Eboue kesinlikle transfer edilmemeli. Sabri 'den artı bir yönü yok kesinlikle . Ama bir Drenthe transferi sol koridorun cevher gibi işlemesine neden olacaktır.
Printable View
Eboue kesinlikle transfer edilmemeli. Sabri 'den artı bir yönü yok kesinlikle . Ama bir Drenthe transferi sol koridorun cevher gibi işlemesine neden olacaktır.
Adam Arsenal'de 2005'ten bu yana 132 maça çıkmış. Sabri 10 yılda 60 maça çıksın, istediğinizi alırım.
Bakın bakalım kaç maça çıkmış :)
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/e...ler_13058.html
http://tr.wikipedia.org/wiki/Emmanuel_Ebou%C3%A9
Bende buranın yalancısıyım ... Her ne olursa olsun transferi gereksiz görüyorum.
ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes
Emmanuel Adebayor ve Andrei Arshavin "bitmek üzereymiş".
Haberi Misitv'den almış şu ana kadar hiç patlamamış. Songaila'yı da ondan duymuş.
Yok artık Adebayor hiç inandırıcı değil üstelik saçmalık ötesi bir transfer olur. Arshavin ' in gelmesini yürekten isterim ama o da zor görünüyor. Aradığımız Ofansif Orta Saha Arshavin olabilir ...
Arshavin Adebayor gelirse hücum hattımız 3-5 sınıf atlar. Adebayor-Elmander ikilisi çok can yakar. Arshavin'i tartışmaya gerek yok.
MetinTutcu MetinTutcuoglu
@ftw1905 üzere değil, bitti bile.
Galatasaray kongre üyesi diyorlar.
Adebayor'un yıllık maliyetini karşılayacak bir kulüp değiliz kimse kusura bakmasın. Hem adam daha geçen yıl Real'de oynarken kariyerini zirveden deniz seviyesine indirmesi saçmalık olur. Arshavin transferi mantıklı görünüyor . Ayrıca kanatlar için Volkan Şen , sol bek mevkii içinse Drenthe transferleri bizi yenilmez bir takım yapmaya yeter de artar bile . Yine de 3 transfer de zor görünüyor .
Bu arada bu yıl sonu Arshavin'in sözleşmesi bitiyormuş, Gervinho geldiğinden beri Hazırlık Maçlarında bile kadroya giremiyormuş.
Ahanda Metin Tutçuoğlu videodaki adammış.
http://www.youtube.com/watch?v=7ZqKI...embedded#at=19
Arshavin ve Adebayor süper olur ama fiyatlarıda dudak uçuklatır
Drenthe gelirse sol bek sorununu cozer ama sorunlu bir futbolcu dedigim gibi parasini oducen"ki adamin sorun yaratmasin
1 sol bek ile arshavini alirsak tadindan yenmez sag"bek"e turk oyuncu olabilir hakan aslantas"i begeniyorum ben
Arif diye diye getireceksin Hakan Aslantaş'ı he :D.Hakan Balta bu sene düzelir diyordum hala aynı anlaşılan.Drenthe olursa çok iyi olur gerçekten.
Twitterden takip ettigim bi arkadas var dediklerinin cogu cikiyor
Adebayoru baska saglam kaynakli arkadaslarda söyledi ve Adebayor bitmek üzere oldugu dogru!
Arshavin 30%, Eboue 50% gelme ihtimali! Yönetim elini cebine sokarsa 3ü gelir.
Fatih Terimin 2 kanatta oynayabilen bir oyuncu istedigini biliyorum. Zaten ilk hedef yerli Volkan Sen
Adebayor Satin Alma opsiyonu ile kiralik.
Kiralıklara bel bağlamamak lazım. Volkan Şen gelirse çok iyi olur rotasyon açısından.
Hakan Aslantaş'ın Galatasaray seviyesinde olduğuna inanmıyorum.
ntvspor NTV SPOR
Drogba Chelsea ile sözleşme uzatıyor http://dlvr.it/cJW1X
ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes
Forlan karar değiştirip gelmek istemiş, bizimkiler yok demiş bu sefer. Misitv.
hayırdır inşallah.
Forlan mı Adebayor mu deseniz, Adebayor derim. Tamam Forlan daha büyük topçu ama Adebayor'un önünde Forlan'dan daha uzun yıllar var. Diego Forlan'dan 3 yıl yararlanabiliriz en fazla. Adebayor'dan 7-8 yıl... Yönetim de böyle bir tercih yapmış olabilir. Forlan ile 2+1 gibi bir anlaşma yapacağına, Adebayor'u opsiyonlu kiralayalım.
Ben Adebayor'u fiziği kuvvetli olduğu için istiyorum Forlan'dan ziyade. Beğenmediğimiz topçulara bakın :D
Valla ya. 14. olduğumuz sıralar Forlan'ı beğenmeyeceksiniz deseler söverdik herhalde. :D
http://a3.twimg.com/profile_images/1..._22_normal.jpg
_ertemsener ertem şener
bombaya hazır olun !
Adebayor mu acaba :D O değilde Adebayor, Arshavin isimlerini ben çok zor görüyorum. Şu yönetimde Haldun Üstünel olsaydı kesin alırız derdim.
Hadi bakalım Ertem Şener :)
Adebayor olsa bile Ertem Şener patlağına güvenmem. :D Adam boyuna şaşırıyor.
Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na açıklama yapan FIFA Menjeri Bayram Tutumlu, ''Ben iki kulüp arasında Lassana Diarra ile ilgili gelecek hafta içerisinde bir görüşme olacağına inanıyorum. Galatasaray, böyle bir oyuncuyu transfer edecekse Galatasaray'ın önünde eğilmek gerekir. Jose Morinho benim arkadaşım, ama şunu net söylüyorum. Arkadaşım Morinho Diarra'yı bırakmakla büyük hata yapıyor. Galatasaray, bu oyuncuyu alırsa Türk futbol tarihinin en büyük transferine imza atmış olur" dedi.
______
Lassana da gelirse 4-3-3 oynarız herhalde. Bu ne yahu herkes ayrı telden çalıyor :D
Ali Dürüst Barça'da Real Madrid'de forma şansı bulamayan oyuncular gelebilir demişti. Ama bu Lassana olmak zorunda değil ki. Kanat oyuncularından biri olmasın? Pedro Leon kiralansa çok mutlu olurum.
Hleb olabilir, bildiğim kadarıyla halen Barcelona'da
Madrid'in yedekleri Benzema, Kaka, Canales, Granero, Drenthe, Gago, Lass, Albiol, Arbeloa, Garay, Adan :D Bu 11 oyuncu Real'in yedeği ama STSL'de şampiyon olur :zuhaha Hatta İtalya ve Almanya'yı zorlar :D
Hleb Stuttgart'a gider bu saatten sonra :D Pedro Leon'u atlamışın Özgür :)
Aynen Kaan es geçmişim Pedro Leon'u. Aslında Pedro Leon bu 11'inde yedeğidir ama o da iyidir :D
1 sayfada heralde 7-8 farklı isim okumuşumdur gündemde olan. Allah sabır versin GS taraftarına bu transfer döneminde. :D
Eğer Adebayor, Arshavin 2'lisinden biri gelir ve biz gelecek seneye CL'ye gidersek sen o zaman gör haberleri. Bunlar bizim rahat günlerimiz :n::n:
Melo
Lass Selçuk
:icon_cry: Duygulandım yemin ediyorum. Ünal Başgan bize Lass'ı al.