Aragones kimseye anlaşmadığını açıkladı, Fatih Terim'de soyunma odasında futboculara veda konuşması yapmış. İnsan şüphelenmiyor değil..
Printable View
Aragones kimseye anlaşmadığını açıkladı, Fatih Terim'de soyunma odasında futboculara veda konuşması yapmış. İnsan şüphelenmiyor değil..
Acaba menajeri imzayı attı Aragones'in haberi mi yok.:confused: Gerçekten ilginç bir durum.Bakalım ne olacak ilerleyen günlerde..Benim tahminim bu iş olacak..
Aragones belki de anlaşmanın duyurulmasını istemiyordu ama Fenerbahçe yönetimi taraftardan gelen baskı üzerine bu anlaşmayı duyurmak zorunda kaldı. Futbolcularının etkilenmemesini istediğinden belki de böyle bir açıklama yaptı maç öncesi basın toplantısında, normal. Bizim yönetim bu açıklama ile ilgili bir yalanlama yapar kesin :) Pürüz de çıkmış olabilir, zira "ön anlaşma" yapıldı deniliyor resmi sitede de, belki de taraftar baskısından ön kontrat iptal edildi, başka hoca getirilecek, gerçi bu daha düşük bir ihtimal.
Fenerbahce.org patladı. :n: Umarım aradaki pürüz giderilemez.
Bu nedir şimdi ya :S
aragones iyice bunamış daha dünyadan haberi yok:zuhaha
tabi öyle açıklama yaptıysa.
Aragones Fenerbahçe'de.
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12191
Bu haber siteden kalkmadan gelmez demeyin. Şuanda şampiyona da oldukları için öyle birşey demiş olabilir.
Her ne olursa olsun ister anlaşmış olsunlar FB'nin yaptığını doğru bulmuyorum.Yarın sonuçta Aragones'in önemli milli bir sınavı var.Gelir veya gelmez ama FB'nin yaptığını yanlış buldum.
"I don't understand it because Luis has not signed anything with anybody,"
"It is just another piece of news. Sometimes the news is true and sometimes it isn't."
Bunları söylemiş.
http://football.it.reuters.com/teams.../L25577371.php
İlk cümleden anladığım kadarıyla kimseyle sözleşme imzalamadım diyor. Zaten fenerbahce.org'ta sözleşme imzalandı falan demiyor, anlaşıldı diyor.(::)
aragones hayırlı olsun.özellikle yardımcıları hakkında iyi şeyler yazılmış,umarım faydalarını görürüz.tecrübesi,disiplini ve tanınırlığı ile doğru bir seçim.
bence 4-3-1-2 gibi bir şey oynatacak ve alex ten elinden geldiğince faydalanmaya çalışacak. yanlış hatırlamıyorsam dünya kupasında da ispanya yı böyle oynatmıştı.ik tane hızlı forvet kullanıyor bence formda kezman ı semih e tercih edecektir.ayrıca oynattığı sistem oyuna hakim olan ve çok pas yapan bir takım görüntüsünde ve fenerbahce de kaliteli mc leri ve oyun sablonuyla buna uygun bir takım.
hızlı olan ispanya milli takımı defansını çok geride tutarak oyunu ortasahada çok iyi sahiplenen bir yapıda oynatıyordu.yavaş fenerbahce defansını da aynı şekilde oynatıp iyi ortasaha oyuncularından elinden geldiğince faydalanacaktır.
ayrıca deivid i çok merak ediyorum nerede oynatacak.tahminim üçlü ortasaha nın sağında ya da 4 lü oynatırsa orta saha nın sağında oynatacaktır.ispanya milli takımında 1 dm ile yaratıcı orta sahaları oynatıyor ve bence deivid in yaratılığından faydalanacaktır.
Eğer bahsettiğin sistemde ve dizilişte oynatırsa bence orta sahada emre maldonado aurelio 3'lüsünü tercih edecektir bu durumda Deivid 6+2 kuralı nedeniylede yedek klübesine abone olacaktır. Forvette de yine kural gereği kezman yedek kalacak gibi gözüküyor ama görücez bakalım neler olacak. B u yüzden ilk hazırlık maçını iple çekiyorum
Orta sahada Aurelio, Emre, Maldonado üçlüsünü tercih etmek demek, kanatları öldürmek demektir. Ben Aragones'in böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Şu an İspanya'yı 4-4-2 oynatıyor, bence takımda baya bir değişiklik olacak. Zico'nun anlayışı ile Aragones'in anlayışı epey farklı. Çok farklı şeyler göreceğimizi düşünüyorum bu sezon kadroda.
