RVP ne dedi demedi diye tartışıyorsunuz yahu olaya bak :D Dediyse demiştir , demediyse dememiştir pek bir önemi yok bir cümlenin.
Printable View
RVP ne dedi demedi diye tartışıyorsunuz yahu olaya bak :D Dediyse demiştir , demediyse dememiştir pek bir önemi yok bir cümlenin.
2 orta saha alıcaz demiş ali başkan birisi topal olucak yanınada lassı alırsak burda hep beraber horon oynarız
Ali Yıldırım : "İki savunmaya, iki orta sahaya 1. sınıf dört oyuncu alacağız" demişti.Bekliyoruz.
tamam 1231498982543. kez Ali Yildirim'in dediklerini yazmaniza gerek yok anladik :) Sürekli bakiyorum transfer olmusmu diye titizlikle takip ediyorum konuyu ondan rahatsiz ediyor ayni mesajin tekrar tekrar yazilmasi.
Ben 1231498982543 kez girmedigim için konuya görmemis olabilirim. :)
Yönetimin yapması gereken şey; geçen sene ŞL'de olmayışımızın acısını bu sene çok iyi kadro kurarak çıkarmaktır. İsmi bizimle anılan birçok oyuncu mantıklı transferler olur.
- Mehmet Topal İspanya'da pas oyununa daha yatkın bir oyuncu haline geldi. Defansif orta saha sorunumuz da olduğundan kesinlikle almak lazım. Sanıyorum Topal konusunda bir sıkıntı olmaz.
- İtalyan basını ısrarla Lucio'yu yazıyor. Lucio geçen sezon Inter'de 42 maça çıkmış bir canavardır. Yaşı falan hiç sıkıntı değil, inşallah alınır.
- Lass + Topal ikilisi bizim hücumdaki Stoch, Kuyt, Alex ve Sow dörtlüsünü kaldırabilecek kalitede bir göbek olur. Ancak Lass'ın senelik 5 m € falan istediği konuşuluyor. Eğer öyle paralar istiyorsa hiç gerek yok. Biz şimdiye kadar en yüksek ücreti 4 m € ile Carlos'a ödedik. Bunun üstüne çıkacağımızı hiç zannetmiyorum.
- Yobo için 2 m € gibi bonservis bedeli olduğu yazılıyor. Yobo'yu da artık almamız lazım. Ama kontenjan konusunda sıkıntı çıkabileceği için Lucio + Serdar ikilisi denenebilir. Serdar'ın bu sene çıkış yapacağını düşünüyorum.
- Hasan Ali mevkisinde alınabilecek başka yerli olmadığı için iyi bir transfer oldu gibi. Ama kendisini geliştirmesi lazım.
http://www.footballuser.com/formatio...erbahce_SK.jpg
Kadroya bak allahım sana geliyorum o orta saha ne öyle
abi transfer yapmadan buraya bişi yazmayın yazın resmi tmransfer olsun her tıkladığımda yeni bir uutla tıklıyorum sonra hevesim kursağımda kalıyor :D
RVP dedi, demedi bilemem ama sıkıntı yok. Volkan Reyiz gider evinden aldırır.
Lucio'yu bi ben istemiyorum heralde. Alınırsa çok dudak bükmem ama Yobo'ya tercih edilecekse hiç istemem açıkcası. Yobo'yu almamak Fenerbahçeye ihanettir.
Yobo CL de beş para etmez bir oyuncu Evertonda barınamayan bizden başka talibi Liecster City olan bir futbolcudan ne bekliyorsunuz ki.Geçen sene çok kötüydü Yobo,sadece ilk geldiği yıl yanında Lugano olduğu için iyiydi,bu sene çok sırıttı Serdardan farkı yoktu inş alınmaz kesinlikle istemem,kadro zenginliği açısından alıncaksa olur.
Lucio'nun geleceğine inanmayın 33-34 yaşında bir oyuncuyu kimse almaz, Yobo'ya para verilmek istenmemesin tek sebebi yaşı iken daha yaşlı bir oyuncu için bu düşünülemez.
lucio nun gecen sezonki performansi nasildi interi takip eden arkadaslar yazarsa bir fikir sahibi olabiliriz alinip alinmayacagi konusunda.. he bana sorarsaniz hala rahat avrupanin 4 büyük liginde oynar..
