25 milyon euro kayıp.
maddi manevi bitirdiler.
Printable View
25 milyon euro kayıp.
maddi manevi bitirdiler.
performans primleri hariç 25 milyon euro yani 40ı falan bulurdu muhtemelen.Artık radikal kararlar alınmalı çekin takımı hatta tüm spor branşlarındaki takımlarımızı ligden.Bi 10 sene kendimize gelemeyelim sorun değil ama hakkımızı doğru arayalım,fikstür çekimine temsilci yollasan ne yollamasan ne?
Dört gözle ligden çekilme kararını bekliyoruz. 10 - 15 yıl geriye gitsek ne olacak sanki her sene Avrupada kupamı alıyorduk ekonomik olarak Tr ligi için yeterli bir kadro kursak bile Avrupaya gideriz. Tabi ilk önce süper lige çıkmalıyız. Amatör branşlardaki tüm faaliyetleri durduralım.
Çekin şu takımı ligden yahu.Tüm sorumluluklarına katlanır bu camia bu olayın.Amatöre de düşsek şu takımı çekin ligden.
ya bu antunun forumlarına nası giriliyo bi türlü giremediM:D
Aykut Hoca'nın istifa ettiği söyleniyor.
50 küsür gün iyi savaştık.
Yenildik.
hepimizin avatarına düz siyah resim koymasını teklif ediyorum bundan sonra.
En zor günümüzde bizi ortada bırakmaz Aykut KOCAMAN. Zaten bu yüzden Aykut KOCAMAN değil mi.
Herşeye razıyımda hocamızın takımı bırakmasını kaldıramam. O herşeyimiz.
Zaten zor ayakta duruyorum şu dakikalarda dillendirmek bile istemiyorum böyle bir durum gerçekten yıkılacağım ve bir daha kendime gelemeyeceğim birşey olur.
Yabanci oyuncular suan icin beklemedeler herhangi bir catlak ses yok.. Hatta Yobo onemli olan $ampiyonlar ligi degil Fenerbahce diyor.. @aykut yıldırım
FBTV : Aykut Kocaman sadece futbol takımının değil,Fenerbahçe Spor Kulübünün başındadır.
Aykut hocanın şuan takımda olması bizim için gerçekten büyük şans.
uefa ya mail yollanıyor. boş geçmeyelim...
altın çağımız olarak kalıcak bence bu zamanlar belkide ligden düşücez sonra 3.lig 4.lige gidicez ordan ya da ligde kalıp orta sıraların takımı olucaz ama ben son seçeneği istemiyorum oynamayalım bu ligde gerçekten ligin adıda SPOR TOTO KARDEŞLİK LİGİ olsun.
UEFA`yı Mail Yağmuruna Tutuyoruz
UEFA dün Türk Futbol Federasyonu`na baskı yaparak hukuk dışı bir kararın alınmasını sağladı. Şike soruşturmasında adı geçiyor diye "sıfır tolerans ilkesi" nedeniyle, Fenerbahçemizin Şampiyonlar Ligi`nde men edilmesini sağladı. Buna karşın aynı soruşturma kapsamında yargılanan Trabzonspor`u Şampiyonlar Ligi`ne alarak kendi ilkesini yerle bir etmiş oldu.
TFF ve UEFA`nın ortaklaşa aldığı bu haksız karar isyan ediyor ve tepkimizi hem UEFA yetkililerine hem de Avrupa`nın önemli medya merkezlerine faks ve mail yoluyla bildiriyoruz.
Büyük Fenerbahçe`nin Büyük Taraftarı, lütfen aşağıdaki metni, belirtilen mail adreslerine gönder, bu haksızlık karşısında tepkisiz kalma!
MEKTUP METNİ
Dear Sir,
On 24th of August, one day prior to UEFA Champions League group stage draw, Turkish Football Federation (TFF) has debared Fenerbahçe SK under the pressure of UEFA from joining to Champions League.
The decision of TFF is contradicted to universal law principles and this decision is also taken before the judgment at law and all the issues against Fenerbahçe are just claim stage.
Until now, we have believed that UEFA is a trusty and fair association. In case this contradicted decision is taken under the pressure of UEFA, UEFA as responsible for management of European Football is also contradicted in its self and ignores the previous decisions taken for AC Milan and FC Porto cases.
On the other hand, it is worldwide known that UEFA emphasized the principle of “zero tolerance”. Fenerbahçe is excluded from Champions League since its name is involved in match-fixing investigation. However, in the same investigation the president of Trabzonspor, Sadri Şener is proclaimed by court to travel abroad and therefore could not participate to the Champions League pre-elimination away game with Benfica. What will be the decision for Trabzonspor? How come the participation of Trabzonspor to Champions League instead of Fenerbahçe get along with the “zero tolerance” principle of UEFA?
Again in the same investigation, the vice-president and Technical Director of Beşiktaş JK is still in jail. How come Beşiktaş will participate to UEFA European League in accordance with the “zero tolerance” principle of UEFA?
