fenerbahceden necati daha önceden teklif aldığını acıklamıştı bir röportajında. tekrar teklif almış olabilir. Bizde durumu kesin degil kadroda düşünülmüyor sanırım alabilir fener necoyu.
Printable View
fenerbahceden necati daha önceden teklif aldığını acıklamıştı bir röportajında. tekrar teklif almış olabilir. Bizde durumu kesin degil kadroda düşünülmüyor sanırım alabilir fener necoyu.
püfffffffff :s Emre, Necati, Burak Yılmaz birde arkasından F.T gelirse bu yürek kaldırmaz bu kadar acıyı
Bana göre bu transferin gerçekleşme ihtimali yok. 1. sebep Semih,Kezman,İlhan + yeni gelecek forvet. Yani yeteri sayıda forvetimiz oluyor. 2. sebep Fenerbahçe kendisine Galatasaray'ın kovduğu adamı aldı dedirtmez.
Burak Yılmaz neyse de Necati asla! Neden mi? Geçen yılki demeci hala aklımda, Sivasspor'a gol attıktan sonra "Galatasaray'a hizmetim sürüyor." demişti. Bize transfer olursa ve berbat bir performans gösterirse yine demeç verebilir, "Galatasaray'a hizmetim sürüyor, Fenerbahçe'yi yakıyorum." diyebilir. Aman ha, uzak dursun.
Burak Yılmaz gelebilir, bence iyi bir transfer olur, mutlaka hatalarından ders çıkarmıştır ve o vaziyette bize faydalı olacaktır. Zaten Burak Yılmaz transferi de bitti gibi bir şey.
Tarık abi yukarıda güzel bir laf söylemiş, ama benim çekincem hangi takımdan olduklarından çok gösterecekleri performans. Emre Belözoğlu mesela, kesinlikle tasvip etmediğim bir transfer, zira adam sakat sürekli. Yahu sakat adama o kadar para verilip de alınır mı? Ha Emre gelir, paşa paşa oynar, o zaman da başımın tacı olur, gider formasını bile alırım ama yatacaksa bütün sezon sakatlık ayağına o zaman bu kulüpte işi yok. Terim ise en başından beri karşıyım, zaten ihtimal de vermiyorum.
Bir de başkanın planlarında Necati'nin olacağını da sanmıyorum, zira 2 Haziran'da yurtdışında oynayan bir Türk santrafor alacağını söylemişti, bu isim ya Mevlüt ya da Eren Derdiyok olmalı. Semih, İlhan, Kezman, yeni santrafor ve lejyoner santrafor, Kezman'ın gittiğini düşünürsek 4 tane santraforumuz olmuş olacak. Necati olmaz bence, alacağımız son adam. Necati'yi alıp oynatacağımıza İlhan'ı oynatırız, böylece İlhan potansiyelini gösterir, yani İlhan'a sabrederiz belki ama Necati'ye asla.
Şu bir iki gün içinde açıklanır umarım artık, Aydın Toscalı iddiaları da var, bakalım o da alınabilir ama alınacaksa da Can Arat ile yollar sonsuza dek ayrılmalı.
Necati miiiiii, Allahım yaaa Allahım yaaaa daha neler duyacammm aman aman valla Guizaya razıyım o gelsin yaa :D
Şaka bi yana , sezon hazırlıklarına başlıcaz adam akıllı ne hocamız belli ne de transferimiz.. Emre ile bombayı patlattık da devamı gelmedi , ki ben Emrenin ii bir performans göstereceğini umuyorum, Marco durumunu tam hallettik derken menejeri serbesttir diyor, aniden bi takımla imzaladığını duyarsak şampiyonadan sonra ölece kalmayalım alternatif bulunmalı anlaşılmadıysa.. Öte yandan Önderin durumu belirsiz mi ? Sağ bek'e idare eder bi yedek şart !
Aziz Yıldırım hep bir B planı C planı olduğunu söyler ama ben bunların sadece kağıt üzerinde olduğunu düşünüyorum. Bizzat bir görüşme yaptığını sanmıyorum. Yani x oyuncumuz gittiğinde onun yedeği olan y oyuncuyu çağırıp hemen imza attamayız.
Aziz Yıldırım Hocamız ve golcümüz 25-26 Haziranda başlayacak olan kampımızda hazır olacak demişti. Bugün 25 haziran kamp ne zaman başlıyor acaba onu bilen varmı ? Şu anki duruma bakılırsa bize bir hoca ve bir golcü kesmez. Aurelio'nun yerine yabancı bir ön libero, Edu'nun yerinede bir defans oyuncusu gerekiyor. Ayrıca yedek klübesinede kaliteli oyuncular almamız lazım. Yeri geldi çok sıkıntıya düştük.
