Birazılyalının ismi yokmu neden birşey açıklamıyorlar bizimkilerQuote:
Originally Posted by Aslan41
Printable View
Birazılyalının ismi yokmu neden birşey açıklamıyorlar bizimkilerQuote:
isim vermiyorlar. çünkü ne zaman isim ön plana çıksa klüpler maliyeti yükseltiyor...
inşalla öledir sezon başlamadan alsınlarda...Quote:
Originally Posted by hizlioglu
abi "epey anlaşmak" nasıl bir iş oluyor yani ya anlaşırsın ya anlaşamazsınQuote:
maliyetlri yükselten menejerlerdir çünkü aldıkları pay artar isim verilmemesi saçmadır sadece taraftar tepkisinden çekiniliyorsa isim vermeyebilir yönetim ancak bizim yönetimin koşulları gözönüne alındığında iyi oynayacak her futbolcu bizim kabulumüzdürQuote:
Originally Posted by hizlioglu
BU DA BİR HABER:
Adnan Sezgin, soluğu İspanya'da aldı
21 Temmuz 2006 11:30
Galatasaray yabancı transferinde sağ gösterip, sol vurdu... Güney Amerika’ya gitmesi beklenen Adnan Sezgin, sürpriz bir şekilde, soluğu İspanya’da aldı...
Güney Amerika’ya gitmesi beklenen Adnan Sezgin, sürpriz bir şekilde, Mallorca’nın Arjantinli oyuncusu Pareyra için soluğu İspanya’da aldı
Adnan Sezgin İspanya’ya uçtu
Galatasaray yabancı transferinde sağ gösterip, sol vurdu... Güney Amerika’ya gitmesi beklenen Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, sürpriz bir şekilde soluğu İspanya’da aldı.
Sezgin’in, menacerler tarafından kulübe önerilen Mallorca’nın 26 yaşındaki Arjantinli oyuncusu Pareyra için girişimlerde bulunucağı iddia edildi. Orta saha ve ön liberoda forma giyen Pareyra, geçtiğimiz sezon İspanya Ligi’nde 29 maçta 1 gol attı.
Bu arada Adnan Sezgin, İspanya’da Real Madrid kulubü yöneticileriyle de bir araya gelip, Gravesen ve Helguera’nın fiyatları konusunda temasta bulundu.
Kaynak: Fanatik
yaw bi futbolcu ile anlaşmak o kadar kolay değil kii...
adamlar onlarca şart istiyortlar...
birini yapmazsan gelmiyorlar..
epey anlaşdı yani futbolcunun maddelerinin çoğunu kabul etti demek istedim..
arkadaşlar Star haber son dakika geçti iki oyuncu ile anlaşmışız
1) Carrusca Arjantinli 23 yaşında Estudiantes de La Plata gibi bir takımda oynuyor örnek kişisi Veron (Veron'da şu anda onunla aynı takımda) Sol açık mevkisi
2) Diarra Lens oyuncusu genellikle tanındığı için pek bişey söylemiyorum yalnız takıma maliyeti 7 milyon dolar gibi bir rakamı buluyor geçen sezon 29 maçta 2 gol atmış mevkisi defansif ortasaha
yalnız şişirme haber olup olmadığından tam emin değilim yalnız son dakika geçti bu arada Heinz gönderilmiş ama tam bir açıklama gelmedi
7 milyon $, diğeride en az 3-4 milyon $ olsa yine iyi para gidecek bizden bakalım hayırlısı, iyi olur inşaallah.. tabii transfer olursa :)
Tangocu tamam!
Galatasaray, Estudiantes’in 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Mancelo Carrusca ile kesin olarak anlaşmaya vardı.
Dış transferde şu ana kadar suskun kalan Galatasaray, Estudiantes’in 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Mancelo Carrusca ile kesin olarak anlaşmaya vardı. İmzanın önümüzdeki hafta atılması bekleniyor. Yabancı futbolcu transferinde şu ana kadar sessiz kalan Galatasaray sonunda aradığı ismi buldu. Yeni sezon öncesi yalnızca eski oyuncusu Okan Buruk ve Shakhtar Donetsk’ten Tolga Seyhan’ı kadrosuna katan sarı kırmızılı kulüp gerçek anlamda ilk transfer bombasını patlattı. Maniche ve Gravesen başta olmak üzere birçok futbolcuyla ilgilenen Cimbom sürpriz bir Arjantinli futbolcuyla anlaşmaya vardı.
Sezgin işi bitirdi
Geçtiğimiz günlerde transfer çalışmaları için Arjantin’in yolunu tutan Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Ali Güven’in menajerliğini yaptığı Estudiantes de la Plata takımının 22 yaşındaki yıldızı Marcelo Carrusca’yı bir kez daha izledi. Daha önce de takibe alınan ve ismi gizli tutulan bu futbolcuyu Güney Amerika’nın Şampiyonlar Ligi Libertadores Kupası’nda mercek altına alan sarı kırmızılı yönetici İstanbul’a olumlu rapor verdi.
