Fildişi Milli takımını kuruyoruz resmen .
Printable View
Fildişi Milli takımını kuruyoruz resmen .
Gel artık mavi fil. :D
keita transferinde katarlı yöneticiler fiyat yükseltip sorun çıkarmışlar al saad kiralık vermeye sıcak bakmıyormuş. ntvspor.
Keita olmasa da olur. Bulunur illaki oyuncu.Çok da ısrarlı olmamak lazım. Asıl şu sol beke bir adam alsak iyiydi.
Hah beklediğim haber geldi, Keita'nın yerine sol kanat ve bek oyuncusu lazım.
Belliydi zaten birşey olduğu.
Keita olmasada sol kanat kesinlikle gerekli.Olmuyorsa Keita transferi çok zorlamamak lazım.Asıl mevkisi sol kanat olan oyuncu daha ideal olur.Takım sol taraftan hücuma gidemiyor.
Keita için "pürüz" haberi bir tek Haluk Yürekli'den geldi. Kulüp içerisine bakıyoruz sorun yok deniliyor. Bekleyip göreceğiz. Via@Umutöfkeli
@umutofkeli Umut Öfkeli
Sıcak Gelişme: ultrAslan ve alt grupları ufaktan Keita için havaalanına doğru kaymaya başlamış :) Organizasyon var..
ultrAslan alt gruplarına havaalanına gitmek için "hazırlanın" diye mesaj atan abimiz ile az önce konuştum..Az önce kesin ve net olarak kendilerine Keita'nın "bugün gelmeyeceği" haberi gelmiş o yüzden organizasyon iptal olmuş. Via@Umutöfkeli.
Tekrar söylüyorum içiniz rahat olsun.. Keita bizde. Pürüz mürüz bence hikaye. Merak edip sorduğumuz herkes "gelecek" diyor.. Via@Umutöfkeli.
Keita'da pürüz yok sadece gelişi gecikecek de deniyor. Keita'yı almak istiyorsak alırız bence zaten. Bu arada bence her gelen oyuncuya yapılmalı organizasyon, zamanında oyuncuların burnu kalkıyor dendi ama saçmalık. Düşünsenize yabancı bir ülkeye gidiyorsunuz, insanlar sizi bağrına basıyor sevgi gösterilerinde bulunuyor. Muhteşem bir duygu. Bizden giden yabancıların bizim hakkımızda sonradan yaptığı yorumlarda da "oraya ilk adım attığım anda atmosfer inanılmazdı, hayran olmuştum." diyorlar. Carrusca'sından Elano'suna kadar. Melo'yla Elmander de geldiğinde dedi bunları duyduklarını.
Aslında biraz da sola yatırım yapsak hiç fena olmaz hani bir sol bek alsak.Keita ve Engin'i geldi sayıyorum.Keita'da pürüz falan diyorlarda Keita gelmek istedikten sonra Al Sadd hiçbir şey diyemez.
Hem lige yeni çıkan Mersin Al-Sadd'la anlaştı, neredeyse Keita'yla da anlaşıyorlardı biz mi anlaşamayacağız yapmayın :)
Keita inşallah bıraktığımız Keita'dır.Eskisi gibi 2-3 adamı peşinden sürükleyen Keita değilse işimiz zorlaşır.
Arkasından 1 adamı sürükleyecek insana bile deli gibi ihtiyacımız var şu dönemde, topla dribling halinde adam geçecek 1 allahın kulu yok takımda.
Dünkü maçta da görüldü Hakan çok hantal olmuş, kendini iyice bozdu. Paraya kıyıp Hasan Ali'yi almalıyız.
Bizim takımda milli takımın düştüğü hastalığa düşmüş gibi.Pas yapalım derken adam geçmeyi unutuyorlar resmen.Ceza sahası önünde bile kimse vurmayı falan düşünmüyor.Direk pas atıcak kimse var mı diye bakıyor.Böyle olunca çok pas yapan ama kaleye şutu olmayan bir takıma dönüşüyoruz.
Keita'da pürüz falan yok arkadaşlar , rahat olun.
Yalnız bize forvet de lazım, çok net. Elmander sağlam adam ama kendini bulması zaman alacak. Baros'u özellikle dün hiç beğenmedim. Fiziksel açıdan.
galatasaray Baroş u yollamayı düşünüyor mu ? yoksa 3 yabancı forvet fazla değil mi ?
Stancu ve Baros gidici gibi.
3 yabancı forvet fazla fakat şu an takıma çok iyi bir golcü ekmek gibi su gibi gerekli.Üst düzey Türk forvet olmadığından yabancı alacağız.Stancu'da gideceğine göre yeni gelecek forvetle beraber Baros'u satarsak iki forvet kalıyor geriye.Transfer ve Elmander.Transfer olurda fos çıkarsa bütün gol yükü Elmander'de kalamaz.Bu yüzden Baros'u yollayamayız.
