Alexle haftalar önce istinye parkta karşılaştım .foto çekildim ve türkçesi çok iyiydi.
Printable View
Beko
Arçelik
Grundig
Altus
Blomberg
Arctic
Elektra Bregenz
Leisure
Flavel
Arstil
Yukarıdaki beyaz eşya alanındaki tüm markalar Koç Holdinge ait
Serkan sezon öncesi sakatlanmıştı 3 ay mı neydi daha sakat oda
inşallah erten geçer kaleye puan kaybetsek bile bi oyuncu kazanırız
Trabzonspor Asbaşkanı Sayın Nevzat Şakar’ın Moskova’da oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşması sırasında tribünde yer alan Fenerbahçeli taraftarlar için sarf ettiği "Türk kanı taşıdıklarını düşünmüyorum" şeklindeki sözleri, Fenerbahçe camiasında ve spor kamuoyunda "son derece yakışıksız ve talihsiz" olarak değerlendirilmiştir.
Trabzonspor Kulübü’ne mal etmek istemediğimiz bu tarz sözlerin, camialar arasında nefret tohumları ekmekten başka hiçbir amaca hizmet etmediği açıktır.
Kulübümüz ve camiamız adına Sayın Şakar’ı kınıyor, milletçe çok hassas günlerden geçtiğimiz ve birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğu bu dönemde spor yöneticilerini de daha dikkatli ve özenli davranmaya davet ediyoruz.
Saygılarımızla,
Fenerbahçe Spor Kulübü
Mert'in sakatlığı ciddi değildir tahminim keza resmi sitede falan yok sakatlık haberi. Ertan biraz özgüvenle kaleyi koruyabilir sanırım. Nasıl bir oyuncu acaba hiç izleyen var mı ?
Mert son antrenmanda adelesinde hafif şişme varmış ve antrenmanda havuzda çalışmış. Ciddi birşeyi yok. Ancak 2 kalecimizde sakat. Mert'e de birşey olması insanı tedirgin ediyor. Mert'in bir kaç maç daha ilk 11 oynamasını çok istiyorum. Volkan'dan daha büyük kaleci olabileceğine inanıyorum.
9. hafta FENERBAHÇE - Karabükspor 31 ekim PAZARTESİ
10. Hafta Sivasspor - FENERBAHÇE 4 Kasım CUMA
Ligin başında herkes 5 biz 3 gün ortala ile maçları oynarken "efendim fikstür bu size öyle denk gelmiş" diyenlere. 3 Temmuz'dan beri oynadığınız bu psikolojik savaşı kazanacaz bunun başka yolu yok !
9. Hafta 29.10.2011 19:00 GAZİANTEPSPOR - TRABZONSPOR A.Ş.
CL 4. Hafta 02.10.2011 21:45 TRABZONSPOR A.Ş. - CSKA MOSKOVA
10. Hafta 06.11.2011 16:00 TRABZONSPOR A.Ş. - KAYSERİSPOR
--
8. Hafta 27.10.2011 20:30 BEŞİKTAŞ A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş.
9. Hafta 30.10.2011 19:00 BEŞİKTAŞ A.Ş. - SİVASSPOR
AVL 4. Hafta 03.11.2011 20:00 BEŞİKTAŞ A.Ş - DYNAMO KYIV
10. Hafta 06.11.2011 19:00 GENÇLERBİRLİĞİ - BEŞİKTAŞ A.Ş.
- Diğer takımların fikstürleri de sıkışık ve Lig TV yayını gereği bu karar verilmiş olabilir ama görüldüğü üzere artık fikstürden şikayetçi olmak bence yanlış.
Diğer takım diye yazdığınız avrupa kupalarında oynayan takımlar onların sıkışık olması zaten kaçınılmaz.Bizim isyanımız o ikisi dışanda kalan ligin 15 takımıyla aynı şartlara sahip olmamak.
İyi de bu takımlar zaten Avrupa Kupalarında mücadele eden takımlar,bir zahmet sıkışık olsun fikstürleri yani.
Avrupa'da oynayan takımlar zaten sıkışık fikstürle oynamak zorunda, ama oynamayan takımların daha doğrusu Fenerbahçe'nin suçu ne ? Oyuncularımız zaten Psikololijk olarak zor günler geçiriyor bir de üzerine onları masa oyunlarıyla zor durumda bırakırsan bizde ligin sakatlıklarla en fazla uğraşan takımı oluruz.
Caner form durumuyla milli takımı sonuna kadar hakediyor. İnşallah Hırvatistan maçı aday kadroda olur.
Evet son 1-2 haftada form grafiği oldukça yükseldi.Ben de bekliyorum Hırvatistan maçı kadrosuna çağrılmasını Caner'in.
Caner bu sene iyi başladı zaten son haftalarda tavan yaptı her yerde Yeni Tuncay Şanlı olabilir falan yazıyor umarım olur takımda öyle mücadeleci, inatçı futbolculara ihtiyaç var.
caner'de istikrar problemi var. bunu aşarsa tuncay'dan da iyi olabilir.
