerde
Sarı-Kırmızılı camianın kapısını çalacağı öğrenildi.
HTSPOR
Aynen. Meksika'yı 1-0 yendiler.