LigTv diyorsa Arda kalıyor :)
Printable View
LigTv diyorsa Arda kalıyor :)
Arda giderse Atletico'ya iyi bir tercih yapmış olur. Bu sene çok güç kaybettiler ve Arda bu takımda yıldız olabilir.
eski bir atletico taraftarı olarak arda'yı izlemekten memnun olurum orada ama fatih hoca izin vermez buna.
Twitterde bu galatasaray kulubunden haber alan arkadaslarin hepsi yolun acik olsun arda yazdi galiba gitti gidiyor..
NtvSpor son dakika veriyor.5 yıllık 2,5 Milyon Euro'luk imza atacağı söyleniyor.12 milyon euro bonservis.
Adam açıklama yaptı bunlar napıyor, kendilerini rezil etmekten başka birşey değil
12 milyon euro diyorlar bonservisi için.
12m az bence 15 falan isteselerdi keske yolun acik olsun arda turan
Arda12 milyon euro karşılığında A.Madrid'e transfer oldu..Eğer önümüzdeki sezon Madrid Şamp Ligi'ne katılırsa Gs 1 milyon euro daha alacak
Sen de şu açıklamanın kaynağını versen nerede yapmış ben göremiyorum hiç bir haber sitesinde falan.
El mundo Deportivo'ya göre 10 M € bonservis
http://www.mundodeportivo.com/201108...ml?cid=twitter
Eksiğimiz kaliteli yerliyken kaliteli yerli kaybediyoruz.
Gozlerim doldu resmen, bu ayrilik en kotu gunde olmamaliydi. Yolun acik olsun #66 Arda Turan. Bonservis bedeli belki de gercek degerinin yarisi. Arda bugun transfer olacagini yalanlamadi dikkatli okuyun aciklamayi.
Arda Turan adına sevinmelisiniz bence.. Orda kendini kanıtlayıp daha da büyük klüplere gidebilir.
Arda Turan'ın bu takımda büyük bir başarı yakalamadan,kupa kaldıramadan gitmesini hiç istemem.Seviniyorum o yüzden adına :)
Aslında bu transfer yararlı olur . 12 M € az bir ücret değil kendi bütçemize 12 M € girdi ve belkide alamadığımız oyuncuları alıp eksiği kapayacağız.
O kurtarsın bari kendini gitsinde kanıtlar hem kendini.
Arda adına sevindim. Bu ülkede futbolunu daha fazla geliştiremezdi. En azından İspanya'nın en büyük 3-4 takımından birisine gitti. Orada futbol olarak çok daha fazlasını yaşayacaktır. Umarız kendini daha fazla geliştirip milli takımada daha fazla katkı verir diğerleriyle birlikte...
Real Madrid'e gideceğine, A.Madrid'e gitsin.
Çok iyi oldu GS açısından çünkü ; GS'nin mali borsaya bakarsananız 6M açık varmış , Fatih Terim orayı kapatır Melo gelmiş bence dahada onun gibi yıldız gelir
tribundergi Tribun Dergi
Dani Hidalgo: Arda, Madrid'den ayrılırsa Galatasaray yine bu transferden pay alacak. TR'ye tekrar dönmesi halinde sadece GS'ye dönebilecek
Yolun gercekten acik olsun Arda
Resmi bir açıklama yok herhangi birşey yok herkes kesin gözüyle bakıyor. Arda sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalacağını söyledi kaç defa.
Arda yerine cok saglam 3 adam almaliyiz. Kanat, 10 numara, forvet. Pino da takimda kalmali. Butun sistem coktu su an. Fatih Terim'in isi iyice zorlasti.
ntvspor da alt yazı geçti; 5 yıllığına atletico madridle anlaşmış ..
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6117531_n.jpg
yolun acık olsun be kaptan ..
Sinem Kobal kuzenim. İftardan once aradim biliyosun gitmek istiyor gecen yildan beri dedi, gerisini sormadim onun uzerine. Arda gitti. Olaganustu bir gelisme olmasi lazim gitmemesi icin.
Haber doğruysa Real Madrid'den Barcelona'ya geçiş gibi olur. Madrid'in tek farkı, oyuncu yetiştirip büyük kulüplere satması arada bir kaç başarıya imza atıyor fakat ligde genel olarak 8. 9 olarak bitiyor. Tebrik ediyorum gerçekten attan inip eşşeğe binmek buna denir
Gidis sekli olmadi be Arda olmadi ya.
Bütün sistemin çöktüğü falan yok yahu.Transfer politikamız değişecek o kadar sadece :).Olası bir Eboue transferi Arda'nın gitmesi halinde iptal olur ndiye düşünüyorum.Arda kalitesinde o mevkide oynayacak Türk olmadığına göre yabancı alınacak.Ama sol kanada harbiden sağlam oyuncu almamız gerekecek.Pino Arda giderse takımda kalmalı mutlaka.
Kaan Sinem Kobal ne alaka ?
sinem kobal ile arda turan birlikteler.sinem kobal'ın da haberi vardır gidişinden.
transfere sevindim gerçekten la ligada bu sene türk rüzgarı esecek
12 mn alıcakmışız. O paraya forvet,kanat, oyunkurucu almamız lazım. Saten biraz da bize de vardı. Ve ayrıca bir kanat daha alınmalı diye düşünüyorum. Şuan pino ve kazım kaldı sanırım sadece.
Pardon unutmuşum.
ya gaatasarayda kazım stanku elmander baroş var daha ne forveti