Serdar kesimalın öncelikli hedefi bundesligaya geri dönmketi bunu bazı röportajlarında dile getirdi eğer wolfsburgunda teklifi istanbul takımalrı kadar iyiyse tercihini wolfsburgdan yana kullanacak gibi serdar gidecek bu sene ama hangi takıma bakalm
Printable View
Yalnız dikkatinizi çekti mi bilyorum sonunda şu 3 büyükler akıllandı da transferi kamptan önce bitirmeye çalışıyor, eskiden avrupa maçları başlamadan transfer yapılmaz alınan adamlar adapte olana kadar avrupa kupalarına havlu atılırdı gelecek sezon çok çetin geçecek.
Ayrıca, Serdar Kesimal Fener'e inş :D
Umarım Aziz başkan Baroni yeter gibi bir düşünceye kapılıpta transfer yapmamazlık etmez. Gerçi Aykut hoca herşeyi kontrol ediyor. Belli de oluyor başkana söz geçirebildiği. Onun raporlarına göre transfer yapıyoruz dedi. Hocamız isterse Tuncay'ı alırız dedi. Yani Aykut hocanın Baroni gibi bir oyuncuya göz yumacağını sanmıyorum, dediğiniz gibi kesinlikle ve kesinlikle şart bu transfer.
Önceki sezonlardan ağzımız yandığı için...
Tuncay'ı istiyorum ben.Direk 11 oyuncusu olur olmaz tartışılır ama hem çok koşuya hem de sağ kanatta da sol kanatta da oynasa en az 10 gol civarı atar.Bizim gol atan kanat oyuncusuna ihtiyacımız var,Alex'e muhtaçlığımızı azaltmak istiyor isek.
Bu sene 3 buyukler ligin tozunu atar. Adam birakmadilar piyasada :n::n:
Semih giderse 5 milyon verelim Sercan'ı biz alalım Bursa'da yedek kalacagına gelsin Fener'de oynasın.
Tuncay girmemeli diye düşünüyordum bu kulübün kapısından fakat şu yaşında makul bir fiyata alınırsa da hayır demem. Ş.L'ndeki mücadelesi felan aklıma gelince o kanattada sıkıntı yaşadığımızı gözönüne alınca oraya Tuncay gibi yırtıcı mücadeleci birisi gelmeli. Hem yerli hemde savunmaya ofansa heryere yardım eden bir adam... Eski formunu bizde yakalayacağına şüphem yok. Umarım Aykut hoca Tuncay'ı ister. Gelirse Diğer takımlara oranla daha fazla avantajımız olacaktır yerli konusunda.
Tuncay yaşlandı artık alacaksak genç oyuncu alalım en azından 25 yaşını geçmemiş olsun.
Fenerbahçe nin Sezer ısrarını anlayabilmiş değilim, hele ki o fiyatlara...
Fm oynuyo gibi düşünmeye gerek yok yaşlandı dediğiniz tuncay henüz 29 yaşında yani bu da demek oluyor ki minimum 5 sene daha oynar.
Sadece futbolda değil, bütün sporlarda konuya bakış açımın temelini oluşturur. Bugüne kadar %90 oranıyla da haklı çıktım. Şudur: BİR SPORCUNUN YETENEKLERİ ve KARİYERİ HER NE OLURSA OLSUN, DAİMA SON İKİ SENESİNİ KRİTER AL! Bir sezonu şu veya bu mazeretle ıska geçebilir; ama iki sene üst üste yeterli performans gösteremediyse, düzenli süre alamadıysa daha faydası olmaz.
Buradan yola çıkarak iki sene kötü performans gösteren bütün futbolcular futbolu bırakmalı dimi :)
Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Örneğin Milan Baros aklıma geliyor. Galatasaray'a gelmeden önce en az iki sezonu çok kötü geçirdi ama Galatasaray'da tam manasıyla en iyi performansını gösterdi.
İkinci bir örnek de Ricardo Quaresma. Beşiktaş'a gelmeden önce 2-3 sezon tam manasıyla berbattı ancak Beşiktaş'ta kendini buldu.
Tuncay'dan bahsediyorsak şansı kesinlikle hak ediyor.
katılan olur olmaz bilmem ama Tuncay'ın yeri ayrı bende. gelsin yedek kalsın. her tarafta oynar.
@Ilhan;
Olmaz demiyorum ki. Daha örnek çok. Hagi var mesela. Burak Yılmaz var. Ama büyük bir kumardır, sezon başı ona güvenerek planlama yapılmaz. Baros'ta geldiğinde soru işaretiydi; zar attılar ve tuttu. Ayrıca Quaresma beklentileri ne kadar karşıladı, tartışılır. Dediğim gibi, mesele tek tek isimler değil. Ama bel bağlanmaz, büyük paralar harcanmaz. Tutma şansı düşüktür.
