Milner cokta iyi bir futbolcu degil ama fiyatini belirleten Man City haklilar bukadar istemekte :)
Printable View
Milner cokta iyi bir futbolcu degil ama fiyatini belirleten Man City haklilar bukadar istemekte :)
Ireland'la Mancini'nin derdi neydi anlamadım ama Ireland Milner'dan daha iyi futbolcu
yahu david villa 42 ye falan alınmış birisi:) Ben bu adama 10 dan fazla vermem, ama gel gör ki ingiliz pasaportu var işte..
FIFA'nın harcalamalarla ilgili tam adını bilmediğim fair play ekonomi zart zurt yapılandırmasının hemen uygulamaya geçirilmesi gerekiyor
Valla fiyat ucuk olabilir ama Milner benim cok begendigim bir isim.Suratli ve teknik bir oyuncu.City'e cok yarar saglayacaktir bana gore..
Paraya nereden buluyorlarsa artık..
Tottenham Lassana Diarra ile ilgileniyormuş.
Hollandalı efsane, İngiltere'de top koşturacak...
http://feedingthepuppy.typepad.com/....51d2970b-500wi
Championship takımlarından Crystal Palace, orta saha oyuncusu Edgar Davids'i kadrosuna kattığını resmen açıkladı.
37 yaşındaki oyuncuya sadece maç başı ücet ödeyecek olan Crystal Palace'ta teknik heyet Hollandalı'yı Cumartesi günü oynayacakları Ipswich Town maçında kadroda yer verecek.
Resmi siteye konuşan Edgar Davids, "Kulüp ve benim için heycan verici bir an. Sadewce futboldan zevk almak ve elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum" derken teknik sorumlu George Burley, "Edgar'la konuştuk ve onun futbol oynama konusundaki isteğini gördük. Ajax'la antrenmanlara çıkıyordu. Anlaşmanın sağlanmış olması güzel" dedi.
Davids, son olarak 2008 yılında Ajax'la profesyonel olarak futbol oynamıştı.
epey sevidğim bir oyuncudur onun gözlüklerine bayılıoyrum:n: inşallah başarılı olur
Keşke daha fazla izleyebilseydim oyuncuların başında geliyor . Efsane tek kelimeyle .
keşke tadında bıraksaydı
göz tansiyonundan dolayı kullanıyormuş o gözlükleri,efsane gerçekten
en sevdiğim oyunculardan .. keşke insan gibi bıraksaydı futbolu :D
Şu adamı gördükçe izleyememenin üzüntüsünü yaşıyorum.
Juve'deyken kraldi Barca'ya gidince bitti
Davids hala oynuyo mu yaa ? :D
1-2 sene daha oynayıp bırakır herhalde.
Milner kesinlikle Ireland+40 MN Euro etmez,kesinlikle etmez..!
Cardiff'e gideceğini taa Mayısta filan söylemişti zaten,Premier League'ye çıkarmak istiyor galiba takımını.
Ben nedense Balotelli'nin City'de dünyanın en iyi forveti potansiyeline ulaşabileceğini düşünüyorum.
Gereksiz bir transfer bence de... :/
Alex Ferguson'un hayatında izlemeden aldığı ilk oyuncu. :)
Açıkçası NtvSpor'da O'neill'in istifa ettiğini gördüğümde bikaç dakika kendime gelememiştim,şok olmuştum. :D
Ve sonuç : Newcatle Uni. 6 - 0 A.Villa
Açıkçası ben çok ta beğenmiyorum Kolarov'u... 22 Milyon'a değmez bence.
maç başına paraya anlaşmış :D
Çok bebe daha bu yaa :D
:icon_neutral::o:uzgun:
Beni bu transferde ilgilendiren ne Milner, ne City, nede Milner'in fiyatı.Tek ilgilendiğim nokta Villa yönetiminin O'neal'ı kaybetmek pahasına bu transfere onay vermesi.Bana göre adanın en iyi 5 teknik direktöründen biri O'neal.Ve Villa onsuz ilk maçında Premier Lig'e bu sezon yeniden çıkan Newcastle'den 6 yedi.Villa yönetimi bu başarısını kutlamalı.
Nerede oynatacan bu kadar oyuncu arkadaş ya iyi oyuncu ama ona lafım yok
Fransız defans oyuncusu Sebastian Squillaci 8 milyon avro karşılığında Arsenalli olmak üzere. Pazartesi günü Londra'da sağlık kontrollerinden geçmesi beklenen Squillaci'nin, Sevilla'nın resmi sitesine göre pazar günü İngiltere'ye gittiği bildirildi.
Bu yaz döneminde Laurent Koscielny'yi kadrosuna katmasına rağmen Sol Campbell, William Gallas ve Mikael Silvestre'yi kaybeden Arsenal'in stoper rotasyonundaki eksikleri devam ediyordu.
Fransa'nın 2010 Dünya Kupası kadrosunda da bulunan tecrübeli oyuncu için teklif aldığını belirten Sevilla'ya rağmen bu transfer Londra'daki hiç kimse tarafından doğrulanmış değil.
Geçtiğimiz sezon sakatlıklar yaşamasına rağmen İspanya'da başarılı bir sezon geçiren Squillaci'nin, Arsene Wenger tarafından takımın defans rotasyonuna katılması isteniyor.