Benim gözlemlediğim kadarıyla Aragonnes İspanya'da da kanatları kullanmıyor ki pek fazla:s.Silva serbest adam ortada 3 oyuncu...4-4-2'yi göremedim ben oyun anlayışlarında...Oyuncuları Fb için eşleştircek olursak mesela , İniesta-Emre, Xavi-Aurelio , Senna-Maldonado gibi , Alex de Silva'nın rolünde...
Quote:
Aragones doğruladı!
Fenerbahçe ile ön sözleşme imzaladığı resmen duyurulan İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones anlaşmayı doğrulayarak; "Bu, milli takımı etkilememeli" dedi..
Gelecek sezon Fenerbahçe'ye gideceğini doğrulayan Aragones, şu anda sadece Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalde oynayacakları Rusya maçını düşündüğünü ve başka bir şeye konsantre olmak istemediğini söyledi.
Aragones, Avrupa Futbol Şampiyonası sona erene kadar Fenerbahçe konusunda konuşmayacağını da ifade etti.
Ajansspor
Reuters'in haberi yalanmış anlaşılan, Aragones anlaşmayı doğrulamış.Quote:
Aragones'den bu kez doğrulama geldi
Fenerbahçe'de Aragones konusundaki şaşırtıcı gelişmeler sürüyor. İspanyol teknik adamın Reuters tarafından servis edilen "Fenerbahçe'ye imza atmadım" şeklindeki açıklamasının tam tersi bir haber Anadolu Ajansı'ndan geldi.
Anadolu Ajansı İspanya Temsilcisi Şenhan Bonelli'nin haberine göre Aragones, gelecek sezon Fenerbahçe'ye gideceğini doğruladı. Aragones, şu anda sadece Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalde oynayacakları Rusya maçını düşündüğünü ve başka bir şeye konsantre olmak istemediğini söyledi. Aragones, Avrupa Futbol Şampiyonası sona erene kadar Fenerbahçe konusunda konuşmayacağını da ifade etti.
NOT: Reuters'in haberiyle taban tabana zıt görünen bu haber üzerine Anadolu Ajansı İspanya Temsilcisi Şenhan Bolelli'ye telefonla ulaştık. Reuters'in Rusya ile oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Aragones'in sözlerini tam ters yönde servis ettiğini söylediğimiz Bonelli bize şu açıklamayı yaptı:
"Ben Aragones'in sözlerini İspanyolca olarak bizzat kendi ağzından dinledim. Ben de Aragones'in Rusya maçı öncesi yaptığı basın toplantısından derledim bu sözleri. Reuters'in nasıl bir haber yaptığını bilmiyorum ama Aragones Fenerbahçe ile anlaştığını doğruladı."
Lig TV
Aragones mecburen İspanya ile kanatları kullanamıyor. Kanatları kullanmaya kalksa Silva solda, sağda bir kanat, göbekte ise Senna-Iniesta-Xavi üçlüsünden ikisi oynayacak, ancak bu üçlüyü kesemediği/bozamadığı için o şekilde oynatıyor. O bölgede üst düzeyde vazgeçemeyeceği oyuncu sayısının fazla olmasından kaynaklanan sebeplerden kanatlar ihmal ediliyor gibi görünüyor. Gökhan Gönül ve Roberto Carlos'un olduğu bir takımda kanatları kullanmamak büyük hata olur. Aragones mecburen kanatları kullanacak.
Ben İspanya oyun stilinin Fenerbahçe'ye uygun olduğunu düşünüyorum.Bekler demişsin; İspanya maçlarında Capdevilla ve Ramos zaten sık sık hücuma katıldılar.Orta saha oyuncusundan farksız oynamalarına rağmen oynadıkları kanat pek aksamadı.Oyunu 2 yönlü oynadılar, Gökhan ve Carlos da bu rolleri rahatlıkla alabilirler...Hızlarıyla, dayanıklıklarıyla , oyunu iki yönlü oynayabilme kabiliyetleriyle bence çok uygun...
İspanya'nın şu anki mevcut sistemiyle oynamaya kalksak, defans kurgusu zaten aynı, orta sahada Iniesta-Xavi-Senna rollerini paylaşacak 3 adam lazım bize, onlar da Aurelio, Alex, Emre olur, Silva rolünü de Deivid üstlenir ve ileride çift forvet. Böyle bir anlayışla çıksak bırakın şampiyonluğu, ilk 3'e giremeyiz. Defansif anlamda hiçbir şey yapamayız, Maldonado'yu koysak zaten kötü bir oyuncu, o da etkisiz olur.
