Mustafa Sarp gidemesin, takımda kalsın, maçın son 15-20 dakkasında oyuna girsin istiyorum. O heyecanı yaşayalım, hepimiz tedirgin olalım önceki dakikaların, oyuncuların kıymetini bilelim istiyorum :n::n:
Printable View
Mustafa Sarp gidemesin, takımda kalsın, maçın son 15-20 dakkasında oyuna girsin istiyorum. O heyecanı yaşayalım, hepimiz tedirgin olalım önceki dakikaların, oyuncuların kıymetini bilelim istiyorum :n::n:
Şu sol beklerde nasıl bir ışık görüyor acaba Fatih hoca? Eboue + Orta Saha + Forvet alınacak sanırım. Bu sene kaliteli transferler yaptık. Umarım seviyeyi düşürmeden transferlerimize devam ederiz.
Yalnız Lass da gelirse orta sahamız Çempiyıns Lig(Ünal Başgan stayla) standartlarına gelir. :D
Eboue nin de kiralık olarak gelebileceği söyleniyo.
Sabri yi tabii ki Eboue ye tercih ederiz hepimiz ama :p
Eboue falan gelmesin. Ne Eboue'siymiş ? Ujfalusi gümbür gümbür bindiriyor . Sabri desen öyle . Sol beke adam lazımken hala ne diye başka mevkilerle uğraşılıyor ? Hücüm gücü yüksek bir orta saha bulamazsak bu sene işimiz zor .
Ben anlamıyorum hem Diarra hem forveti napıcaz ? 4-5-1 veya 4-3-3 oynayacaksak o kadar forvet varken tek forvet nasıl olacak ?
4-3-1-2 oynarız belki Aygün.
Lass gelmeyeceği için sorun olmaz o konuda :).Bu arada Eboue gelecek gibi sanki.
Açık konuş Forlan!
Galatasaray'ın yeni transferi Fernando Muslera ve transfer gündeminde bulunan Diego Forlan'ın maç sonundaki çok özel açıklamaları...
25 Temmuz 2011 Pazartesi - 09:29
Webaslan ve DHA
http://www.webaslan.com/img/5/2011/forlan33.jpg
Arjantin'de düzenlenen Copa America'da Paraguay'ı 3-0 yenerek şampiyon olan Uruguaylı oyuncular Fernado Muslera, ve Diego Forlan, finali izleyen DHA aracılığıyla futbolseverlere önemli mesajlar gönderdi.
Uruguaylı gazetecilerin "Yanımızda bir Türk gazeteci var senin Galatasaray'a transfer olduğundan bahsediyor doğru mu?" sözlerine evet yanıtı veren Muslera, gazetecilerin "çok para iste" diye takılmalarına "maalesef bitirdik anlaşmayı" diye yanıtladı.
Tota'dan (Lugano) çok tavsiye aldın mı sorusu üzerine, "Çok aldım sağolsun, çok yardımcı oldu. Kupayı kazanıncaya kadar arkadaştık ama artık bu dakikadan sonra benim bir numaralı rakibim" derken, "Annem ve babam İstanbul'u çok övüyorlar ben de yakında tanıma şansına sahip olacağım" diye konuştu.
Diego Forlan ise Galatasaray'dan 15 milyon avroya Galatasaray'a gidiyormuşsun, doğru mu sorusunu "iyi paraymış düşünmek lazım" esprisiyle yanıtladı. Israrla Galatasaray'a gidiyor musun soruları üzerine "çok baskı yapıyorsunuz, bir şey söylüyorum sonra her yerde çıkıyor" diye yanıtladı. Bunun üzerine "Yani gitmiyorsun o zaman" yorumuna ise "Bilmiyorum, hayır, sonra bakacağız" diyerek kaçamak yanıt verdi.
Galatasaray'dan Amrabat'a kanca
Spor Toto Süper Lig'e şampiyonluk parolası ile başlayan Galatasaray'ın Kayserispor'un Faslı yıldızı Nordin Amrabat'ı transfer edeceği iddia edildi.
25 Temmuz 2011 Pazartesi - 17:55
Sporx.com dış haberler
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un Hollanda doğumlu Fas futbolcusu Nordin Amrabat'ın Vitesse ve Galatasaray'ın kıskacında olduğu iddia edildi.
De Telegraaf'ın yaptığı habere göre, 23 yaşındaki forvet oyuncunun Galatasaray'ın tarafından takip edildiği bunun yanı sıra Hollanda Ligi'nden Vitesse ve Alman ekibi Werder Bremen'in de transfer listesine girdiği belirtildi.
Amrabat'ın konuyla ilgili olarak; "Bu ekiplerin yanı sıra Liverpool da beni istiyordu ancak bu transferin gerçekleşmesi çok zor görünüyor." şeklinde konuştuğu yazıldı.
Kayserispor teknik direktörü Şota Arveladze'nin ise Amrabat'ın takımdan ayrılması için 7 ya da 8 milyon avroluk bir teklif beklediği iddia edildi.
Kayseri 3'e mi 4'e mi ne aldı şimdi 7-8M€ diyolar. Süleyman Hurmacı 15'ten açar kapıyı. Oysa ki ben FM 2009'dan beri alıyorum takıma bu adamı. GS'den bi yönetici şu foruma gelip oyuncu sorsa takımın geleceği kurtulur :zuhaha
Hollanda basınında Feyenoordun 8 mn euro teklif ettiği yazılıyor ama bu sene sanmam satmayız amrabatı
Amrabat mı olur başkası mı bilmem de kanat da şart.
http://justarsenal.com/arsenal-agree...medium=twitter
Hadi inşallah.