Edu sanırım Zico'nun gitmesinden çok rahatsız oldu. Yaptığı açıklamalar bunu gösteriyor. 2 hafta içinde Fransa'ya transfer haberini duyarsanız şaşırmayın derim.
Aurelio konusunda ise tamamen menejer kurbanı olduk. Aurelio Tutumlu'nun gazına geldi yıllık 3 m € istiyor. Acaba avrupa klüpleri bu parayı vermeyince ne yapacak.
Egemen birde Can Arat'la yollar ayrılmalı demişsin. Ben hala umutluyum Can'dan keşke düzenli oynama şansını yakalayabilse. Fiziği çok yerinde çok büyük futbolcu olabilir. Ama benim kendi fikrime göre o kadar çok şans verilmedi Can'a bence bu sene kiralık verilip performansı takip edilmeli.
Necati konusunda ise kendi fikrimi söylüyorum. Necati bana göre 2-3 sene öncesinde Türkiye'nin en iyi golcüsüydü. Gerek fiziği gerek gücü hızı koşması gol atması. 4-4'lük bir golcüydü. Sakatlıktan sonra kendisine sabır gösterilmediğini düşünüyorum. Ankaraspor'da çokda iyi performans gösteremesede Belediyespor'da sanki eski günlerine döneceğini hissettirdi. Çok iyi bir 6 ay geçirdi. Hatta Skibbe'nin yerinde olsam bir yere bırakmazdım Necati'yi. Bize transfer konusuna gelirsek. Zaten ileri uçta 3 adamımız var. + Yeni gelecek golcü, Avrupa'dan gelecek golcü ile bu sayı 6'ya çıkacak forvetteki sayımız. Burak ve Kazım'da forvette oynayabiliyorlar. Kalabalıktan başka birşey olmaz Necati transferi. Olan Necati'ye olur.
Şu forvet işine bakarsak:
Elimizde: Kezman,Semih,İlhan P. ve büyük ihtmalle (Güiza) var.
Almak istenilen: Biz bu listeye artı olarak Necati ve Burak'ı istiyoruz.Tamam Burak sağ açık filan da oynuyor ama Necati hem adı GS ile anılan bir oyuncu hem de biz eskiden BJK bizim artıkları topluyor derdik şimdi biz GS'nin artıklarını toplamaya başlarız.O yüzden Burak gelmeli sadece.Necati değil!!!
Fener'de Güiza çıkmazı
İspanyol yıldızın menajerinin, Arsenal'in şok teklifiyle ilgili olarak AS Gazetesi'ne, "Her şey değişebilir" demesi Fenerbahçe yönetimini fazlasıyla tedirgin etti.
Bu hiç hesapta yoktu
Fenerbahçe'nin tüm konularda anlaşma sağladığı ve ön protokol imzalattığı golcü futbolcu Güiza'nın transferinde sürpriz gelişme. Gerek İspanyol, gerekse Türk medyasında da yer aldığı gibi Sarı-Lacivertli yöneticiler Mallorca ile 15 milyon euro karşılığı anlaşmaya varmış, Güiza'ya da yıllık 3 milyon euroyu kabul ettirmişti. Ancak yöneticiler, "Bu iş tamam" dedikleri anda İngiltere'nin ünlü kulübü Arsenal'in Güiza için devreye girmesi işleri karıştırdı.
Hafta sonuna kalmaz
İspanya'nın önde gelen gazetelerinden AS, bu sürpriz gelişmeye geniş yer verdi. Arsenal'in ciddi girişimlerde bulunacağını da iddia eden gazete Güiza'nın menajerlerinden Felix Menoa'nın açıklamalarını yayınladı. Menoa, İngiliz ekibinin yapacağı teklif sonrasında işlerin değişebileceğini belirterek, "Fazla bekleyeceğimizi sanmıyorum. Bu hafta sonuna kadar Güiza'nın transferi sonuçlanır" şeklinde açıklama yaptı. Yönetim bu sözler sonrasında telaşlandı.
Kimi tercih edecek?
Arsenal'in de devreye girmesisonrasında Güiza'nın hangi takımı tercih edeceği şimdiden merak konusu oldu.
Takvim
---------------------
Torunlarını asla göremezsin
Aragones'in yardımcıları, "Türkiye'ye gidersen 11 torununun büyüdüğünü göremeyeceksin"dediler.
Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı Aragones ile ilgili ortaya atılan iddia şok etkisi yarattı. Cadena Ser Radyosu, İspanya Milli Takımı kampında, yardımcılarının Aragones'e, "Eğer Türkiye'ye gidersen 11 torununun büyüdüğünü göremeyeceksin. İspanya'da yaşamak ile İstanbul'da yaşamak aynı şey değil" dediklerini iddia etti. Radyo ayrıca şampiyona sonrası İspanya Futbol Federasyonu'nun Aragones'e bir teklif daha yapacağını belirtti.
