bende vogeli istemiyorum onun yerine boca daki gagoyu alsak daha iyi
Printable View
bende vogeli istemiyorum onun yerine boca daki gagoyu alsak daha iyi
Abi bu haber doğrumu yani adam Türkiye'ye geldimi? Ayrıca röportaj Carrusca ile mi yapılmış? :DQuote:
Originally Posted by hurmet
Vogel hakkındaki düşüncelerinize katılıyorum Türkiye'de çok sorun yaşar
türkiyeye gelmemiş arjantinde yapılan bir röportaj İHA'nın yalancısıymış
pardon ya aşağıda ki Arjantin Muhabiri yazısını görmemişim :D Heyecan yaptım
İnşallah bu oyuncular gelir ve bizim için hayırlısı olur :D
galiba doğru...Quote:
Originally Posted by LaKe
G.Saray'ın Tangocusu imzaya geliyor
24 Temmuz 2006 15:15
Arjantin'nin Diariohoy Gazetesi, Galatasaray’ın Carrusca ile anlaşmaya vardığını ve sözleşmenin 1-2 gün içinde İstanbul’da imzalanacağını yazdı...
Arjantin'nin Diariohoy Gazetesi, Galatasaray’ın Arjantin’li oyuncu Carrusca
ile anlaşmaya vardığını ve sözleşmenin 1-2 gün içinde İstanbul’da
imzalanacağını yazdı.
Habere göre, Galatasaray, Arjantin’in Estudientes kulübünde top oynayan Chelo lakablı Marcelo Carrusca için 1 milyon 800 bin dolar bonservis ödedi. Ayrıca Carrusca ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşma yapılarak Galatasaray’ın bu oyuncuya yıllık 1 milyon dolar olmak üzere 3 yılda toplam 3 milyon dolar ödemesi karara bağlandı.
1-2 gün içinde İstanbul’a geleceği belirtilen futbolcuya İspanya’nın ikinci ligi takımlarından Cadiz de talip oldu. Ancak Galatasaray daha fazla para vererek transferi gerçekleştirdi.
Haberde "Carrusca’nın hayali bir gün Avrupa da futbol oynamaktı. En
iyi teklifi Galatasaray yaptı ve Carrusca’da İstanbul’a gidiyor. Estudientes’in 10 numarası Carrusca, Cadiz’i degil, Galatasaray’ı seçti" yorumu yapıldı.
Kaynak: Milliyet
Haber: Mehmet Çiftci
carrusca bitti ya :D ama hala ön libero yok
Evet. Bu transfer iyi ama tahminimce Gerets, yine sitem edecektir :)
Bu transfere çok seviniyorum. İşte bu ne güzel transfer diyorum. Fakat sonradan düşünüyorum. Ribery'de gençti böyle geldi ve gitti. Umarım bunda böyle sorunlar olmaz..
formayı giyip antremana çıkmadığı sürece alnıdığı konusunda şüpheliyim
Bazı hataları görerek öğrendiğinde o hataların tekrarlanma şansı çok düşüktür ;) Bence böyle bir olayı bir daha yaşamayacağız.
Ribery kendi karaktersizliğine gitti. Bu adam öyle yapmaz umarım ama dediğim gibi hala ön libero yok
yaşlı oyunculara verilen paraların değeri artık anlaşılmaya başlandı türk futbolunda görmek istediğimiz genç yetenekler artık gelmeye başladı carrusca da bunlardan birisi
Evet. Türk futboluda yavaş yavaş gençlere yatırım yapmaya başlıyor...
valla vogel alınmazsa orda okan oynayacak ondan kimse alınmıcaksa vogel alınsın
Okan dünkü futbola göre daha alışamamış.. Daha doğrusu, Tomas, Tolga ve Okan üçlüsü birbirine alışamamış. Ön Libero kesinlikle şart. O yüzden Vogelse Vogel değilse başka transfer yapılmalı..
vogel in gelmesine şiddetle karşıyım....
ne sorununuz var vogel le onu anlamıyorum :D
bırakın gelsin adam ya :D
abi etmeyin eylemeyin ya "ona karşıyım, Galatasaray'dan soğurum".. kimsenin Galatasaray'lılığını tartışacak değilim ama böyle bişey söylemek yakışmıyor bence..
Galatasaray'dan canaydın seçildikten sonra soğumadıysam bi daha asla soğumam :D ama vogel ide istemem
ben isterim vogeli cimbomun tam aradıgı oyuncu mühim olan cimbomun yara saglaması
vogel kaliteli bi adam değil ama kimseyi almıcaklarsa napalım
yahu mılan maclarını ızlerdim ısvıcre maclarını baştan sona ızledım. Bu Vogelın oyuna zırnık kadar katkısı oldugunu görmedım. Saoidoyu arıyacaksak gecen Sene yolladıgımız Consesao arayacaksak neden gönderdık yaw. Kımdır Bu Vogel geldı bıze kufurler ettı bızım Turk futbolu olarak ceza almamızı sagladı şimdide adama ekmekmı yedırıcez? ayıptır gunahdır yaw. Lanet oLsun transfere o gelicekse hıc gelmesın Vogel ı ızleyecegıme Volkanın hatalarını ızlemeeyi tercih ederim...
bu adamın neyini beğendiler anlamıyorum zaten
yine Sırf transfer oLsun diye transfer yapıyorlar.. Başka birşey yok.
Quote:
Originally Posted by hurmet
Burakcım tahminimce fiyatını beğenmişlerdir:D:D
Fıyatı o kadar ucuz degılkı? Mılandan gelen adam 1500 Mn € den asagı oynayacak halı yokQuote:
Originally Posted by physicist87
adam milandan geliyor ve milli bu adamı ucuza kapamak zor olur ama dediğin gibi tek beğenilecek özelliği o olabilirQuote:
Originally Posted by physicist87
maalesef öyle..Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
Zaten Galatasaray anca o kadar para verebilir,yani makul onlar için bu fiyat,bütçeleri yok adamların naapsınlar;o kadar çok taraftarları var onları memnun etmek için transfer yapmaları gerekiyordu...Hem Milan'dan futbolcu alıyorlar; onlara göre parası iyi adamın bence...Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu