İlhan Cavcav'ın sağı solu belli olmaz.Parayı artırmak için yapabilir böyle bişey
Printable View
Artı futbolcunun kim olduğuna bağlı olmakla beraber iyi bir anlaşma gibi duruyor. Hayırlısı olsun. İkinci Sezer Öztürk vakası olmaz inşallah.
Kesinlikle forvet transferi şart. 1 Yerli, 1 Yabancı şeklinde. Semih satılmalı, Bienvenu kiraya yollanmalı.
Ama Higuain olmaz. Benzema isterim ben :D:D
Emre gibi Türk oyuncu yok. Yani var ama onlarda büyük takımlarda.
Emre'yi yolladığımız zaman Cristian'ın yanına Emre kadar kaliteli anca bir yabancı alınabilir. Bu da yabancı sınırını zorlar.
Cristian'ın yanına daha defansif bir Türk oyuncu alsak o da sıkıntı. Cristian'ın takıma alışmasını tam 3 sene bekledik.
Sezer var elimizde. Sakatlığı geçerse o bölgede onu denemek lazım. Özer diyeceğim ama dilim varmıyor. Zira her ayağına top geldiğinde saydırdığım tek oyuncu.
Gökay desen Fenerbahçe'de ilk 11 oynaması için en az daha 2-3 senesi var.
Zamanında Aurelio'yu yolladık ne oldu? Aynı hata 2 defa yapılmaz. Aurelio - Emre'li bir orta saha mükemmel olurdu ama göremedik. Şimdi zaten Aurelio bedava gelse istemem.
soner kim di mevkisi ne iyi topcu mu
Higuain iyi de bizim aradığımız daha çok gol atan bir oyuncu Gomez veya rVp fena gitmez :D
Bu sezon kesinlikle bir stoper almalıyız Yobo'nun da seneye takım da olmayacağını düşünürsek seneye kaliteli bir yabancı stoper lazım.
bu arada hangi gazeteydi unuttum ama Ferit Şahenk'in yeni yönetim de olacağı ve Emre'nin takımda kalması için şimdiden Emre'yle konuştuğu yazıyordu.
Tek korkum Fener' e Torres' in gelmesi. Bu seneki performansı üzerine bir de Güiza Sendromu eklenirse, Futbol tarihinin en önemli isimlerinden birinin tarihe gömülüşünü izleriz :D
Torres Chelsea'den ayrılmaz , son maçlardaki performansından sonra
Soner bitmiş
soner kariyerine yazik etmis , neyse hayirli olsun bakalim umarim basarili olur.
Fenerbahçe oyuncu bataklığı mı artık ne diyosunuz bilmiyorum ama ben tam tersini düşünüyorum , sadece Fenerbahçe daha güçlü olduğu için parlayan oyuncuları alırken bir adım önde oluyor , o saatten sonra oyuncu kendini geliştirdikten , gösterdikten sonra her türlü oynar zaten , herkes kendine şans buluyor.
Yani kalitesiz oyuncu , kalkıp galatasaray'a da gitse beşiktaş'a da gitse aynı şey olacak , büyük takımın ağırlığını kaldıramayacak olacak , fenerbahçe'nin böyle gözükmesinin nedeni , alış gücünün daha kuvvetli olması.
anlatamamışım sanırım , oyuncu diğer kulübe de gitse , iyi oyuncuysa zaten parlar , forma şansı bulur ama parlayamıyor , kendi kulübündeki performansını büyük takımda gösteremiyor.
kendi takımında böyle performans gösteren oyuncuları da genelde fenerbahçe aldığı için yani alış gücü olarak diğer kulüplerin önünde olduğu için , sanki fenerbahçeye gelen oyuncular , kariyerini bitiriyor gibi bir algı oluşuyor .
Gökhan Gönül
Mehmet Topuz
Bekir İrtegün
Takır takır oynuyorlar şuan. Bunlara yeni sezonda Orhan Şam'ı ve birkaç oyuncuyu daha ekleyebiliriz.
Fenerbahçe futbolcuların kariyerini bitiriyor demek saçma. Bugün Erman Sivasspor'un yıldızı Fenerbahçe'ye gelse ilk 11 forma giyemez. Bu Fenerbahçe'nin suçu mu? Oyuncu kendini o takıma uyduramıyorsa bu takımın suçu olmaz. Hamit Real'de oynayabiliyor mu?
Kimse Ali Turan'ı, Yaser Yıldız'ı, Mehmet Batdal'ı konuşuyor mu? Konuşmaz :) Zafer Biryol'u konuşur, Olcan Adın'ı konuşur.
soner eger cok calisirsa aykut hoca forma verir cok teknik bi oyuncu
Bu takımda Selçuk,Özer,Kemal gibi oyuncular da inanılmaz bir sabırla oynatıldı beyler. Sadece olumsuz örneklere bakmayalım. Adam sahaya çıkıp da döktürdü de mi biz forma vermedik? Gördünüz işte Sezer geldiğinden beri maçlarda oynatıldıgında kayıplarda, geri kalan maçlarda da sakattı zaten.
Fenerbahçe'de yerli ve yabancı oyuncu kalitesi yüksek ve de istikrarlılar. Kolay kolay değişmiyorlar. Volkan,Emre,Gökhan,Yobo,Alex,Sow,Stoch bu oyuncuların kesik yemesi çok zor. Bekir,Mehmet,Dia,Caner,Ziegler gibi oyuncular da oynatıldıklarında gayet iyi performans sergiliyorlar. Şu ortamda yeni transfer olan oyuncunun forma şansı diğer takımlara göre daha zor tabiki. Fakat eğer bu takıma transfer olmayı seçtiyse bunu da göze almış demektir. Şans bulduğunda değerlendirmek zorunda
veysel sari dan haber yokmu? güya onuda almistik
http://e1205.hizliresim.com/x/n/68jk6.jpg
higuene noldu ganka :D
biri fotomaçı durdursun :D
Allah'ını seven bu lige İspanyol getirmesin.