İnterde 42 maça çıktığına göre performansı tatmin edicidir,bence alabiliyorsak kaçırmamamız gereken bir oyuncu
Lucio ile Ujfayı bir tutmak yanlış olur Lucio,Ujfa'dan daha fazla maaş alıyor sanırım o yaşta sıkıntı çıkarabilir 27-28 yaşında adam alıp 4-5 sene oynatılır daha iyi olur biz Nounkeu'yu aldık iyi oldu Ujfa bırakınca sıkıntımız olmayacak en azından...
Lucio 3.6 m euro yıllık garanti para alıyormuş,İnter bu yükten kurtulmak için bonservisini eline verecek gibi birşey duymuştum
Dany üstdüzey bir stoper değil. Bekir zaten o işi yapıyor Fenerbahçe'de, ki Serdar da var.
Nasıl bir tutulmamalı? Hatta Lucio, Ujfalusi'den çok daha kaliteli bir stoperdir. 2 sene rahatlıkla oynar Lucio.
İkisi de 1978li, nasıl farklı oluyormuş açıklayabilir misiniz lütfen?
Geçen sezon Inter'de 42 maç oynamış bir stoperden bahsediyorsun. Dikkat lütfen.
Lucio çok büyük oyuncu, ligimizin en iyi stoperi olur açık ara ve başarılı bir transfer olur.
Fenerbahçe bu sezon iyi transfer hamleleri yapıyor, Kuyt çok faydalı olur. Hasan Ali lig için yeterli ama Avrupa maçlarını kaldıracak seviyede mi soru işareti bence, yabancı sol bek alınacaksa Ziegler'den daha iyi bir isim olmalı diye düşünüyorum.
kim tutar sizi spor medyası :D
http://c1206.hizliresim.com/y/s/8n73m.jpg
Sen ne diyon arkadaş ya :D ben Lucio'nun Ujfa'dan ne kötü olduğundan bahsettim ne iyi olduğundan sadece bir tutmak yanlış olur dedim birbirlerine...Lucio Ujfa'dan kat kat iyi üstelik 42 maç oynadı sağlam bir takımdan geliyor...Maaş yönünden birisi İnter'den gelecek biri Atletico'dan geldi sadece maaşı sıkıntı çıkarabilir dedim 27-28 yaşında maaşı düzgün bir adam alınırsa daha iyi olur dedim...Sonuçta alacağın adam İnter'den gelecek...Ayrıca Dany Süper Lig için gayette üst düzey bir stoper...ŞL'de izlemedik ona bir şey diyemeyiz...
Hoca Cristiandan vazgeçmez böyle bir diziliş olursa Cristinla Topal oynar ki 2 li orta saha her ne kadar kağıt üstünde böyle güzel gözüksede sahada çok açık veririz.
Lassana Diarra yıllık ücretini 3.5 Milyon olarak belirledi.Fenerbahce ise 3 Milyondan fazla vermiyor.Eger Lass 3 Milyonu kabul ederse transfer gerçekleşir.Fenerbahçe ise bu transferde başta PSG ve Milan olmak üzere ciddi rakiplerle yarışıyor.Milan da teklifini sundu fakat Lass için önerdiği para vergilerle net 2-2.25 M € civarı.
Fenerbahçe Mehmet Topal'la her konuda anlaştı.İmzalar Salı ya da en geç Çarşamba atılacak.
Şeklinde haberler var.İnşallah doğrudur.Benim orta saha için ikilim bunlar.Bu ikiliyle Alex'li 11de 4-2-3-1 de oynarsınız, Cristian ile 4-3-3'de.
zengin olunca giderinde bir o kadar fazla oluyor simdi anladiniz umarim niye bu kadar para göz olduklarini :)
Aykut Kocaman' Lass ile ilgilenmiyoruz demiş.Yobo ve Ziegleri'de çok istiyormuş.Ntvsporda dinledim.
Lass'a herkes bitti gözüyle bakıyordu ancak ilgilenilmiyormuş bile.Bir rakip taraftar olarak sevindim.:)Lass bir gömlek üstün bizim ligimiz için.
http://www.iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=384
edit: demba ba ile ilgileniyormuşuz
Abdullah Kigili Lig TV'ye yaptigi aciklamalarda Mehmet Topal ve Tino Costa'yi istediklerini, ayrica Yobo'nun takimda kalacagini aciklad
ozaman lucio ile mbiwa yalan oldu
Neyse bozmamıs oluruz defans hattını birbirini tanıyan oyuncular devam edecek.
ben sahsen lucioyu yobonun yerine tercih ederim yobonun stilini begenmiyorum