Aysal istemediği ve takım belli bir seviyenin altına düşmediği sürece seçim olmaz 2016'ya kadar.
Printable View
Aysal istemediği ve takım belli bir seviyenin altına düşmediği sürece seçim olmaz 2016'ya kadar.
Ali Dürüst gelirse Mancini'yi istemez gibime geliyor.
Mancini ile uzun süreli planları var ve şuan için asla gitmez. Bence başkanlık onun için yeni başladı. Herşey istediği gibi.
Iki hafta sonra Chelsea maçı var, Türkiye Kupası'nda favoriyiz, ligde fark 4, bir hava yakaladık, nispeten avantajlı bir fikstür var. Konuşulan şey sermaye arttırımı iptal mi, seçim olacak mı.. Zamanlama manidar, bu söylentileri çıkaranlar için aslolan mevki, para, şöhret, kesinlikle Galatasaray değil.
aysalin dedigi gibi galatasarayin dusmanlari içerde disarida degil..
Endoğan Adili antrenmanlara çıkıyormuş.Demek ki bir yetenek gördüler ki bırakmıyorlar.Transferin bitmemesini ben vatandaşlık işlemlerinde sıkıntı çıkmış olmasına bağlıyorum.Sene sonunda imzalarız diye düşünüyorum ancak FIFA'ya başvurursa Endoğan'ın mağdur olmaması için lisans çıkartılabilir belki veya A2 takım ile devam eder.
http://img833.imageshack.us/img833/2641/0hgp.png
bu arada. :D
https://pbs.twimg.com/media/BVSP4JoIYAA1T-3.jpg
Basından bekliyordum bu hafta özel haberler, onlar şaşırtmadı hiç ama kongre üyeleri, eski yöneticiler şaşırttı, ayıp bu yaptıkları.
Sanıyorum,Microsoft ile anlaşmışız.
http://www.radyospor.com/Futbol/1735...vler-Ligi-nde-Quote:
Kısa süre içinde Galatasaray Kulübü tarafından resmen açıklanacak olan anlaşma ile sarı kırmızılıların, kulüp, Sportif AŞ, GS Store mağazacılık ve on-line business birimlerinin tüm teknolojik alt yapısını Microsoft firması kuracak. Microsoft ile 2 yıllık teknolojik işbirliği anlaşmasına imza atan Galatasaray Kulübü’nün kasasına yıllık yaklaşık 2 milyon dolar para girecek.
Galatasaray Kulübü bu sayede Microsoft gibi bir dünya markası ile hem teknolojik alt yapısını kuracak hem de kasasına önemli bir girdi sağlayacak. Sarı kırmızılı kulüp, Teknoloji dünyasının en önemli markası olan Microsoft ile işbirliği anlaşmasının Galatasaray’ın marka değerine çok önemli artı katacağına inanıyor. Çünkü Microsoft firması, dünya genelinde üst düzey ve elit kulüplerle sadece işbirliği anlaşma yapıyor.
Ünal Aysal'ın yaptığı en büyük iş şüphesiz ki kurumsal açıdan şirketimize çağ atlatması oldu. Sadece futbol olarak bakmamak lazım bu işlere, takımımız artık bir sportif şirket olarak Dünya devi olma yolunda.
Oğuzhan bir 10 numara gibi oynamalı. Kanatlarda o kadar bayıyor ki topu ayağında tutması. Forvet arkası dışında etkili olabileceği pozisyon bence şimdilik yok yine de savunmaya yardımları kayda değer. Sol ayağı çok iyi. Dikkatimi çekti.
Ayrıca onu bunu bilmem ama Burdisso defansı inanılmaz toparlıyor. Yönlendiriyor yanındakileri ki ihtiyacımız olan da bu zaten. Hava topu zaten vermiyor, zamanlamaları da hamleler için özellikle gayet yerinde. Ayağı da öyle çok çok kötü değil. Arjantinli bir stoper ayağı işte. Orta teknikte ki topla arası çokta kötü değil. Takıma ısındıkça kadroya girebilir.
Kesinlikle katılıyorum, Chedjou yerine ufak ufak oynamaya başlamalı, Türkiye Ligi için yeterli bir stoper görüntüsü verdi.
Salih sürekli rakibin üzerine top açıp duruyor, sinirlerimi geriyor, artık rakibi kandırmayı öğrenmeli bence, bugünkü maçta sık sık defansa top çarptırıp durdu
Mücadelesi, fiziği, hırsı, konsantrasyonu falan çok iyi fakat teknik açıdan çok yetersiz. Eğer ki pozisyon almayı, ön sezilerini ve teknik becerilerini geliştirebilirse çok kaliteli bir topçu olabilir o fizik kalitesiyle. Tekniği geliştirmesi kolay. 1-2 seneye belli olur ne olacağı. Ama beklentim olumlu.
Ben açıkcası Salih'in sağ bek oynayabileceğini düşünmüyorum. En azından bir süre için. Taylan'ın söylediği gibi kendini geliştirirse oynayabilir. Salih orta sahada defansı 3'leyecek bir oyuncu veya direk 3'lü defans oynandığında 3'lünün sağındaki adam olarak daha çok iş yapar bana göre.
salih yeni mustafa sarpimiz beyler. :D
Katılıyorum ve arttiriyorum. Ramos sevilladan reale geldiginde ayni bunun gibiydi teknigi siritir sag bekte boyna faul yapardi o donem capelloydy galiba onu on liberoya cekmisti hatta ama birakmadilar oynaya oynaya simdiki durumuna geldi. Fizigi ve sahadaki absurt hareketleriyle ona coj benzetiyorum.
