en başından beri hamburg meselesi vardı ilk başta yiyiyorlar sandım ama degilmiş
Printable View
en başından beri hamburg meselesi vardı ilk başta yiyiyorlar sandım ama degilmiş
Adriano bitti gibi
Ronaldo veya Adriano'yu kiralık olarak transfer ederek dünyayı sarsmayı planlayan Fenerbahçe, iki süper golcü ile görüşmelerini sürdürüyor. Yöneticiler 'dünya yıldızı' Ronaldo için Milan kulübünü ikna etmeye çalışırken, İnter'in golcüsü Adriano'nun transferinde mutlu sona yaklaşıldığı öğrenildi.
HEDEF RONALDO
Brezilyalı forvet Deivid
de Souza'yı kesin olarak göndermeye karar veren Fenerbahçe, Ronaldo veya Adriano'yu transfer etmek için müthiş bir atak başlattı. Sarı-lacivertlilerin ilk tercihi ise Ronaldo. Ronaldo'yu kiralamak için Milan ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe yönetimi, bu futbolcuyu satmak istemeyen İtalyan kulübünü 'kiralama' konusunda ikna etmeye çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde Roberto Carlos'a Fenerbahçe'yi soran ve İstanbul hakkında bilgiler alan Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı vurgulanıyor.
ADRİANO GELİR
Fenerbahçe'de Ronaldo'nun alternatifi ise İnter'in süper golcüsü Adriano. Zico hayranı olan Adriano'nun Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul ettiği öğrenildi. Yöneticiler, İnter'le bonservis ücreti konusunda pazarlıklarını sürdürüyor. Fenerbahçe, bonservisi 30 milyon euro'yu bulan Adriano'yu kiralamayı planlıyor. Roberto Carlos transferinden sonra dünya yıldızları için Fenerbahçe cazip bir hale geldi. Ronaldo da Adriano da Fenerbahçe'yi istiyor. Milan ve İnter'in iki yıldız için talep ettiği yüksek rakamlar ise Fenerbahçe yönetimini düşündürüyor.
Juanito muthis bi oyuncu gelse muthis olurdu legrodan daha iyi... belki bi ihtimal s ligine katilirsak gelen parayla aliriz :) isimiz sansa kaldi...
Juanito bonservis bedeli 7 milyon eurodan baslıyormus star da söyledi bugün yani bu transfer cok ama cok zor.Ayrıca Juanito'nun baska taliplileride var.
Galatasaray'ın büyük yıldızı kim acaba ya.Bir an önce alsalar su oyuncuyuda merak ettirmesinler.Bir Fb'li olmama ragmen inanılmaz merak ediyorum bu oyuncuyu.Ama içimden bir ses herkezin beklediği kadar büyük bir futolcu olmayacak diyor.
banada oLe geLıo
necatı transferı ii oLmus yaa vander vaart duruomu haLa orda duruosa eger ii bı kadro oLur hamburg acısından
bzm cıhana bak bee rusyadan istıoLar haa gıtse bari
Legro'yu vb... oyuncuLarı aLamayan adam juanıto'yu hıc aLamaz ztn daa buyuk kLuplerde taLıpmıs die duydum
vaLLa bjk'nın sonu nası oLcak merak edıorum.insaLLah ii bı transfer geLırde ertugruL hoca'ya bı sey demezLer
haLa adriano'yu yazıoLar yaa mehmet topuz gokhan unaL bıttı qibi adrıano haLa dvm edıo aLsaLarda kurtuLsak su aynı yazıLarı okumaktan bu arada
kaynak : fotomac :)
vega'yı copa amerıcada faLan ızLedım bı kaç maç ii oyuncuya benzıo buLent korkmazda istedıyse ztn ii adamdır
bıde bugun eLenıomu sız o zmn gorun
vaLLa bzm baskan qibi bı turLu bırakmıo sızınkıde
Juanito için ReaL Betis kLübü açıkLama yapmıştı oyuncumuz kesinLikLe satıLık değiLdir diye ama ben öyLe biLiyorum ;)
Necati den para kazanacak mı Galatasaray, yoksa serbest mi gidiyor ?
3 milyon dolar bonservis istiyordu gs, herhalde o civar bişeye satar..
Necatinin Avrupa da bir kLübe gitmesi çok iyi oLdu.
Son transferi Karşıyaka ile 4 Ağustos'ta oynanacak olan karşılaşmaya yetiştirmeye çalışan G.Saray Yönetimi, tüm imkanlarını seferber etmiş durumda.
28.07.2007
Taraftar bekliyor
Yeni sezon öncesinde oldukça önemli oyuncularla kadrosunu güçlendiren ve şampiyonluğun en iddialı ekiplerinden biri haline gelen Galatasaray’da son yabancı transferi için geri sayım sürüyor. “Son yıldız 4 Ağustos’ta Karşıyaka ile oynanacak maça yetiştirilecek” diyerek camiaya umut saçan Cim Bom’un Başkanı Özhan Canaydın ve kurmayları, mevcut tüm imkanları seferber edip dört koldan çalışıyor. Lincoln ve Tobias Linderoth transferleriyle heyecanlanan Sarı-Kırmızılı taraftarlar ise artık yeni yıldızı yolunu gözlüyor.