Takvim
-------------------
Önder F.Bahçe'de kaldı
Teknik direktör Artur Zico ile bir türlü yıldızı barışmayan ve bu nedenle Rusya'nın FC Moskova takımı ile sözleşme imzalayan Önder Turacı, Brezilyalı teknik adamın gitmesiyle yuvasına geri döndü. Rus kulübü ile yapılan görüşmeler sonrası futbolcunun sözleşmesini feshettiren Sarı-lacivertli yönetim, yaklaşık bir haftadır futbolcu ve menajeri Doğan Ercan ile yaptığı görüşmeler sonrası mutlu sona ulaştı. Yıldız futbolcunun dün kulübü ile üç yıllık daha sözleşme imzaladığı ve oyuncunun kampa
25.06.2008Kaynak : İHA
Yönetim neler yapıyor yau 70 yasındakı dedeyi getiriyor takımın basına yok Burak Yılmazü,yok Necati.
Zico'yu yollayan yönetim umarım yanılmaz..
Türk Milli Takımının ve Fenerbahçe’nin vazgeçilmezlerinden Mehmet Aurelio, İspanya’nın Deportivo La Coruna takımında forma giymek istiyor.
30 yaşındaki başarılı futbolcuyla bir süredir Avrupa’nın büyük kulüpleri ciddi bir biçimde ilgileniyordu. Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu da bunu doğrulayarak, “Deportivo’nun sportif direktörü Richard onu Şampiyonlar Ligi maçlarından biliyor ve çok beğeniyor. Mehmet Aurelio’nun da Brezilyalı olması, Deportivo’yu ve İspanya’yı çok seviyor olması sebebiyle bu transferin gerçekleşmemesi için bir pürüz göremiyorum. Ancak şu anda milli takıma konsantre oldu. Maçlar biter bitmez onunla konuşup teklifleri değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.
Aldığı tekliflere güvenip Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyeceğini söyleyen Aurelio’ya, Premier Lig ekiplerinden de teklifler geldiği bildirildi.
Goal.com
Önder'de işlem tamam !..
Zico ile çalışmak istemediği için Fenerbahçe'den ayrılmaya karar veren, Rusya'nın FC Moskova takımı ile sözleşme imzalayan, ardından Galatasaray ile anlaşma aşamasına gelen Önder Turacı, adeta kürkçü dükkanına geri döndü !..
Son 2 ayda hayli maceralı bir transfer dönemi geçiren Önder Turacı, Fenerbahçe'den ayrılmasınıntek sebebi olarak gösterdiği Zico'nun sarı lacivertlilerle bağlarını koparması üzerine takımında kaldı.
İHA'nın haberine göre FC Moskova ile yapılan görüşmeler sonrası futbolcunun sözleşmesini feshettiren sarı lacivertli yönetim, mutlu sona ulaştığı belirtildi. Yıldız futbolcunun dün kulübü ile üç yıllık sözleşme imzaladığı da öne sürüldü.
Önder Turacı'nın takımda kalmasıyla ilgili Fenerbahçe'den resmi bir açıklama ise henüz yapılmadı.
http://img158.imageshack.us/img158/8965/adszxw8.jpg
Fenerbahçe Yönetimi, İspanyol teknik direktör Luis Aragones ile ön kontrat yapıldığını açıkladı!..
Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
"Kulübümüz yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yapmıştır.
Aragones ekibi ile birlikte gelecektir. Bu ekip, antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşmaktadır. Nihai sözleşme ve diğer bürokratik işlemler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından yapılacaktır"
Aragones resmen Fener'de
Fenerbahçe'de yeni dönem. 70 yaşındaki tecrübeli hoca ile ön anlaşma sağlandı. Acıklama internet sitesinden duyruldu.
Fenerbahçe İspanyol teknik direktör Luis Aragonez ile ön anlaşma imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan yazılı açıklama şöyle:
"Kulübümüz yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli takımının teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yapmıştır.
Aragones ekibi ile birlikte gelecektir. Bu ekip, antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşmaktadır. Nihai sözleşme ve diğer bürokratik işlemler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından yapılacaktır."
Kulübümüz yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli takımının teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yapmıştır.
Aragones ekibi ile birlikte gelecektir. Bu ekip, antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşmaktadır. Nihai sözleşme ve diğer bürokratik işlemler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından yapılacaktır.
Spor kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Hayırlısı olsun.
Aha yeni FeLdkamp vakası.
Fenerbahçe şu Aragonesi sırf disipLin için aLdı. BöyLeLikLe geLecek sezon Fenerbahçenin en büyük rakibi oLacak disipLinsizLikLeri bitirmeye çaLışacakLar. Ama bakaLım taktik anLamda neLer yapacakLar.
