Arshavin gelir umarım çok yönlü bir oyuncu çok çok faydalı olacaktır bize...
Printable View
Arshavin gelir umarım çok yönlü bir oyuncu çok çok faydalı olacaktır bize...
Galatasaray çok büyük yanlış yaptı. Arshavin'de gelse Arda kadar başarılı olur olmaz tartışılır ama Arda hem maddi hem manevi olarak kulubu rahatlatıyodu.
arshavin ve eboue gelirse ardanin yoklugunu hissetmeyiz.
gkmnozdmir Gökmen Özdemir
G.Saray'ın muhtemel 3 yeni transferi.. Arshavin, Eboue, Engin Baytar..
gkmnozdmir
Yiğit Gökoğlan ve 2 gurbetçi ayrı bir paket olacak..
Birisi Mervandır.
Loveforfootball
2 haftadır söylediğim Yiğit Gökoğlan'da artık sona yaklaştık.Pınar Argun'a göre de Arshavin ile anlaşılmış.
Mervan Çelik'te GS'a çok yakın diyebiliriz.
tribundergi Tribun Dergi
Arda Turan, gelecek perşembe günü basın toplantısı düzenleyerek veda edecek ve akşam saatlerinde Madrid'e hareket edecek
Engin Baytar da diyorlar.Aman uzak kalsın.
Şenol Güneş'in hakkından gelemediği Engin'i takımımda görmek istemem.
Mervan Celik hakkinda bir video tabi hersey videoya gore belli olmaz nasil oynadigi falan ama genede bakalim
http://www.youtube.com/watch?v=VbGCI...eature=related
Fatih Demireli Sporx yazari ;
Galatasarayın gündemindeki gurbetçiler Bayern Münih'ten Cüneyt Koz ve Wolfsburg'dan Tolga Ciğerci
At.Madrid forumlarında Agüero'nun yerine Arda'dan daha iyisini alamazdık diyorlarmış (:
Mervan sağlam bir oyuncuya benziyor en azından kolay düşmeyen bir oyuncu ligimiz için önemli bir artı bu....
Arda için en güzeLi oLdu. Tam kendi stiLine uyan bir Lige gidiyor ve orada Nihat tan da daha başarıLı oLacaktır. 27-28 yaşLarına geLdiğinde MiLLi takımımızda bir süperstarımız oLAcak. Ayrıca Arshavin geLirse Arda dan daha yararLı ve verimLi oLacaktır. Bazı arkadaşLar duygusaL yakLaşıyor ama Arshavin 30 yaşında da oLsa kariyeri ve geçmişi ortada, yetenekLeri ortada. Arda ya göre kat kat artıLarı var. Arda dan daha süratLi ve daha seri çaLım atan, dikine giden ayrıca ardaya göre son vuruşLarda daha iyi bir bitirici ve soğukkanLı. Arshavin i Arda iLe kıyasLamam biLe. Adam Zenit`e tek başına UEFA kupası aLdırdı. Bu adamdan bahsediyoruz.
Bence Arda için güzel bir haber oldu, futbolunu orda iyice geliştirebilir. Ayrıca Türkiye pazarı yaratmak için Avrupa'da başarılı oyuncuların olması gerek.
Arshavin ciddi şekilde bizimle anılmaya başlandı. Eboue'yi zaten almıştık. Şeref aydın söylemişdi.
Eboue +Arshavin paketi gelebilir. (Ali naci küçük,nevzat dizdar,gökmen özdemirde yazdı)
Arda'nın gidişine üzüldüm ama Arda için en iyisi oldu. Arda yerine Arshavin gelirse çok iyi olur ama şu durumda bize gelebilecek oyuncular içinden hiçbiri beni Gio'nun gelmesi kadar sevindirmez gibi geliyor. Ünal Başkan çıksa Gio ve Keita'yla anlaştık dese yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım :n::n:
keita gio arshavin drogba gelsin :D (hayali bile güzel :D )
Gio geldide noldu Allah aşkına ? Keita gelsin başımızın üstünde yeri var ama Gio'nun gelmesini hiç istemem .Arda için en iyisi oldu ama bu yıl takımı bırakması içimi burktu ..İnşallah İspanya'dan iyi temsil eder bizi bundan hiçbir şüphem yok .Arshavin gelirse kaymak olur sola inşallah bu transferi sonlandırır yönetim .
Güle Güle Arda Turan http://www.galatasaray.org/futbol/fu...aber/10789.php
9 Ağustos 2006 Mlada Boleslav maçıyla Galatasaray serüveni başladı.9 Ağustos 2011'de bitti.
Bitmez bu hikaye burda. Elbet bir gün geri dönecektir. Futbolcu veya teknik ekipte olarak.
Mervan'mi?????? :O Benim arkadasimdir o, 5-6 sene önce ayni takimda oynuyorduk, belki daha fazlada olabilri :O
Güle güle Arda çok sevdik biz seni :)
Belki de son bir kez vedalaşmaya vermedi gönlü izin.Arda hassas çocuk,çok seviyor Galatasaray'ı,ağlardı giderken eminim.Yolun açık olsun büyük kaptan :)
A.Madrid forumlarında Arda Turam yazıyor daha adamın adını mı bilmiyorlar yoksa onların dilde mi sorun var bilmiyorum :D
Yarın milli maçta oynarsa son kez canlı olarak izlemiş olacağım heralde. Belki yıllar sonra Nihat gibi geri döner. İnşallah gururlandırır bizi.
Nihat gibi olmasın abi sonu naptın ağzından yel alsın :)
Arda gibi gitsin Arda gibi dönsün. Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil edip, başka takımlarada yükseleceğini düşünüyorum ben. O potansiyele sahip çünkü.
Havaalanına gidip uğrlayasım var :)
Mehmet Topal'da var :)
mehmet topal gelecegin tugayi zaten avrupada ilk yilinda ilk 5 mac haric valencianin banko oyuncusu oldu topaldan cok umitliyim ben..
Bu Keita - Mersin olayı şaka heralde demi ?
Engin ve Fatih Terim Allah sizi olasi bi Engin fiyaskosundan korusun. Oynadigi zaman cok iyide adamin ayari tutmuyor.
Gökdeniz'i de unutmamak lazım Barça'ya da gol atmıştı Ş.L'de...Arda'da atacak inşAllah...
Hala icimde buyuk yara var ama eminim ki Arda'yi Atletico madrid formasiyla gordugumde gozlerim dolacak. Gururlandirirsin bizi insallah. Yolun acik olsun Kaptan!
o boşluk herkesin içinde var kaan.tam dedik bu takım bir şeyler başaracak fatih terim,transferler derken arda'nın gitmesi üzdü bizi.
Hani Gemiyi En son Kaptan Terk Ederdi uzulduk be arda neyse hakkinda hayirlisi ne ise o olsun bir yandanda gitmesi iyi oldu gormus ogrenmis olur avrupa futbolunu hevesini alir tekrar doner turkiyeye =)