Amrc-dl-dc
bu mevkilere oyuncuda aldıımı tadından yenmez artık :D
http://www.guardian.co.uk/football/2...ray?CMP=twt_gu
Guardian da verdi haberi.
e eboue Galatasarayda diyebilir miyiz?
Eboue çok yönlü bi oyuncu gerçekten.Tajıma dinamizm getirecektir.Sağ kanatta.arada açık olarakda kullanabiliriz...
Geldi geldi. Hayırlı olsun :)
Beki de tam olarak sağlama aldık. Eboue - Sabri - gerektiğinde Ujfalusi var. Hepsi kaliteli isimler. Kanatlara alternatif + forvetle taş gibi takımız.
Acaba hala yeni yönetime laf söyleyen varmı ?
Olmaz mı, kesin vardır :D
Eboue sol bek olarak kullanılacaksa camiamıza hayırlı olsun . Değilse pek hayrını göremeyecek gibiyiz...
Huylu huyundan vazgeçmez. Onlar iyi gün dostu olduğu için şimdi susuyorlar. Görün bakın transferlerin verdiği heyecan geçince yine başa saracaklar.
Bu tip insanlardan olmadığım için çok şanslıyım. 106 Yıllık takımın en kötü döneminde bile formamı giyip dışarıda başım dik yürüyebildiğim için çok şanslıyım. Onlar televizyonları başından maçı "Amaan yine yeniliriz zaten" niyetiyle izlerken, ben kulübün en kötü döneminde, maddi durumumun iyi olmamasına rağmen biletimi alıp tribünde yerime geçerek "Herkes gider, biz kalırız, biz Galatasaray'lıyız" diye bağırabildiğim için çok şanslıyım.
Fatih Terim Eboue'yi orta sahada kullanıcak bana kalırsa. Wenger'de yapıyordu bunu.
Aynen Cihan, millet mac kazaninca filan giyer forma da ben mac kaybedince daha bir baglaniyorum :)
Sabri-Eboue-Ujfalusi-Hakan
Anti Servetçiler için de böyle olabilir :D
Eboue-Ujfalusi-Servet-Balta
Sabri
Melo - Selçuk
tarzı bir diziliş izleriz :D Bu ligin ertelenmesi olayıda en çok bize yaradı. Geç kaldık, geç kaldık derken oyuncular iyice kaynaşır lig başlayana kadar :zuhaha
sabri-ujfalausi-servet-hakan
melo
eboue-selçuk
ortasahayada bi dinamizm getireceği kesin.
The Times "Galatasaray Arshavin'i istiyor. Oyuncunun menajeri İstanbul'da pazarlık yapıyor."
Şeref Aydın bu resmi paylaşmış. http://d.flash-screen.com/free-wallp...yor-salute.jpg
1 hafta önce de Eboue geldi demişti, yine formunda :)
eboue ile arshavini alsak yeterli arshavin hem forvet hem kanatlarda oynuyabiliyor demekki fatih terim ebou"yi sag bek"e yerlestircek sabriyide ileride gizli forvet olarak oynaticak :F
Eboue transferi gerçekleşirse takıma katkı sağlarda, tek yabancı alınacaksa defans hattına ben tercihimi sol bekten yana yapardım. Bu takımın en yumuşak karnı sol beki ve orta sahanın göbeğidi geçen sene, ne Hakan Balta ne de Çağlar yeterli değil. Orta sahayı hallettik, Selçuk-Melo-Yekta-Culio-Ceyhun geçen seneki kadroya göre oldukça iyi. Ancak sol bek hala aynı ve değişecek gibi görünmüyor. Eboue transferi gereklilikten ziyade lüks olur, hali hazırda elimizde Sabri var. Evet mükemmel değil ancak eskiye nazaran daha derli toplu. Ek olarak Inter maçının özet görüntülerinde her önemli pozisyonda olan bir Ujfalusi gerçeği var ki özete göre bence maçın yıldızı. Bütün ataklarımız sağ kanattan gelmiş maçta, e durum böyleyken hala sağa takviye bence gereksiz. Eboue sol için alınacaksa da kesinlikle macera olur. Umarım Fatih Hoca ne yaptığını biliyordur, devre arası olduğunda ligten kopmuş durumdayken istersen dünyanın en iyi sol bekini al fayda etmez. Bizim çok iyi başlamamız lazım lige.
Belki Eboue stoperde oynayacak Ujfalusi sağ bekte :)
Fantezi futbol mu oynuyoruz ? :D Fatih Terim rakamlar önemli değil dedi ama ortaya acayip bir diziliş çıkıyor şu andaki kadro yapısı ile, yeni transferlerle iyice karışacak gibi. Yani ismi geçen Eboue, Lass, Adebayor ve Arshavin için söylüyorum gerçi bunlardan Eboue dışındakiler pek gerçekçi hedefler değiller. Tek bildiğim şey, yine sol kanadımız otoban olacak, rakipler maden bulmuş gibi hep oradan saldıracak.
Evet L'Equipe yazmis.
L'Equipe haberi.Quote:
Galatasaray serait sur le point de formuler une offre de 16 millions d’euros pour Andreï Archavine, d’après le Times. Les milieux de terrain d’Arsenal sonttrès demandés cet été puisqu’il s’agit du troisième Gunner à être pisté après Fabregas par Barcelone et Nasri par Mancester City. Sous contrat avec Arsenal jusqu’en juin 2012, l’international russe pourrait partir si Arsène Wenger lui trouvait un remplaçant.