Nedense hep öyle oluyor ama bir şekilde yine Alex'i oynatıyor :)
Printable View
Fenerbahçe Mehmet Topal'ı yalanlamıyor, şöyle ki, KAP'a görüşüldüğünü bile bildirmek zorunda kulüpler. O nedenle büyük oranda anlaşma sağlanana kadar sessiz kalıyorlar.
Yoksa anında yalanlama zaten gelirdi, şimdilik olası anlaşma büyük ölçüde sağlanana kadar bu şekilde gider, anlaşma sağlanırsa duyurulur görüşüyoruz diye, sağlanamazsa zaten bir süre sonra yalanlama yapılır.
Kim olsa Ziegler'den iyi olur, o nedenle Hasan Ali hem de Türk kontenjanında olmasından dolayı önemli bir transfer. Özgür var elde denilebilir ama tek Özgür'e güvenerek sezona girilmez, mutlaka birisi alınacaktı.
Yabancı kontenjanı boşaltılıyor, savunmaya 1 yabancı gelse, Sow, Stoch, Kuyt, Alex, Cristian olur diğer olası yabancılar. Orta sahaya gerçekten iyi bir yabancı alınırsa belki o zaman Alex yerine o oynayabilir ki pek sanmıyorum. Geçen sezon ki sistemle devam ederiz diye düşünüyorum.
GS'da Hamit'i KAP'a bildirmedi ama menajeri çıkıp açık açık görüştük dedi. Belki fiyatı yükseltmeye çalışıyor olabilirler.
mehmet gelir yada gelmez bu kadar neden geriliyorsunuz :D
yok be çok sevniridim hele ki tuncay :D sabrinin adı fenerle anılmadıkşa gerilmem ben :D
Mehmet Topuz, Kayseri' de ortasahadan forvete top taşıyordu yanlış hatırlamıyorsam. O tarz denenirse bence faydalı olabilir. Ben hala bir ışık görüyorum o adamda. Fener' de çok törpülendi gerçi orası ayrı.
mehmet topuz kayseride oyunun görünen şekilde katkı sunuyorken fenerbahçede de katkısı büyük ama göz önünde değil ben şahsen sağda oynatılmasından yanayım orta saha ortası aslında hayalim ama aykut hoca dşünür mü bilmem selççuk ve baroninin birlikteliği ile daha güvenli bi topuz izleyebiliriz hiçbişi olmasa da takıma verdiği moral yeter kangalımızın :D
Topuz çok farklı tarz bir oyuncu oldu bizde.Karşı çıkan olabilir ama ben çok seviyorum Topuz'u.Mücadelesi yeter , gol asist yapmasa da olur.
Geçe yıl Topuzun her sağdan ortası tehlike oluyodu.. Bu yıl da sow geldikten sonra tehlikeli olmaya başlamıştı..İlk 11'e yazacağım ilk isimlerden Topuz
Ziegler Hasan Ali'den daha iyi değil ve yabancı, onun dışında adam gibi sol bek getirmeye kalksan maliyeti Hasan'ı kesin katlar, çok mantıklı bir transfer, zaten iç transfer hamlelerimiz de çok iyi gitti tebrik ediyorum emeği geçenleri.
simdi ilk 11de oynamali topuz diyorsunuzda gecen sene hatirladigim kadari ile bircok arkadas topuzdan sikayetciydi aykut hocaya kiziyordu neden sürekli ilk 11 oynatiyor bu adami diye :)
Hasan ali bence iyi bir sol bek istikrarli ve hizli bir adam ortalarinida duzeltirse daha iyi olcak :D
helal olsun valla adama tam bir profesyonel baska yabanci futbolcu olsa avrupa sampiyonasindan sonra ilk önce tatile gider 1 ay sonra imzayi atmaya gelirdi bu arada muhabir arkadaslarin günes gözlükleri yakiyor :D
vallahi ya lugano'nun ne kaprislerini gördük...
Lucio haberleri cok fazla. Kulüp de yalanlamıyor. Acaba ?
O farklı o farklı . Lugano her sözleşme bitiminde çektirdi takıma.
adamin sözlesmesi 1 kere bitti sanki 10 kere sözlesmemi yenilediler adamla :D yani demek istedigim alex yapinca tahammül gösteriliyorsa lugano yapinca niye gösterilmiyor? birisi fenere gelmis en iyi yabanci oyuncu öbürüde fenere gelmis en iyi defans oyuncusu lugano defans degilde forvet olsa onada tahammül gösterilirdi.. türkiyede golcü oyunculara ayri bir sempati var nedense..
