Eğer Egemen gelirse sol beke yabancı bir oyuncu alabilir veya kiralayabilir Fenerbahçe.
Printable View
Eğer Egemen gelirse sol beke yabancı bir oyuncu alabilir veya kiralayabilir Fenerbahçe.
sol beke neden yabancı alalım aygün ne gerek var :)
Egemen sözleşmesini uzattığı için artık satacak olan Beşiktaş Egemen gitmek istese dahi buna karar verecek Beşiktaş.Bu yüzden gideceği takım konusunda Beşiktaş'ın büyük ölçüde kararı etkin olacak.Borçlarınız felan demeyin Egemen gibi bir oyuncunun yanında hikaye kalır.Egemen şuanki oyunuyla gerek yurt içi bütün takımlarda gerek yurt dışı çoğu takımda rahatlıkla forma giymeye müsait bir yeteneği , kondisyonu ve harika bir fiziği var.Bu yüzden Fenerbahçeye gelemez diye düşünüyorum.
Kim gelirse gelsin, statın ortasına stand kuralım, AZİZ BAŞKAN boynunda atkıyla gelsin, futbolcuya "bir gün herkes fenerbahçeli olacak" şapkası taksın, biz tezahüratlara devam edelim, en büyük isteğim bu şuanda.
Eğer alacakları varsa Egemen'in ve ayrılmak isterse bir şekilde ayrılır. İsterse 80 yıllık sözleşmesi olsun beşiktaş ile.
Egemen sözleşmesini uzatmadı.Mevcut sözleşmesi ile devam kararı alınmıştı.Fakat şimdi ayrılmak istediğini söylemiş.Muhtemelen Fenerbahçe bizden kazandığının fazlasını teklif etti.Eğer denildiği kadar alacağı varsa,tek taraflı sözleşmesini feshedip gidebilir.Mevcut yönetim ve şartlarımız altında,Egemen'in de düşünce yapısını göz önünde bulundurduğumuzda uzak bir ihtimal değil.
Başkan hediyeyi bekletme, yarın ki sezon açılışıyla bombayı patlat.:p
konuşma yasağı diye bişey olacağını zannetmiyorum ben ama başkan çok bitkin görünüyodu yarın takım sezonu açııyor başkan kesin gider tesislere
egemen gelirse 1 yabancı kontejyanı açılır çokda güzel olur
volkan-gg-hasan ali-egemen-yabancı stoper-mehmet topal-cris-yabancı o.saha-kuyt-stoch-sow
Egemen transferi de bugün yarın açıklanabilir .
Egemen Beşiktaş'tan ayrılmış. bize gelmeme olasılığı sıfır bana kalırsa.
Egemen camiamıza hayırlı olsun :)
Egemen gelirse Yobo veya yerine bir yabancı stoper ile anlaşılarak stoper bölgesi transferi tamamlanır.
Yobo işi kesinlikle kapandı diyorlar, yeni stoper peşindeler.
Egemen hayırlı olsun ama ayrılış tarzı beni memnun etmedi.
Bizim için çok iyi bir transfer oldu, umarım başarılı olur.Oyun olarakta çok iyi olduğu dönemler...
Egemen fenerbahçeyede bizede çok iyi olur beşiktaş adına üzüldüm öyle bi stoper bi hiç uğruna bırakılmamlıydı
fırat günayer @firatgunayer Bjk 1,6m euro teklif etti..Egemen 2.6m euro istedi..Bjk olmaz deyince Egemen 1.4m alacağından vazgeçip üstüne de 500bin cebinden verdi
fırat günayer @firatgunayer Bjk'nin bu işten karı nedir diye merak edenlere..Egemen'in istediği yıllık 2,6 + 1,4 alacakları + cebinden verdiği 500bin = 4,5 milyon euro
fırat günayer @firatgunayer
Egemen Korkmaz'da tabiki alacaklarından durup dururken vazgeçip,cebinden 500bin vermedi..Muhtemelen bu parayı Fb'den tahsil edecek..Yani
fırat günayer @firatgunayer
Fb'nin kasasından Egemen Korkmaz için ,oyuncuya vereceği ücret dışında, 1.9m euro çıkacak..Kısacası Fb için başarılı bir transfer hamlesi..
Egemen Fenerbahcenin Defansinin uzerine baya guç katar gelirse tabi.
[IMG]file:///C:/Users/Halit/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Halit/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]http://www.footballuser.com/formatio...erbahce_SK.jpg
Egemen transferi hayırlı olsun, cidden çok başarılı bir transfer hamlesi oldu.
Bu sezon bakıldığında, sol beke Hasan Ali, stopere Egemen, orta sahaya Mehmet Topal alındı. Mevkiilerine alınabilecek en iyi yerli oyuncular transfer edildi. Yabancı olarak da mükemmel bir isim olan Kuyt alındı. Salih de gelecek için iyi bir transfer oldu.