Serdar takımla birlikte çalışmalara başlamış.
http://www.yukleresim.com/dm-N8OE.jpg
Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Stoch-Cristian-Emre-Caner
Alex-Semih
Karabük maçında ideal olur, Caner ve Stoch'u aynı anda kullanmalıyız eldeki gücü bölerek zarar ederiz.
Bienvenu ne kadar kötü olursa olsun Semih'ten gene iyidir diye düşünüyorum . Semih hem yavaş kalıyor hem top tutamıyor vs. Bienvenu en azından bir şeyler çabalıyor geriye geliyor top alıyo pas atıyo kaçıyo pozisyona girmeye çalışıyo . Semih bu sene çökmüş aklı sahada değil gibi geliyo bana.
Bienvenu'yu iki maçtır fizik olarak çok kötü gördüm.Ayakta durmakta zorlanıyor ama yine de Semih'ten iyidir.
Alex forvet oynasın:)
stoch sezer
caner topuz
emre
şeklinde arkasına üretken oyuncular koyalım....
Bugün Alex'le ilgili saçma sapan bir haber dolanıyordu gazete ve sitelerde. Sözde Alex Gökhan Gönül'e takıma ihanet ediyorsun demiş. Habere Alex'ten cevap geldi.
Alex10combr Alex10.com.br
Bugun hakkimda Aksam ve Sabah gazetelerinde cikan haberler YALANdir. Bunlari yazanlar YALANCIdir!
Alex10combr Alex10.com.br
Dogan Cil ve Oguz Yoruk isimli gazeteciler yalan haber yapmislardir.
Aynen her zamanki gibi medyanın yamuğu bir haber gördüm sabah.Anında yalanlandı zaten.
_gokhangonul Gökhan Gönül
Kaptan alex'ın de dedıgı gıbı bugun aksam ve sabah gazetelerınde cıkan dogan cıl ve oguz yoruk ımzalı haberler yalandır.bunlar yalancıdır...
Haberı yapan ve halaa haberın dogrulugunu savunan oguz yoruk ıspatlasın bugun futbolu bırakıyorum.
Evet performansımın dusuk oldugunu bılıyorum.kendımede kızıyorum.ama sızde bılıyosunuzkı sakatlıklardan dolayı bırturlu mac oynayamadım.
Mac eksıgım cok.En kısa surede toparlanıcagımdan suphenız olmasın BüYüK FENERBAHÇE TARAFTARI.
Eskisi gibi sık giremediğim için şimdi görüyorum yorumları, bu cümlemin anlaşılmamış olduğunu düşündüğüm için açıklama gereği hissettim.
Hafta içi oynayan Beşiktaş ve Trabzonspor'un cuma günü maç oynamasını bekleyemezsiniz heralde. Bursaspor ve Galatasaray Cuma günü oynayabilirmiş ancak tercih edilmemiş, bu konuda birşey söyleyemem ama her şeyi Fenerbahçe'ye karşı olarak yorumlamanızı doğru bulmuyorum. Bu yüzden de bu açıklamayı yaptım :) Bu mesajıma cevap verilmezse sevinirim.
http://img190.imageshack.us/img190/2218/65894985.jpg
http://img638.imageshack.us/img638/8210/77217098.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/1204/17078043.jpg
Sırbistan Süper Lig'in de mücadele eden tek Müslüman takım olan FK Novi Pazar'ın taraftar grubu Torcida 1989 Sandžak, bugün kendi sahasında oynadığı Radnicki Kragujevac maçında "Şehitler onurumuz, Türkiye gururumuz" ve "Sancak'ta da atıyor Fenerbahçe'nin kalbi" yazılı pankartlar açarak bizleri bir kez daha onore etti.
Kardeşlerimize teşekkür ediyor, FK Novi Pazar'a başarılar diliyoruz.
GFB
haha çok hızlısın ben koyacaktm :)
Aynı taraftarlar deplasmana giderken otobüste Mehter Marşı çalıyormuş.
http://www.sporxtv.com/futbol/dunya/...rSXTVQ28295SXQ
Emenike Moskova derbisinde (Spartak Moskova - Lokomotiv Moskova) hattrick yapmış.
Başta Doğan Çil ve Oğuz Yörük denen gazeteci müsveddeleri olmak üzere bundan sonra yalan haber yapan her kim olursa olsun kulüp tesislerinden içeri alınmaması gerekir.
10. hafta Cuma günü yine bizim maçımızla açılıyormuş. 17 haftanın 12'si haftaiçine denk getirilmiş. TFF neyin peşinde ?
Bizi Avrupa'dan çekme sebeplerini anladım sanıyorum. Fenerbahçe'nin de Avrupa maçları olsaydı, Ligtv fikstür oluşturamayacaktı .
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, hac görevini yerine getirmek için eşiyle kutsal topraklara gitti.
http://img5.mynet.com/spr4/nihat-ozd...-42365_501.jpg
Allah kabul etsin :)
Allah kabul etsin :)
Amin :) Cümlemize Hac Görevini Tamamlamayı nasip etsin Allah'ım :)