Bu sene transferlere iyi basladik umarim devami da gelir kampta tam kadro oluruz. Fatih Terim de yarin imzaliyormus yillik 2 milyon euro 1 yil arti opsiyonlu.
Printable View
Bu sene transferlere iyi basladik umarim devami da gelir kampta tam kadro oluruz. Fatih Terim de yarin imzaliyormus yillik 2 milyon euro 1 yil arti opsiyonlu.
Yahu benim twitter çöktü transferden galiba :D
Bu senin ana sayfan @TugrulAysu
Şimdilik burası epey boş görünüyor. Birilerini takip ettiğinde güncellemeleri burada görünecek. O yüzden, gidip takip edecek ilginç insanlar bul!
Neler olup bittiğini yukarıdaki kutudan dünyaya duyurabilirsin.
Persembe persembe diye tutturuyordum yarin Drogba-Kallstrom aciklanacak insallah :) Ah Drogba'yla birlikte Keita da gelse. 15 verip alsinlar zerre dokunursa parasi neyim ya.
Tamamen Fatih Terim hatrına yapıLmış bir transfer. Eğer ortada Fatih Terim oLmasa SeLçuk GaLatasaray a transfer oLmazdı. Türkiye Liginin bu sezon ki en iyi orta sahasını aLdı GaLatasaray. GaLatasaray geLecek sezon hedefLerine uLaşamazsa SeLçuk çok pişman oLabiLir. Avrupa kapısını kaçırdı, bu fırsat bir daha geLmeyebiLir.
SeLçuğun yerinde oLsam direk Avrupaya giderdim. Nedir bizde ki bu hoca sevdası, takım sevdası, memLeket sevdası anLamıyorum yahu. Avrupa da oynayan yabancı oyuncuLar insan değiLmi.
evet Gs hiç avrupaya gidemicek zaten :icon_lol:
http://cdn.galatasaray.org/images/gi...selcukinan.jpg
ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes
Aynı kişi Selçuk demişti açıklandı, Drogba Perşembe günü dedi tabi 2 kişi daha var Drogba açıklanırsa onlarıda yazarım :)
Şeref verdiği yıllık ücretlerde yanılmaz. Bu arada Kallström için fransa liginin bitmesi bekleniyordur.Quote:
srfydn Şeref Aydın N.
bu arada hoca da yarin imzaliyor. yillik 2.000.000,-eur garanti ucret alacak. sozlesme suresi 1 yil + uzatma opsiyonlu.
Bir sezon Avrupa da oLmamak demek seni izLeyen ScoutLarın yarısından fazLasının gözLerini senin üzerinden çekmesi demek. GaLatasaray a geLmesi yanLış değiLdir. Ben bunu eLeştirmiyorum. Türkiye de ki en büyük takımLardan birisine geLdi. Ama geLen adam da YıLLardır Türk futboLunu çıkarmaya çaLıştığı bir oyuncu tarzı. Avrupa da hemen hemen her takımda rahatça oynayabiLmek varken bu tarz tercihLer yapmasını doğru buLmuyorum ben. Artık bir şekiLde Avrupa ya açıLmamız Lazım. Bunu SeLçuk La yapmayacaksak Mustafa Sarp iLe mi yapaLım, o mu açıcak bizi Avrupaya. Gökhan GönüLün, Arda nın, bir an önce gitmesi gerek.
Oley be! :D Yaklaşık 2-3 senedir hiçbir transfer haberine böyle sevinmedim :D
Gürcan Bilgiç isimli spor yazarı bir ara Selçuk Galatasaray'a ancak çay içmeye gider gibi bir şey söylemiş galiba, Galatasaray'ın adını ağzına alırken 2 kere düşünürsün artık Gürcan...
Ne derse desin futboldan azicik anlasa Baroni'yle Selcuk Kallstrom ve S.İnan'dan iyi demezdi zaten. Ayrica Hikmet Albayrak son tweetinde "Hazar karizmayi kurtardik diyor" demis Gokmen Ozdemir'e. Hazar Buyuka sadece Drogba'yi acikladi. Yoksa??? Didier Drogba?!?
İşte bu mükemmel bir haber.. Boşverelim Drogba'yı ya, Drogba gelse cidden bu kadar sevinmezdim. Kallström'ü istiyoruz!
Ayrıca Buffon müthiş bir kalecidir lafım olamaz ama, Sinan Bolat gibi bir transfer yapacaksak, neyse parası verelim Sinan'ı alalım. Allahım bu takıma ne oldu böyle?
Ne oldu soyleyeyim. Zehirli sarmasiklardan arindik. :)
İŞTE bu !!
Selçuk harika olacak !
Hayırlı olsun arkadaşlar Selçuk İnan bir fenerbahçeli olarak sizi seçmesine sevindim.Beğenmediğim için değil ama ben daha dmc bi oyuncu istiyorum fenerbahçeye.Ve alınabilecek en kaliteli türk orta sahayıda gs'nin alması sevindirdi beni açıkcası,ligde ilk 2de olmak isterim ama diğer takımda Gs olduğunda.Umarım beklenen transferleri siz de biz de yaparız ve lig daha da güzelleşir.
Yeni duydum ve daha fazla sevinemezdim. Selçuk İnan'ı alarak büyük iş başardık. Elimizde Avrupa Kupaları kozu olmadan bu transferi tamamlamak büyük iş. Galatasaray adının büyüklüğü yetmiş sanırım.
Selçuk transferine çok sevindim.Başarı için yerli kalitesi şart.Yiğit İncedemir'de alınırsa iyi alternatif olur orta saha için.
Bu Transferde Takım Adının Büyüklüğü Değilde Futbolcunun Takım Taraftarlığı Yetmiş :) Hayırlı Olsun :)
Yeni öğrendim transferi çok iyi oldu gerçekten.Daha bugün açıklamasını izlemiştim milli maçtan sonra oturup konuşucaz falan diyordu.Fake attı demek :D
Ayrica Gokhan İnler'i de istiyoruz sanirim. O da gelirse ve baskan Kallstrom'un adini andigina gore o da gelecek nasil bir sistemimiz olacak merak ediyorum :)
Trabzonspor taraftarının tepkisini çekmemek için Fenerbahçe'yi geri çevirmiş sanırım. Takıma yaptığın katkılardan dolayı teşekkürler Selçuk Galatasaray'da başarılı olursun umarım.
Arda'da gitmese keşke.Camia ve taraftar belli bir hava yakaladı.Arda'da kalırsa tadından yenmez.
Bu arada Ntvspor Sinan Bolat ile imza aşamasına gelindi dedi.
Sinan Bolat transferi gerçekleşirse doğru bir transfer olur, kaleye yabancı kontenjanı harcamak pek mantıklı gelmiyor. Tabii çok üst düzey bir kaleci gelecekse durum değişir.
Cana gidecek sanırım gerçekten de. Lazio tutturdu Cana diye bırakmıyor :) Bu arada Hakan Ünsal'ın açıkladığı transfer listesine göre 2 yabancı kalacak takımda. Drogba da gelirse, Culio-Pino sanırım.
Yalnız Sinan Bolat alternatif olarak alınacak diye duyumlar da çıkmıştı bir ara.
Sanırım Insua'nın bonservisini almak için bir girişim olmayacak.
Sinan Bolat'ı hiç izlemedim ancak ara ara milli takımada seçiliyor.Ntvspor bu sene Liege'deki performansıyla yine dikkat çekti dedi.Kalede yerlilere güvenmeliyiz.Gelirse Sinan-Ufuk ve alt yapıdan bir kaleci yeterli.