Valla Grafite Wolfsburg gitmez buna eminim dortmund gidermi bilemem.......Anlasırsakta büyük ihtimal bizi tercih eder:):)Bunada eminim...
Printable View
Valla Grafite Wolfsburg gitmez buna eminim dortmund gidermi bilemem.......Anlasırsakta büyük ihtimal bizi tercih eder:):)Bunada eminim...
kim parayi fazla verirse ona gider bu kadar basit...
Wolfsburg almanya liginde suan cok kötü hatta bir forvetle daha ilgilendiler gitmedi.....Eger Galatasaray oyuncu ile anlasıp sadece bonservis varsa gidecegi takım Galatasaraydır besıktas olsa idi Besiktasa giderdi....Dortmund ve wolsburg bunlar eski gcünde degıller ayrıca Galatasaray avrupa kupasında..Baslka zaman millet yaygara yapıyor yok sizi secmez bu takım daha büyük diye bende öyle konusdum.....işte oyüzden her oyuncu gibi gelmez laflar edilmesin örneK o dediklerim
Ayrıca o fransız basınına göre pauleta bize imzayı atmısdı:):)
Fiorentina, Sabri için geliyor!..
İtalya'nın Fiorentina kulübü, Galatasaray'ın sağ kanattaki dinamosu Sabri'ye talip oldu...
Luca Toni ve bir çok yıldızını başka kulüplere kaptıran İtalyan kulübü, Real Madrid'ten Cassano'nun transferini de gerçekleştiremeyince genç yıldızlara yönelmek zorunda kaldı. Bu nedenle Fiorentina, hem savunma hem de ofansif oynayan Sabri'yi kadrosuna katmak için menajerler vasıtasıyla temasa geçti. İtalyan kulübü yöneticilerinin pazar günkü A.Gücü maçında da Sabri'yi izleyecekleri belirtildi.
Yeni Şafak
Haber ne kadar dogru bilemem:)İtalya ligi sabriye göre çünkü fizik gücleri falan orda önemli...
Eğer haber doğruysa ve bi teklif gelirse yüksek bi fiyata satılabilir fakat ben Sabri'nin takımda kalmasının doğru olacağını düşünüyorum...
Adnan polat kolay kolay adam satmaz...
Bence de Okan ve Emre gibi onu da kaybetmiyelim bakarsın gider orda başarılı olamaz kariyeri daha şimdiden biter..Okan gibi mesela..
Aslan'da Baptista umudu
Forvet transferinde bir türlü sonuca ulaşamayan Galatasaray'a İspanya'dan iyi bir haber geldi. Transfere 119 milyon euro harcayan Real Madrid, kadroda düşünülmeyen isimlerden Julio Baptista'yı satış listesine koyuyor.
Marca'nın haberine göre Copa America sırasında Galatasaray'ın listesine giren, ancak Venezuela'daki performansının ardından takımda kalan Baptista, tekrar gönderelecekler listesinde. Son olarak Robben ve Heinze'ye 48 milyon euro ödeyen Real Madrid, Brezilyalı'yla birlikte Marcelo da gönderilecekler arasında. Marcelo için Valladolid ile Eflatun Şimşekler'in anlaşmak üzere olduğunu belirten gazete, Julio Baptista için Real'in pazarlığa açık olduğunu yazdı.
Daha önce golcü futbolcu için 20 milyon euro isteyen Real'in bu rakamı 15 milyon euro seviyesine çektiği ancak pazarlıklara açık olduğunu belirten gazete, listenin daha da kabaracağını yazdı.
Galatasaray daha önce Baptista için Real Madrid yönetimiyle görüşmüş, anlaşmak üzereyken, Brezilyalı'nın Copa America finalinde Arjantin'e attığı gol sonrası transfer suya düşmüştü.
(Ligtv.com.tr Dış Haberler Servisi)
Baptista real den ayrılsa bile bize gelmez bence.. bu arada kalli zaman a verdiği röportajda sabri ve arda yı satın alacak para hiç bir kulüpte yok demişti.. Yani sabri bi zaman daha burda..
