Eğer Uefa'dan ceza alırsak Stoch'un satılması taraftarıyım. Aksi halde gideceğini düşünmüyorum.
Printable View
Eğer Uefa'dan ceza alırsak Stoch'un satılması taraftarıyım. Aksi halde gideceğini düşünmüyorum.
Kaynak: http://www.sporaktif.com/fenerbahcen...ri_185829.htmlQuote:
Müthiş transfere Kuyt engeli!
Fenerbahçe, Kuyt’a, “tavan ücret” garantisi verince, Real Madridli Lassana Diarra transferinde elini kolunu bağladı.
Fransızoyuncu, gelirinin düşmemesi için 5 milyon euro talep etti. Ancak sarı-lacivertliler, 2.85 milyon euronun üzerine çıkamıyor.
Fenerbahçe’nin iki sezondur kadrosuna katmaya çalıştığı Real Madrid’in Fransız Milli Takımı’ndaki futbolcuya Lassana Diarra’ya şimdi de “Kuyt kriteri” engel oldu. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın iki sezondur almaya çalışan, ancak geçen sezon başı transferi 3 Temmuz sürecine takılan Diarra, yıllık en az 5 milyon euro ücret talep etti. Real Madrid ile sözleşmesi sürdüğü için kazancında düşme olmasını istemeyen Fransız oyuncu, Fenerbahçe Yönetimi’nin kafasını karıştırdı. Sarı-lacivertliler, Diarra’ya ödenecek olan parada 2.85 milyon euronun üzerine çıkmama ilkesi nedeniyle beklemeye geçti.
Çünkü Fenerbahçe Yönetimi, yıllık 4.5 milyon euro ücret isteyen Dirk Kuyt’a, takımdaki ücret dengesini gerekçe göstererek en fazla 2.85 milyon euro ödeme yapabileceğini bildirmişti. Hollandalı oyuncunun, başka bir oyuncuya bu rakamın üstünde ödeme yapılmayacağı garantisini istemesi üzerine de o söz verilmişti.
Yeni transfer edilen Dirk Kuyt’a, tavan ücretin kendi ücreti olacağı yönünde garanti veren Fenerbahçe, Diarra’da yaşanan bu sorunu, sponsorlar yardımı ile aşmaya çalışacak.
Sponsor formülü
Sarı-lacivertliler, Diarra’nın ücretini Real Madrid’te aldığı miktara çıkarmak için çeşitli reklam anlaşmaları yapıp sponsor ödemeleri ile karşılamayı hesaplıyor. Aksi taktirde bu transferden vazgeçilecek.
Miliyet
Eğer bu maddi durumlar gerçek ise Fenerbahçe şuan ekonomik olarak bir sıkıntıda ve UEFA'dan haber bekliyorlar, ücretleri tavanda tutmak gerçekten güzel olmuş; ama bu ücretler ile çok ciddi isimelr transfer etmek zor.
Aziz Başkan'ın tekrardan tahvil satışa çıkarak yeni transferler yapılması istediği söyleniyor.
Bu uygulamaları şimdi değil daha önce akıl edeceklerdi.Nice gereksiz isimlere dünyalar verildi hatta verilmeyede devam ediyor.Beşiktaş'ın hali ortada kulüpler ayaklarını denk almalılar.Fener'de para var tamam amam para var diye de sağa sola saçmanın anlamı yok.
Kesinlikle haklısın kaldı ki Avrupa'da büyük bir ekonomik kriz var bu futboluda elbet etkileyecektir ve kulüplerimiz daha güçlü çıkabilmesi lazım hatta bu süreç içinde takımızda ki genç oyunculara şans verilrise en azından onlarla başarı yakalanmaya çabalanırsa Türk futbolu çok fazla güç kazanacaktır.
takımın başında futboldan anlıyan hoca olursa öyle transferler yapılmaz
Futboldan anlamak değil de, daha çok kendi çıkarından çok kulübün çıkarlarını düşünmekle alakalı bence. Daum geldiği zaman şampiyon olamadığında kovulacağını biliyor bu yüzden alınacak her pahalı oyuncu onun işine gelir, ama Aykut hoca kulübün menfaatleri çalışıyor
Aykut Kocaman üç yıldır kulübü kara geçirmiştir, oyuncular bedava değil para karşılığında gönderilmiştir. Bu maddi olarak kulübü iyi yönetmesini gösteriyor ve bundan sonrada ismi duyulmamış yetenekli oyuncular alacak gibi. Yıldız transfer beklememek gerekir zaten takımda böyle olmalı.
seyretmiyorum canım, kuyta vasıfsız diyen semihe bjk maçında pique sonraki maçta daha olmamış diyen taraftar benim. sow'a yavaş ve tekniksiz dedin ya futbolu çok iyi biliyorsun sen ben hiç bilmiyorum
edit: ben kıvırma dediğimde aceleyle düzenlenen mesajımdan bu mesajın tahrik yönünden fazlası var eksiği yok. bunun neden düzenlenmediğini merak ediyorum.
merak etmişsin 400 sayfa var ancak bunları bulabildim, stoch emre kıyaslamasını bulamadım;
http://d1203.hizliresim.com/v/6/38tny.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/4505/kuyyt.png
Emenike Fenerbahçe'de!