Artık bir Dedemiz var :p
İçimden bir ses, ne işi var 70 yaşındaki adamın takımımızın başında diyor ama içimden başka birşeyde belki daha başarılı oluruz diyor. Aragones'inde ismini kullanarak bi kaç sağlam oyuncu alsak aslında iyi olur :)
Abi ama bu adam A.Yıldırım ile çok kavga edebilir takıma müdahele etmesine izin vermez ...
Aragones hayırlı olsun, bende ntvspor da altyazı da gördüm.
Hayırlı olsun güizada gelecek snaırım o zaman
Akşamada Guiza transferi açıklanır.
Fenerbahçe’nin yeni hocasını açıklamasından sonra yeni golcü transferi de büyük olasılıkla belli oldu gibi.
MARATON.COM.TR’nin edindiği bilgilere göre yeni sezonda Luis Aragones ile anlaşan Fenerbahçe, forvetine de Mallorca’nın gol kralı Güiza’yı transfer etti.
Bu transferin halen açıklanmamasının sebebi ise Appiah ile kulüp arasında süren pürüzler.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Olur da şampiyonlar liginde başarısız olursak, Kadıköy'de Zico Zico sesleri yükseldiğinde Aziz başkanın surat ifadesi nasıl olur çok merak ediyorum. Bu mudur dünya kulübü olma yolunda ilerleyen Fenerbahçe'nin teknik direktörü ? Dünya kulübü olma yolunda ilerlerken fosilleri mi toplamak gerekiyor ?
Hadi geçmiş olsun..
Tüm Fenerbahceliler'e hayırlı olsun.. İlk başta pek benimsenmeyecek ama umarım daha sonra 70 yaşında kendini bize ispatlar..
Çok disiplinli bir hoca. Çift forvet oynatmayı seviyor ve dün yaptığı röportajda Semih'e övgüler yağdırdı. Ayrıca koşan mücadele eden futbolcuları seviyor. Alex'i takımda istemeyebilir.
Aragones İspanya milli takımında da olduğu gibi klasik 4-4-2 oynatacaktır büyük ihtimal.İleride Guiza-Semih'i oynatır.Orta sahada gitmezse Aurelio-Emre oynar gibime geliyor.Alex'in akıbetini gerçekten çok merak ediyorum.Zira Zico ona sahadaki liderliği vermiş,ona güvendiğini hissettirmişti.Bu sayede Alex daha fazla sorumluluk almış ve verimi bir hayli artmıştı.Bu takımdaki Brezilya'lılarada olumlu yönde yansımıştı.Şimdi Aragones'in Alex'e olumsuz bakacağını varsayarsak takım inanılmaz etkilenecektir.Gerçekten olacakları büyük merakla bekliyorum...
Aragones İspanya dışında takım çalıştırmamış bu ilk olacakmış...
ilk hazırlık maçını iple çekiyorum:mad:
Aragones'in Fenerbahçe'ye gelmesini istemiyorum. Ne yazık ki geldi. İki yıl sonra gidecek bir teknik adamı almak büyük bir hata olduğunu düşünüyorum. İstikrar için daha genç bir isme gerek vardı.
hayırlı olsun aragones i beyenirim güizada gelirse heralde fenerbahce bu sene tutulmaz tebrıkler
Aragones'e ölüüüüüm ...
şaka bi yana dozajı arttırmayın tartışmalarda.. germeyin ortalığıda..
hayırlı ugurlu olsun fenerbaheçemiz için en hayırlısı buymuş demekki başkanımız bunu seçti ve getirdi nolursa olsun fenerbahce sevgisi bitmez
fenerbahceye hayırlı olsun
Yıllık 3 milyon euro alacakmış galiba İspanyol internet sitesi öle yazmış...
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Zico ile anlaşamadıklarını, yeni teknik direktörleri ve golcüleri ile önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacaklarını açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Sarı lacivertli yönetim uzun süren araştırmadan sonra hocasını buldu ve bugün Aragones ile anlaştığını resmen duyurdu.
Sarı lacivertli takımın yeni teknik direktörünü ilk MARATON.COM.TR’den duyan efsane başkan Ali Şen’e Aragones’i sorduk ve efsane başkandan çar***ı yanıtlar aldık.
İşte Ali Şen'in açıklamaları...
“Yeni teknik direktörü herkes Zico ile kıyaslayacak. Taraftar Zico’yu seviyordu. Ben’de Zico’yu seviyordum ama iyi antrenör değildi. ‘Zico’yu gönderin Aragones’i getirin’ demedim. ‘Zico’yu gönderin Scolari’yi getirin’ demiştim. Aragones’i tanımıyorum.”
MARATON.COM.TR ÖZEL
RÖPORTAJ: Burak ÖZKAYA