Çok doğru transfer hamleleri yapılarak kadro güçlendirildi.
Stopere Yobo alınırsa mükemmel olur, olmazsa mutlaka yabancı bir stoper alınır.
Orta sahaya yine bir yabancı alınması şart.
Forvet de şart! Forvet pek gündeme gelmiyor ama önümüzdeki sene Sow, Semih, Bienvenu üçlüsü ile Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edemezsiniz. Yabancı bir santrafor alınırsa çok iyi olur.
Özer, Serdar Kesimal, Dia, Bienvenu gibi isimlerle de yollar ayrılabilir diye düşünüyorum.
benim tanidigim aziz yildirimi kolay kolay kimse yildiramaz yasak felan dinlemez o :)
Anlaşıldıki bu senede Fenerbahçe ve Galatasaray çekişir ligde.Diğer takımlar 1-2 gömlek altta kalıyor.Egemen'de hayırlı olsun.Topal ve Egemen yerli olarak iyi hamleler.
Aziz Yıldırım taraftarına Hamit hediyesi de verebilir.
hamit hediye olarak gelmesin
egemen resmen açıklandımı yav herkes öyle diyo ama neye göre diyorsunuz :D
Egemen resmen, Beşiktaş ile yollarını ayırdı. Büyük ihtimalle bize gelecektir. Gelmesi yabancı kontejanı açısından çok yararlı olacaktır.
egemen çok iyi oldu.
iyi oldu ben daha yaşlı biliyordum ama adam 82 kasım doğumluymuş
FB Türkiye'nin en iyi kadrosunu kuruyor.
Bi gelsin açıklansın da hayır dileriz sonra..
Çok erken yorumlar bunlar. Kasımpaşa'ya daha yakın diye bir haberi de ben okudum bu gece. Kaldı ki, oranın yönetimi de çok güçlü, paralı adamlar girdi camiaya. Egemen'i almaları sürpriz olmaz sanırım. Resmileşmeden, kesinmiş gibi konuşmayın bence. :) Açıklanınca dilersiniz hayrınızı.
Volkan
gg-yabancı-egemen-hak
yabancı-topal
alex
kuyt-sow-stoch
yedeklerde bile geçen senenin asları bekleyecek. Topuz, bekir, cristian, kesimal.
Orhan şam, ö.çek
ayrıca bienvenu ve dia var.
Tr'nin en iyi ve en geniş rotasyonlu kadrosu oluşuyor bu yıl.
Tahminimce ortasahaya tino, diarra, olmadı hamit'i ve defansa yobo veya mbiwa alacağız.
Ek olarak: aykut hoca sen bu işi çok iyi biliyorsun.
Eğer Egemen gelirse Yobo'dan vazgeçilmeli. Daha üst düzey bir yabancı alınmalı savunmaya diye düşünüyorum. Birbirine yakın kalitede isimler yerine 1 tane üst düzey ve yanında benzer kaliteli isimler olursa iyi olur. Egemen geliyorsa yabancı ondan çok daha kaliteli olmalı.
Fenerbahçe, Benfica'da forma giyen Brezilyalı Luisao için kulübüne 4 milyon Euro’luk bir teklif yaptı. Portekiz ekibi ise 6 milyon Euro istedi. Tarafların 5 milyon Euro’da buluşması halinde transferin gerçekleşmesi bekleniyor.(ntvspor)
Luisao yasli degil miydi ? 30 falan diye biliyorum ben o yaslarda ki bir oyuncuya bu kadar para vermek mantikli degil gibi
Ortasahaya hücuma dönük bir isim almak zorundayız, şuan elimizde olan Topal, Selçuk ve Christian hep aynı yönde isimler defansı düşünüyorlar. Tam tersi hücuma katkı sağlayacak bir isim olması gerek.
Aykut Hoca'nın da işi zor, zira M.Topuz, Cristian gibi geçtiğimiz iki sezonki vazgeçilmez oyuncularını yedek bekletmek zorunda kalabilir. Bekir gibi formda bir stoperi yedeğe oturtmak zorunda kalabilir.
Ciddi bir zorluk yaşanacak. Cristian'ı nasıl kesebilirsin, adam geçen sezon mükemmel top oynamış. M.Topuz'u nasıl kesebilirsin, adam istikrar abidesi, her maç takıma inanılmaz direnç katıyor.
Bu yüzden eğer bir orta saha alınacaksa, hem Baroni hem de M.Topuz'un 5 gömlek üstünde olmalı. Üstün özellikleri olmalı ki yedek bekleyecek oyuncular da itiraz edemesin.