Chimbonda derbide oynuyor
Chimbonda derbide oynuyor
Kendi sahasında Arsenal ile Londra derbisinde mücadele olacak olan Tottenham Hotspur'da, Pascal Chimbonda'nın oynayabileceği açıklandı.
Dolandırıcılık suçundan göz altına alınan ve kefaletle serbest bırakılan Chimbonda'nın Arsenal karşısında oynayabileceğini ifade eden Martin Jol, "Pascal; Pazartesi ve Salı günü antremanlara katıldı, Çarşamba zaten boş günüydü, Perşembe günü de çalıştı. Arsenal karşısında oynamaması için bir neden yok." dedi.
"Mourinho istedi ben de geldim"
http://www.sporx.com/images/1/33/878...izarro001b.jpg
Chelsea'nin Bayern Münih'ten transferi Claudio Pizarro, Blackburn Rovers karşılaşması öncesinde Jose Mourinho'nun isteğiyle Chelsea'ya transfer olduğunu söyledi.
Bundesliga temsilcisinde forma giydiğinden dolayı büyük takımlarda kendisini nasıl bir atmosferin beklediğini bilerek Chelsea'ye geldiğini söyleyen Pizarro, Bayern'deyken bir çok teklif aldığını da ifade ederek, "Mourinho beni takımında görmek istediğini söyledi. Bu da benim Londra'ya gitmem için yeterli bir sebepti." dedi.
Londra'yı, her zaman kendisini etkileyen ve sürekli gitmek istediği bir şehir olarak ifade eden Pizarro, "Umarım burada Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi hedefini gerçekleştirmekte yardımcı olurum." dedi