Bağdat Caddesinde Fenerbahçe forması giyip gezinmek ne zamandan beri suç olmuş? Oldu olacak; forma giyip yürümeyi de yasaklasınlar. Fenerbahçe formasıyla sokağa çıkamazsınız desinler!
Printable View
Bağdat Caddesinde Fenerbahçe forması giyip gezinmek ne zamandan beri suç olmuş? Oldu olacak; forma giyip yürümeyi de yasaklasınlar. Fenerbahçe formasıyla sokağa çıkamazsınız desinler!
Herhangi bir puan silindiğinde yada alt kümeye düştüğünde(bunu sanmıyorum hiç)..Yani dönmek derken yenilenmeyi kastettin yönetim olarak.Yanlış anlaşılma olmasın.Herhangi kötü birşey algılanmasın diye dikkat etmeye çalışıyorum sözlerime ama yine oluyor demek ki rakip taraftar olduğum için :)
Narsist insanlar değiliz durup durmadık yerde öyle sloganlarımız olsun (::) Ayrıca Fenerbahçeli olmayan herkesin Fenerbahçe'yi sevmemek için bir bahanesi vardır.Bu bizim çok da umrumuzda değil açıkcası.Bizden başka kimse sevmesin Fenerbahçe'yi,alıştık yani iyi böyle.
Yürüyüş ve gösteri yapmak için izin almaya gerek yok, sadece bilgilendirme yapıp, şu gün şurada şu saatte yürüyeceğiz demek yeterli, güvenlik önlemlerini vs. emniyetin alması gerekiyor, bunun dışında bir izin alma vs. durumu gerekmiyor.
Valla bahanesi olduğu doğru . Kendiniz yaratıyorsunuz o bahaneleri . Gerek Aziz Yıldırım'ın yer yer antipatik açıklamaları , gerekse taraftar gruplarının bazen büründüğü antipatik hava ile bunu kendiniz yaratıyorsunuz . Sonra da bununla övünüyorsunuz , en çok da o hoşuma gidiyor :icon_biggrin: .
Adliye önüne gelen bir grup Beşiktaşlı "Bank Asya 1.Lig" tezahüratı yapınca Fenerbahçeliler ile arbede çıktı.Kavga Beşiktaş sahile kadar taştı.."tribündergi ''
Siz söylemeseniz bilmeyecektim zaten, sağolun. :) Bizim için iyi olacağını söyleyen de sizsiniz ben değilim. Ben herkes açısından iyi olacağını düşünüyorum. Eğer ortada bu yasadan sonra başka suçlular varsa onlar da çeksin cezasını ve Türk futbolunda ne kadar suçlu varsa hepsi temizlensin. Ben bunun derdindeyim. ;;)
Fenerbahçe'nin küme düşmesi hiç bir takım için iyi olmaz. Futbolumuzu 4 büyüklerin taşıdığı ortada zaten.
Biz de bunu savunuyoruz burada attığmız her mesajda fakat sanki şike yapmışız da takımın küme düşürülmesini istemiyormuşuz gibi bir hava yaratılıyor,ben bundan rahatsız oluyorum.Delilleri ile birlikte ortaya çıksın şike yaptığmız,inanın ben sizden daha çok isterim Bank Asya 1.Lig'e düşmeyi.Çünkü ben de sıkıldım yıllardır "Şikeci Fenerbahçe,hakem odası basan Aziz Yıldırım" muhabbetinden.
Aziz Yıldırım Felç riski taşıyormuş (DHA)
Ya adam hastaysa zorlamaya gerek yok yahu. Hiç birşey sağlıktan önemli değildir heralde.
Geceyi hastanede geçirecekmiş, durumu iyiymiş.
Anjiyo'nun yan etkisine bağlı sağ bacağında yürümeyi zorlaştırıcı kasılmalar olmuş.Aynı zamanda ifade verirken de şekeri 220'ye çıkmış.
Trt'deki goruntulerde guluyordu. Eski goruntumu bilmiyorum ama adliye onunde. Fazla oyaladi bence herkesi
Aziz Yildirim yarin salinsa dahi, emniyette yasadigi saglik problemleri adami 10 yil yaslandirir gercekten. Seker cok zor bir hastalik bu isin sakasi filan olmaz. Seker bir cikti mi vucudun heryerini tetikler. Benim anladigim Aziz Yildirim bir takim saglik problemleriyle cebellesiyor, bir allahin kulu "Gecmis olsun." demiyor da "Yalandan hasta diyorlar" vs diyorlar. Yakismiyor gercekten. Gecmis olsun Aziz baskan.
