Zaten bu süreç içerisinde iptal edilen bir isimdi. Eğer bu süreç yaşanmasa şuan belki de Avrupa'da elde ettiğimiz zaferleri konuşuyor olacaktık. Efsane kadronun kurulmasını engellendi.
Printable View
Soner Aydoğdu için Gençlerbirliği'ne 3milyon€ teklif edeceğimiz söyleniyor.
Bu arada dün İstanbul havalimanında görülen Guidetti'nin menajeri şöyle demiş ; ''Az önce onunla görüştüm. Kendisi şu anda Göteborg'da. Uzun zaman önce transfer iddiaları çıkıyordu. fakat Guidetti ile Fenerbahçe ciddi şekilde ilgileniyordu"
Guidettinin çok ciddi bir sakatlığı varmış
Cavcav Soner'i 3 milyona bıraksın artık yaşlanmış derim. Necip, Alper, Veysel arasında en potansiyel sahibi olan kesinlikle o. Oyun zekası muazzam.
Necip, Alper, Veysel'den güç olarakta epeyy geride. 5-6 verilmezki.
Sezer Ozturk varken Soner'i almak ne kadar doğru tartısilir. Sezer bu sezon sakatlıklardan dolayı oynamadi. Sezon öncesi takımla çalışmak yerine nezarette zaman geçiriyordu. Onun için kötü bir sene oldu. Hazır sakatlıktan kurtulmuşken sezon öncesi iyi bir yüklenme ona iyi gelir.
Emrenin gideceği yazılıp çiziliyor kendi kararıysa saygı duymak gerek ama yönetim tasarrufu ise hata olacaktır. Onun dengi yerli oyuncu getirmek çok zor.
sezer ile soner aynı mevkinin oyuncu değilki sezer daha önde oynamıyormu
Emre'nin yerine , Şampiyonlar Ligi düşünülüyorsa kesinlikle kaliteli çift yönlü canavar bir orta saha alınmalı , Türk olarak da Cristian'ın yanına Veysel en mantıklı bana kalırsa yedek olarak.
emre'nin yerine emre'ye en çok benzeyen bilgia'yı alabilsek keşke. aratmaz.
Ben Sezer'i hiç beğenmiyorum.Büyük takım topçusu değil.Seneye bir Özer vakası daha çıkabilir ortaya.
Yalnız Orhan artık tamamen büyük takıma hazır, Gençlerbirliği'ni aşan bir oyuncu durumuna gelmişti. Bundan dolayı Orhan bana göre 3.5 m € ederdi. Soner evet gelecek vadediyor ama yanlış bilmiyorsam Soner ilk parlamasını 2 sene önce yapmıştı ve o parlamadan sonra üstüne ne kadar koydu tartışılır. En azından Orhan için artık büyük takım oyuncusu diyebiliyorduk, Soner için net olarak diyemiyoruz. Yine de denemeden bilemeyiz. Belki Soner Fenerbahçe'ye gelecek ve bulduğu şansları çok iyi değerlendirerek, kendini geliştirerek değişmez bir oyuncu olacak. Belki de doğru düzgün şans bile bulamadan sönüp gidecek. Maliyeti fazla değilse sivrilen yerlileri almak lazım.
Edit: Emre gibi hem kaliteli hem tecrübeli hem yerli hem de takımın liderlerinden olan bir oyuncunun yerini hiçbir yerliyle dolduramayız. Eğer Emre giderse kaybının büyüklüğünü sezon içinde anlarız. Yıllarca Aurelio'nun yerini bile dolduramadığımızı hesaba katarsak Emre'nin yerini doldurmanın ne kadar zor olduğunu daha iyi anlarız.
Şu videonun ismini Emreninho olarak değiştirip bize izletseler; ayıla bayıla kaç paraysa verip alalım deriz. Elimizdekinin değerini iyi bilmek lazım.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=fZH6aidht-Q"]Emre[/YOUTUBE]
Bigliayi Real Madrid istiyor...