Berk İsmail Ünsal, Galatasaray'daki forvetlerden hepsini çok beğendiğini ancak en çok Burak Yılmaz'ı örnek aldığını söyledi.
Takımda Drogba gibi bir efsane var adam Burak Yılmaz'ı örnek alıyor,benim için bitti Berk :(
Berk'in konuşma tarzını çok beğendim ben. Konuşma stili insanın karakterini yansıtır. Sağlam adam olacak bu.
(Gökhan Zan da Juve maçından sonra çok iyi konuşmuştu onu karıştırmayın bu işe :uzgun: )
Endoğan ADİLİ'nin Menajeri:Endoğan Florya'da. 5 yıllık sözleşme yapacağız. Türk pasaportu çıkarmakla ilgili bazı sorunlar vardı.
Endoğan ADİLİ'nin Menajeri: Pasaport işlemleri yüzünden,lisans çıkarılamadı. Bu konuyla Başkan doğrudan ilgileniyor.Durumu çözeceğiz.
Mihajlovic : Mancini'ye çok şey borçluyum
"Çok şey borçluyum"
Roberto Mancini’yle iş bölümü yaptıklarını da söyleyen Mihajlovic, “Inter’de onun asistanı olarak ben savunmaya odaklanmışken o da hücumla ilgileniyordu. Bu paylaşımın da takıma oldukça fayda getirdiğini gördük. Eğer ben teknik adam olduysam ona gerçekten çok şey borçluyum. Mancio’ya çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
http://totemspor.com/haber/futbol/sp...rcluyum-130214
Berk'ten ben pek bir şey beklemiyorum açıkçası. Bir Ersen Martin olabilse yeter aslında ama sanmıyorum. Salih'ten de bir yol olacak gibi değil, o da kadro derinliği için belki faydalı olur. Koray Günter ve Emre Can'dan en az biri, iki üç sene sonra bizim için Gökhan Zan'ın yerini doldurur. Daha doğrusu Semih tecrübesiyle bir Gökhan Zan, bu çocuklardan biri de bir Semih Kaya havasında olacaktır. Ontivero'da klasik arjantinli yetenekli disiplinsiz topçu havasını görüyorum. Umarım Carrusca'dan daha iyi bir futbolcu olabilir. Hajrovic öyle değil. Hajrovic potansiyelini direk belli ediyor, çalışırsa patlama yaşayabilir, sönebilir de. Oguzhan Kayar'ın gerçekten oyun zekasını beğendim ama daha yolu uzun. Ayrıca dünkp maçtan sonra bir kez daha anladım Bruma'nın farkını :) Bruma gerçekten çok farklı bir yetenek inşallah onu da geri kazanabiliriz. Mancini yeni transferlerle 3 kulvarsa mücadele ediyor olmamızı bir anda avantaj haline çevirdi. Geniş kadro, hazır oyuncular ve umut vaadeden bir takım kurdu. 3 sene sonrasına ışınlanabilmek istiyorum :)
Adili de sezon sonu geleceğine göre Kap'a bildirilip neticenlendirilmeyen tek şey Muslera'nın sözleşmesi. Taffarel ve Mondragon'la birlikte gelmiş geçmiş en iyi kalecilerimizden biri Muslera hatta belki de en iyisi, uzun yıllar kalmalı takımda bence. Herşeyiyle dört dörtlük bir isim çünkü.
İtalyan sol ayaklı stopere gerek yok, ben varım işte dermişçesine top oynayan Hakan Balta sakatlanmış, pazartesi kadroda olmayacakmış.
Simoviç'i de unutmayalım. 14 senelik şampiyonluk hasretine son vermemizde ve Şampiyonlar liginde yarı finale çıkmamızda en büyük pay sahiplerinden biriydi.
musleranin sozlesme gorusmeleri bildireli epey oldu, neden sonuclanamadi acaba. dunya kupasina kadar beklemek mi istiyor muslera. simdiye coktan KAPa bildirilmesi gerekirdi gorusmelerin sonucu.
Benim yaşım tutmuyor abi Simovic'e, ondan unutmuşum. :)
Muslera için iki ihtimal var. İlki, Lütfi Arıboğan TV'de önce uzattık sonra da düzeltip uzatma konusunda uzlaştık dedi. Bildirim olmadan bu şekilde açıklama yapmanın cezası var, bu nedenle sonradan acele ile bildirim yapılmış olabilir. Diğeri de belki Muslera beklemek istiyor dediğin gibi. Mevcut kontratı 2016'da bitiyor olmalı zaten şimdilik büyük bir sıkıntı yok, umarım yenilenir tabii. Elleri küçük falan ama seviyoruz adamı.
Hahahaha adama yaşını kapattırdınız :n:
Bende foruma 14 yaşımda üye olmuştum,16 olunca görünür yapmıştım,tabi saklamıyordum yaşımı orası ayrı,14 çok küçük duruyordu :D Konuyla alakası yokta burada büyüdük be 2 ay sonra 18 olacağız :n:
Muslera'da sıkıntı yok,her türlü kardayız bence.Gitmek isterse kar yapmadan satmayız,zaten kalmak isterse 40-45'e kadar yolu var :D
Seni de unutmadım Oğuzhan. Geçen özelden nostaljik filmler falan... :icon_evil: