Sol ve sağ açıkta oyunun her iki yanına (defansif ve ofansif) etki edecek oyuncular şart. Hedef Avrupa'ysa... Dün Stoch'un ofans ve defans performansı siyahla beyaz kadar farklıydı. Bilmiyorum; şampiyonlar liginde hangi düzey hedefleniyor. Ama açıkçası dün olduğu gibi bir açık oyuncusuyla bizi kevgire çevirirler. Alex'e eskiden rakibe hiç basmıyor diye kızardık ya... Dünki Stoch'un yanında Alex bile Stephan Apiah gibi kalırdı. Memhet Topuz'un istikrarına birşey demiyorum ama artık gol yollarında da onu daha üretken görmek istiyoruz. (Bütün bunları şampiyonlar ligi hedefiyle söylüyorum.)
Ayrıca Bekir asla bu takımın sağbeki olamaz. Stoperlerin yedeği olarak kalsın ama sağbeke iyi bir alternatif düşünelim. Genç Okan diyeceksiniz ama İstanbul'da sık sık altyapı maçlarına giden arkadaşlarımdan duyduğuma göre o beğenildiği maçtan sonra büyük bir düşüş yaşamış, altyapı maçlarında havasından geçilmiyor, gereksiz kartlar görüyormuş. Zaten Aykut hoca da sonrasında kadroya almadı. Şu anda soru işareti? Bu sebeple kaliteli yedekler şart... Hem solbeke, hem sağ tarafa... Diyeceksiniz, kim var? bende size soruyorum: Kim var?
Önlibero ise olmazsa olmazımız... Ayrıca Emre'nin 34 haftalık periyotta en az 10 maç sakat, 4 maç cezalı olacağını hesaplamadan atılacak her adım başımızı ağrıtır. Üstelik şampiyonlar ligi temposuda eklenecek.