Çok gizli çalışma!
Teknik direktör Feldkamp’ın verdiği rapor doğrultusunda çalışan yönetim, gündeminde birçok yıldız ismi barındırırken, çalışmalarını ise büyük bir gizlilik içerisinde yürütüyor. İlgilendikleri oyuncuların basına sızmasıyla özellikle parasal anlamda zorluklar yaşamaktan yakınan Sarı-Kırmızılı idareciler, bu kez işi sıkı tutuyor. Bu arada Bayern ile yollarını ayıran Santa Cruz için Porto’dan sonra Blackburn Rovers’ın da devreye girip fiyatı iyice artırması Cim Bom’un bu yöndeki ısrarını sonlandırdı.
Kaynak: Fanatik
Necati keşke daha rahat oynayabileceği Leverkusen'e gitseydi neyse kendi seçimi.Artık şu yıldız forvet gelsin bekle bekle olmuyor böyle
Juanito Betis'in en çok sevilen oyuncularından kulübünün satacağını pek sanmam
zaten fotomaçtan başkası bu kadar sallayamaz adamlar yalan makinesi gibi
"Ünlü bir yıldız yolda"
Başkanımız Aziz Yıldırım, katıldığı 100. yıl kutlamalarında Ünlü bir yıldızın daha geleceğini söyledi
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ''Kısa bir zaman içinde ünlü bir yıldız futbolcuyu daha kadromuza katacağız ama ismini söylemek istemiyorum'' dedi. Yıldırım, genel sekreter Vedat Olcay ve kulüp müdürü Serkan Acar ile birlikte Bursa'nın İznik İlçesinde Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen 100. yıl kutlamalarına katıldı.
Safira Otel'de düzenlenen gecede konuşan başkan Yıldırım, Fenerbahçe kulübü olarak durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirterek, geceye katılan taraftarlara ''Kısa bir zaman içinde ünlü bir yıldız futbolcuyu daha kadromuza katacağız ama ismini henüz söylemek istemiyorum'' dedi.
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan, İznik Kaymakamı Hüseyin Avcı, Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz, eski futbolculardan Rıdvan Dilmen'in de katıldığı gecede, İznik Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Sönmez, Aziz Yıldırım'a İznik çinisi tabak hediye etti.
Yıldırım da, Sönmez'e, Roberto Carlos imzalı 2 adet forma ve üzerinde futbolcuların imzaları bulunan bir top ile minyatür kupa verdi.
Grup Gündoğarken'in sahne aldığı gecede, üzerinde ''Yüzyılın şampiyonu Fenerbahçe 1907'' yazılı pasta Aziz Yıldırım tarafından kesilirken, Roberto Carlos'un 3 numaralı forması, düzenlenen açık artırmada 7 bin YTL'ye alıcı buldu
ben hep dedim fb ilk önce kontenjanını açsın ondan sonra transfer yapsın.
ya anlamadığım bişey var medya neden bu kadar yabancı istiyor anlamadım. Hadi tamam anladım yıldız bekliyolar ama Fenerbahçe'nin 8 tane yabancı oyuncusu var ve yabancı alabilmesi için minimum 2 tane oyuncusunu satması gerekir ve bunlar kim olur bilemem ama bana kalırsa Fenerbahçe'nin bir transfere ihtiyacı yok;;) Ayrıca Edmar de Souzada gönderilmemeli;;)
Edmar kontenjan kurbanı,mecburen kiraya verilecek bir sene daha
Beyler şimdi medya bişi yapmadı bu açıklamayı Aziz YILDIRIM yaptı. Bir yıldız daha gelecek dedi ama ismini sölemedi
İsminin büyüklüğü değil, performansının büyüklüğü daha önemli..
doğaldır abi bende Fenerbahçe ünlü bi oyuncu alacak olsa kıskanırım yani :D
ayrıca Boliç'i gönderince nolduki Kalli döneminde oynadığını çoğumuz bilmiyoduk ;;)
Aziz Yıldırım böyle birşey diyorsa, bence Appiah yolcu Edmar'la beraber.. Deivid'in yollanacağını hiç sanmıyorum..
Ah ah edmar bence yedek kalmasılazım dün gece ziya şengülde dedı edmar cok ıyı oyuncu top ayagına cok yakısıyor hemde dıkıne gıdebilen biri..........
Türk vatandaşlığına geçebilir, diğer geçenlerle aynı şartlara sahip sanırım.
Böyle bir imkan varsa Federasyonun bu komik +'lı uygulamasına inat Türk Vatandaşlığına geçirilsin ve Fenerbahçe'de kalsın.
Sonra da yabancılar neden Türk vatandaşlığına geçiyor diye itirazlar gelir, federasyon yabancı kuralı düzgün ayarlasaydı kulüpler de bu yola başvurmazdı. Bilmiyoruz belki de vatandaşlık işlemleri başlamıştır Mateus'un...