İnşallah Grafite veya Asamoah gelir. Asamoah gelirse fiziğine defans dayanmaz.. 6 gün kaldı uefa maçına.. inş o zamana kadar gelir iyi bir tane forvet
ya ligtv tribalfootball denen kolpa bi sitenin haberini koymus basligini da gs ye uyarlamis olay bu...baptista bize gelmez
Emrah abi doğru demişsinde Dortmund'da iyi para var.Yani parayı bastırıp alabilirler.Neyse bekleyip göreceğiz.
Sizlerden de kardeşim. Sabahın köründe öyle 1 şey yazmamın sebebi bu medya 1 saatte adam getirip 1 saat sonra elden gidiyor diye haber yapıyor ayrıca burdaki arkadaşların boş yere birbirlerini kırmaları hoşuma gitmedi havayı mizahi şekilde yumuşatmatmak istedim.
2 hafta önce bizim başkan radyo programına katılmıştı belki radyodan çıkmadan süpriz yapabilirim bile demişti, sonra Polat çıkıp bizi siteden takip edin dedi, siteye bakıyoruz ama sadece Kalli'nin Cuma namazından sonra çekilmiş bir resmini görüyoruz "Allah'ım şu forveti alsınlar artık " diye. Böyle bir medya ortamında açıkçası ciddi yorum yapmakta zor. İnşallah tüm bu geçen isimler satılmayan kombineler için yapılmış oyunlar değildir ve bir an önce bize yararlı olacak iki forvet alınır, millet bu durumda bir taneye hatta yarım forvete razı , daha önce belirttiğim gibi Uğur'a şans verildiği takdirde yabancı bir sağ beke gerek yok ki Uğur Bursa maçında aldığı şansı çok iyi kullandı ve ben hazırım dedi, ama Kalli inat edip sağbekte Sabri'yi oynatma hatasına düşerse Sabri'ye yazık olur ki kendisini yakından tanıyan bir arkadaşım özelliklerini çok iyi biliyor ki defansı pek sevmediğini bana daha önce söylemişti. Yeni Şafak eksikti bu haber furyasına onlarda Sabri'yi sattılar hayırlısı olsun, cidden böyle birşey olursa satılması bence iyi olur nitekim Barış 4-3-1-2 diziliminde ortanın sağında çok başarılı olucak. Bu arada maraton.com.tr sitesindede kalitenin yerlere düştüğünü görüyorum Türkspor'dan aldıkları haberi aynen koyuyorlar hiç bir araştırma yok. Ne diyebilirim ki daha nasılsa biz Shevayla Kaka'yı aldık gerisini onlar düşünsün :)
Baptista satılık listesine konulmuş.. 15 milyon EURO ya satıcaklarmış
ama Milan da ciddi şekilde ilgileniomuş.
Artık Kım GeLırse GeLsin Merakımız Bıtsın
Baptista Sanmıorum
Grafite Dortmund Yada WoLfsburq'a Gıtmez Bız Isterken
Bzm Verdiğimiz Paranın 2-3 Katını VerirseLer Yada Bı Dunya KuLubunde Her Sene Ş.L'de Uefa'da Oynamayı Tercih Etmezse Anca O Zmn GeLmez
Ben Postiqa'yı İstıorum
31 Ağustosa Kdr Almayı DusunuoLarmı Acaba Yoksa Sadece DvmLı IlqıLenmeyımı DusunuoLar
Uzun aradan sonra bir CM kariyeri yapmayı transfer beklemekten daha zevkli buluyorum, artık yabancı ve yerli sitelerin haberlerini okumaktan ve sudan gelmeyen eşşekten sıkıldım arkadaşlar. Oyuncu gelene kadar bende artık fazla vaktinizi almayacağım artık geldiğinde bilgilerini araştırıp kritiğimi forumun uygun yerinde yaparım.
Sevgiler saygılar
Şu saatten sonra iyi bir forvet beklemeyin.Bu işin artık cılkı çıktı..
Ne kadar karamsarsınız.....Arkadasalr biz trnasfer döneminde her mevkiye nokta transfer yaptık kaldiki kalli farkı:)
Sezon basından beri forvet aramıyoruz o yüzden sabredin biraz.....Ayrıca bu takıma cok yararlı bir forvet ve forvetler gelecek kesinlikle korkrmayın kalli varken lukunku gibi adamlar gelmez.......BeN heyecanla bekliyorum...Bu seneki yogun calısmadan dolayı bütün yöneticileri alkıslıyorum en basta Adnan sezgin....
Sezon başından beri arıyoruz derken herhalde geçen sezon bittiğinden beri demek istiyorsun Emrah abi.
Ayrıca forvet için arayışlar 1 ayı geçti herhalde.
Azevvel LigTV haberlerinde Pentelic ve Kießling ile ilgilenildiği söylendi. Adnan Sezgin şuan Almanyada belki orda olduğu için uydurulmuş bir haber de olabilir.
Pardon şemsi forvet transferine biz necati ve kabze gidince yogunlasdık.........İşe yaramıyacak adamlar gelmez....Kalli bilen bilir.
Pantelic iyi oyuncu...Yanında biri gelirse süper olur ama pantelic sorulu biraz
Ayrıca basın uyduruyor inanmayın suan liste hazırdır son görüsmeler bile belki yapılıyordur.......Alveze calısma izni cıkmadı ayrılacak takımdan ama kime gidecek???
Arayışlar daha öncedende vardır.Olmasa bu adamlar gitmezdi abi.Quote:
forvet transferine biz necati ve kabze gidince yogunlasdık
Haklısın semsi........Yani demek istedigim liste hazırdır elbette altenatifleride hazırdır.Basın hep sallıyor tanburacınında dedigi gibi kim bilirse biz bildik diyecek...
İşte G.Saray'ın yeni transfer listesi
http://img523.imageshack.us/img523/9...5pantelst0.jpg
Galatasaray forvet transferinde rotayı Almanya'ya çevirdi. Bu ülkede bulunan Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in listesine Bayern Leverkusenli Stefan Kizling ile Hertha Berlin'in Sırp golcüsü Marko Pantelic'i dahil ettiği öğrenildi.
LİG TV'nin haberine göre Kone, Alfonso Alves ve Grafite gibi golcülerle yapılan görüşmelerde sonuca gidilememesi üzerine Almanya'ya yönelen sarı kırmızılı yönetimin forvet transferini önümüzdeki hafta mutlaka sonuçlandıracağı ifade edildi.
Galatasaray'da forvet arayışları sürerken teknik direktör Feldkamp'ın kararı doğrultusunda kadrodışı bırakılan Necati'nin takıma geri dönmesinin söz konusu olmadığı bildirildi.
Ligtv.Com.tr
Bakalım kim tutturcak:)
Bu arada gs1905.org'da barış diye bi adam var baya bi iddaalı..Hatta dedi ki Fatih Terim gidecek Lippi gelecek dedi bi baktık haberler çıkmaya başladı..En son olarak da(zaten baya bi mutlu şeyler falan yazıp duruyor var bişiler yani) dediki arkadaşlar baya bi bişey yazmayalım yani 9'a kadar falan belki de bakarsınız transfer olmuş olur o zamana dedi..Ve bikaç sayfa önce de demişti ki carrusca,heinz,inamoto gibi transfer değil merak etmeyin..Yönetim böyle bi transferin intihar etmek olduğunu zaten biliyor siz hiç merak etmeyin dedi ve basında çıkmayan ama yıldız bi transfer dedi..2 gündür tüyolar falan veriyor sazanlar da yorum yapıp duruyor ama değişik bi tavrı var sanki yönetim sağ gösterip sol vurcak gibi..Alves de demiyor Grafite de Postiga da demiyor..Sanki çok başka biri gibi değişik bi olay aktarmak istedim Ne kadar kolpa gibi görünse de ister inanın ister inanmayın diyor ama
ewt bi adam daha çıktı:) bakalım hangi adam tutturacak:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barış Site yöneticisi(admin)
Hadi bakalım hayırlısı Mario Gomez diye düşünüyorum ben..
Neyse gomez hakkında konusmucam.......20 ye yakın paran varsa alırsın:):)
Gomez olmazsa Podolskiyi kiralayabilirler yanınada Pantelicin bonservisini alırlar..
Münih Podolski'yi kiralamaz. Toplamda 4 forvetleri var. E Podolski 1.numaraları yedek. 3 kulvarları var. 3 forvetle götüremezler. Zaten son forvetlerinin ismini tam hatırlamıyorum bu sene transfer olmuştu ama çokta iyi değildi.