Barış Ulaş : Keita yarın akşam Ünal Aysalın Aldıgı uçakla İstanbula Gelicek.
kimse artık, böyle birşey demiş. Bana biraz hurafe gibi geldi ama.
Keita falan gelmesin bize sol kanat lazım zaten sağ kanatta Kazım var Eboue var Sabri var hala varmı bilmiyorum ama Pino mevcut. Bize sol açık lazım. Çağlar sol açık oynadı dün hani sol bek için bile yetersiz gördüğümüz adam.
Şu İnsua'nın bonservisini alsak hiç fena olmazdı.Sol açıkta da gayet iyi oynuyordu.
Yunus, Insua bek yav açık nerden çıktı :) Ama bende bonservisinin alınması taraftarıydım. Balta yedek stoper olurdu gönderilmese bile. Insua oynardı. Ama bu seferde yabancı sınırlaması zorlardı bizi. Ben diyorum yabancı sınırı kalksın diye :D
Bülent Tulun: Abdul Kader Keita er yada geç Galatasaray forması giyecektir..
Quote:
gkmnozdmir Gökmen Özdemir
Galatasaray sol kanatta Arda sonrası mükemmel bir alternatif buldu.. Yarın kritik bir görüşme var..
Oyuncu gelmeyi kabul ediyor, kulübüyle ilgili biraz sıkıntı var.. Ucuz bir transfer de değil..
Lucas Podolski.. Köln.. 26 yaşında.. Bonservisi 7-9 milyon aralığında..
Hadi bakalım hayırlısı.
Podolski yetenekleri kısıtlı birisi, büyük risk. :)
"Stancu 20 gol atar"
Orduspor Başkanı, Nedim Türkmen, Galatasaray'dan kadrolarına katmak istedikleri Bogdan Stancu transferiyle ilgili son durumu Sporx'e açıkladı.
19 Ağustos 2011 Cuma - 10:54
Sporx.com
Haber: Hilmi SEVER
twitter.com/hilmisever
Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Galatasaray'ın Romen oyuncusu Bogdan Stancu'yu kadrolarına katmaya çok yakın olduklarını söylerken, bu transferle ilgili son durumu açıkladı.
İstanbul'daki ofisinde ziyaret ettiğimiz Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ile editörümüz Hilmi Sever çarpıcı bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajı önümüzdeki hafta içinde Sporx'te okuyabileceksiniz. Röportajın Stancu transferiyle ilgili kesitini şimdi sizlere aktarıyoruz.
Türkmen, Stancu ile her konuda anlaştıklarını belirtirken, Galatasaray'ın oyuncuyu kiralık mı, yoksa bonservisiyle mi vereceği kararını beklediklerini açıkladı. Türkmen, Stancu'ya olan güvenini; 'o bizim yeni yıldızımız olacak' sözleriyle ortaya koyuyor.
İşte Türkmen'in ağzından transferdeki son durum: "Galatasaray, Stancu'yu bize vermek istiyor, biz de onu almak istiyoruz. Stancu ile de anlaşmış durumdayız. Ancak Galatasaray, Stancu'yu bize kiralık mı, bonservisiyle mi vereceğinin kararını henüz almadı. Stancu 24 yaşında Romanya Milli Takımı'nda oynayan, çok hızlı bir oyuncu.
"STANCU YENİ YILDIZIMIZ OLACAK"
Galatasaray'ın geçen sene ikinci yarıdaki takımı zaten çok kötüydü ve o takımda kendini göstermesi beklenemezdi. Stancu'nun, Orduspor ve diğer Anadolu takımlarında çok başarılı olacağını düşünüyorum. Stancu'nun, bize transferinin gerçekleşmesi durumunda bu sezon 20 gol civarında gol atacağını düşünüyorum. Eğer biz satın alma opsiyonu ile almazsak, Galatasaray o zaman parasını çıkarabilir. Galatasaray'a böyle bir katkımız olabilir. Stancu'yu istiyoruz ve burada çok başarılı olacağına inanıyoruz.
Biz yalnızca son vuruşu olan bir forvet değil, 40-50 metrede oynayabilecek bir forvet arıyoruz. Alacağımız forvet, rakip stoperi yarı sahasından çıkarmayacak. Baskı altında kaldığımız zaman hızlı adamlarımızla etkili olacağız. Futbolda hız çok önemli. Bu sene farkımız hız ile olacak.
Forvetimizi de aldıktan sonra transferi kapatacağız. Stancu transferinin her an gerçekleşmesini bekliyoruz. Stancu'yu alacağız ve onu yeni yıldızımız yapacağız. Stancu transferine bitti gözüyle bakıyoruz ama çok büyük bir aksilik olup bu transfer gerçekleşmese de B, C, D planlarımız mevcut."
Podolski gelirse harika olur.
Fatih Terim: Engin Baytar uçakta. Aramıza katılmak üzere geliyor. Herkes hata yapar. Yeter ki, affedici cinsten olsun. Herşey halledilir.
Keita gelmezse gercekten aglarim. Simdi tam kavusacak derken yeniden gelmezse bu cok koyar.