Hırvat veya Çek oyuncular çok iyi tanır mesela Fatih Terim'i..
Printable View
Hırvat veya Çek oyuncular çok iyi tanır mesela Fatih Terim'i..
Galatasaray'a gelmeyecek olan adam Terim var diye gelecek hali yok.Adam takıma sıcak bakıyorsa teknik direktöre bakar Fatih Terim'dir tanır daha bi sıcak bakar takıma.Gelmeyecek bir adamı Fatih Terim isminin getirmesi zor.Anca sıcak bakıyorsa gelmeyi düşünüyorsa gelmesinde etken olabilir Fatih Terim.
Yazdiklarimi bence bir daha okuyun. İtalyan hukumetine agirlik kuruyor demedim, bir agirligi vardir dedim. Bu da aldigi devlet nisaninin bir gostergesi olsa gerek. Elmander zaten oyle cok buyuk bir futbolcu degil gelmesinde antrenor etkisi cok fazla olmaz belki ama az ismi olan futbolcular her zaman antrenorun kim olduguna bakar. Basinizda Rijkaard olunca mi oyuncuyu daha kolay ikna edersiniz yoksa Bulent Under mi?
Farkindaysaniz ben de antrenorlerin transferde etkisi yoktur demedim. Terim'in pek taninmisliginin yuksek oldugunu dusunmuyorum,oyuncu transferinde kolaylik saglayacak kadar. Turk oyunculari ayri tutuyorum bunda tabi.ismiyle buyuk 3ark yaratir
Fatih Terim resmi imzayı attımı ? Neyi tartışıyoruz ki..
Sezer için kıran kırana
Eskişehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Sezer Öztürk için G.Saray ile F.Bahçe karşı karşıya.
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/ne...1mm1434675.jpg
Galatasaray:6 milyon Euro artı İnsua ve Serkan Kurtuluş.
Fenerbahçe:4 milyon Euro artı Bilica ve Gökhan Ünal
Ünal Aysal başkanlık koltuğuna oturmadan önce başlayan Sezer Öztürk savaşı artık tamamen resmiyete döküldü. Galatasaray, Süper Lig’in yükselen değeri için Eskişehirspor’a 6 milyon Euro para ayrıca İnsua ile Serkan Kurtuluş’u önerdi. Fener’in teklifi para açısından daha sönük ama oyunculara bakıldığında iş değişiyor. Kanarya, Es Es’e Bülent Uygun’un çok istediği Bilica’yla beraber Gökhan Ünal’ı teklif etti. Sezer’in yeni sezonda hangi formayı giyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.
bu arada insua milli takıma çağırılmış :D
Insua alınsa keşke ya. Bu arada Köln taraftar forumlarında taraftarlar Podolski'nin bize geleceği hakkında konuşuyormuş.
Hürriyet Elmander Galatasaray'da demiş.Ben pek inanmıyorum.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...34.asp?gid=362
Terim takımda yan gelip yatanları adam etse yeterde artar bile.Medya fatih hocanın takımdan gitmesi için yeni senaryolara şimdiden başlamışlardır bu sefer herkese inat bu sene başarısız da olsa en azından 3 sene kalırsa güzel başarılar gelebilir.
yanlız f.terimin gelmesiyle zan servet balta dan kurtulamıcaz ayhanda kalır hatta en azından sarp ve barıştan kurtulsak
Uzun zamandır takip etmiyordum ve şimdi zaman bulunca son birkaç sayfayı okudum. Fatih Terim ' in kalitesinin tartışılması ve İnsua ' nın takımımızda olmadan başka takıma önerilme haberinin çıkması benim için aynı ciddiyetsizlikte bir konudur.
