Rıdvan Dilmen , Fenerbahçe Selçuk İnan ve Emenike'yle anlaştı demiş.
Ayrıca Tuncay Şanlı'nın da dönüş hazırlıklarında olduğunu söyleniyor.
Tuncay gelirse Stoch'da yolcuymuş.
Printable View
Rıdvan Dilmen , Fenerbahçe Selçuk İnan ve Emenike'yle anlaştı demiş.
Ayrıca Tuncay Şanlı'nın da dönüş hazırlıklarında olduğunu söyleniyor.
Tuncay gelirse Stoch'da yolcuymuş.
Sabah Spor Servisi'nde Rıdvan Dilmen bu bilgi kulüpten değil; herkesin kulağına gelen ortada dolaşan duyumlar dedi.
Tuncay için Stoch'u yollamak berbat bir karar olur. Tuncay kendisine küme düşmemeye oynayacağı başka bir kulüp bulsun. Stoch henüz genç, takıma uyum sağladığı zaman önemli bir silah olacaktır. Stoch gönderilip Dzsudzsak gibi bir adam alınacaksa eyvallah. Ama Tuncay için Stoch gönderilmemeli.
Tuncay'ın yaşıda geçiyor artık. Gelmesini isterim beleşe gelecekse tabi :p
Beleşe giden Tuncay gittiği takıma para kazandırarak gelecekse Fenerbahçeye hele ki birde gelecekde çok para kazanırız dediğimiz Stoch yollanacaksa Tuncay için yok yok gelmesin aman aman.
Kaptanında dediği gibi düşmemeye oynayabileceği başka bir takım bulsun kendine.
Geçen gün Selçuk Sevilla ile anlaştı demiştin.Şimdi Fenerbahçe diyorsun anlamadım ben.
Ayrıca Selçuk Trabzon'dan başka bir kulüpte oynamam demişti giderse buda karaktersiz bir insan olduğunu gösterir.Sonuçta profesyonellik var ama madem tutamayacağın lafları etmeyeceksin.
Hem Turgut, hemde Muhammed arkadaşımız yazılması gerekenleri yazmış zaten. Ama burasının Fenerbahçe olduğu unutulmasın. Burada her iş her zaman akıl ve mantık dairesinde olmaz. Hatta çoğunlukla...
İsimlerdeki benzerlik heralde Mustiyi yanılgıya düşürdü :)
Selçuk trasnferi olur , olmaz diye birşey yok sonuçta.
Açıklamayı nereye yaptı kime yaptı neye göre yaptı bunlarda önemli tabi.Sonuçta sezon ortasında ben sene sonu takımdan ayrılacağım dese asıl karaktersizlik o zaman yapılmış olurdu.Eğer gelirse güzel bir transfer olur Selçuk ama pek sanmıyorum geleceğini.
Burası Kürkçü dükkanı değil. O kadar formdayken, Şampiyonlar Ligi'nde forma giyerken Middlesbrough'a gidip küme düşen Tuncay başı sıkışınca gelmesin. Zaten eski formuda yok. Kaç yıldır Şampiyonlar Ligi'nde oynayamıyor. Kaldı ki Şuan o mevkide Dia, Stoch, U.Boral, Caner Hatta Niang var. Tuncay'a gerek yok. Uğur Boral'da onun eksikliğini yerli bir isim olarak doldurabilecek kapasitede. Alternatifide Caner olabilir. Bizim kadromuz takviyeyle iyileşebilecek bir kadro. Ama kesinlikle bu takviye sol açığa olmayacaktır.
Gelmez zaten kanka hani çok afaki bir miktar para verilmedikten sonra kendisine ama o paranında verileceğini sanmıyorum gelse 11 şansı varmı ? bana göre yok o yüzden oynayacağı klupte oynaması yani Trabzonspor'da oynaması hem kendisi için hemde Trabzonspor için daha iyi bana göre.
Bizde kalacağını sanmıyorum Avrupa'dan gelecek bir teklifi muhakkak kabul eder.
Selçuk İnan şampiyon olursak kalır ama olmazsak ne olur bilemem, hiç umudum yok yurt dışına gider diye aslında ama bu Hiddink tam olarak scout Türkiye için. O bir adama kaliteli diyorsa hiç yoktan 10 alıcısı çıkar. Milli takımda Mehmet Topalın önünde oynuyor ve neredeyse Nuri kadar insiyatif veriyor Hiddink ona, Selçuk'un vitrini yüksek şu anda, yurt dışına gidebilme durumu azımsanmayacak ölçüde var.
Bir de Stoch bence 10 maç art arda oynasa world class oyuncu olur, gitmesi çok yanlış olur Fenerbahçe için.
Selçuk gelir, gelmez, oynar, oynayamaz denmişte, bence Selçuk Fenerbahçe ye giderse işin rengi çok değişir. Mükemmel bir orta saha kurulmuş olur... İşte o zaman rahat rahat piyasası olan Santos gönderilip, yerine istikrarlı-mücadeleci bir sol bek alınabilir.
İsmail, Dzsudzsak sezon başında bize gelmeye niyetliydi. Hatta burda dış basından haberleri falan paylaşmıştık. Sözleşmesinde de 10 m €'ya serbest kalır gibisinden bir madde vardı ama sözleşme yenileyince doğal olarak o para artmıştır veya iptal edilmiştir. Dzsudzsak bu sene de çıkışına devam etti. O treni sanki kaçırdık gibi. Muhtemelen adamın hedefi Avrupa'nın dev kulüpleridir. Skora Alex gibi direkt olarak önemli şekilde etki ediyor. Keşke Krasic + Dzsudzsak'ı almış olabilseydik. Ben Stoch'tan da çok ümitliyim ama Dzsudzsak bizim oyun planımıza daha rahat uyacak bir adamdı.
