Renkleri  sarı kırmızı yapın kafanızda, armayı da değiştirin. Bizim parçalımız bu  işte ! Ne tam Parçalı, ne de renkler yerli yerinde.
*  Benden açıklama bekleyen takipçilerimiz var haklı olarak. Ben de artık  şu durumda sizden fazla şey bilmiyorum. Herkes kadar heyecanla  bekliyordum, herkes kadar üzüldüm. Yapacak bi'şey yok bu durumda. Tekrar  kusura bakmayın.
______
BİLGİLENDİRME

Bize etrafta çok söven var. Biraz da haklılar tabi. Beklentileri yüksek  tutup son haftada hayal kırıklığı yaşatmamız insanları üzdü. Formaları  ne biz tasarlıyoruz, ne de böyle sansasyonel haberleri kafamızdan  sallayıp blog üzerinden trilyonlar kazanıyoruz. E deli de değiliz diye  düşünüyorum. Oldu bir hata. Fakat formaların külliyen yalan çıkması  diğer bilgilerin de yalan olduğunu göstermiyor. Mesela Okan'ın Hollanda  Nike fabrikası gezisi sonrası sizlere aktardığı bilgiler gibi.

Okan o fabrikaya gidip yetkili kişilerle konuştu. Bunu da hepimiz için  yaptı. Aldığı bilgiler direkt bizim ekibimizden birinin aldığı bilgiler.  Yani formalardaki gibi ekibimize dışarıdan istihbarat aktaran birinden  almadık bunları. Direkt Okan'dan geldi bu bilgiler.

Tekrar hatırlatalım. Galatasaray'ın Nike Hollanda fabrikasında diğer  elit takımlarla birlikte bir yanyana olan bir ofisi var. O ofiste  Galatasaray için formalar tasarlayacak olan insanlar çalışıyor. Tıpkı  Barcelona, Manchester veya Celtic gibi. Bu ofis meselesi yalan değil  anlayacağınız.

Bu kadar masrafa girmiş ve diğer elit takım kategorisinde yer alan  takımların yanına ofis açmış bir firmanın Galatasaray'ı önemsemeyeceğini  düşünemiyorum. Tek mantıklı açıklama var kafamda. Özel formaların  yetişemediği durumu. Hani nasıl yetişemez diyorsunuz, ben de diyorum.  Ancak atıyorum Barcelona'nın 2012-2013 sezonunda giyeceği formasına bile  şimdiden çalışmaya başlıyor bu tip firmalar. Biz ise Şubat ayında henüz  yeni yapmıştık anlaşmayı.

Bundan yola çıkarak da Galatasaray'ın kendisine özel formalarına gelecek  sezon kavuşabileceğini tahmin ediyorum. Yani o açtıkları maliyetli ofis  çalışmaya henüz yeni başlamıştır ve seneye bize özel formalar  üreteceklerdir. Tek tahminim bu. Yoksa gerçekten gidip bizim buradaki  Hüseyin Abi'den halı saha takımıma bile yaptırabileceğim hazır kalıp ve  tasarımları neden ta Hollanda'da özel ofiste yapsınlar.

GALATASARAY FORMALARI: BİLGİLENDİRME