Twitter'da Emenike'yle ilgili bu foto dolaşıyor şu anda.
http://s3.amazonaws.com/twitpic/phot...xQTaRw0DCT4%3D
Printable View
Twitter'da Emenike'yle ilgili bu foto dolaşıyor şu anda.
http://s3.amazonaws.com/twitpic/phot...xQTaRw0DCT4%3D
SON DAKİKA: Güiza İspanya'dan bir takımla anlaştı.. Marca ve AS Gazeteleri ile Eurosport İspanya geçti haberi..
Savunmada iki stoperden birisi kulübeye çekilecekse, bu isim Yobo değil, Lugano olur, olmalıdır. Yobo'suz Lugano döneminde yolgeçen hanı gibi olan defans; Lugano'nun olmadığı maçlarda Yobo sayesinde herşeye rağmen ayakta kaldı. Şimdi eğer 7 gol attı filan mevzuu olacaksa hiç tartışmayalım zaten. Soruyorum:
-Yobo-Bekir / Lugano-Bekir
Çok kritik bir maça hangisiyle çıkarsınız?
Ben hiç tartışmasız, arkada açık vermemem gerekiyorsa, ilkini tercih ederim. Zaten Yobo geldi geleli Lugano tartışılır adam olmaktan çıktı. Hataları göze batmaz oldu. Yoksa Bilica sonrası kabak onun başında patlayacaktı. Ama daha popüler olduğu için Lugano tercih edilir, Yobo profesyonelliğin ve sadece işine bakmanın bedelini ödeyip kulübeye gider; ayrı mesele.
Bence Yobo savunmanın birinci adamıdır. Fakat şöyle bir gerçek varki Lugano'da kulübeye çekilemez. Bu durumda Yobo ile Lugano olmadanda olmaz. O nedenle 2 side 11'de olmalıdır. Yada Lugano'yu tamamiyle göndermelisin. (Yedek beklemeyeceği için) Nerden bakarsan bak 2 oyuncu kulübede olamaz.
Kesimal gelirse bunların arkasında beklemelidir. Forma şansıda bulur zaten. Aykut hoca bu konuda çok güvenilir.
Tamamda yabancılardan kimse kesilmeyi hak etmiyor şu an.ee o zaman nerede ön libero? Başka türlü yabancı ön libero oynatma şansımız yok.
Yobo Lugano Santos Alex Niang DM şeklinde olur. Sol açıkta bence problemimiz olur.
Serdar gelirse, Yoboyu önlibero kullanabilir mi acaba ?
Alex10.com.br
Emannuel EMENIKE hosgeldin!!!
Serdar gelirse harika bir transfer yapmış oluruz.
Aslında sağ beke yedek olarak alınması planlanan Orhan Şam transferi gerçekleşirse onu stoperde yedek olarakta kullanabilir Fenerbahçe. Serdar gereksiz olur. Tabi bunu Yobo'nun alınacağını düşünerek söylüyorum.
Bence stoper sıkıntımız olacağı için Şam hem sağ bek hem stoper alternatifi olur. Düşününce genellikle Gökhan'ın dinlendirilmesi adına Şam'ın bir çok maçta rotasyona sokulabilir. Bu durumda stoper sıkıntısı olacağı için Serdar'a da ihtiyaç olacak.
Mesela Gökhan sakatlandı yada yorgun Şamı sağ bek yaparsın, Lugano yada Yoboyu yedeğe çekip Dia veya Stochuda oynatabilirsin. Eker Bilica felan bunları yollamak lazım tabi.
aziz yıldırım ligtvde transferler ve diğer konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı
izleyemeyenler için.
[YOUTUBE="nbik2cOJ5RQ"]azizyıldırımligtv[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="sjnqaVs_sSs"]2.bölüm[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="8hgZbuk5Ek8"]3.bölüm[/YOUTUBE]
Buradaki düşüncelerin aksine ben Emenike'nin Niang'ı keseceğini düşünüyorum.
Serdar Kesimal gelirse sezonda 20 küsür maça çıkacağını düşünüyorum. Yobo Avrupa kupasına gidince, Şampiyonlar Ligi maçı öncesi dinlendirmeler ve Türkiye Kupası ile en az 20 maç oynar.
Bu arada Afrika kupası bu sezonsa Yobo, Niang ve büyük ihtimal Emenike gidecek zaten Serdar Afrika kupasından dolayı şans bulur ama forvetsiz kalıyoruz yahu Semih'de ayrılırsa o açıdan bir forvet transferi şart.
Milan Asbaşkanı Adriano Galliani: ''Volkan Demirel ile ilgilenmiyoruz
Adam yıkılmak, düşmek nedir bilmiyor. :}
http://www.ligtv.com.tr/Videohaber/d...?r=1&hid=82834
Yalnız Emenike bu yıl Karabük'te oynadığı için yapılan sert fauller pek konuşulmadı. Önümüzdeki yıl çok konuşulacak o fauller. İnönü'de Toraman'ın bir tekmesini hatırlıyorum benim canım yanmıştı sanki :D
Emenike istediğim gibi alındı . İnanılmaz süratli , güçlü , dengeli,dayanıklı , top süren ve bitirici vuruşu olan bir santrafor özellikle ŞL'de üzerimize gelen takımların defansını Alex'in paslarında dağıtacaktır .
Nihat Özdemir: İlhan Cavcav'ın istediği rakamlarla bu transferlerin olması mümkün değil. Ancak görüşmeler devam ediyor. TRT Türk
Bence Cavcav o bahsedilen 9 milyon eurodan çok daha fazla yukarı çıkmıştır. Yoksa o fiyatı dese yine bizimkiler 3 aşağı beş yukarı o civarda teklif verip alırdı ama artık ne kadar saçmaladıysa...
Bahsi geçen 4 oyuncu alınırsa çok iyi olur. İlhan, Bilica, Güiza sanırım takımdan ayrılacak oyuncular. Semih'in durumu belirsiz. Yobo'nun durumuna göre yabancı bir stoper alınabilir ve orta sahaya bir oyuncu alınacak.
Değerini bulan oyuncuyu satarım derken Santos'tan bahsettiğini düşünüyorum, satılması halinde sol beke de transfer yapılabilir. Özgür Çek nasıl gönderildi hala anlayabilmiş değilim, alınabiliyorsa Santos gitsin ya da gitmesin Özgür de alınsın isterim.
Güiza yerine Emenike, Bilica yerine de yabancı bir DMC gelecek. Takımın yapısını fazla bozmadan yapılacak transferler güzel, Tuncay konusunda da, yüksek bedelli olmayacaksa dönmesi elbette fayda sağlar, kadro derinliği açısından.
Orhan Şam 3,5 milyon €'ya transfer oldu diyollaaaa.
sezer transferi çıkmaza mı girdi bilica istenmiyormuş şehirde.
Orhan'ı 3,5'a alıp, Pektemek'i 4'e almamak nasıl bir mantıktır?
Orhan Şam 3,5 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'de.
@tribündergi.
gelip yedek oturacaksa eğer 3.5 çokmuş 25 yaşında olduğu için.