Tek sorun para olsaydı, ne yıldızlar getirmiştik Türkiye'ye. ( Getirmişten kasıt, 3 büyüklerden bahsediyorum, Sadece Fenerbahçe anlaşılmasın. )
Keşke diyorum tek sorun para olsa. :)
Printable View
Parayı veren düdüğü çalar.Buda bir gerçek :)
Herşey parayla olmuyo işte. Fenerbahçe Poulsen - Hamit ikilisine yıllık 4,5 milyon € önerdi hani adamlar geldimi. Gelmek istemiyolar. Adam İtalya'da , Almanya'da az para alırım kafam rahat olur diyo.
http://www.sayinbaskanduysesimizi.com/
Site açmış adamlar. :D
Biliyordum bu siteyi.Bende 4-5 tane imza verdim.İstediğin kadar verebiliyorsun :D
Quaresma inatlarını anlayamadım. Kendi ülkesi hariç gittiği her takımda istikrarlı biçimde başarısız olmuş ve sorunlu bir isim. Buraya gelirse Ortega'dan beter olur, olan giden paralara olur.
Ben de imza attım o siteye :D
Basın bu kadar imkansız bir haber üzerinde neden ısrar ediyor merak ediyorum.Gerçeklik payı varmıdır diye de merak ediyorum açıkcası.
Ben bile imza verdim o derece.
Bir Ricardo Quaresma klibi;
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fvOWTm1wNQc&feature=related[/YOUTUBE]
Quaresma geLsinde, Türkiye de sorun çıkarsın, maç kazandırmasın, depLasmanLara gitmesin ama oynayacağı maçLarda şu hareketLerini yapsın gözLerimizin pasını siLsin yeter. Türkiye Hagi den sonra topLa bu kadar hareket yapan oyuncu görmedi.
Ve dikkat ettiyseniz geneLde hep soL tarafta oynuyor. SoL kanatta da çok etkiLi.
Abi gelsin de kaleye geçsin :D
hele bir gelsin de.
gelsin ağlarım...yemin ediyorum hüngür hüngür ağlarım :D
Ağlamana gerek yok yahu Kasım Abi :D
kasimpasa zapodan caymiş :'(
Evet yine Beşiktaş yönetiminin beceriksizliğimi diyim başka bir şey mi diyim ama şu adamı yollayamadılar adam gibi bi yere bence Türkiye'de kalmalı..
Yollayamadılar falan değil.Zapo'nun talibi çok.Beşiktaş Zapo'yu iyi bir bedelle satmak istiyor.Türkiye'den gelen teklifler hep kiralık(Kasımpaşa,G.Antep,Eskişehir,Manisa).Almany a'dan ve Ç.Cumhuriyet'inden teklifler var.Beşiktaş'ta o takımlara en azından iyi bir paraya satmak istiyor.Tabi ki kimse bizim onu aldığımız parayı vermez.Ama en azından 1,5-2'ye satarsak fena olmaz...
Bende imza verdim Quaresma için:p
Dün futbolcuların bütün alacakları hesaplarına yatmış.Bugün birtek Zapo'nun parası verilmedi gibi haberler vardı.Doğruluğunu bilmiyorum ama böyle birşey yapacaklarınıda sanmıyorum.Zapo zaten şuanda takımla idmanlara çıkıyor.Yani Zapo ile kulüp arasında bir sorun yok...
t-shirt yaptırcam bi tane :D önüne de I love U Y.Demirören yazdırcam Quaresma gelirse :D
sizin yüzünüzden :D o kadar çok Quaresma muhabbeti geçti ki artık benim de inanasım geliyor :D
Quaresma için fazla ümitlenmeye gerek yok...
Zaten ben hiç ihtimal vermiyorum Anıl Abi,gelmediğinde hayal kırıklığına uğramasın diye Kasım Abi'yi uyarıyorum :D
D Spor'a telefonla bağlanan Asbaşkan Levent Erdoğan şunları söyledi...
VARAN 1
Zapo'ya kulüp aranıyor halledikmeyecek bi sorun değil yakında kulüp bulunacak!
VARAN 2
Alınacak Oyuncu İle Anlaşma Noktasına Gelindiğini Aktardı !
VARAN 3
Mati ile anlaşılmış ve sözleşmesi dondurulacak.
Kaynak:beşiktaşforum.net
Hadi İnşallah Quaresma geliyordur.Tello ile anlaşılmış.Oyun kuruculuk görevi vermiş Mustafa Denizli.Delgado'nun da sözleşmesi dondurulacağına göre yabancı alınacak.Sola bir yabancı?Kim acaba? :D:D
Bounanotte ya da Quaresma geLir. BizimkiLerin basına sızmamış bir isimi transfer edicekLerine ihtimaL vermiyorum.
İnşallah Hayrettin abi.Anıl'dan da güzel haberler bekliyoruz (:
Quaresma'nın yeni sezon formalı 3 resmi var buyrun :D
http://img261.imageshack.us/img261/5003/quaresson.jpg
Bence Fenerbahçe'nin transferini bekliyor Demirören.Aziz Yıldırım transferlerini açıklayınca Yıldırım Demirören de misilleme yaparak bizim yabancı bombamızı açıklayacak bence :D
Quaresma'nın gelmesine hala ihtimal veremiyorum...Eğer AML'ye yabancı alınacaksa o oyuncu Bounanotte olur.
Gudjohnsen, Bobo'ya Bağlı !!
Beşiktaş Gudjohnsen için artık Bobo`nun satılmasını bekliyor. İzlandalı golcü için kulübü Barcelona ve kendisiyle her konuda anlaşma sağlayan Siyah- Beyazlı yönetim Bobo`yu satar satmaz Gudjohnsen`i alacak. Beşiktaş Yönetimi Bobo`yu isteyen kulüplerle bir kez daha masaya oturacak.
İndirime gidilebilir
Denizli`nin de çok istediği İzlandalı futbolcuyu bir an önce bitirmeyi planlayan Beşiktaş, Bobo`yu isteyen Olimpiakos ve Bremen`le bir kez daha görüşecek. Gerekirse bonservis bedelinde indirim yapılacak.
TAKVİM
20.07.2009 05:28
Gudjohnsen gelecekse Bobo kalsın daha iyi bana göre.
Kesinlikle. Bobo,Gudjhonsen'den daha iyi bir oyuncu ve geleceği de var.Çok yanlış bir politika olur Bobo'yu satıp Gudjhonsen'i almak.
Mustafa Denizli, BOBO'yu satıp GUDJOHNSEN'i almak gibi bir hataya düşmez gibime geliyor. Bobo'ya çok sağlam bir para teklifi gelirse belki bir ihtimal ama onu da sanmıyorum...
bobo giderse ve delgado dondurulursa forvet ve diego buo nun gelecegini dusunuyorum
Zapo'nun menajerleri gelmiş.Eskişehir ve Bursa ile görüşeceklermiş.Zapo daha önce İstanbul dışına çıkmak istemediğini söylemişti.Bakalım neler olacak...
FB'nin bu akşamki 2 Brezilyalı transferinden sonra misilleme olarak Başkan Quaresma veya Buanonette ile anlaştığını açıklayabilir :D
Quaresma transferi konusunda çok ümitlenmeyin yahu :D