Napoli,Fio'dan daha iyi olur umarım ayarlanır...
Printable View
Napoli,Fio'dan daha iyi olur umarım ayarlanır...
Loveforfootball Love Football
Orduspor başkanı : ''Culio'da indirime gidilirse transferi bitiricez ve 4 yıllık anlaşma imzalıcaz.''
Culio Orduspor'dan çok daha iyilerine layık bence.Umarım bizde kalır.
Aynen katılıyorum.
Culio Orduspor'a giderse zaten dar olan kadromuz iyice daralacak. Hala ofansif oyuncu eksiğimiz devam ediyor. Yönetimse ısrarla defansif oyuncu peşinden koşuyor .
umarim culio gitmez cok seviyorum bu adami cok hirsli mucadeleci iyi depar atiyor ve sol ayagini iyi kullaniyor yeni hagimiz olabilir belki oynatilirsa... =)
Elmander_9
Emmanuel Eboue artik Galatasarayli! Her an aciklama gelebilir. Bonservis bedeli 4 Mio.€ - 4.25 Mio.€ arasi!
kim bu elmander_9 ?
Twitterden takip ettigim bir adam onunda kaynaklari saglam =)
eğer bonservisi 4.5 m ise iyi transfer olur eboue :)
Ujfalusi sağda ne kadar iyi de olsa ortaya çekilebilir,Eboue solda oynayabilir bir bildikleri vardır kesinlikle :)
Twitter'da her allahin gunu yeni adam turuyor :D İnsallah gelir Eboue. Eboue Ujfalusi'dendaha iyi koridor yapar orayi. Ujfalusi stoperde sagdan daha iyi oynayacaktir, asil mevkiisi orasi.
Yanılıyorsun Ujfalusi'nin asıl mevkisi sağ bektir, Fioretina zamanlarından hatırlarım hep sağ bek oynardı. Daha iyi oynamaz ama bizim stoperlerden daha iyi olduğu kesin. Sabri'yi ne yapacağız peki bu durumda? Sol bek? Yedek yapacaksak zaten diyecek bir şey bulamıyorum.
Bence Sabri kesinlikle yedek olmalı. Basketbol tabiriyle tam bir 6. adam Sabri.
Ujfalusi iyi oynuyordu sağ bek kalsa iyi olur. Stoper almalıyız.
Fatih Hoca'yı biraz tanıyorsam, Sabri oynar Eboue yedekte bekler. :)
Arshavin işi zaten zor bir de Arshavin transferi için Anzhi devreye girmiş.
sporxcom: Orduspor, Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Emmanuel Culio'yu satın alma opsiyonuyla kiraladı.(LigTV)
Off, Culio gitmemeliydi :(
Culio kadro rotasyonu açısından mutlaka kalmalıydı.
Yekta var diyelim.Hem sonuçta yabancı.
Kalitesinin yeni oluşturulan takıma yetmeyeceği anlaşıldı ve gönderildi. Anlaşılan Fatih hoca yabancı haklarını kaliteli ilk 11 oyuncularından oluşturmak istiyor. Yedek kalitesinde yabancı istemiyor. Güzel bir sistem.
Manıklı ama 10 yabancı (kadroda 8) hakkı var. Fatih Terim her ne kadar 6 yabancı hakkı kullanacağız dese de alternatiflik 2 yabancının kimseye zararı olmazdı. Culio'nun yerini neyle dolduracaklar? Culio gerçekten gitmemesi gereken bir oyuncuydu. Bulabileceğimiz en iyi yedekti bence. Revolution'un dediği basketboldaki tabiriyle tam bir 6. adam olabilecek adam bence Culio.
Culio gibi mücadeleci ve yetenekli bir oyuncuyu gönderiyorsak hâlâ akıllanmamışız demektir. Bi düdük olmaz bizden.
culio"yu gonderdiysek demekki ondan daha iyi birini alcaz yok alamazsak yaziklar olsun diyorum yonetime boyle adam yollanirmi yahu ya en sevdigim adamlardan biriydi hic bisey demiyorum yaziklar olsun ...
Kadrosunu yerli takviyesiyle güçlendirmek isteyen Galatasarayımız. Manisasporun orta saha oyuncusu Yiğit Gökoğlan konusunda son noktaya geldi. Daha önce Abdürrahim Albayrak tarafından yürütülen bu transferde ciddi para talebi üzerine vazgeçmiştik. Ancak Manisa'nın indirime gitmesi ve oyuncu takasını kabul etmesi üzerine transferde son noktaya gelindi.
yiğit gökoğlan için culio'dan vazgeçmedik umarım.
son olarak sunu soleyim culio"nun yasi biraz gecti gibi bisey 27 galiba umarim ordusporda kendini iyice gosterirde su gonderenlerini yuzunun utandirir diyorum
culio zaten ordu'da döktürür giderse,opsiyonu da verirler bizimkiler.çok büyük iş yaptı ordu :)
Bence Melo'nun gelmesi nedeniyle Culio gitti. Bence Culio iyi bir rotasyon oyuncusu olurdu, hele Melo çok belirsiz bir oyuncuyken. İşini ciddiye alan, oyun disiplini olan ve ortasahaya bu kadar dinamizm getiren bir oyuncu bulmak zor, helal olsun Ordu'ya.
Ben Trabzonspor yerinde olsam Culio ve Pino'yu kacirmazdim. İkisi de Senol hocanin elinde parlarlar.
@byariff
Naptın sen be arkadaş. Bir culio gitti diye utanmasan erken seçime gideceksin.
Vardır yönetimin bir bildiği...Yoksa boşuna yollamazlardı Culio'yu...Elbet almışızdır bir oyuncu...
Yalniz ortasaha alacagimiz icin degil forvet alacagimiz icin de gonderiis olabilir Culio. Eger 4-4-2 oynayacaksak ortasahada cok topcumuz var. Selcuk-Melo-Yekta-Ceyhun-Emre-Ayhan
Ayhan'ı saymıyorum ben. Emre yetersiz, yedeğin yedeği sayılabilir bence. Hele ki MC için. Ceyhun keza MC için yetenekleri kısıtlı, daha ziyade ön liberoda kesici oynar, duruma göre taktiksel değişikliklerde. Elimizde bence bir Melo, Selçuk ve Yekta var. Yekta yedek için yeterli bir isim. Ama 4-4-2 oynamak sıkıntılı bence, bunu kaldıracak MClerimiz var diyelim (selçuk ve melo), kanatlarımız yok. Arda 4-4-2 kanadı olamaz. Aynı şekilde Kazım da. Bence bu takım bir tek 4-3-3 oynar DMC Ceyhun, MCler Melo ve Selçuk, AML Arda AMR Elmander FC Baros. Kazım AMR ve FC için rotasyon oyuncusu olur. Bu durumda bize yine bir MC lazım, örneğin Lass olsa Melo'yu DMCye çekeriz. Ceyhun ve Yekta gibi de iki yedeğimiz olur. Ah ah bir de Ekici'yi almış olsaydık..
Aynen Culio'yla Keita farklı dünyalar resmen Cihan, abartmışsın :)