Gazetelerde transfer haberleri başladı.Amrabat,Hasan Ali ve Boulahrouz ismi geçiyor bugünlük
biri fotomaçı durdursun:D
http://e1205.hizliresim.com/x/l/6345l.jpg
Bu isimlerin ne kadarı doğrudur bilmem yalnız bu sene yönetimden çok çok iyi transferler bekliyorum.
Bu geçen seneki listeden, bu sene için mümkün olmayanların çıkarılıp oluşturulmuş liste gibi duruyor.:p
Emre'yi kaybetmemeliyiz her ne şekilde olursa olsun. Emre'nin ayarında bir adam bulup getirmek çok zor. Biz Emre geldiğinden beri Emre'ye partner ararken şimdi neden Emre'yi gönderip yanına oyuncu alalım ki. Bize Emre ve onun ayarında bir isim yanyana lazım. Cristian'ın devamlılığı olacağını sanmıyorum ben. Ona güvenerek sezonu planlayamayız.
Emre'yi elden kaçırıp yerine adam aramak büyük başarı olur.Yönetim 3 Temmuzdan bu yana hata üzerine hata yaptı. Panik havasıyla takımı dağıtması yaşanan onca olaylara karşı almış oldukları tavır vs. Hala da yapmaya devam ediyorlar. Şahsen bu isimlerin gelecek dönemde de kulübün başında olmasını desteklemiyorum. Aziz Yıldırım kendini aklasın ve bu işi bıraksın. En hayırlısı böylesi olacaktır.
Emre'nin yerine Türk oyuncu bulmak zor olur falan diyen arkadaşlar var da. Emre'nin kalitesinde oynayabilecek Türk oyuncu yokki şuan. Giderse takımın ortasahası 2 kademe aşağı iner, Türk olarak kimi getirirsen getir dolduramazsın
öyle diyorsunuz haklısınız ama emre en fazla 2 yıl daha oynar ya sonra ?
Elde böyle bir oyuncu varken 2 yıl daha yararlanmak daha mantıklı değil mi?
Mantıklı ama 2 yıl sonra ne yapıcaz ? artık oyunculara bağımlı kalmamalıyız bence lugano diyorduk gitti ne oldu bekir gibi bi oyuncu çıktı şuan takımın en formda ismi
Lugano'yu sadece defansıyla değerlendirmemek lazım. Futbolda duran toplar çok önemli. 0-0'a kilitlenen bir oyunu bir korner vuruşuyla kazanmak mümkün. Lugano geçen sezon 8 gol atmış bir oyuncuydu.
Evet Higuain'i getiriyoruz. Messi mi Ronaldo mu tercihinde kararsın kalan yönetim her ikisini de getirme kararı aldı : )
Higuain Türkiye'ye tatile bile gelmez.
emre gibi adami bu sezon takimda tutamazsa bu yönetim istifa etsin.. emrenin ücrette de sorun cikaracagini sanmiyorum kal deseler kalir..
Hiçkimsenin Emre'nin futboluna diyecek birşeyi yok.Emre ile neden sözleşme yenilenmediği belli.Aykut hoca böyle oyuncularla çalışmak istemiyor ama Emre çok özel bir oyuncu.Bakalım karar ne olacak
Emre ayrılacak olsa şu ana kadar açıklama yapılırdı muhtemelen görüşmeler vardır, kesin gitti demek henüz doğru olmaz.
Yarın yeni yönetim belli olduktan sonra şekillenecektir olaylar. Emre kalmak istiyor, başkan kalmasını istiyor, Aykut Kocaman'ın asıl isteği durumunu belirleyecek.
Alex'in de geçen sezon olduğu gibi, yine ücretinde indirim yapılarak 2 sezonluk sözleşme yenilenir.
soneri 2.7 m arti bi futbolcu karsiliginda almisiz kaynak ilhan cavcav ve radyospor
Özer bu sene takımdan ayrılacak gibi duruyor. Açıklamalarından ben bunu anladım. Aykut Hocam ile oturup konuşup mantıklı bir karar alacağız tabi tek başıma karar vermeyeceğim dedi ama gitmek istediği belli. Umarım eskişehir gibi bursaspor gibi iddiası yüksek bir takıma gider.