Bunun sonucunda da daha önce ön anlaşma yapılan Carrusca’nın transferinde son nokta konulmuş oldu. Arjantinli’nin şimdi önümüzdeki hafta içinde İstanbul’a gelerek, kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalayacak. Orta sahanın solunda görev yapan 1.72 m. boyunda ve 68 kilo olan Carrusca, gol becerisine de sahip olan çabuk bir futbolcu. Ülkesinde geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen oyuncuyu, Portekiz’in ünlü kulübü Benfica da kadrosuna katmak istiyordu.
Sıra Gago’da
Arjantin’de bulunan Adnan Sezgin ve Ali Güven ikilisi, Boca Juniors takımında forma giyen orta saha oyuncusu Gago’nun da işini bitirmek için harekete geçti. Arjantin kulübünün başkanı Macri Maurico ile yakın dost olan Ali Güven’in devreye girmesiyle bu oyuncu için de görüşmeler başladı. Gago ile birkaç gün içinde anlaşmaya varılacağı öğrenildi.
Kaynak: Hürriyet
22.07.2006
Hayırlısı olsun :)
inanmaya çalışıyorum.. ;)
oyuncuları fm de inceledim hemen ikiside iş yapacak genç oyuncular 23 ve 20 yaşında gago önlibero için biçilmiş kaftan :D bence alınırsa iyi olur ama bir an önce heinzdan kurtulup bu ikisini takıma katmalıyız
fm yalan söylemez :n:
iyi o zaman..
valla gago tam bir dmc :D öncelikle bence o alınmalı daha 20 yaşında öbür adam heinz gidince alınmalı
Heinzi pafa yollarız bişe olmazsa alsınlarda :)
zaten yolladılar pafa
Quote:
Originally Posted by hurmet
Çok Sevindim :))
Arkadaşlar Aşağıda yazacaklarım Konuyla Alakalı değil Kusura bakmayın.. Turksportalda 1905. Mesajımı Atıyorumm Bunu Galatasaray haberlerı bölümüne şiirle yazmak istedim...
Sarıyla Kırmızıylaa Anlımızın Akıylaa 2005-2006 Sezon Şampiyonu GALATASARAY
Elle Kolla değil Bilekle Parayla PuLLa değil Yürekle... 2005-2006 Sezonu Şampiyonu GALATASARAY
Bence sen artık mesaj atma :):):)
ya bende birini transfer ettik falan diye bakıyorum hemen buraya,
yapmayın gözünüzü sevem kalp var bende :n:
bu mübarek rakamla we güzel şiirle jübileni yap bence :Dweya yapma yaw sen yazmana dewam etQuote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
edicem tabi turksportalda Gs de bırakılmaz :)Quote:
Originally Posted by lazyboy7
Konu iyice dağılmadan Kapatalım.. transfer haberlerımıze devam edelim.
hayırlı olsun arkadaşlar umarım tamamına vardırabilir yönetim bu işi
inşallah gelicekte rahatlarız
DHA Mancelo Carrusca için kesin bitti demiş, geçen g.amerikanın şampiyonlar ligi Libertadores kupası çeyrek final maçında penaltı kaçırmıştı ve Estudiantes elenmişti :)
hayırlı olsun..
Marcelo Carrusca kesin geldi deme inanmak istiyorum cünkü ben bu yonucuyu sevdim fmde süperrrrrrr
Biz basının yalancısıyız :)Quote:
Carrusca G.Saray'da
Galatasaray anlaşmaya vardığı 22 yaşındaki Arjantinli futbolcuyu gelecek hafta İstanbul'a getirecek
Galatasaray Arjantinli sol kanat oyuncusu Marcelo Carrusca'nın transferini bitirdi.Yabancı transferi için Arjantin'de bulunan Sportif A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin Estudiantes de la Plata takımının 22 yaşındaki yıldızı Marcelo Carrusca'yla anlaşmaya vardı.
Estudiantes'le birlikte Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi Libertadores Kupası'nda da mücadele eden 1.72 metre boyundaki Arjantinli futbolcu orta sahanın solunda forma giyiyor. Sarı kırmızılıların anlaşmaya vardığı Carrusca'yı gelecek hafta İstanbul'a getirerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Arjantinli oyuncuyu transfer etmek için Portekiz'in ünlü kulübü Benfica da girişimlerde bulunuyordu.
