3 oyuncu aldık, 3ü de bonservissiz. Yönetim şaka maka parayı Babel'e mi saklıyor ne yapıyor? :D Neill'de alınsa bonservissiz, Servet giderse onun parası ile Babel, 4-5 milyona da bir baska yabancı stoper yada ortasaha aldık mı tamamdır :p
Printable View
3 oyuncu aldık, 3ü de bonservissiz. Yönetim şaka maka parayı Babel'e mi saklıyor ne yapıyor? :D Neill'de alınsa bonservissiz, Servet giderse onun parası ile Babel, 4-5 milyona da bir baska yabancı stoper yada ortasaha aldık mı tamamdır :p
Ediz vs genç bir oyuncu alınsa daha iyiydi bence.
Servet gitmez diye düşünüyorum. Gökhan Zan'da yabancı bir stoper alınırsa yedek kalmaya mahkum, ama cidden Servet'in yerine alındıysa çok çok çok yazık bize.
servet kalırsa, gökhan ile iyi ikili oluşturacaktır. milli takımın defans hattını tamamlıyoruz hayırlısıyla.
hayırlısı olsun. şu andan itibaren hiçbir arkadaş gökhan zan'a sallamazsa sevinirim. takımımızın futbolcusudur artık.
Niye benim takımımın futbolcusu diye birşey deme hakkına sahip değilmiyim.
Bu nasıl düşünce yaa :) Galatasaray'ın aldığı adamları kötüleyemezmi kimse ? Veya öyle demeyeyimde yorum yapamazmı ? :)
Gökhan zan oynar oynamasına ama servet kalitesinde değil. Onun yerine alındıysa harbiden hatadır. Ama yedekte paşa paşa oturur. Gerek duyulduğunda koy hazır oyuncu...
Sadece milli oyuncuların 25 Haziran'a kadar izinli olduğu sarı-kırmızılı kulüpte Brezilyalı oyuncu yine sorunlu bir şekilde sezona başlamış oldu.
Galatasaray sahaya indi
Galatasaray Futbol takımı yeni Teknik Direktörü Frank Rijkaard ve yardımcısı Johann Neeskens yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sezonun ilk çalışmasını yaptı. Kalabalık bir taraftar ve medya ordusunun takip ettiği çalışmada özellikle alt yapıdan gelen futbolcuların çokluğu dikkat çekti..
olumlu veya olumsuz yorum yapmaya kimse karışamaz tabi. ama çıkıpta kalas, odun gibi sözler sarfetmeye gerek yok. ki daha önce hiç rastlamadım zaten.
Eğer Gökhan Zan ilk 11 için alındıysa transfer edeni yolda görürsem gebertirim.:D Umarım Adnan Sezgin'in fikri değildir.
Bedavaya güzel transfer.Hayırlı olsun.
Şaşırdım, bu transfer Haldun Üstünel değil, Adnan Sezgin işidir muhtemelen. Gökhan Zan kadro derinliği açısından iyi transfer, ilk 11 için ekstra çabası gerekecektir. Türk olması ve maliyet düşüklüğü olumlu gözüküyor. Hayırlı olsun. :)
İlk antrenmana çıktı
sözleşmesi fesh edildi
Galatasaray geçtiğimiz sezon başında Çaykur Rizespor'dan kadrosuna kattığı Ferdi Elmas'ın sözleşmesini karşılıklı mutabakata vararak fesh etti. Genç oyuncu, Galatasaray'ın bu sabah yeni teknik direktörü Frank Rijkaard yönetiminde gerçekleştirdiği sezonun ilk antrenmanında yer almıştı. Ferdi Elmas daha önce Türkiye'de Çaykur Rizespor ve Ankaraspor formaları da giymişti. Sarı-kırmızılı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle: "Oyuncumuz Ferdi Elmas ile Galatasaray Futbol AŞ arasındaki sözleşme karşılıklı mutabakata varılarak fesh edilmiştir.
Galatasaray Futbol AŞ"
22.06.2009Kaynak : Sporx.com
Gökhan Zan yedekte durucaksa çok iyi bir transfer.Güzel bir yedek olur.Ama ilk 11 için alındıysa Allah yardımcımız olsun.Umarım yedekte olur.
Gökhan Zan tam bir bomba ya çok kötü bir transfer olucak yada çok güzel
Bu arada Ferdi'ye boşuna para ödüyorduk zaten gitmesi iyi oldu.
İlk 11 için alındıysa tabiri de nasıl birsey anlamadım :D Kadroyu yapacak isim, floryanın tek hakimi Rijkaard. Secimleri o yapacak. Transfer olurken kimse kimseye garanti veremez. Rijkaard isterse Emrelerden birini oynatır, ister semih, ister gökhan, isterse Hakan'ı stopere ceker. Ayrıca Hakanı gelecek sezon stoperde görürsek sasırmayın. Rijkaard geriden oyun kurabilen stoperleri sever. Hakan geriden oyun kurabilen bir isim, ayrıca stoperde de kusursuz bir oyuncu. Stoper bozması sol bek zaten. O yüzden defansif acıdan cok iyi, hucum anlamında zayıf.
gökhan zanı türk liglerinde ve türklük statüsünde düşünürsek yerinde bir transfer olmuş...
Leo Franco için para ödendi yanılmıyorsam 1.5m €
Leo Franco bedelsiz olarak takıma katılıcak.
Leo Franco transferinden bahsetmiştim. Kendisi bedelsiz alındı. Sözlesmesi 1 Temmuzda bittigi için resmi olarak açıklanmadı. Almanya kampına direk katılacakmış.
anca sağlam bir yerli yedek olur gökhan zan... ilk 11 de kesinlikle düşünülmemesi lazım
Ferdi kaç yaşındaydı?
Ferdi Elmas 24 yaşında.
arkadaşLar bi yandan da gökhanın gelmesi iyi oLdu o kadar da kötü bi oyuncu değiL Gökhan hemde bonservissiz aLınması çok iyi oLdu iLerde satarsak zarar etme durumumuz yok bi de bu yönden bakaLım :D:D:D Defansa adı geçen diğer isim o da Lucas NeiLL o da bonservissiz daha ne istiyoruz ki Genç ve yabancı oyuncuLarın Türkiye'ye geLmek istemediğini herkes biLiyor örneğin Senderos Türkiye'de oynamak istemediğini söyLemiş Frei 29 yaşında genç değil ama yine aynı cevabı vermiş...
Yurt içi transfer ile Sezgin ilgileniyor..Haldun üstünel Yurt dışı ile ilgileniyor..Başkan söylemişdi..Haldun üstünel yurt içi ile ugrasmıyor:D
ya bedava milli takımın defans oyuncusunu almışsınız, ister oynatın ister turşusunu kurun. ne diye bu kadar yaygara yapıldı :) sanki bonservisine milyon dolarlar ödenerek alındı :)