bir kez daha cevaplamama gerek yok sanırım:icon_cool:
Printable View
bir kez daha cevaplamama gerek yok sanırım:icon_cool:
Newcastle United'da forma giyen Emre Belözoğlu, Türkiye'ye ve Galatasaray'a dönmek istediğini söyledi.
İngiliz Premier Ligi takımlarından Newcastle United'da forma giyen Emre Belözoğlu, İngiltere'den ayrılıp, Türkiye'ye ve Galatasaray'a dönmek istediğini söyledi.
İngiliz The Sun Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan milli futbolcu Emre, ''Galatasaray'a dönmek istiyorum. Beni istiyorlar'' derken, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat da bu açıklamayı doğruladı. Emre'nin ara transfer döneminde Galatasaray'a gelmesinin beklendiği belirtildi. Emre Belözoğlu, İnter'de top koştururken, 2005'te 5,7 milyon avroya İngiliz ekibine transfer olmuştu.
AA
sürpriz felan değil bence Newcastle'da oynayamayacağını anladı bize geri gelmek istiyor:p Gelsin geri süper olur hem iş yaparda...
Gerçek mi acaba bu haber ? kampa böyle demeç verebiliyor mu
Gel Emre. Sana ihtiyacımız var.
İyi de emreyi ancak kanatta oynatabilir ortada lincoln ve linderoth var kanatta da fazla birsey yapamaz bence gereksiz bir transfer olur
Yapma boyle seyler canim benim.
http://www.sporx.com/images/1/33/9846_B_mutd001b.jpg
Manchester United Supporters Trust, Manchester United'ın ekonomik olarak zor durumda olduğuna dair bir rapor yayımladı.
Yayımlanan raporda, borcun önceki senelere göre, 1 Milyar 312 Milyon Dolar'dan 1 Milyar 466 Milyon Dolar'a çıktığı ve sadece yıllık faizin artışının da 55 Milyon Dolar olduğu ifade edilirken, Manchester United'ın bir saatli bomba gibi her an patlayarak iflasını isteyebileceği iddia edildi.
Manchester United'ın sahibi Malcolm Glazer'ın basın sözcüsü yaptığı açıklamada, rakamların doğruyu yansıtmadığı, AIG ile göğüs reklamı ve yeni televizyon anlaşmalarının ardından Manchester United'ın kendi kendisini idare edebileceği belirtildi.
MUST'tan yapılan bir diğer açıklamada ise, borçlanmanın miktarını örneklerle açıkladılar;
- Old Trafford'ta bir sezon boyunca tüm maçların bedava izlenmesi,
- Wayne Rooney değerinde 5 oyuncunun transferi,
- Bilet fiyatlarının 15 Pound'a düşürülmesi ve dünya klasında 2 yıldız oyuncunun alınması.
Manchester United'ın 1998'de satın alınması için yapılan teklifin ardından taraftarlarca kurulan ve 30.000 üyesi bulunan MUST, Manchester United'ın taraftar ve hissedarlarına karşı sorumlulukları gözden geçiriyor.
09.09.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Olabilir valla...Anderson ve Nani'yi büyük paralarla aldılar...Tevez'i 2 yıllığına kiraladılar...
Bu yıl transferler çok büyük rakamlar harcadılar ama sonuçta onlar manutd çok büyük sorunların çıkacağını sanmıyorum klüpte
Pek etkileyecğini sanmıyorum.Çözümü bulunur elbet.
İngiliz News of the World’un haberine göre, Liverpool, Cagliari'de forma giyen İtalyan oyuncu için 18 milyon avroyu gözden çıkardı.
Pasquale Foggia son zamanlarda gösterdiği üstün performansla hem İtalya’dan hem de başka ülkelerden takımların dikkati çekti. Oyuncunun özellikle Serie A’da ilk 2 haftada 3 gol atması büyük etki yarattı ve milli takım kadrosuna da çağrılmasını sağladı.
Liverpool'un 24 yaşındaki İtalyan ortasaha oyuncusu için 18 milyon avro ödemeye hazır olduğu belirtilirken, İngiliz kulübü için tek problem oyuncunun Cagliari’de kiralık olarak top koşturması. Zira ne Cagliari, ne de oyuncunun asıl sahibi olan Lazio kulüpleri genç yıldızı Ocak ayında bırakmak istemiyor.
Sardinya temsilcisi oyuncuyu sezon sonunda satın almak isterken; Lazio, Pasquale’yi geleceğin yıldızı olarak görüyor ve elden çıkarmak istemiyor. Bu durum Liverpool’un işini zorlaştırsa da, her şeye rağmen 18 milyon avroluk meblağ Cagliari başkanı Cellino ve Lazio başkanı Lotito’yu ikna edebilecek düzeyde.
Koskaca Manud yavf bizim Göztepe gibi değil ki:D....
Onları pek etkileyeceğini sanmıyorum Nani gibi transferlerin büyük paralar harcıyorlar ama sonuçta Man. Utd Yani..
2 transferle çöküşe girecek bir kulüp değil Manchester United.Başka sorunlar olabilir.
Manu fazla etkilenmez bu sorunlar manu icin iflas getirmez
mac sonucu
manu:1 totham:0
gol dak 9 gigs
manchester united lige gerçekten çok iyi başladı...
liverpool inşallah şamp lig de de böle oynar..
Transferle ilgili degildir yahu.
bu sene arsenal ve liverpool u saymıyorum zaten bence şamp. man utd belki chelsea zorlar
Yeni transferleriyle benim gözdem Manchester City İngiltere liginde..
ManU lige süper başladı.Nistelrooy u aramadılar şu ana kadar
Manchester süper top oynuo ama bu hafta tottenham çok zorladı onları bu arada westham maçı kaçkaç bitti ben 1-1 gördüm en son
westham macı 1-1 bitti
Ben ilk 40 dk izledim skor 1-0'dı maçtaki Westham'ın golünü kim attı?Quote:
Originally Posted by cArsı_nas
her ne olursa olsun..tevez ilk 11 oynatılmalıydı
konceski kafyı vurdu zamoraya carpan top gol oldu bu arada kafayı ceza sahası dısında kaleye vurmak amcı ile vurduQuote:
Originally Posted by batuhan1907
aston villanın golu http://www.youtube.com/watch?v=-X-8h...elated&search=
westhamın golu http://www.youtube.com/watch?v=9mxZVkK_4G8&NR
Sheva, Chelsea forması altında gol bulamadı hâlâ.. Ama 2-1 yenmeyi bildi. ;)
Ferguson'a şok saldırı
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'ın teknik direktörü Alex Ferguson'un Kuzey Londra'daki bir tren istasyonunda saldırıya uğradığı bildirildi.
Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, Londra'nın kuzeyindeki Euston Tren İstasyonu'nda 40 yaşındaki bir kişinin saldırısına uğradı. Polis kaynakları 66 yaşındaki tecrübeli teknik adamın Pazartesi günü TSİ 17.30 sıralarında bir kişinin saldırısına uğradığını doğruladı. İngiltere Ulaşım Polisi'nden yapılan açıklamada, Ferguson'un bacağından hafif şekilde yaralandığı da ifade edildi. Saldırganın Ferguson'a neden saldırdığı hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Polisin, 40 yaşlarında olduğu belirtilen ancak kimliği açıklanmayan saldırganı olayın ardından gözaltına aldığı da aktarıldı.
12.09.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : İHA