6.75 milyon euro çok para değil Muslera için.Çıkışta genç kaleciden bahsediyoruz neresi fazla ?
Printable View
6.75 milyon euro çok para değil Muslera için.Çıkışta genç kaleciden bahsediyoruz neresi fazla ?
Cana konusunda bir açıklama yok. Bence Lazio oyuncunun bir kısım haklarına sahipti, bu haklardan feragat etmek için Cana'yı istedi ve Muslera'nın haklarını Uruguay takımına verdi. Cana için para verdik gibi birşey yok.
Çok güzel oldu. Kaleci inşallah sapıtmaz ilerde :D
Bonservis olayı 6.750 + Cana şeklinde. Lazio ile hesap Cana ile kapatılıyor, diğer kulübe de nakit veriliyor. Oyuncunun bonservis maliyetine en az 12 milyon euro diyebiliriz yani. Biraz fazla ancak 5 yıllık anlaşma ve ücret olarak 2 milyon euro bu transferdeki olumlu noktalar olmuş. Cana'nın gidişine üzülsem de yapacak bir şey yok ne yazık ki, Muslera iyi bir performans gösterirse bu para mevzuları ikinci planda kalacaktır.
Galatasaray çok iyi bir kaleci transfer etti. Hayırını görsünler.
bırakalım para hesabını çok iyi bir kaleci aldık onu konuşalım
6.750.000 EUR + Lorik Cana ise pahalı dedim. Lorik Cana'nın transfermarkt.de'de piyasası 8.500.000 EUR olarak verilmiş. Eğer transfer böyle gerçekleşmişse 15.250.000 EUR'ya gelmiş olur. Ki, bence pahalı. Bir açıklama yapılırsa net bir şekilde anlaşılır.
Para da konuşulmalı :) Konuşulmadığı için kulüplerimiz birçok oyuncunun parasını ödeyemiyor. Dediğin gibi de olabilir. Bence o da fazla bir kaleci için. 5 yıllık sözleşme ve yıllık 2 milyon euro'ya anlaşılması çok önemli bir artı.
Maliyeti yüksek gelse de çok kaliteli bir transfer olduğu gerçeğini değiştirmez. Umarım uyum sorunu falan gibi şeylerle uğraşmadan, iyi performans sergiler.
Birebirde yetenekli ancak yan topta zaafları olan bir kaleci Muslera, eksiklerini Taffarel faktörü ile giderebileceğini düşünüyorum. İhtiyacımız olan bir bölgeye, hem bugün için hem de gelecek için yapılan bir yatırım. Verim alınmasa bile satılacağı zaman büyük zarar ettirmez Muslera. Tek sıkıntı ödenen paralar ve Cana gibi bir oyuncunun gidiyor oluşu. Ancak Muslera'yı direk almak istesek çok daha ciddi paraları ödememiz gerekecekti ki mevcut durumda bu zor gözüküyor.
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/19/9587.jpg
hayirli olsun gelecegi belliydi zaten yillik 2m cok iyi para bu yasta bir kaleciye arti dunyanin en iyi 10 kalecisi arasinda uzun yillar hizmet edebilir tekrardan galatasarayima hayirli olsun
şu forvet transferi yerine defenasın vede orta sahaya bi oyunca alsalar tam olacak
konu dışı mesajlar hakkında bir açıklama yapayım.
yönetim olarak gerçekten sabrediyoruz, silmekle kalıp...
bu yüzden şu andan itibaren atılan konu dışı mesajlar uyarı puanıyla beraber silinecek.
yazamadım kaç gündür.transfermarkt.de bikaç gün önce muslera'yı gs kadrosuna almıştı.
-----------------Muslera--------------------
---Sabri----Ujfa----Semih--------Çağlar-
-Kazım(trn.?)-Selçuk-Cambiasso---Arda-
------------Baros------Elmander-----------
Keşke Semih patlama yapsa, Çağlar da form tutsa. :) 2 kangrenden kurtarsalar bizi... Tabii böyle şeyler beklemek yerine oraya 2 transfer yapabiliriz. Fakat sanırım savunmaya takviye yapılmayacak.
(trn.?) : Transfer?
Ve tabii keşke Cambi gelse. :)
Pino gidecekse, iki ortasaha birde defans ile transfer sezonunu kapatırız diye düşünüyorum.
Artık saçma sapan goller yemek yok artık 60m den gol yemek yok! Muslera geldi sıkıntı gitti :D Çok mutluyum Mondi'den sonra adam akıllı bir kaleci geldi sonunda :)
kaldık bi defans takviyesine her yer tamam bence ama defansda sol-orta-sağ nere giderse işimiz yaş :)
Melo transferi gerçekleşebilir.
Melo :Çok iyi teklif aldım
Melo:Juveden Ayrılıyorum.
@hazar_buyuka
Hazar Büyüka
Italya uzmani gazeteci Adam Digby'ye gore Felipe Melo'nun manejeri dun Istanbul'a gelip oglen anlasma saglamis.
Adz77 Adam Digby
Am told Melo's agent went to Istanbul yesterday & returned to Turin this lunchtime with an agreement, hence the comments from player
Muslera hayırlı olsun.Zaten belli olan bir transferdi resmi açıklama bekliyoduk.İnşallah bizi yanıltmaz ve uzun süre klübe hizmet eder.
Melo konusuna gelince kendisini sevmiyorum gelmesinide istemiyorum umarım gelmez.
arkadaşlar avatar paylaşacak bölümlerimiz var.
lütfen konuyu amacından saptırmayalım.
O kadar kaleci sıkıntısı çektik ki adam geldi bayram ettik Buffon gelmiş gibi sevindim sanki Muslerada genç yetenekli o ayrı :)
Ünal Aysal aslında sözünü tutmuş oldu. Şu anda dünyanın en iyi 7. kalecisini getirdi :)
Muslera Arjantin maçında Tevez'in frikiğini kurtardıktan sonra tamamen gözüme girmişti zaten :D Bonservisi için 6.75M€ + Cana verdik bencede. Bonservis'in Lazio'daki kısmı için Cana, Uruguay takımındaki kısmı için 6.75M€.
Önümüzdeki birkaç gün parası konuşulacaktır transfer değil hazırlıklı olun.Ben muhasebe çalışmaya başladım şimdiden :)
Melo yanlış transferden başka birşey değil umarım yalan haberdir...
Muslera transferi ile kalemiz emin ellerde artık:)Dünyanın şu an en kaliteli kalecileri arasında.Faydası kesinlikle olacaktır.Hemde çok:)
GS kalesine sağlam bir ada aldı.Hayırlı olsun.Ama ben kalede yabancı oyuncu taraftarı değilim.
leo franco,de sanctis den pekde bişey beklemiyoduk zaten ama ışık var bu kalecide.
Niye De Sanctis kötü bir kaleci mi?
:) sizleride görmek güzel.
Cana + 6.75 M Euro verdik Muslera için diye biliyorum...