Ya arkadaş nerden bulurlar böyle adamları anlamıyorum :)
Printable View
Ya arkadaş nerden bulurlar böyle adamları anlamıyorum :)
Schuster'e göre takım Atletico :)
Bu adamın hala bu takımın başında olduğuna inanamıyorum.Bence çok kötü bir menajer.Galatasarayın , Fenerbahçenin başına gelse ilk 8 e zor girdirir.Takım o kadar kötü oynuyor ki deplesmanda , 2.lig takımı Albacateye bile mağlup oldular.Dış sahada galibiyetleri yok henüz Celtic maçı haricinde .
Milli oyuncumuz Hamit Altıntop gibi Ponferradina ile yapılan Kral Kupası maçına 11'de başlayan Nuri Şahin, Real Madrid forması altındaki ilk golünü attı; Başkent devi çok rahat turladı..
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)
Real Madrid [5 - 1] Ponferradina
25' [1 - 0] J.M. Callejon
45' [2 - 0] Nuri Şahin
49' [3 - 0] R. Varane
53' [3 - 1] A.B. Reyes
79' [4 - 1] Joselu
88' [5 - 1] J.M. Callejon
La Liga'da lider durumda bulunan Real Madrid, İspanya Kral Kupası'nda son 16'ya kalma elemelerinde deplasmanda 2-0 yendiği 3. Lig takımı Ponferradina'yı rövanşta Santiago Bernabeu'da konuk etti.
Milli oyuncularımız Hamit Altıntop ve Nuri Şahin ilk 11'de sahaya çıkarken; Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Hamit'e sağ bekte görev verdi. Öte yandan Sevilla ile yapılan lig maçında kesik yiyen Türk asıllı Mesut Özil de 11'e geri döndü.
Son haftalarda kendisine verilen şansı iyi kullanan Callejon, 25. dakikada Real Madrid'i 1-0 öne geçiren gole imza attı. Dakikalar 45'i gösterdiğinde sahneye Nuri çıktı ve Real Madrid formasıylas ilk golüne imza atarak skoru 2-0'a taşıdı.
İkinci yarıya iyi başlayan Başkent devi, 49. dakikada Varane ile farkı 3'e çıkarırken, konuk ekip 53'te Reyes ile farkı 2'ye indirmesini başardı.
79. dakikada Joselu ile skoru 4-1 yapan Real Madrid'de; ilk golün sahibi Callejon kapanış golüne imza attı. Başkent devi sahadan 5-1 galip ayrldı ve adını son 16'ya yazdırdı.
Attı be koçum benim :)
Helal olsun sana umarım artık oynatırlar Nuri'yi :icon_biggrin:
Varane'de ilk golüne imza atmış.
Hamit fazla sırıtmadı. Bence biraz oynasa ilk 11 oynayabilecek kapasitede.
Hamit gayet iyiydi. Nuri yokları oynadı ikinci yarı da ama son goldeki asisti harikaydı .
Hamit gol attığı maçtada oyuna girince çok hareketliydi. Fizik olarak iyi bir oyuncu bunu tekniği ile harmanlıyor. Helede forma tutarsa bana göre çok iyi bir sezon geçirir. Nuri adına sevindim. KEndini eleştirenlere karşı korumak için 1 gole ihtiyacı vardı. Hemde bu gol böyle bir maçta geldi özgüven açısından. Bundan sonra devre arası geliyor bu arayı iyi kullanmaları lazım.
İspanyol basını Real Madrid'in transfer döneminde Brezilyalı sağ bek Mario Fernandes'i kadrosuna katmak istediğini iddia etti.
http://www.yukleresim.com/images/Un1YV.jpg
İspanyol spor gazetesi Marca, Real Madrid'in transferdeki yeni hedefinin Brezilyalı sağ kanat defans oyuncusu Mario Fernandes olduğunu iddia etti.
Marca gazetesi manşetinden verdiği haberde, Gremio de Porto Alegre formasını giyen ve Brezilya'da yılın en iyi sağ kanat defans oyuncusu seçilen Fernandes'in, menajeri aracılığıyla Real Madrid ile temasa geçtiğini ve sözlü ilk anlaşmanın sağlandığını ileri sürdü. Real Madrid'in, Fernandes'in bonservis bedeli olarak Brezilyalı kulübe 15 milyon euro önereceği yazılırken, 21 yaşındaki futbolcuyla CSKA Moskova, Bayern Münich, Milan gibi diğer büyük takımların da ilgilendiğine dikkat çekildi.