Since you threaten TFF president Mehmet Ali Aydınlar, “If Fenerbahçe would participate to Champions League, Turkey will be banned for 8 years in case the guilt of these football clubs are approved by Turkish Court”, should we understand from your threat that UEFA is an untrustworthy and frivolous association which does not apply its “zero tolerance” principle equally and shows arbitrary behaviors?
Please be aware that the unlawful decision of TFF taken under your pressure will be definitely cancelled by Court of Arbitration for Sports (CAS) and this situation will also damage the reputation of UEFA.
This unlawful decision which will cause Fenerbahçe huge financial and unrecoverable moral damages must be cancelled!
I strongly believe that justice will be served.
Respectfully yours,
UEFA MAİLLERİ
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
MEDYA KURULUŞLARI
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected];
[email protected]
Ligden çekilmek en doğru karar, alınan karar skandal, yayın yasağı koymayanlara söylüyorum, amacınıza ulaştınız, UEFA basında çıkan haberleri dikkate alıp bu yönde istekte bulunmuş, bası Fenerbahçeli derler, 50 gündür basının neler yaptığını gördük.
Hukuk bilmeye, okumaya gerek yok, Fenerbahçe ile birlikte Beşiktaş ve Trabzonspor da benzer suçlamalarla iddianamede yer alıyor, Beşiktaş'ın teknik direktörü tutuklu, Trabzonspor'un başkanı şüpheli görüldüğünden yurt dışına çıkışında yasak var, hal böyleyken sadece Fenerbahçe'yi istemeyip, yerine Trabzon'u almak apayrı bir komedi, ya bu 3 takımı da göndermeyeceksin ya da adalat, hak hukuk bahsetmeyeceksin ki zaten adalet, hak, hukuk kalmadı ortada.
UEFA ülke futbolunu cezalandıramaz, Fenerbahçe'yi cezalandırır, eğer şike yaptığı ispat edilirse. Federasyon eğer takımının arkasında duramıyorsa ve UEFA'nın piyonu olacaksa, düşürsün Fenerbahçe'yi de ya da Trabzonspor'u da göndermesin, Beşiktaş'ı da.
Trabzonspor ve Beşiktaş ile ilgili iddialar ciddi değil, Fenerbahçe ile ilgili iddialar ciddi diyorlarsa, Fenerbahçe'yi hemen ligden düşürsünler.
Takımın ligden çekilmesi kararını destekliyorum, maçlara çıkmasınlar ve alt lige düşürülsünler. Bazılarının çıkarı var diye bu ligde kalmasınlar.
Hem bizi oyuncak edecekler, hemde bizi bu ligde tutup maskara yapacaklar ve bizim bulunduğumuz ligden para kazanacaklar. Hemen çekilelim. Yarın bir gün ligi lider götürürken biz düşürdük F.Bahçe'yi maçlara çıkmayacaksınız derlerse ülkede isyan çıkar. Varsın oynasınlar SporToto ligini. Biz yokuz. (diyebilelim)
tahkimin kararı bekleniyor. ve ligden çekilme kararını yönetim kurulu değil genel kurul verir. bence; ligden çekildiğimiz bir söylem olarak kalsın. ve hiçbir maça gitmeyelim. zaten 2 maça gitmezsek düşürülüyoruz. seneye paşalar gibi bank asya da oynarız.
allah aşkına o psikolojide maçmı izlenir
Zaten çekilmekten kastım o, genel kurul toplanıp çekiliyoruz kararı alabilir, futbol şubesini kapatıyoruz diye de karar alabilir, kulübü kapatıyoruz diye de karar alabilir.
Maçlara çıkılmasın, çıkılmadığından dolayı alt lige düşürelim, bu kadar basit.
Ayrıca tahkime itiraz da boşuna, korkup yürütmeyi durdurma kararı alamazlar, ortada hukuksuzluk besbelli görünürken, UEFA abilerine karşı gelememek için yürütmeyi durduramazlar çünkü yürütmeyi durdururlarsa akşama fikstür çekimi yapılamaz, UEFA ŞL imajını daha baştan zedelemiş olur, ŞL imacımız zedelenmesin diye daha ne olduğu belli değilken bizi almayın demelerine bakınca, tahkimden olumlu karar çıkmasını beklemek, hayal.
Olimpiyatlara katılacak sporcuların üçte biri Fenerbahçe'ye kayıtlı sporcular, futbol olmasa da Fenerbahçe hep olacaktır ama yönetimin yerinde olsam, diğer branşlarda da faaliyetleri durdururum bir süreliğine.
bence hiçbir branşta milli takıma sporcu yollamamalıyız.
Bende sürekli durdururdum amatörleri. Madem böyle olaylar oluyo ve zarar görüyorum ama amatör branşlarla Türk sporuna katkı sağlıyorum. Neden? Mecbur muyuz, enayi miyiz? O kadar masrafla amatör branşları ayakta tut sporcu yetiştir...
http://s3.amazonaws.com/twitpic/phot...bpgLhHmktUw%3D
Hangi deliller acaba? Şu 26 klasördeki yeterli olmayan mı yoksa gizlilik kararı olan ve kimseye gösterilmeyen mi. tgrt açıklasında görelim bakalım madem o belgeler görülebiliyor???????????