Elimizde olsa Xavi, Iniesta, Senna, Fabregas gibi adamlar her sistemde oynarız :D Ama eldeki malzemeye göre klasik 4-4-2 oynamalı, hatta gerekirse Alex'i, Deivid'i fedakarlık edip kenarıda tutmalıyız. Raul'u o üstün performansına ve baskıya rağmen kadroya almayan Aragones, Alex'i silmekte tereddüt etmez.
Alex Deivide sabır gösterilirse çok ii verim alınacağını söylemişti, ilk geldiği sene nasıl yuhalamış saçımız başımızı yolmuştuk sonra noldu ? Şampiyonlar liginde gerçekten kendini gösterdi, şu an maldonado dada aynı durum var Alex ona mevkisinin en iyisi demişti ama oynadıı mçlarda bizi çileden çıkardı, belki bu sene iyi olacak ne malum?
Deivid'e sabır gösterdik de uzaktan attığı bir iki gol şutunda öyle üstün bir performansı yok. Sevilla ve Chelsea maçlarında hiçbir şey yapmamasına rağmen çıktı iki tane gol attı ve kahraman oldu. Deivid'in ben sağdan dribling yapıp orta kestiğini çok fazla görmedim veya savunmaya yardım ettiğini, veya çok üstün maçlar çıkardığını. Deivid bence halen istenilen düzeyde değil, geçen yıla nazaran çok çok daha iyi olduğu için belki de eleştirilmiyor ya da fark edilmiyor. Geçen yıl berbat bir Deivid vardı, bu yıl vasat bir Deivid var ve bu da bize sanki süpermiş izlenimi veriyor, aldanıyoruz.
Maldonado'yu savunacak kimse kalmadı artık, Aragones eğer kampta veya idmanlarda memnun kalmazsa kesinlikle gözünün yaşına bakmaz ve takımdan gönderilmesini ister. Zico hatırlarsanız yaptığı transferlerden yönetimin memnun kalmadığını ve bu yüzden fırça yediğini söylemişti. Belli ki yönetim Zico'nun adamlarından memnun değil ve gönderebilir. Sabır gösterecek durumda değiliz ayrıca Maldonado'ya, bu adam 21 yaşında olsa veya bilemedin en geç 25 yaşında olsa sabrederiz ama artık 28-29 yaşına gelmiş bir adama bu saatten sonra nasıl sabredeceğiz? Oyun stili bir kere çağdışı. Aldığı her topu geriye atan, çok basit oynayan adamı ne yapacağız biz? Bu yaştan sonra kalk oyun stilini değiştir mi diyeceğiz?
Teknik adamın beğenip beğenmiyeceğini bilmiyoruz ! Sadece Türkiye Ligi maç performanslarını izler ve direk yollarsa bilmiyorum ama adam araştırmacı bir ekiple gelicekmiş bize gelmeden önceki kasetleri izleyip bir ışık görebilir, aurelio da fener geldiğinde çok çok iyi değildi! Ama noldu bekleye bekleye sabrede sabrede milli takımımıza bile monte ettik onu !
Aurelio bize geldiğinde 26 yaşındaydı diye hatırlıyorum, ayrıca o zaman yeni bir oluşum vardı, takım yeni kuruluyordu, sabretme süreci vardı ve ayrıca Mehmet'in yaşı da ilerlemiş değildi.
Şimdi artık çeyrek final görmüş bir takım var, Maldonado'ya sabredilemez bu yüzden asla. Sabretme süreci geride kaldı, Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olan bir takım, ligde de her yıl şampiyonluk beklentisi olan bir takımda genç olmadığı sürece bir oyuncuya sabredileceğini sanmıyorum. Kezman'a da sabredelim o zaman, belki Fenerbahçe'deki 3. yılında eski günlerine döner :) Kezman'a da sabrettiğimiz için kaçtı şampiyonluk, Semih'e gösterilseydi o sabır şu an hem Semih bankomuz olacak, belki forvet aramayacaktık, hem de hedeflere ulaşacaktık. Semih'i görüyoruz, EURO 2008'de 3 gol attı. Gol krallığında ikinci sırada David Villa'nın ardından.