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun İnter'deyken de bu futbolcuyu istediği belirtildi.Ntvspor
Real Madrid'in İspanya Kral Kupası'nda Ponferradina takımını 5-1'lik skorla mağlup ettiği karşılaşmada gol atıp, güzel futboluyla övgü alan Nuri Şahin, "Hala çok çalışmak zorundayım ama Madrid'deki en iyi maçımı oynadım" dedi.
Uzun bir sakatlık dönemi geçirdikten sonra sahalara dönen ve Real Madrid'in İspanya Kral Kupası'nda Ponferradina takımını 5-1'lik skorla elediği maçta gol atan ve güzel futboluyla övgü alan Nuri Şahin, ''Hala çok çalışmak zorundayım ama Madrid'deki en iyi maçımı oynadım'' dedi.
İspanyol basınına konuşan Nuri, ''7 aylık sakatlıktan sonra zamana ve oynamaya ihtiyacım var. Formumu geliştirmek için bu maçtaki gibi tam bir maç oynamaya ihtiyacım vardı. Real Madrid'de ilk golümü attığım için memnunum, maçta kendimi çok rahat hissettim ve güvenim tam. Yılı iyi bir şekilde tamamladım ve tatil dönüşünde daha iyi olmak için sert bir şekilde çalışacağım. 2012'den kendim ve tüm takım arkadaşlarım için sağlık diliyorum'' ifadelerini kullandı.
Bu arada, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho da, Nuri için, ''İyi şeyler yaptı. Öz güvenini artırması ve formunu yükseltmesi için bu maçlar ona iyi geliyor. 1 gol ve 1 asist onun güven duyması için çok önemli'' değerlendirmesinde bulundu.
İspanyol basını ise son günlerde eleştirdiği Nuri'yi bu kez beğendi. Spor gazeteleri, Nuri'yi maçın en iyileri arasında göstermese de, Türk futbolcunun geçmiş maçlara nazaran çok daha iyi oynadığını ve doğru yolda gittiğini vurguladı.
Marca gazetesi ''Noel hediyesi'' olarak tanımladığı Nuri Şahin'in ''Dev bir adım attı. Özellikle ruhsal açıdan. İyi bir maç çıkardı ve bunu Real Madrid'in golcüleri arasına girerek taçlandırdı'' diye yazdı.
''Şahin gülüyor'' diyen AS gazetesi de, Nuri'nin beklenmeye değer bir futbolcu olduğunu kaydetti.
Real Madrid'deki diğer Türk futbolcu Hamit Altıntop'a ise ''Çok koştu ama faydası olmadı'' denilerek, vasat puan verildi.
Ntvspor
Barcelona'nın 28 yaşındaki Brezilyalı sağ beki Dani Alves, Mourinho'ya; 'kıskanlık kötü bir şey' diyerek imalı bir mesaj gönderdi.
La Liga ekiplerinden Barcelona'nın başarılı sağ beki Dani Alves, doğduğu yer olan Joazeiro'daki yoksul çocuklar yararına katıldığı bir toplantıda Mourinho ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.
Brezilya'da yayın yapan Globo Esporte'de yer alan haberde Dani Alves, Mourinho'nun sürekli kazandıkları başarıların değerini düşürmeye çalıştığını söylerken: "Kıskançlık çok kötü bir şey" dedi.
Brezilyalı oyuncu: "Gerçek şu ki biz Dünya Şampiyonu olduk ve o bundan rahatsız oldu. Real Madrid'in ne yaptığıyla ilgilenmiyoruz çünkü kendimizi onlardana aşağı düzeyde görmüyoruz. Eğer siz de böyle düşünmezseniz, rakibinizin yaptıklarından rahatsız olmazsınız." sözleri ile Mourinho'ya gönderme yaptı.
Ntvspor
Hamit'in Madrid'de ömrü uzun olmaz yalnız. Marca fena halde takmış durumda. Nuri için ise çok sevindim,asisti harika olmakla birlikte kısa bir oyuncu için kafa golüde müthişti :)
Fm'de defans orta olarak oynuyor bu adam diye biliyorum.
River Plate - estudiantes kotu takimlar degil tabi yasinin verdigi bilgi ile o donemleri biliyormusun bilmem ;) ve sunuda anlatirmisin kariyerinde sana gore iyi takimlar calistirmamis atleticoya geldi diye ne alaka insanlari kariyerleriyle karsilastirmayin Bknz: Lucescu Shaktar ile bir cok kupa kazandi ozman simdi real madrid inter liverpool Tarzi takimlarda hocalik yapabilirdi hersey kariyer degil anlamissindir umarim ;)
Diego İyi Bir Futbolcuydu Ama...