Yoo ben ayrım yapmıyorum. Lugano'ya kızarım ama formalarımın arkasına ya Alex ya Lugano yazdırırım kaç senedir. Ama durumlar farklı . Her yaz sıkıntı çıkarttı , onu kastediyorum .
bence lucio bitti.
çıkan haberlerin ciddiyeti ve yönetimin yalanlamayışı falan.
lucio hayırlı olsun. :p:schaf:
lucio abi borumu ya gelsin gelsin
Hamit Altıntop twitter'dan transferiyle ilgili bişeyler yazmış. Fake hesap değil sanırım.
Lugano'nun her sezon sonunda Avrupa'da kulüp bulmaya çalışmasından bahsediyorlar, buna tahammül gösterilmesi normal mi sence? Asıl bu kadar sezon nasıl kaldı, sırf iyi oynadı diye havaalanında omuzlara nasıl ve niye alındı onu merak etmişimdir hep. Adamı her sene yalvar yakar geri getirirdi Fenerbahçe yönetimi.
Kayserispor ' a 42 milyon TL kazandırdığımızın haberi var Sporx'te şimdi onu okudum da , son paragrafı gülmekten öldürdü beni yahu.
" Kayserispor'un, çok uygun fiyata aldığı futbolculardan yüksek gelir elde edip kasasını doldururken Fenerbahçe'ye de bazı takımlar gibi oyuncularını ayartmadığı, transferde usulüne uygun hareket ettiğinden dolayı her türlü kolaylığı sağladığı öğrenildi. "
Nasıl öğrenildi acaba ? :D
Bizimkiler Kuyt'a tezahurat yapmıs.Datdiridatdat Datdiridatdat Dirk Kuyt ! :D
Gerçek olmasını isterdim , ne dersiniz?Quote:
Fenerbahçe'nin eski golcüsü Mateja Kezman, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile görüşüp menajerliğini yaptığı vatandaşı Adem Ljajic'i önerdi. İtalya'nın Fiorentina takımında forma giyen genç oyuncunun, Fenerbahçe'de başarılı olabileceğini, Müslüman olduğu için kolay uyum sağlayacağını ve de iyi yatırım olacağını duyuran Kezman, Kocaman'dan transfer için yetki istedi.
Milliyet'in haberine göre; Sırp Milli Takımı'ndan, maç seremonisinde Sırp Milli Marşı'nı söylemediği için çıkarılan Novi Pazar doğumlu Müslüman oyuncu Ljajic, otoriteler tarafından önemli yetenekleri ile anılıyor.
İtalya'da mutlu olmadığı belirlenen Ljajic'in, forvet ve forvet arkası görev özelliklerinin Fenerbahçe'ye uygun olduğunu dile getiren Kezman, geleceğin çok önemli golcüsü olduğunu iddia ettiği futbolcunun gelmeye hazır olduğunu bildirdi.
Aykut Kocaman, transfer listesine kattığı Adem Ljajic'in Kezman tarafından kendisine sunulan görüntülerini izlemek için süre istedi.
Adem Ljajic'in, Fiorentina ile 2012'ye kadar sözleşmesi bulunurken, bonservis bedelinin 6 milyon Euro olduğu öğrenildi.
Kaynak:Habertürk
savunmaya yobo alınmıcak heralde durumlar onu gösteriyor , lucio gelir inşallah
uefa kararı açıklasada artık bizde şu topçulara kavuşsak
3 temmuzda kamp başlıyor kampa kadar yapalım transferleri
kampa hangi yıl hangi zaman transfer yetişmiş ki ?
hasan ali istanbul'da
Hasan Ali: Kayserispor kulübüne önümü açtığı için teşekkür ederim. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim..
Hasan Ali İstanbul'a gelmiş. Çok iyi yerli bekleri oldu Fenerbahçe'nin tebrikler.
Ah bide Mbiwa açıklansa şimdi ne güzel olur. :icon_biggrin:
Yalnız Mbiwa FM'de tam joker defansın her yerinde oynuyor adam :) Fener'e gelirse zamanla tüm mevkilerin tadına bakar bence :D
kap'a bildirdik, hayırlı olsun.