Bu arada ben Fenerbahce'nin suclu bulunsa dahi dusmesini istemeyenlerdenim. Tamamen duygusal olarak. Fenerbahce bu ligde olmayinca ne tadi kalacak ki ligin. Fenerbahce'yle cekismek, mac sonralari geyikler vs. bunlarin tadi cok ayri.
Vay be. En başta hiç birşey olmaz diyordum ama günler geçtikçe durum ciddileşti ve en son 1. adam tutuklu yargılanıyor. Federasyonun vereceği kararı çok merak ediyorum.
Bu arada Aziz Yıldırım eğer gerçekten hastaysa Allah acil şifalar versin.
Son dakika : Mehmet Ali Aydınlar, hastanede Aziz Yıldırım'ı ziyaret ediyor.
Arkadaşlar ne o kadar belgesi sadece konuşmaları yorumlayıp soruşturma açılmış.Belge var diye konuşmaları düşenler akşama serbest kaldı Mehmet Yıldız gibi. Ayrıca o kadar görüntü , konuşma olsa düşmez miydi internet haber sitelerine düşerdi. Hikaye bunlar. O kadar maç şike olmuş 1 futbolcu içerde. Ne yani şikeyi yapan yöneticiler mi oynamış maçları. Enteresan bir soruşturma bekleyip görcez.
Utanilcak bisey demedim :) evlerinde 1 haftadan beri onu bunu dinleyip fenalasan cok insan var. Emniyette cevap vermiyor, savcilikta cevap veriyor sorulara. Devlete ne zaman cevap verecegini secen bi adam kendi kendine yapar eziyeti.
Federasyon kararını 2 günde verse ne olacak mahkemeler yıllarca sürse ne olacak. Benim bu konuyla ilgili olarak hiçbir çıkarım yok ki kararı hemen bekleyeyim.
Ben işin futbol tarafına bakıyorum. Futbolun içinde herzaman para vardı. Ancak paranın miktarı arttıkça ben futboldan zevk almamaya başladım. Galatasaray'ın kötü performansı bu yaşanan olaylar futboldan oldukça soğuttu.
Şike soruşturması deyip duruluyor ya adli tatil bitsin göreceğiz bu şike ile ilgili değil çıkar amaçlı örgüt kurmak tarzı bir davaya dönecek olay.Korcan'da göstermelik bana kalırsa.Savcılar davaları iç içe geçirip ortaya karmakarışık şeyler çıkartmayı seviyorlar son yıllarda nedense! Tutuklanan 1 tane futbolcu varken 19 maçta nasıl şike yapılabilsin? biri çıksın ve söylesin futbolcusuz şike mi olur?
Not:Polise ifade vermemeyi seçmek insanların yasal hakkıdır.
O yasal hakki dunyadaki cogu ulke uyguluyor :)
Sağlığı konusunda numara yapması bitti şimdi de yasal hakkını kullandığı için mi eleştiriliyor?
Federasyon herhangi bir karar veremez.
Dava sonuçlanmadan karar vermesi hukuksuz bir durum olur. Dolayısı ile en doğru şey yeni sezonun tatil edilmesidir.
Fenerbahçe'yi ŞL için listede mahkeme kararı çıkmadığı sürece göstermek zorundalar.
Elimizde kanıt yok dedi Mehmet Ali Aydınlar.
oncelikle selamlar uzun zamandir ayri kaldim forumdan , bu konuyada hic bir yorum yazmamayi dusunuyorum ama sunu soylemedende edemiycem , ortada bir sike varsa ki ben oldugunu dusunuyorum birakinda bunlari yapanlarda cezalarini ceksinler , olaya fanatik yaklasmak cok abes kaciyor
http://www.goal.com/tr/news/2556/edi...%9F%C3%BCnelim
Sokaklara dökülmeye hazırlanan Fenerbahçe taraftarına yazılmış bir yazı.Güzel yazmış.
Şu ayrımı yapalım.Şikeli bir geçmişi hiçbir Fenerbahçe taraftarı istemez.Buna adım gibi eminim.Yalnız burada büyük Fenerbahçe taraftarının üzerine düşen bazı sorumluluklar vardır.Ben de dahil bütün Fenerbahçe taraftarı şike yapıldığına inanmadıkları için takımlarına destek olmak istiyor.Bundan doğal birşey yok sanırım.Çünkü bizim görüşümüz Aykut Kocaman,teknik ekip ve futbolcuların alın terlerine saygısızlık ediliyor.
He ne olur şike en sağlam delillerle ispatlanır,benim burada söylediklerimin hepsi patlar.O zaman büyük Fenerbahçe taraftarı yine kendine yakışacak şekilde 104 yıllık çınarın adını kirletenlere gereken tepkisini verecektir.Şahsi olarak ben de burada kendi fikirlerimi o zaman beyan ederim.