Borja Valero iyi topçu ama diğer gelen ispanyollara benzemez.
Hem Moussa'ya Musa diyen spiker arkadaşlarımız, Borja'ya da Bora derler sahada türk oyuncu sayımızı çok sanarız :)
Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım için Kayserispor'la anlaştı.
Kaynak: NtvSpor
Bizimkiler uyusun. Hoş Kayseri artık bize adam satar mı bilemem :D
çok iyi haber inşallah doğrudur
acaba direk oynucakmı hasan bence ziegler kalacak
Umarım yalanlanmaz. Gerçi Kayserispor bizim transfer dostumuz oyuncuları alırken ve satarken sorun yaşamıyoruz. Hasan Ali bir Roberto Carlos veya Andre Santos değil ama Reto Ziegler'den kat kat iyidir. Reto Ziegler kalitesinde bir oyuncuya yabancı kontenjanını harcayacağımıza onu kullanırız daha mantıklı.
Ziegler, ben kendimi bildim bileli yeter artık diye beni isyan ettiren ender oyunculardan. Maldonado, Josico Deniz Barış hatta gol kralı diye gelip gol atamayan Beşçaşnik (yazılışını unuttum:D) pek çok isim oldu ama izlerken beni bu kadar sinirlendiren bir isim olmadı.
O nedenle hiç istemiyorum Ziegler'i. Hasan Ali'yi görmeden yorum yapmak da doğru olmaz, iyi oynuyor, iyi mücadele ediyor ayrı, Fenerbahçe'de istenen oyuncu olmak ayrı. Bir Gökhan Gönül'ün yaptıklarını yapabilecek bir bek olması Fenerbahçe'de oynayan.
Yeni yönetimin kutlamayı Hasan Ali ile yapmaması gerekiyor, bu günlerde daha büyük bir bomba gelmeli, kutlama açısından.:D
Özgür'ü sol bek olarak düşünüyordum ama olmayacak gibi. Eğer Aykut Kocaman Özgür ile Hasan'ı değişmeli oynatırsa ve iyi olana formayı verirse o zaman sol bek sıkıntısı çekmeyiz.
Özgür sol kanat için Fenerbahçe'nin oyuncusu değil. Sol bek oynadığını kendi bir röportajda söylemişti.
Hasan Ali'nin en önemli özelliği istikrarlı olması...Hiç kötü oynadığını görmedim bu adamın hem de hiç maç kaçırmıyor...Bizim Balta 2008'e geri döndü belki alınmaz oraya adam ama Fenerbahçe'nin daha çok ihtiyacı vardı Ziegler'in kiralık olduğu düşünülürse...Kaldıki Kayserispor Galatasaray'a verse verse Amrabat'ı verir o da belki...Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye...
Hasan Ali ligde 34 maçın tamamında, sonraki kupa maçlarında da 4 maçta forma giymiş. Gerçekten harika bir istatistik, ancak kaleciler böyle bir istatistiği yakalayabiliyor. Umarım yerini yadırgamaz ve formasının hakkını verir. Takımımıza hayırlı olsun.
süleyman hurma sporxe açıklama yapmış , hasan aliyi kesinlikle satmıcaz demiş :D :D
geçen sene serdar içinde aynı şeyi söylemişti :D :D
NTVspor son dakika haberinin akabininde Hurma'nın Sporx'e haberim yok demeci bir klasik haline geldi yalnız.
Ziegler sezona aslında iyi bir giriş yapmıştı, ilk 4-5 hafta gerek hücumda gerekse defansta iyidi. Ancak sonraki süreçte Süper Final'e kadar yeterli düzeyde değildi. Süper Final'de bana göre toparlandı ve iyi performans sergiledi. Ama kalması için yeterli mi açıkçası kararsızım. Kiralık oyuncu olmasına rağmen formasını bu kadar benimsemesi, istikrarlı olması vs. olumlu yönler ama sağ ayağını hemen hemen hiç kullanamıyor. Tekniği de bir bek için yeterli olsa da Santos gibi kadife bir sol ayağa sahip beki izledikten sonra Ziegler'in tekniği doğal olarak tatmin etmedi.
Ben Türkiye'de özellikle Anadolu takımlarındaki yerli oyuncuların isimlerinin futbollarından önde gittiğini düşünüyorum. Her kulüpte sivrilen birkaç isim oluyor ve kulüpleri de bu oyuncuları biraz da cilalayarak büyük kulüplere gönderiyorlar. Yabancı sınırı olduğu için de büyük kulüpler buna mecbur. Büyük kulüplere gelen oyuncular da daha sonra kendi kaderlerini çiziyorlar. Kendilerini geliştiren de oluyor, silinip giden de oluyor. Hasan Ali ligimizin genç, istikrarlı, mücadeleci sol beklerinden. Ancak hücum istatistikleri pek parlak değil. Bu yönünü geliştirmek zorunda. Alınırsa güzel olur ama performans anlamında aşırı beklentiye girmemek lazım.
Her ne kadar Süleyman Hurma yalanlamış olsa da Fenerbahçe - Kayserispor arasındaki iyi ilişkileri göz önünde bulundurduğumuzda; orta noktada buluşulur ve anlaşma sağlanır diye düşünüyorum.
Hasan Ali ile Özgür yeter sol bek icin.. Ziegler kesinlikle kalmamali