Sakatlık problemi diye bir şey yok. Dikkatli antrenman yaptırmak gerekiyor.
Printable View
Sakatlık problemi diye bir şey yok. Dikkatli antrenman yaptırmak gerekiyor.
Hayır şimdi şöyle de bir şey var; Manu, Beşiktaş, Arsenal menajerleri gelip hocam yeni güncelleme ne zaman gelecek çok sakatlık problemi var, oyun oynanmıyor dese, ardından da Galatasaray, Juventus, Real Madrid hocaları gelip yoo öyle birşey yok, biz de çok sakat yok, siz ağır antrenman yaptırıyorsunuz herhalde dese bunun aynısını sizde fm oynayıcıları arasında yaşadığınızı hatırlarsınız.
Yani aslında şurada şöyle bir gerçek var; oyun da bir oyuncunun takımının yarısının sakatlanması istisna gibi bir durum, yada yanlış bir hamle sonucu öyle oldu bilemem ama eğer ki bu sorun herkeste yoksa tamamen şansla alakalı bir durumdur ve "kesin var" diyebileceğimiz bir şey değildir.
90 dakika baskın bir şekilde top oynayıp, duran toplardan kaybettiğimiz 1500. maç sonrası fm15'e yeni bir güncelleme gelene kadar ara veriyorum :)
Öyle deme beterin beteri vardır öyle deme :zuhaha
http://i.hizliresim.com/bgM3M0.jpg
48 şut ney arkadaş ya tek kale mi oynuyonuz şut antrenmanı mı yapıyonuz :D
Eski postlarıma bakın bu seriyi en çok eleştirenlerden biri bendim ama bence bu sene çok iyi bir oyun var karşımızda.
Takım idmanını üç haftada bir fitness yapıp idman ağırlığını orta seviyeye çekiyorum ve 3 maç üst üste ilk 11 çıkan oyuncum yok hep rotasyon yapıyorum. Sakatlık sorunu falan yaşamadım hiç.
Bu serinin bana göre en güzel tarafı jeneriklik gollerin çok olması :)
Bkz . Bakkali :)
http://www.youtube.com/watch?v=pZX_IsnHHDE
sakatlıklar hakkaten sıkıntı ben her bölgeye en az 2-3 futbolcu bulunduruyorum ve bu oyuncuların da farklı bölgelerde oynama özelliklerinin olmasına ya da anntrenmanlarla bunu geliştirmelerini sağlıyorum
o yüzden sakatlıklardan etkilenmiyorum
ha maç içinde 4 tane oyuncu gidiyo bazen ona yapacak bişi yok nadir olduğu için hoşgörüyoruz
Oyuncuya özel ders vereceğimiz zaman özel ders verecek futbolcuyu seçtikten sonra iki seçenek çıkıyor hangi madde hangi özelliklere etki ediyor bilen birisi söyleye bilirmi
Merhaba ,
Takım içinde sakatlık sorunu olan arkadaşlar , sezon öncesi ve devre arası düşük düzeyde iki haftalık periyotlarla kondisyon çalıştırırsanız sakatlık sorununun yüksek düzeyde azaldığını göreceksiniz.
Selamlar.
Ben kaleci transfer ettim, geldiği gün daha basın toplantısı yapamadan parmağını incitti. :D
İmza atarken ters bir hareket mi yaptı ne :D
Santrada sakatlananı da görmüştüm [emoji38]
Tapatalk'tan gönderilmiştir.
Sakatlıkla alakalı bence tek problem maç sırasında bazen çok sakatlık olması. Ama öyle nadiren oluyor ki bu, gerçekte olma olasılığı da var. Antrenmanlarda sakatlık yaşamıyorum ben mesela hiç. Maksimum 1 hafta oluyor öyle olanlarda. Maçta olanlar bazen abartılı olabiliyor. Bir maçta 2 adamın ayagının kırılması gibi. Olamaz mı ? Tabii ki de olabilir. Bir çok ligde öyle oluyor zaten. Bunu da ancak hamlelerin sakatlanmaya yol açma oranını çok az düşürerek ayarlayabilirler fakat öyle bir niyetleri yok. Bu nedenle agresif oyuncularla yapılan maçlarda çok sakat verecek takımlar. Gerçekte de öyle değil mi zaten ? Kasaplarla oynarsan ayağını kırarlar. Mentalite bu.
Sakatlık sorunu bal gibi var.15.2 den önce her maç sakatlık oluyordu.
15.2 de 20 ye yakın maç yaptım 1 kere bile oyuncum sakatlanmadı. Çok nadir 2-3 gunluk sakatlanmalar oldu sadece. Sadece Mustafa Pektemek 4 ay sakatlandı.
15.2.1 i bugun yükledim. 4 maç yaptım;Sırasıyla 3 ay, 7 gün, 3 gün, 9 gün olmak üzere 4 oyuncum sakatlandı.
Bi türlü ortasını tutturamıyorlar. Ya çok fazla ya çok az oluyor sakatlık.
beyler everton'la kariyere başlıyorum. şöyle bir taktik kullan, şu oyuncuyu ya da şu tip oyuncuları al gibi bir tavsiyesi olan eden var mıdır?
Bence oyunda en önemli şey antrenman ben öyle bir personel kadrosu kurdum ki her şey tıkırında ve antremanları asistan menajerim yapıyor tüm özellikler 5 yıldız takımda en kazma oyuncu bile gol atabiliyor o derece herkesin ortalaması 7.50 üstü...
Sakatlıkları kapat diye bir seçenek koysalar hiç sorun kalmayacak. Beğenmeyenler sakatlık olmadan oynar ta ki sakatlık fazlalığı düzelene kadar. Ben çok sorun yaşamıyorum ama görünen yaşayan çok kişi var.
Geçen seneden beri yeni güncelleme gelmiyo olmaz ki böyle. :n:
Sakatlıklara ben sorun demiyorum. Yaşıyorum ama kısa süreli normal şeyler yaşıyorum. Bu sezon sadece önemli iki sakat verdim. Bir forvetim ilk yarı başında 4 ay sakatlandı. O iyileşti kadroya döndü performansına ulaştı bu sefer başka bir oyuncum 4 ay sakatlanıp sezonu kapattı. Bunda da sıkıntı olduğunu sanmıyorum.
Benim sıkıntım kaleciler cok şut çıkarıyorlar. Sanki karşımda Wakbayashi var.
yeni güncellemede şunu çözebilseler süper olacak...
http://youtu.be/kvvAXT7RM58
yeni güncellemeden önce bu gollerden sayamadığım kadar çok attım ve yedim.
son güncellemeden sonra da 10 tane görmüşümdür bu gollerden. 3ü geçtiğimiz gece olmak üzere :)