Harikasin simdi UEFA'da yari final degilde senden CL'de yari final beklioruz:D Basarilar
Printable View
Harikasin simdi UEFA'da yari final degilde senden CL'de yari final beklioruz:D Basarilar
Şampiyonlar Ligi Grup Kuraları Çekildi
http://www.fbsk.com/cl/0,,146185,00.jpg
Kuraya 4. torbadan katılan Aston Villa Bayern Münih, Lazio ve Benficca ile eşleşti.
Zor bir grup İlhan abi ama sen çıkarsın burdan.Real Madrid'i eledin,Premier Lig gibi zor bir ligde 3. oldun.Bu grup vız gelir.İçime doğdu,bu gruptan Lazio ve sen çıkıcan İlhan abi.Bayern UEFA'ya gidicek :D
Real'i elemişsin İlhan şahane. Bence grupta güzel, ilk 2'ye gireceğine eminim...
Münihin ardından 2. olursun abi:)
Şampiyonlar Ligi G Grubu 1. Maçı
Bayern Münih:1-1:Aston Villa
http://www.resim-yukle.com/img01/13/8290875.JPG
Maçta Jan Schlaudraff ve Podolski ile etkili olmaya çalışan Alman ekibi, Podolski'nin 30 metreden attığı süper golle öne geçti ancak Villans Iversen ile golü bulup deplasmandan 1 puan ile ayrılmasını bildi.
İnşallah canım, bakacağız, en iyi olmak için...
Hedef her zaman en iyi olmak...
İnşallah birinci çıkacağız Serkancığım. 13 yeni oyuncu aldım ve alışmaları zaman alacak ama kadroyu oturtuyorum bu sene. Bundan sonra çok transfer yapmak yok. Yıldız transferi yapmak var.
Premiership 3. Hafta
Aston Villa:2-2:Man City
http://www.resim-yukle.com/img01/13/5304456.JPG
Maça Sosa'nın attığı birbirinden klas 2 golle başlayan Villans üstünlüğünü koruyamadı ve Dudek'in iki büyük hatası sonucu maçtan 1 puanla yetindi.
Premiership 4. Hafta
Bolton:2-3:Aston Villa
http://www.resim-yukle.com/img01/13/9352257.JPG
Gerçekten harika bir maçtı. Bolton maça hızlı başladı ve geliştirdiği kontrada Giannakapulos 35 metrede müthiş bir gole imza attı. Vaz Te henüz dakikalar 21'i gösterirken farkı ikiye çıkardı.
Fakat Villans yılmadı. Bianchi 7 dakika içinde 2 gol atıp skoru eşitledi. İkinci yarı Sosa'nın harika frikiiği ile iki fark geriden gelip maçı almasını bildi v2 oynadığı 2. deplasman maçını da almasını bildi.
Lig uzun maraton, zamanla daha da iyi olacaksın. Şampiyonlar Ligi'nde en zor maçından puan çıkarmışsın, tebrikler...
Ligde galibiyete devam.Fikrimi değiştiriyorum Münih deplasmanından puan aldığına göre lider çıkarsın:)
Çok gol yiyorsun..
Bayern'le sen cikarsin gruptan Lazio Uefaya duser. 1 de ligde galibiyet serisini bu macla yakalarsin umarim. Oyuncularin alismaya basliodur. Basarilar.
İyi gidiyorsun İlhan Abi... Bu arada Deplesmanlardaki başarın devam ediyor...:)
FORZA BAYERN 2. de sen:D
Bu çok yeme olayı canımı sıktı. Dudek beni deli etti. Maçta kaleme toplam 2 şut geliyor v ikisini de yiyor. Maçı 4-2 alıyorum ama beni tatmin etmiyor. Kariyere akşam devam edeceğiz arkadaşlar.
İlhan Abi malesef Dudek öyle ya bnde Liverpool ile oynarken güvendim sayyım Reina yı... her maç 2-3gol yiyodum...:D
Zaten Dudek'ten once Sorensen'de deli etmisti seni:D Kalecilerin seni Bakirkoy'e gonderme niyeti var heralde:D Allahtan cok gol atiyorsun yoksa isin zordu:icon_wink: Bence Dudek'te yaslaniyor zaten. Yeni bir GK ara derim
Arıyorum zaten. Şu Mac City maçı... 2-2 bitti, rakibin toplam 2 şutu, kaleyi bulan iki şutu vardı. Benimse 13 şutumun 8'i kaleyi bulmuştu ama 2 gol atabildim.
Iste sonuc ortada sans yaver gitmeyince puan kaybi olabilio.. 1de bu ligde.. Avrupa'da ve derbilerde dicem (ManU Chelsea Arsenal gibi) daha kotu sonuclar olabilir.. Gerci sen halledersin de:D Yine de yeni bir kaleci araman ii olmus.. Akinfeev bence en iilerden ama sen daa ii biliosun bu isi:icon_wink:
iyi işler çıkarıyorsun tebrikler devamını bekliyoruz şampiyonluğu :)
Bir kaç gündür online göremiyorum zaten. Tatilde olma ihtimali var.
Kuzenimin sözündeyim beyler, bir dahaki haftaya görüşürüz.
Ne sözü abi anlayamadım da ozel bır soz mu yanı kuzenın bır sey mı dedi bıraz acarmısın bu cumleyı
ya kuzeni nisan oncesi sozlenmis onun icin o da yanina gitmis yani dugun oncesi hazirliklar :D:D:D
Bombalar yarın ve haftasonu patlayacak arkadaşlar, hazır olun...
Hazırız İlhan abi:p
hazırız:D abi gönderiodum mesaj çok kısa dedi yaw:D:D:D:D
Boma gibi transferler yaptık, süper maçları da vereceğim eve gidince.
oooooooo Merakla bekliyorum İlhan abi.İpucu ver bari transfer hakkında :D