Fenerbahçe'nin transfer atağı sürpriz bir isimle devam ediyor!
Fenerbahçe'nin Rus Kulübü Spartak Moskova ile yaptığı anlaşmaya göre Fenerbahçe, Emenike'yi 1 yıl sonunda isterse aynı paraya geri alma hakkına sahip.
Şike soruşturmasında suçlanan ve hapse girmekten korkan Emenike'nin Türkiye'den ayrılmak istemesi üzerine böyle bir yol izlenmişti. Son günlerde Fenerbahçeli yöneticiler ve Emenike arasında yapılan görüşmeler dönüş yolunu yakınlaştırdı.
Emenike'yi geri alma hakkına sahip olan Fenerbahçe'nin Emenike'yi geri almak konusunda tereddütü yok. Ancak Emenike yargı sürecinin bitmesini istiyor ve bekliyor.
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Emenike'nin ifadesinin alınması için Rus adli makamlarına geçtiğimiz ay yazıyla soruları ulaştırıp ifadenin ivedilikle alınmasını istemişti. Rus adli makamlarının da geçtiğimiz hafta aldığı Emenike'nin ifadesinin önümüzdeki günlerde Türkiye'ye ulaşması bekleniyor.
Aykut Kocaman'ın ısrarcı olduğu bu operasyona kesin gözüyle bakılıyor.
Kaynak: maraton
Aman Emenike akilli olsun uzak dursun Türkiye'den yoksa futbol hayatini bitirirler adamin..
ihtimal vermiyorum geleceğine ama haberi okumak bile heyecanlandırıyor insanı :)
Emenike gerçekten fenerbahçe için gereksiz olacaktır.Daha önceki mesajlarımda da dedim. Semih , Bienvenu ve Sow Fenerbahçe için zaten fazla Kuyt'ta Forvet oynayabiliyormuş eder sana 4 Forvet.Emenike gereksiz kaçar.
Emenike:Arjantin maçında taktığım Fenerbahçe bilekliğini hala saklıyorum..
Gelmek istediği yönünde haberler var.
Bienvenu büyük ihtimal gidecek zaten talipleri varmış. :icon_biggrin:
forvetten bozma kanat oyuncuları ile 4-3-3 oynamak istiyor benim anladığım aykut hoca. Yani emenike solda kuyt sağda sow ortada bir hücum hattı hayal ediyor olabilir.
Arkadaş heyecanlandırıyorsunuz adamı , bugün takip etme fırsatım olmadı transfer haberlerini , girdim bi baktım koca puntoyla kırmızı bir Emenike Fenerbahçe'de yazısı . Havalara uçacaktım sevinçten , ta ki içeriği okuyana dek :zuhaha
Bu takımda 6 forvette olsa Emenike gelecekse 7.si olmalı. Olağanüstü bir futbolcu. Gelmesini dört gözle bekliyorum fakat geleceğine inancımda 0 denebilir.
emenike gelmesin :D
çünkü açıkca görülüyor ki bulduğu her fırsatta kesiyor stoch'u. Tahammülü yok takımın 40 maç istikrarla kötü oynayan oyuncularına sabrederken stoch 3 maç üst üste sallansın hemen yedek bırakıyor. Bazen Stoch inanılmaz goller attıktan sonra da yedek bıraktığı oldu.
Benim açımdan iyi oldu Mehmet Topal'ın Fener'e gitmemesi.
(Valencia genel direktörü) Braulio Vazquez: Mehmet Topal satılık değil. Onun bir fiyatı yok. Burada olmaktan mutluluk duyduğunu bize bildirdi. Bizde ondan memnunuz.
Konuşmuşlar, anlaşmışlar ve plan içine girmiş demekki :D
bence biz aldık Topal'ı :)
bak Süleyman Hurma'ya , hep böyle yapıyor.. fiyat arttırmak istiyordur. ne bileyim vardır bir isteği. bizim kulüp basında çıkan yalan haberleri yalanlıyor. yalan olsa bunu da yalanlardı :)
Adamın menajeri açıklama yaptı "Ne bize ne de klübe herhangi bir teklif gelmedi" diye. Daha nasıl beklentiniz var :)
Şu Uefa ne zaman açıklama yapacak ? Beklemekten sıkıldım. Ceza verecekse versin vermeyecekse işimize bakalım. Her geçen gün zararımıza, sonra milletin ekmeğine yağ sürüyoruz.
Mehmet'in Fenerbahçe'ye gelmesini istemem.Sadece Galatasaraylı Mehmet olarak kalsın isterim.Gelirse de bir şey demem,Fenerbahçe camiası adam gibi bir adam kazanmış olur.
Bu arada Mert Günok ile 3 yıllık sözleşme imzalanmış.Büyük kaleci olacak Mert,Volkan'dan bile iyi olacağına inanıyorum ben.
Mert Günok ile 3 yıllık sözleşme imzalanmış.