La Liga'nın güçlü takımlarından Real Madrid'in Türk kökenli Alman futbolcusu Mesut Özil, İspanya'dan özel uçakla memleketi Zonguldak'a geldi.
La Liga'nın güçlü takımlarından Real Madrid'in Türk kökenli Alman futbolcusu Mesut Özil, İspanya'dan özel uçakla memleketi Zonguldak'a geldi.
Mesut Özil, kardeşi Mutlu, amcasının oğlu Serdar Özil ile arkadaşları Barış Çiftçi ve Ramazan Yağcıoğlu ile birlikte özel uçakla geldiği Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesindeki Zonguldak Havaalanı'nda, yakınları, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Filyos Belde Belediye Başkanı Ömer Ünal ve Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin tarafından karşılandı.
Belediye Başkanı Gülşen'in çiçek takdim ettiği Özil, pasaport işlemlerinin ardından gazetecilerin soru sorma isteğini kabul etmedi.
Yakınlarının 2 gün süreyle kente kalacağını bildirdiği Mesut Özil, havaalanındaki vatandaşlarla fotoğraf çektirmesinin ardından otomobille Devrek ilçesine bağlı Hışıroğlu köyündeki evlerine hareket etti.
Ntvspor
Barcelona'nın Arjantinli yıldız oyuncusu Lionel Messi, ülkesinde yılın sporcusu seçildi.
Barcelona'nın Arjantinli oyuncusu Lionel Messi, ülkesinde yılın sporcusu seçildi.
Barcelona'nın geçen sezon İspanya Birinci Futbol Ligi ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunda önemli rol oynayan 24 yaşındaki Messi, ilk kez bu unvana layık görüldü.
Messi, basına yaptığı açıklamada, ''Bu ödüle layık görüldüğüm için gurur duyuyorum. Dünya çapında birçok ödül almıştım ama Arjantin'de ödülüm yoktu' dedi.
FIFA Altın Top Ödülünü 2 kez üst üste kazanan Messi, bu sezon da adaylar arasında yer alıyor.
İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal, ligde kötü günler geçiren takımın Kral Kupası'ndan da elenmesinin ardından teknik direktör Juan Carlos Garrido'nun görevine son verdi.
Villarreal, geçen sezon Şampiyonlar Ligi bileti alırken sergilediği hücuma yönelik akıcı futbolla beğeni toplamıştı. Ancak sarı-denizaltılar sezona çok kötü başladı.
Önce orta sahanın temel direklerinden Cazorla, Malaga'ya transfer oldu; ardından takımın gol silahları Guiseppe Rossi ve Nilmar art arda sakatlandı. Şampiyonlar Ligi tarihinde grubunda puan alamayan ilk İspanyol takımı olan Villarreal, La Liga'da da 16 maçta sadece 3 kez kazandı ve 15 puanla düşme hattının bir sıra üzerine demir attı.
Kral Kupası’nda 3. Lig ekibi Mirandes karşısında alınan yenilgi bardağı taşıran son damla oldu. Yönetim kurulu, takımın Kral Kupası’na da veda etmesi sonrası teknik direktör Juan Carlos Garrido ile yollarını ayırma kararı aldı.
Son 10 yıldır, altyapı takımlarından itibaren Villarreal'de görev yapan Garridos, Manuel Pellegri'nin Real Madrid ile anlaşması sonrası 2009 yılında A takımının başına getirilmişti.
22 Aralık 2011 11:15 | NTV Spor ve Ajanslar
Milli futbolcu Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid'de, teknik direktör Gregorio Manzano'nun görevine son verildi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/217/manzano3_BLKGS.jpg
Milli futbolcu Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid'de, teknik direktör Gregorio Manzano'nun görevine son verildi.
Atletico Madrid Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamada, kulüp yöneticilerinin yaptığı toplantı sonrasında teknik direktör Manzano'nun sözleşmesinin feshedilmesine karar verildiği bilgisine yer verildi.
İspanyol takımında Manzano'nun yerine büyük olasılıkla Arjantinli teknik direktör Diego Simeone'nin getirilmesi bekleniyor.
Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico Madrid'in teknik direktörü Gregorio Manzano'nun görevine son verildi.
İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'in teknik direktörü Gregorio Manzano takımdan kovuldu.
Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico Madrid'in, geçtiğimiz günlerde İspanya Kral Kupası mücadelesinde güçsüz rakibi Albacete'ye elenmesi bardağı taşıran son damla oldu. La Liga'da da beklenilen performansı sergileyemeyen Atletico Madrid'de sezon başında büyük umutlarla göreve getirilen Gregorio Manzano'nun işine son verildi.
Sezon başında Arda Turan, Diego, Falcao gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Atletico Madrid, La Liga'da 10. sırada yer alıyor.
Atletico Madrid Yönetim Kurulu toplantısından çıkan bu karar tecrübeli hocaya tebliğ edildi. Öte yandan kulübün resmi internet sitesinden Manzano ile yolların ayrılmasına karar verildiği duyuruldu.
SIMEONE PUSUDA BEKLİYOR!
Bir süre önce Atletico Madrid'in eski futbolcusu olan teknik direktör Diego Simeone, kırmızı beyazlı ekipte göreve gelmek istediğini belirtmişti.
Son olarak Arjantin ekiplerinden Racing Club'ı çalıştıran Simeone, şu anda Madrid kentinde bulunuyor. Atletico Madrid'de Manzano'nun kovulmasının ardından göreve getirilmesi beklenen ilk ismin Diego Simeone olabileceği öğrenildi.
Mallorca'da yaptıklarından dolayı çok saygı duyduğum ve Atletico'da başarılı olacağını düşündüğüm bir hocaydı ama olmadı maalesef.Bu kadro ile ancak bu kadar başarısız olunabilirdi.Atletico yönetiminin yerinde olsam 1 dakika düşünmeden Juande Ramos'u getirirdim.
23 Aralık 2011 10:42 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanya La Liga'da Villarreal, Juan Carlos Garrido'dan boşalan teknik direktörlük görevine Jose Francisco Molina'yı getirdi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/218/molina_XQEWB.jpg
Villarreal kulübü, futbol takımının başına Jose Francisco Molina'yı getirdi.
La Liga ekibinden yapılan açıklamada, Juan Carlos Garrido'nun gönderilmesiyle boşalan teknik direktörlük pozisyonunu, B takımının hocası Molina ile doldurma kararı alındığı bildirildi.
Villarreal, takımın Kral Kupası'nda 3. lig ekiplerinden Mirandes'e 2-0 yenilerek elenmesinin ardından Garrido'nun görevine son vermişti.
İspanya Milli Takım'ının yanı sıra Villarreal, Atletico Madrid ve Deportivo Coruna'da file bekçiliği yapan 41 yaşındaki Molina'nın, yapılan anlaşma gereği takımı sezon sonuna kadar çalıştıracağı belirtildi.
Daha iyi bir hocaya layık bir takım Atletico.
Valla takım Avrupa'ya gidemeyecek...Kupadan da elendiler artık ligde bir ilk 7'ye girmek zorundalar bunun için de çok sağlam bir hoca lazım...
Simone Gelmistir pazar veya pazartesi imzayi aticak
Benitezi getirsinler gelirse
Taş gibi kadro var adamlarda ama sefilleri oynuyorlar. Manzano'nun Adrian inadı vardı umarım yeni gelen hoca diretmez Adrian'da. Bomboş bir oyuncu bana kalırsa. Ya Reyes'i kafası sağlam şekilde takıma kazandırmalılar ya da yeni transfer yapmalılar. Arda-Falcao-X arkalarında Diego. Daha ne olsun.
Simone neler yapacak acaba merakla bekliyorum...
BarceLona Kupa maçında 9-0 kazandı.
Egolarını tatmin ediyorlar desem böyle birşeye ihtiyaçları yok. Adamların çoluk çocukları bile atıyor demekki.
İspanya Kral Kupası'nda Barcelona'nın Hospitalet'i 9-0 mağlup eden ettiği karşılaşmada sakatlanan Andres Iniesta'nın en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Barcelona'nın yıldız futbolcularından Andres Iniesta'nın, sakatlığı nedeniyle en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Kulübünden yapılan açıklamada, Hospitalet ile oynanan maçın 28. dakikasında kaleci Carlos Craviotto ile çarpışan Iniesta'nın sağ bacağından sakatlandığı ve iyileşmesinin iki hafta süreceği bildirildi.
Barcelona, dün akşam Hospitalet ile evinde oynadığı Kral Kupası maçında rakibini 9-0 yenmişti.
Babasının memleketi Zonguldak'a gelen Real Madrid'in Türk asıllı Alman oyuncusu Mesut Özil, Devrek ilçesine bağlı Hışıroğlu köyünden ayrılırken Jose Mourinho'ya hediye etmek üzere Devrek Bastonu götürdü.