Hazırlık kampında kim iyi oynarsa o kapar formayı , bu marco olur deniz olur selçuk olur maldonada olur! Ben zaten sabırı ligde gösterelim demedim ki illa ! Kezman ne kadar kötü gözükürse gözüksün rakip defansı zorlayan onların yorulmasına olanak sağlayan bir adamdır ! Ve zaten Semih'e bişey dediğim de yok.. 6+2 hakkımızdan maldonada kalabilir diyorum ben klubede olabilir en azından!
Egemen bence Deivid konusunda biraz saçmaladın. Onun gibi top süren yoktu takımda maçlarda. İçeriye kat eden adam geçen adam eksilten en iyi adamımızdı.
Top sürmesine bir şey demedim ama kanattan yaptığı akınlar çok nadir, buna laf ettim. Kanat adamı değil, onu suçlamak da haksızlık olur aslında zira mevkiisi orası değil, elinden geldiğini yapmaya çalışıyor ama kanattan pozitif şeyler yapamıyor. Deivid içten giriyor zaten içeri, hiç sıfıra indiğini görmedim Deivid'in veya hatırlamıyorum.
deivid biraz acayip oynuyordu bence.sahada 2.alex gibiydi.free rol de geziniyor, kanat ile forvet arası arası ir yerde oynuyordu.zico da oyuncuların yaratcılıklarını en üst seviyede kullandığı için deivid e öyle rol vermişti.deivid de gerektiğinde kanatta,çoğu zaman içeri girerek,geçen sezon gördüğümüz gibi bazen insiyatif alarak dikine oynuyordu.tabi bu durumun dezavantajları da oldu. çoğu zaman gökhan gönül yalnız kaldı.hem serbest rolde oynaması hem de kişisel olarak biraz rahat olmasından dolayı çoğu maçta kayboldu.yani hiç bir zaman bir görev adamı olmadı.hep 2.bir alex gbi oynadı.aragones in devidi e çok sabretceğini zannetmiyorum.onu muhtemelen kanatta kullanıcaktır ve verimine göre oynatacaktır.ama deivid in aragones le zico kadar rahat olmayacaktır.çünkü aragones in orta sahada oynattıkları yaratıcı oldukları kadar defansif yönü de iyi olan oyuncular.bence deivid i oynatmak yerine daha defansif birini oynatacaktır.
ispanya nın oyun şablonuna gelince topu olabildiğince orta sahada tutarak oynuyor.senna tami bir dm silva da am oynuyor.klasik 4-4-2 oyadkları düşünmüyorum.4-1-3-2 ya da 4-1-2-1-2 gibi oynuyor.bekleri ileri çıkarınca defansın yanına iyice gelerek 3 stoper gibi oynuyor.ayrıca forvetler de kanatlara çok kaçarak topla fazla buluşuyor ve pozisyonları kendileri zorluyor.
aragones orta sahasına çok güveniyor ve ondan dolayı hücum olarak çok yaratıcı bir sistemde oynuyor.fenerbahce nin orta sahası da buna ygun durumda.benim düşüncem eğer fenerbahce ile bu sistemde oynarsa forvetleri daha sabit ve tutup bekleri daha çok kullanacaktır.umarım aurelio yu mc yerine dm oynatmaz.artık dm de maldonado mu selçuk mu oynar göreceğiz.
Aragones Fener'i yalanladı!
Fenerbahçe resmi sitesinden Aragones ile anlaştığını duyurdu ama İspanyol teknik adamın 'anlaşma yok, şaşkınlıkla izliyorum' dediği iddia edildi...
Fenerbahçe resmi sitesinden Aragones ile 2 yıllık ön sözleşme yaptığını duyurdu ama İspanyol çalıştırıcı akıllara durgunluk verecek bir açıklama yaptı!.. Aragones, "Çıkan haberleri şaşkınlıkla izliyorum, kimse ile bir anlaşmam olmadı" dedi.
Aragones'in bu sözlerini Dünya'nın önde gelen haber ajanslarından Reuters duyurdu.
İşte Sporx.com sitesinde yer alan Reuters kaynaklı haber:
Aragones Fenerbahçe'nin kendisiyle 2 yıllığına anlaştığı duyurmasına şaşırdığını ve gelişmeleri hayretle izlediğini söyledi. 69 yaşındaki tecrübeli hoca Rusya maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, "Çıkan haberleri anlamıyorum çünkü kimse ile bir anlaşmam olmadı" dedi.
NELER OLUYOR?