Kaynak: DHA
Bizim arjantinlilerden şansımız yok :)
Umarım İnsua'da ki gibi olmaz.. Sabırsızlıkla Resmi Site'de yayınlanmasını bekliyorum..
valla önce bir sol kanat almak yanlış olur önlibero eksiğimiz varken ama süper bir adam :D
"G.Saray'a gitmek istiyorum"
Teknik Direktör Eric Gerets’in ısrarla istediği ön libero arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılı ekip, bu kez de Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’le rotayı Arjantin’e çevirirken, İsveç’ten İstanbul’a gelmek için can atan bir ses yükseldi. Cim Bom’un daha önce görüştüğü ancak kulübü Kopenhag’la bonservis bedeli konusunda anlaşamadığı için ‘mecburen’ askıya aldığı İsveçli Linderoth, ülkesinde yayınlanan Sport Expresssen Gazetesi’ne yaptığı net açıklamayla kendisine yapılan teklifi doğruladı, üstelik yeşil ışık da yaktı.
‘Sami Yen büyülemişti’
İsveç Milli Takımı’nda da oynayan tecrübeli futbolcu, Galatasaray’dan aldığı teklife çok sevindiğini ve kendisinin de İstanbul’a gitmeye sıcak baktığını söyledi. “Kulübüm ile anlaşırlarsa seve seve giderim” diyen Linderoth, daha önce İsveç Milli Takımı ile Ali Sami Yen Stadı’na çıktığını ve atmosferden çok etkilendiğini belirterek “Başka bir kulüple görüşmedim, Galatasaray’a gitmek istiyorum” ifadesini kullandı. Cim Bom’un, Güney Amerika turundan eli boş dönülmesi durumunda bu oyuncu için kulübüyle tekrar masaya oturması bekleniyor.
22.07.2006
Kaynak : Fanatik
Carrusca transferi iptal!
Galatasaray'ın Vogel, Diarra ve Christian Keller ile görüşmelere başladığı öğrenildi
Galatasaray, bugün anlaştığı Arjantinli sol kanat oyuncusu Mancelo Carrusca'nın transferinden vazgeçti. Yabancı transferi için Arjantin'de bulunan Sportif A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, bugün Estudiantes de la Plata takımının 22 yaşındaki yıldızı Marcelo Carrusca ile anlaşmasına rağmen, Arjantinli kulübün 5 milyon Euro'ya yakın transfer ücreti talep etmesi üzerine, yönetimin bu transferden vazgeçtiği belirtildi. Galatasaray yönetiminin, Milan'da forma giyen İsviçre Milli Takımı'nın ön liberosu Johann Vogel, Chelsea'nin Fransız futbolcusu Lassana Diarra ve Lazio'nun Danimarkalı ön liberosu Christian Keller ile görüşmelere başladığı öğrenildi.
Kaynak: DHA
olacağı buydu zaten
hadi hayırlısı oLsun 3-5 gun ıcınde kesın yenı adamlarımız gelıyor iyi iyi mutlu yatcam bugun saat 03:20 :)
Carrusca'yla anlaşıldı
Arjantin'de bulunan Adnan Sezgin, Estudiantes de la Plata'nın takımının 22 yaşındaki yıldızı Marcelo Carrusca'yla anlaşmaya vardı
Galatasaray Arjantinli sol kanat oyuncusu Mancelo Carrusca'nın transferini bitirdi. Yabancı transferi için Arjantin'de bulunan Sportif A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin Estudiantes de la Plata takımının 22 yaşındaki yıldızı Marcelo Carrusca'yla anlaşmaya vardı.
Estudiantes'le birlikte Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi Libertadores Kupası'nda da mücadele eden 1.72 metre boyundaki Arjantinli futbolcu orta sahanın solunda forma giyiyor. Sarı kırmızılıların anlaşmaya vardığı Carrusca'yı gelecek hafta İstanbul'a getirerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Arjantinli oyuncuyu transfer etmek için Portekiz'in ünlü kulübü Benfica da girişimlerde bulunuyordu.
Bu arada görüşmelerin sürdürdüğü Arjantinli futbolcu Francisco Javier Somoza'nın transferinde para sorunu çıktı. Somoza'nın kulübü Velez Sarsfield'in 5 milyon Euro'ya yakın transfer ücreti talep etmesi nedeniyle, sarı kırmızılı yönetim, sarı kırmızılılarda gözler Milan'da forma giyen İsviçre Milli Takımı'nın ön liberosu Johann Vogel'e çevrildi. Bu futbolcunun yanı sıra, Chelsea'nin Fransız futbolcusu Lassana Diarra ve Lazio'nun Danimarkalı ön liberosu Christian Keller ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.
Quote:
Originally Posted by hurmet
hangisi doğru bunların şimdi.. :DQuote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
Kaynak belirtirsen iyi olur samanyolu :D