Söz konusu rakamlar gerçekse, ilk sezon ki 6 milyon euro şöyledir bence, FM'den örnek verirsek, 3 milyon maaş, 3 milyon sözleşme imzalama bedeli olabilir.
Printable View
Söz konusu rakamlar gerçekse, ilk sezon ki 6 milyon euro şöyledir bence, FM'den örnek verirsek, 3 milyon maaş, 3 milyon sözleşme imzalama bedeli olabilir.
Kayserispor'da yaprak dökümü devam ediyor. Kayserispor, 3 futbolcusunun ardından kaptan Mehmet Eren ile de yollarını ayırdı.
bu adamı alsakya biz yawww!!!!!!
@ich__
Galatasaray Selçuk İnan transferini Kap'a bildirirken Mustafa Sarp'ı da Gittigidiyor ya da Sahibinden.com da satışa koysun.
Gece gece koptum :n:
Herkes rahat olsun Ünal Başkan istediği oyuncuyu hiç bir kulübe bırakmaz.
Selçuk'un Avrupa hayalim var dediği Avrupa yakasıymış :)
yahu anaaa :D neler oluyor bu akşam... Geçen de birileri en büyük Fener diye FM ye girilsin diyordu :) Önce Aziz Yıldırım ı ülkenin kralı yaptılar şimdi de Ünal Aysal oldu. :D Anadolu kulüplerinden en büyük kazığı biz yeriz demek gibi birşey bu dediğiniz :D Ayrıca Ünal Aysal kaçıncı transferini yapmış ki adama körü körünü bağlanıverdiniz :D
Arkadaşlar olayı işeme olimpiyatlarına dönüştürmeyelim de boş polemiklere girmiş olmayalım.
Olcan Adin'la da anlasildi deniyor bu sene cok iyi performans gösterdi.
Olcan guzel bir sezon gecirdi vesselam ama biz Drogba Selcuk Elmander Källström gibi isimler derken Olcan olmuyor ya :)
Ntvspor amacı belli, Galatasaraylı arkadaşlar iyi bilir..Aldırmayın onları..Emin değiliz diyorlar hemde rakamı söylüyorlar..
Yıllık 2.700 olduğu söyleniyor..
Aydın 1 maç oynuyor, 20 maç piyasada olmuyor. Olcan en azından Aydın'dan daha istikrarlıdır.
Olcan transferine laf edilir mi arkadaşlar olcan çok iyi olur.. Keşke alınsa.
olcan haberi nerde geçiyo ?
Profesyonel Futbol Oyuncusu Selçuk İnan ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye gore oyuncuya herbir sezon için 2.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15.000 Euro ücret ödenecektir.
ntvsporun vereceği hiçbir rakamı dikkate almam bundan sonra, resmen taraflı yayın yapıyorlar. Dün önce Emenike'ye fazla deniyordu bonservis için, çoğu Fenerbahçeli bile şaşırmıştı. Sonra bir anda 7+2 çevrildi ve hemen ardından Selçuk için anormal ücretler söylenerek herkesin Selçuk transferinin maliyetini konuşmasını sağladılar. Yazık...
Birdaha NTVSPOR haberlerini paylasmiyacagim .
Bende Arda bile 2 MN alırken hangi dahi bu adama(tamam iyi oyuncuda bu yıllık ücreti alması son derece absürd) 3.5-4 verdi diyordum ki en güvendiğim spor kanalı NtvSpor'un dolduruşuna gelmişim.NtvSpor'a bile güven kalmadı.
Artık gönül rahatlığıyla sevinebilirim, hayırlı uğurlu olsun transfer; çok iyi bir oyuncuyu bonservissiz ve yıllık bu ücrete aldık, süper oldu :)
Yalnız bu takımda Gökhan Zan bile yıllık 2 MN kazanıyor.Onunda maaşını düşürsek yada göndersek iyi olacak.Zaten yılda kaç maç oynuyor aldığı para Arda ve Selçuk'la aynı...
Buda yandaş medyaya kapak olsun bu kadarda sallanmaz sırf transferi kötülemek için ellerinden geleni yaptılar.
Demin Ntvsporu izliyordum yıllık 2m die borsaya bildirildi ama daha fazla olabilir diyolar hala düşünün artık :)
Hep rıdvan'ın tayfa bunlar :)
Galatasaray yönetimine güvenimiz bir kat daha arttı. :) Helal size.
tribundergi Tribun Dergi
DEDIKODU - Galatasaray ile Wofsburg Milan Baros - Tuncay Sanli takası icin görüsüyor.
Milan Baros Tuncay takasi olursa ortaligi karistiririm ben !!!!!!!
Adnan Polat olsa takas ederdi.
Bir baba hindi diyen adami alcak kadar yanlislik yapcaklarini sanmiyorum hele baros la takas hic olmaz.
Millet kiyameti kopardi 6 Milyon diye bu gercekten medyaya kapak olsun. Emin olmadiklari bir haberi yayinladilar ve cok kotu izlenim olusturdular. Yaziklar olsun hepsine. Bu arada o takas Tuncay'la degil Diego'yla olur. Cunku Diego'yla ilgileniyoruz.
Diego olsun olmasin, Drogba olsa bile ben Baros'un gitmesine karsiyim, Baros bikere gönullerimize taht kurmus birisi. Daha iyi bir takim olsak eski Baros'u gol kralligina oynayan Baros'u görecegimize eminim ben.
Bu arada Fenerbahce'nin alamamasinin sebebi yillik ucret degilmis bunu anladik :)