Ne yapıp edilip Emenike'nin Fenerbahçe'ye getirilmemesi lazım :D
Krasic + Balasz olsaydı inan şu anda farklı olurdu takım. Yediğinden fazlasını atardı. Ama o zaman Niang gibi bir golcu olurmuydu takımda, ben sanmıyorum : )
Ata Demirer'in dediği gibi " Golcu alıyoz kaleci yok, kaleci oluyoz golcu yok, sağ kanat var sol kanat yok, sol kanat var ortasaha yok. Okeye 4. arar gibi hep birşeyler eksik takımda "
Krasic bence en başından beri uçuk bir hedefti, adam Juventus'u taşıyan oyunculardan biri.
Krasiç bir çoğumuzun içinde ukte kalmış bu belli. Ama kendisi gelmek istemedi diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim her neyse. Tuncay konusunda ise gidişine çok sövsemde çok sevdiğim bir futbolcudur. Gelmesini çok isterim yalandan yere kendini heba edeceğine gelsin burda adam gibi muamele görsün. Ben tekrar isterim onu çubukluyla görmek. Tabi öyle Stoch'u falan heba etmeden. Stoch'tan çok şeyler bekliyoruz.
Bunların haricinde nacizane takımda görmek istediğim bir kaç oyuncu var.İlhan,Bilica,Güiza,Cristian önümüzeki sezon takımdan yollanıp takıma H.Ali Kaldırım, Serdar Kesimal , Orhan Şam ve Selçuk İnan gibi isimler kazandırılmalı. Hem hazır futbolcular hemde kaliteli her türlü iş yapabilecek isimler. Artık İleriye Emenike mi alınır yoksa başka isimler mi bilemem ama diğer saydığım isimler benim için daha öncelikli. Ama bu takımda Tuncayı görmek çok isterim gerçekten.
Faruk yapma Tuncay'ı nasıl istersin ?
Tamam gitti Samiyen'de bağırdı çağırdı yüreğiyle oynadı ama hiç umrunda olmadan Çubukluyu bıraktı gitti ve bizden daha kötü daha itibarsız bir takıma.
Peki giderken ne getirdi bize ? Hiçbirşey ..
Peki gelirse ne götürecek bizden ? Belki birkaç milyon dolar ..
Yazık olur valla yazık.
Ya belli bi bedel karşılığı gelecekse tabiki bende karşıyım ama yinede bu takımda görmek isterim abi Tuncay'ı. Hani gidişi yanlış olabilir ama bence gelirse iyi işler yapabilir. Yeri geldiinde takımı ateşleyebilecek takımı bilen yani Fenerbahçeyi bilen bi isim en azından.
Gökhan'a teklif var mı?
Transfer döneminin gözde isimlerinden olan Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut'tan açıklamalar.
13 Nisan 2011 Çarşamba - 11:55
AA
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut, oyuncusuna Avrupa'dan kulüplerin ilgi duymasının normal olduğunu, ancak kendisinin basın üzerinden transfer yapmadığını söyledi.
Bulut, yaptığı açıklamada, Gökhan'ın yeni menajerinin kendisi olduğunu ifade ederek, ''Ancak şu an için bir teklif yok. Zaten Gökhan, Fenerbahçe'nin şampiyonluğundan başka bir şey düşünmüyor'' dedi.
''Gökhan gibi milli bir futbolcuya Avrupa'dan ilgi olması normal. Ancak ben basın üzerinden transfer yapmam'' diyen Ahmet Bulut, şöyle konuştu: ''Kendisinin kulübüyle 2014 yılına kadar olan mukavelesi halen devam ediyor. Tabii ki milli takım oyuncusuna yurt dışından ilgi olması normal. Gökhan'ı isteyen bir takım varsa, öncelikle Fenerbahçe Kulübü'ne başvurması gerekir. Bununla birlikte şampiyonluğa giden bir takımda oynayan bir oyuncuyla ilgili yurt dışına transfer haberlerinin çıkması asla benim menajerlik anlayışıma uymaz. Çünkü basın üzerinden transfer yapmam. Bu tür haberlerin çıkması da oyuncumu yıpratıyor.''
Tuncay zamanında Fenerbahçe'den düşük bir takım bile olsa avrupa hedefi doğrultusunda yurt dışına gitti bunu takıma ihanet ettiye getirmemek lazım hepimiz Tuncay'ın nasıl bir Fenerbahçeli olduğunu iyi biliyoruz kapımız ona her zaman açık olmalı tabi bu Stoch'un takımdan ayrılmasına neden olmamalı ikisi birden gayet kadroda olabilir.
Fenerbahçemizin yapması gereken transferler çok açık aslında. 4-3-3 istiyorsa aykut hoca hamit-selçuk-tuncay üçlüsünü mutlaka almalıyız.Bu durumda şöyle bir 11 çıkar sahaya ve çok başarılı olur bana kalırsa;
------------------volkan------------------
gökhan--- lugano--- yobo-- santos
------hamit---selçuk----emre
dia -------------------------------------tuncay
-------------niang----------
4-3-3 için tuncay tarzı bir kanat oyuncusuna ihtiyaç şart çünkü tuncayın ölüsü bu ligde 10-15 gol civarı atar.Bu da skor konusunda Alex'e olan muhtaçlığımızı azaltır.Mehmet Topuz'da kulübede mükemmel bir alternatif olur çok sakatlanan bir Emre ve sakat sakat oynayan Gökhan Gönül'ü düşünecek olursak.
3 oyuncunun bize maliyeti 15 milyon euro'yu bile bulmaz.