Fenerbahçe'nin resmi açıklamasının ardından Aragones'in bunu yalanlaması büyük şaşkınlık yarattı. Fenerbahçe'nin Aragones ile sözleşme imzalamadan böyle bir açıklama yapması mümkün olmadığına göre akıllara iki ihtimal geliyor:
- Aragones ön sözleşme yaptı ancak bir nedenle Fenerbahçe'ye gelmekten vazgeçti ya da kesin karar vermedi. Bunun için de böyle bir açıklama yapıyor.
- Ya da Aragones, Fenerbahçe'nin resmi açıklama yaptığını bilmiyordu. Ve bunu bilmediği için de gazetecilere doğruyu söylemedi.
Baran bu haber 2 gün önce çıktı ve dün Aragones Fenerbahçe ile anlaşma olduğunu doğruladı. Bu haber yalan yani.
Valla okudugum yerde haberin tarihi 26/06/08 olarak geciyordu,bir de Rusya macinin öncesinde düzenledigi basin toplantisinda bunlari söylemis.Fenerbahce de dün resmi sitesinde aciklamisti Aragones ile sözlesme imzaladiklarini.Yani bilmiyorum,haberin yalan olma ihtimali de var,ama Aragones sözlesmeyi imzaladiysa neden böyle bir aciklama yapti,o da kafa karistirici.
Aragones doğruladı!
Fenerbahçe ile ön sözleşme imzaladığı resmen duyurulan İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones anlaşmayı doğrulayarak; "Bu, milli takımı etkilememeli" dedi..
Gelecek sezon Fenerbahçe'ye gideceğini doğrulayan Aragones, şu anda sadece Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalde oynayacakları Rusya maçını düşündüğünü ve başka bir şeye konsantre olmak istemediğini söyledi.
Aragones, Avrupa Futbol Şampiyonası sona erene kadar Fenerbahçe konusunda konuşmayacağını da ifade etti.
Ajansspor Alıntı:
Aragones'den bu kez doğrulama geldi
Fenerbahçe'de Aragones konusundaki şaşırtıcı gelişmeler sürüyor. İspanyol teknik adamın Reuters tarafından servis edilen "Fenerbahçe'ye imza atmadım" şeklindeki açıklamasının tam tersi bir haber Anadolu Ajansı'ndan geldi.
Anadolu Ajansı İspanya Temsilcisi Şenhan Bonelli'nin haberine göre Aragones, gelecek sezon Fenerbahçe'ye gideceğini doğruladı. Aragones, şu anda sadece Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalde oynayacakları Rusya maçını düşündüğünü ve başka bir şeye konsantre olmak istemediğini söyledi. Aragones, Avrupa Futbol Şampiyonası sona erene kadar Fenerbahçe konusunda konuşmayacağını da ifade etti.
NOT: Reuters'in haberiyle taban tabana zıt görünen bu haber üzerine Anadolu Ajansı İspanya Temsilcisi Şenhan Bolelli'ye telefonla ulaştık. Reuters'in Rusya ile oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Aragones'in sözlerini tam ters yönde servis ettiğini söylediğimiz Bonelli bize şu açıklamayı yaptı:
"Ben Aragones'in sözlerini İspanyolca olarak bizzat kendi ağzından dinledim. Ben de Aragones'in Rusya maçı öncesi yaptığı basın toplantısından derledim bu sözleri. Reuters'in nasıl bir haber yaptığını bilmiyorum ama Aragones Fenerbahçe ile anlaştığını doğruladı."
Lig TV
Appiah ile bağlar koptu
Fenerbahçe yönetimine olan yakınlığıyla tanınan Akşam Gazetesi yazarı Alaattin Metin, Fenerbahçemiz ile Ganalı yıldız Stephan Appiah arasındaki problemin FİFA tarafından nasıl sonuçlandığını ve bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceğini bugünkü yazısında dile getirdi. İşte Alaattin Metin'in yazısı;
Fenerbahçe’nin geçen sene Appiah’tan çok başı ağrıdı. Sakat olduğu için oynatamadı. Yabancı kontenjanı dolu olduğundan yerine oyuncu alamadı. İlk geldiği sene Fenerbahçe’de mükemmel işler yaptı. Ama ondan sonra verimi düştü de düştü. Menajerinin yanlış yönlendirmeleri ile de kafası karıştı.
