Eğer öyle birşey yoksa boşuna mı tartışıyoruz :) .Kim çıkarıyor böyle haberleri :icon_twisted:
Printable View
Önce haber kesinleşsinde ondan sonra idam edersiniz sabredin bir zahmet.
İnsanları yaftalamaya bayılıyoruz, Emre sırf Fenerbahçe'ye transfer olduğu için her fırsatta laf sokma çabasında olanlar, milli forma altında Emre ıslıklandığında, ıslıklayanlara VATAN HAİNİ demeyenler, AY YILDIZ ıslıklanıyor yahu, ötesi var mı bunun, şimdi daha Emre'nin söylediği belli bile olmayan bir söz üzerine, hepsini vatan haini yapabiliyorlar. :)
Geçen maçta ıslıklama olaylarına kimse ses çıkarmadı. Şimdi bir dedikodu üzerine adama söylenmedik laf koyulmadı. Yorumsuz...
Tahkim sonucu artık açıklasa
RT @Fenerbahce: Emre Belozoglu: Internet ortaminda ve sosyal paylasim sitelerinde benim adim kullanilarak yapilan aciklamalar dogru degildir.
Artık insanlar ilgi görebilmek için ne yapacağını şaşırdı. Tam zaten uygun vaziyetti,birilerinin Fenerbahçe aleyhine çalıştığını düşünmeye başlıyorum ciddi ciddi.
Milli takım hakkında gelmiceklerini sanmıyorum zaten yalanmış yaparlarsada bişey demem milli futbolcu ıslıklayan zihniyet için bide üstüne bunu destekleyenler için ter akıtmak yersiz.Ligden çekilsek ne çekilmesek ne gram umrumda değil bu lig futbolcularda gidicekse gitsin a2 veya paf takımıyla oynayalım illa ki bi yerde oynicaksak.Bu takımı bitirmişlerdir bidahada toparlanabiliceğimizi sanmıyorum.
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Yüksek Divan Kurulu Başkanlık Divanı olarak yaptıkları toplantıda, kulüp yönetim kuruluna gündemde tek madde olmak üzere olağanüstü genel kurul toplantı çağrısı yapmasını tavsiye ettiklerini açıkladı.
Gündemde seçim maddesi olmayacağını bildiren Günay, yaşananlar karşısında kulübün tavrının ne olacağı şeklinde görüş alınacağını söyledi.
İnternethaber
Ligden çekilme kararı tartışılacak gibi.
Tek madde deniyorsa, ne hakkında konuşulacağı da açık.
Aziz Yıldırım kulüpler birliği başkanlıgından istifa etmiş .
Burda Emre'ye son sayfalarda hakaret edenler şimdi yalanlandığında utanmış mıdır? tabiki hayır ne utanacaklar onlar her şeyi en iyi bilenler ne de olsa.
aykut kocaman futbolculara basın gidin bence desin hemde işimiz kolaylaşır hala mücadele edelim diyenler varmı ?
Eğer Fenerbahçe ligden çekilip küme düşerse, olası bir şike cezası durumunda iki lig birden düşme durumuyla karşı karşıya kalabilir. Fiorentina'nın başına geçmişte böyle bir olay gelmişti. Sıralamada küme düştükleri sene aldıkları bir ceza yüzünden Serie C'ye düştüler.
ya öyle bir duruma geldik ki bölgesel amatör lige düşsek umrumuzda değil.
Tahkim Kurulu aldığı kararda, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesi kararına yaptığı itirazı reddetti. Böylelikle sarı-lacivertlilerin Avrupa yolu tamamen kapanmış oldu.
mynetspor
Sadece sunu soyleyeyim. Hic bir futbolcu gitmek istemiyor. Yabancilar da dahil buna. @chemedya
burada aktarılan bir bilgi... doğruluğunu tartışırsın. dikkat ettiysen ben yorum yapmadım. aynen aktardım. sen nasıl böyle ters cevap verebiliyorsun ?
ali koç: oyuncularımıza teklifler var, üzülerek bunları değerlendirmek zorundayız.
oyuncuların gitmek istememesiyle, ali koç'un üzülerek teklifleri değerlendireceğiz demesi aynı şey değil.
Lugano gitmek için can atıyordur.Santos falan da gitmek istiyordur.
Bu günlerde Gökaylar, Semihler, Aykutlar lazım bize... Santosu Luganosu her zaman bulunur. Önemli olan bu zor günde takım için gururunu ortaya koyacak isimler. Allah canımı alsın bunlar gitti diye üzülürsem... Keşke gitseler hatta.
Ali Koç'un konuşması beni çok etkiledi, oyuncuların dediğini iletirken hele ağlayacaktı neredeyse. Bu teknik ekip, bu oyuncular olduktan sonra amatöre düşelim sorun değil, helal olsun hepsine.
bosman kuralının mimari ve geçen sene mourinho'yu savunan avukat jean-leonce dupont anlaşmışız.
Alex: Gerekirse 1 yıl para almadan oynamam
ligtv muhabiri loran vaylovan
gerekirse 1 yıl para almadan oynamammı :/