Futbolu bırakma meselesine gelince. Bir oyuncu yıldızdır, belli bir dönem sonra rol oyuncusuna dönüşür. Kimden, ne beklediğini bilmek gerek. Niye bıraksın futbolu? Büyük takım oyuncusudur, iki sene düşüş yaşar, soluğu düşme hattı takımlarında alır. Daha düşerse, alt lige. Velhasıl, her iyinin daha iyisi olduğu gibi, her seviyenin daha aşağısı da vardır.
bence gelecek performansın tahmininde geçmiş performanstan öte etkenler var. ligin yapısı, takımın yapısı, sistemi, oyuncunun yapısı, nasıl bir sistemden geldiği, hangi ekolden yetiştiği, futbol zihniyeti, oyuncudan beklentiler, oyuncunun beklentileri...
en iyi örneği ispanya gol kralı türkiye'de 15 golü bulamıyor ama ingiltere'de 10 gol atamamış adam gol kralı oluyor. yahut ispanya'da tutunamamış hagi, ingiltere'de tutunamamış forlan daha sonraları büyük performanslar gösterebiliyor.
Tuncay gelirse kontenjan içinde çok iyi bir transfer olur.Kimse sol kanatta Tuncay yerine Caneri istemez.
Ancak daha sistem nasıl oluşacak onu bile bilmiyoruz.Dia Stoch var birde çok paraya alınmış Emenike var,Alex var.Emenikeye yedekte otur diye bukadar para harcamamıştır yönetim muhakkak aykut hoca ilk 11 düşünüyor kendisini.Bence çok karışık bir durum var hücum hattında.
_semihsenturk Semih Şentürk
Arkadaslar suan fenerbahceyle gorusuyor avukatim bi sonuc cikarsa paylasicagim sizlerle.
Semih bence kalmalı. Yok eğer ben yedek kalmam zart zurt derse yollanmalıdır. Tuncay ise daha çok sol kanattaki savunma zaafiyetimizi giderebileceği açısından yararlı olabilir. Artı Türk olduğu için kadroda +1 yabancı oynamasını sağlar. Zaman zaman sistemi değiştirip Tuncayı yedeğe çekip başka türlü oynayabilirsiniz. 3 kulvar var nede olsa.
Semih kalmalı.
Mustafa'yı almadığımıza göre, Semih kalacak ha keza Semih giderse Tuncay'ı alabiliriz..
Şu ana kadar aldığımız iki oyuncuda, dün başkanın dediği alternatif oyuncular. Kısaca kulübeyi güçlendiriyoruz, Gökhan Gönül ve Niang olmadığı zaman kimi oynatacağız düşüncesi ortadan kalktı bana göre isabetli transferler. Kaldı ki Orhan Şam ve Emenike ilk onbirde forma giydiği zaman sırıtmayacak oyuncular.
Fenerbahçe futbolcularının internet siteleriyle ilgilenen kişi Sezer Öztürk akşam açıklanıyor dedi.
Emenike yardıracak abi 7 m'a alternatif olmaz
Emenike umduğunuz gibi bir patlama yapmayacak. Şampiyonlar Liginde oynayabilecek bir isim değil, çok fazla birşey beklemiyorum. TSL'de 15 golü bulur, zaten bulmasıda gerekiyor; ama bu takımın ilk gol ismi Niang'dır. Emenike'nin avantajı Fenerbahçe 4-4-2'yi çok rahat oynabilir, Niang ile hızlı olmaları geride olduğumuz maçlarda avantaj sağlar. Ama çok büyük işler beklemeyin.
Sezer Öztürk'de bu takıma katılırsa süper olur, birde Tuncay'ı renklerimize kattık mı yerli transfere gerek yok daha. Sadece ortasaha'ya Emre gibi bir isim almak gerek, oda anca yabancı olabilir.
Lig Tv:
İspanya'daki ismini unuttuğum bir internet sitesinin haberine göre F.Bahçe İspanya milli takım oyuncusu ve Villarrealli oyuncu Cazorla'yı transfer etmek istiyor. Ancak 20 milyon euroluk bonservisi transfer imkansız kılıyor.
Orta Saha Emre gibi bir oyuncu diyoruz, Aykut Hoca'da almayı planlıyor ama bi Abdülkadir vardı noldu? İBB'den geri dönmüş olması lazım.
emenike'yle niang aynı tipte oyuncular. ikisinin birbirini tamamlaması zor. semih-emenike, niang-semih süper olur 4 4 2 düzeni için.