Sonunda Fenerbahçe ile Appiah arasındaki mutluluk tablosu bozuldu. Sakatlandığı, doktorların “bundan sonra oynarsa hayatı riske girer” dedikleri anda, Fenerbahçeli yöneticiler her sorunu ile ilgilindiler. Transfer taksitlerini günü gününe banka hesabına yatırdılar. Tedavi masraflarını kuruşuna kadar ödediler. İstanbul’a çağırdılar. “Gel tedavinin kalan kısmını Türkiye’de devam ettir” dediler.. Appiah hepsine karşı çıkarak, “Oynarsam Avrupa’da oynarım” diye diretti.
Sonunda Fenerbahçe kulübü haklı olarak olayı FIFA’ya götürdü. Kulüp olarak hatası olmadığını, yaptığı ödemeleri de belgeleri ile ispatladı. Appiah’ın menajeri de oyuncunun Türkiye’de oynamak istemediğini savundu.
Sonuç mu!
FIFA ikisini de boşadı. Fenerbahçe’yi de, Appiah’ı da serbest bıraktı. Fenerbahçe’ye “Appiah’ın yerine bir yabancı transfer yapabilirsin”, Ganalı futbolcuya da, “Başka bir takımda top oynayabilirsin” dedi.
İkisinin de eline boşanma, serbest kağıdını verdi. Mahkeme devam edecek. Fenerbahçe haklı çıkarsa, harcadığı paraları, zararını alacak. Tıpkı Ortega’da olduğu gibi.
Bunun da nedeni, FIFA, kilitlenmeyi çözmek için futbolcuya oynama, kulübe de oyuncu transfer etme hakkını öne alması.
Kaynak: Akşam
Bu gün yarın yeni santraforda açıklanır artık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
F.Bahçe’nin nöbetçi golcüsünü dikkatle izleyen ve “Enteresan, muhteşem” diyen ünlü teknik adamın, Barcelona’ya gidecek Adebayor’un yerine Semih’i düşündüğü öğrenildi
EURO 2008’in parlayan yıldızı Semih Şentürk’e dev bir görücü geldi. Arsenal’in hocası Arsene Wenger daha önce üstün körü bilgiler aldığı F.Bahçe’nin nöbetçi golcüsünü dünkü Almanya maçında özel olarak izlemeye geldi. Arsenal’den Barcelona’ya gidecek Adebayor’un yerine forvet arayan Wenger’in yanında da Türk işadamı vardı. Semih’le ilgili bilgileri Almanya maçında canlı olarak test eden ve hayranlığını gizlemeyen Wenger’in düşüncelerini Semih’in avukatı Şenol Çilek açıkladı: “Arsene Wenger’in daha önce de Semih’le ilgilendiğini biliyorduk. Daha önceden yaşını (26) filan öğrenmişti. Canlı olarak izledi. Çok enteresan bir golcü olduğunu ve beğendiğini söyledi. Telefonunu istedi. Semih ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi” diye konuştu.
RUBİN 10 VERMİŞTİ
Gökdeniz’in de forma giydiği Rus ekibi Rubin Kazan’ın bonservisi için 10 milyon Euro, kendisine de 2.5 milyon Euro önerdiği Semih, sarı-lacivertli protokol imzalamıştı. Bu arada dünkü Almanya maçında şampiyonadaki 3. golünü atan ve Milliler’in en golcü futbolcusu olan Semih maç sonu şunları söyledi: “Çok iyi oynadığımız bir maçta rakibin 3 atağı var hepsi gol oldu. Bunları görünce çok üzülüyoruz. Turnuvaya renk katan bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Buraya mucizevi gollerle geldik ama boşa olmadı bu. Onlar turnuva takımı. İşte görüyorsunuz kaç kere geldilerse hepsinde gol oldu. Daha önceki maçlarda şansımız vardı ama bu sefer şanssızdık.” Semih, Arsene Wegner’in kendini izlemesi ve teklif olmasıyla ilgili “Kulüpler anlaşırsa giderim” diye konuştu.
VATAN
semih bence ingiltere de kaybolur gider:S
Burda konu arsenal falan degil de sorun şu: Atıyorum x Türk futbolcusunun adı y kulübüyle geciyor. Hemen ardından x futbolcusu y kulübünde kaybolur gider oluyor. Niye kaybolsun yahu ? Neden biz Türk futbolcularımızın degerini bilmiyoruz? Hepsi de aslanlar gibi oynar. Burada sadece Semih degil, Arda vs gibi avrupaya gidebilecek her oyuncumuza bunu diyoruz. Ne kadar degerli futbolculara sahip oldugumuzu Euro 2008 de tüm dünya gördü.