Bobo'yu ne yapıcaz ya, elimizde yeterince yabancı forvetimiz mevcut. İlk önce Güiza problemini halledelim. Onu satablirsek yerine iyi birini alabiliriz. Ben Bobo'yu beğenmiyorum.
Printable View
Bobo'yu ne yapıcaz ya, elimizde yeterince yabancı forvetimiz mevcut. İlk önce Güiza problemini halledelim. Onu satablirsek yerine iyi birini alabiliriz. Ben Bobo'yu beğenmiyorum.
Semih ayrılacaksa biz alsak çok güzel olur.
Andrei Arshavin'e en iyi teklif Fenerbahçe'den. Arsenal transfere olumlu bakıyor. @tribundergi
inşallah lehimize sonuçlanır bu transfer.Quote:
Mustafa Pektemek´in menajeri Gençcan: "Önümüzdeki sezon Mustafa´nın Gençlerbirliği´nden ayrılıp büyük bir kulüpte forma giymesi kesin gibi."
"Fenerbahçe ve Beşiktaş´tan teklif var‚ görüşmelerimiz sürüyor. 1 hafta sonra her şey netleşecek"
arshavin ismi beni çok heyecanlandırdı ya :)
Kanatlarda oyuncularımız var ya Arshavin'e gerek yok diye düşünsemde Arshavin bu yeaaa diyorum bir yandan. Gelirse eyvallah gelmezse üzülmem.
Semih Şentürk'ün ben top sürdüğünü , kanatlarda oynayabildiğini görmedim gol vuruşu ve pas olarak semih daha iyi olabilir ama pektemek daha çok yönlü ve gelişmeye müsait bir oyuncu
bende katılıyorum ama avrupa hayali varsa ya bize ya fenere yada cimboma gidicek malesef.
gençlerden daha çok dikakt çeker cimbomda en azından adı var.
Eğer Fenerbahçe Emenike'yi de alacaksa Niang,Emenike arkasında beklemektense Beşiktaş'ı tercih ederdim Pektemek'in yerinde olsam.
Fenerbahçenin geçen yıllardan tek farkı takımın başında Aykut Kocaman gibi formayı hak edene veren birisinin olması. Ayrıca Mustafa Pektemekten sadece forvette değil kanatlarda da yararlanabiliriz.
yobo eğer giderse tottenham'dan bassong alınabilir kulüpten ayrılacakmış
Valla yönetim Yobo'yu gönderirse en büyük hatayı yapar. Ne güzel uyum sağlamış Lugano ile, bundan sonra Puyol gelse o uyum yakalanır mı belli değil.
Bobo olursa iyi olur aslında. Alex, Nobre'ye bile bir düzine gol attırmıştı. Sağlıklı bir Bobo'ya her türlü 15-20 arası attırır.
bobo iyi hoşta, yabancı ya :)
Bobo kafası karışıkken yokları oynuyor. Herkesi Semih mi sandınız :p İlk yarıda bizde 1. forvetti bayağı iyi bir performans göstermişti, oynadığı maç sayısına oranla. İkinci yarı Almeida geldi, hiç birşeyini görmedik, ilk yarıya göre çok düştü performansı.
Yobo için Everton yüksek bonservis istemiş sanırım.
Everton eğer Yobo için 8 m € gibi rakamlar telafuz ediyorsa muhtemelen Yobo alınmaz. Yobo - Lugano ikilisi çok iyi oturdu ama 8 m € da az bir rakam değil. Bence yönetim Yobo için 5 m € sınırı koymuştur.
Pektemek'in şuan Fenerbahçe'yi tercih etmesi kendisi adına kötü olabilir. Fenerbahçe'de Niang var, Emenike konuşuluyor, Semih var. Pektemek 4. forvet durumuna düşecek. Evet 3 kulvar için 4 forvet gayet normal ancak tek forvetle oynayan Fenerbahçe'de forma şansı bulması zor. Çok yönlü olmasına da lafım yok ancak Pektemek'in 4-4-2'nin sağ veya sol kanadında çok iş yapabileceğini düşünmüyorum. 4-3-3 oynuyor olsak evet kanatlarda kullanabiliriz diyebilirdik. Fakat şu sistemimizle Pektemek kanatlarda yapamaz gibi görünüyor. Tüm bunlara rağmen tabi ki Mustafa'nın alınmasını isterim. Ancak kendisi açısından bakıldığında Beşiktaş daha mantıklı bir tercih olabilir.
Abdullah Avcı sözleşmeleri biten kiralık oyuncuların takımlarına döneceğini açıklamış. Yani Gökhan Ünal ve Abdülkadir Fenerbahçe'ye dönüyor.
Pektemek forvet olarak değil de kanat olarak düşünülüyor olabilir. O yüzden yer bulması zor olmaz. 2 kanat için sadece Stoch, Dia, Topuz var rekabet etmesi gereken. Uğur gönderilir bence. Sadece Caner kalıyor kanat olarak yedeğe.