Ciddi şeylerden bahsedecek olursak eğer bence Elmander takımımıza katılmamalı hem yaşınahemde gösterdiği performanslara bakarsak birde EPL den geleceği için fiyatınında yüksek olacağını düşünürsek pek mantıklı bir transfer gibi gelmiyor bana açıkçası. Daha şöyle 20 yaş civarında bir forvet gelse Fatih Hoca ve Baros ile birlikte geliştirsek hoş olmaz mı bence olur :)
Takima 2 yabanci 1 yerli forvet alinabilecegi konusuluyor. Bu arada ben Unal Aysal'in her lafinin uzerinde cok durulmamasini dusunuyorum. Cunku son konusmalarinda Fatih Terim'i reddeder gibi oldu ama Fatih Terim'le anlasildi. Sag gosterip sol vurabilir Unal Aysal :)
Türk oyunculara önem vermeliyiz Türk, çok klasik olarak altyapı muhabbeti yapmayacağım ama bir tane "izlesek de nasıl üstüne koyuyor mu iyi mi?" dediğimiz genç oyuncu var mı takımda? Bir Emre Çolak var ondan da ben pek umutlu değilim aslında. İlla Carrusca'nın sakatlanıp Arda'nın oynaması gibi alternatifsiz kalıp mı oynatacağız genç oyuncuları? Önce şu takımdaki yerli jenerasyonunu gençleştirip iyileştirmeliyiz atıyorum bir hasan ali kaldırım, aykut demir, serdar kesimal, mehmet ekici gibi adamları alıp yanlarına takımın kalitesini yükseltecek yabancılar olmalı. Biz UEFA kupasını böyle almadık mı zaten?
Mehmet Ekici'yi Werder'e kaptırdık ama Fatih Terim kaliteli yerlileri isteyecektir. Milli takımda Balta'yı oynatıyor diye burada Balta'yı tutacak diye bir kaide yok. Milli takımda hazır oyuncu almak zorundasınız. Tecrübeli oyuncu olmak zorunda. Burada böyle bir kural yok.
Sinan Bolat, Onur Kıvrak yerli kaleci alınacaksa 2 adayım ama Onur'u almamız çok zor.
Serdar Taşçı, Hasan Ali Kaldırım, Koray Arslan, Serdar Kesimal, Orhan Şam, Özgür Çek, Aydın Toscalı(yaşı büyük ama bence kaliteli bir stoper), Giray Kaçar, Egemen Korkmaz benim savunma hattına yerli adaylarım.
Ceyhun Gülselam, Orhan Gülle, Yiğit İncedemir, Murat Ceylan da iyi alternatif oluşturacak yerli orta saha adaylarım ama Pele süper olur ortasahaya.
Eğer açık alınacaksa Salomon Kalou inanılmaz olur.
Forvette de alabileceğimiz alternatif Mustafa Pektemek var. Cenk Tosun'u filan bırakmazlar bize.
Kallström ve Elmander'i Ünal Aysal istiyorsa alacaktır. Elmander iyi bir alternatif olur çift forvet oynarsak. Drogba hakkında artık kadro filan yazmayacağım fazla dillendirmeyelim :D
Bu arada Helvacı anlaştığım adamları yeni yönetime önereceğim diyordu ne oldu acaba o konu?
Türk oyuncular konusunda gürbetçi oyunculara yönelirsek Kayserispor gibi çok çok iyi olur...
LigTV'nin biraz once verdigi habere gore Fatih Terim Arda, Baros ve Cana'nin kesinlikle takimda kalmasi gerektigini soylemis. Selcuk da sezon bitince aciklanacakmis.
Bence Baros gönderilip yerine başka bir santrofor alınmalı baros her çıktığı maçta gol de atsa o kadar çok maç kaçırıyor ki takıma yarardan çok zarar veriyor çünkü yönetim de baros gibi forvetim var deyip arkasını takviyelemiyor
Mustafa Pektemek'in alınması için ufak detaylar kaldı arkadaşlar..
Hadi hayırlısı. :)
Pektemek bizden çıktı umarım gelir...Onu burada izlemek çok iyi olur...
Bir de Ünal Aysal'ın sürekli 23'ünün haftasında açıklama yapacağım demesi Fenerbahçe'nin şampiyonluğu yerine yıldız transferinin gündeme oturmasını sağlamak diye konuşuluyor.
Olası Selçuk transferinde Trabzon tarafını sekteye uğratmamak adına bir hamle olarak düşünmüştüm ben onu. O hafta her şey belli olacağından Selçuk'un açıklanmasına hiçbir engel kalmayacak.
Mustafa ve Selçuk'un Galatasaraylı olduğunu bildiğimden gönlüm rahat. İstersek gelirler cidden, Fatih Terim faktörü de etkili olacak tabii ki yerli oyuncular üzerinde.
Mustafa gelirse, hücuma gerçekten iyi bir zenginlik katar.
Mustafa Galatasaray'lı mı? :D ben onu koyu Sakaryaspor'lu olarak bilirdim :D