23 Aralık 2011 Cuma - 19:27
AA
Real Madrid'in Türk kökenli Alman futbolcusu Mesut Özil, Madrid'e gitmek üzere memleketi Zonguldak'tan ayrıldı.
Özil, babasının memleketi Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Hışıroğlu köyünden ayrılırken, kendisini havaalanına götürmek üzere bekleyen Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Mesut Özil'e, Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, teknik direktör Jose Mourinho, futbolcular Cristiano Ronaldo, Hamit Altıntop ve Nuri Şahin'e verilmek üzere, üzerlerinde isimleri yazılı dünyaca ünlü Devrek bastonu verdi.
Mesut Özil'in kaldığı evin önü, sabah saatlerinden itibaren kendisini görmek isteyen Devrekli hayranları tarafından adeta dolduruldu. Gençleri evinde kabul ederek hatıra fotoğrafı çektiren Özil, yanında kendi forması olmadığı için takım arkadaşı Kaka'nın formasını imzaladı.
Daha sonra Mesut Özil'in evine Almanya'da yaşayan annesi Gülizar ile kız kardeşi Duygu ve ağabeyi Mutlu Özil'in eşi geldi. Günü evde geçiren ünlü futbolcuyu hava alanına annesi Gülizar ve yakınları evden uğurladı. Yıldız futbolcunun evden ayrılırken annesinin elini öptüğü görüldü.
Mesut Özil'e, Devrek Belediye Başkanı Semerci, yolluk olarak Devrek'in yöresel yemeği cevizli gömeç de getirdi.
Özil, belediye başkanının makam aracıyla geldiği Zonguldak Havaalanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, 2-3 günlüğüne Devrek ilçesine geldiğini belirterek, ''Arkadaşlarımı gördüm, günlerim güzel geçti. Burada olduğum için çok mutluyum. Çok gurur verici bir duygu ve her şey için sağ olun'' dedi.
Boynundaki kolyenin özel bir anlamının olup olmadığı sorusuna Özil, ''Arkadaşlarımın hediyesi olduğu için takıyorum. Benim için manevi bir değeri var'' yanıtını verdi. ''Takım arkadaşlarınıza Devrek bastonundan bahsettiniz mi'' sorusu üzerine de Mesut Özil, ''Bahsetmedim, ancak İspanya'ya döndüğümde anlatacağım'' cevabını verdi.
Annesinin de Devrek'e yanına geldiği hatırlatılan Özil, annesiyle çok sık görüştüğünü ve zaman zaman Madrid'e de yanına geldiklerini belirterek, sık sık telefonla haberleştiklerini kaydetti.
Mesut Özil, yaz aylarında da Devrek'e gelmek istediğini vurgulayarak, ''Eskiden köye geldiğimde ailemle zaman geçirirdim. Arkadaşlarımla halı sahaya giderek top oynardım. Devrek'te kahve ve çay içerdik. Şu anda Devrek'e çıktığım zaman çok kişi oluyor ama güzel bir duygu'' ifadelerini kullandı.
Yıldız futbolcu, Devrek'te çok istemesine rağmen çocukluk arkadaşlarıyla karşılaşmadığını söyledi.
Mesut Özil, daha sonra özel bir uçakla, yakınlarıyla birlikte İstanbul'a hareket etti.
Konuşması tam buralı olduğunu kanıtlıyor :)
'Dedemgilin mezerına gidivercem' :)
La Liga'nın dev ekibi Real Madrid'in çalıştırıcısı Jose Mourinho yaptığı açıklamada, önemli olanın ligi en tepede bitirmek olduğunu söyledi.
24 Aralık 2011 Cumartesi - 13:34
Sporx.com dış haberler
Real Madrid'in başarılı teknik direktörü Jose Mourinho, kulübün resmi sitesinden yayınlanan Noel mesajında, önemli olanın sezon bittiğinde ligi en üstte bitirmek olduğunu söyledi.
Portekizli teknik adam açıklamasında İspanya Kral Kupası'nı kazandıkları için 'çok gururlu' olduklarını belirtirken; "Ciddi ve profesyonel bir şekilde işimize devam etmeliyiz. Kulübün tarihine saygı duyarak muhteşem bir Real Madrid inşaa etmeli, önümüzdeki yıllarda bir çok kupayı daha müzemize taşımalıyız şeklinde konuştu."
Kulübün resmi sitesinden yayınlanan Noel mesajında Başkan Florentina Perez ve takımın dört kaptanı olan Casillas, Ramos, Higuain ve Marcelo'nun da konuşmaları yer aldı.