Sorun şu bu adamlar Afrika Kupasına gidince sıkıntı yaşayacağız çok.
Printable View
muhtemelen ön libero fransa'dan olacak. capoue bitti deniliyor ama bakalım.
chemedya Ahmet Ercanlar
Isim vermem mumkun degil ama Fenerbahce en az 3-4 gurbetci oyuncu getiriyor.
umarım iyi oyunculardır.
Fenerbahçe’nin yeni transferi Serdal Kesimal, kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini belirtirken, forma rekabeti konusunda da ne kadar iddialı olduğunu ortaya koydu.
Radyospor’da Özgür Sancar’ la Haber Özel Programı’na katılan Serdar, “Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynayacak olmaktan çok mutluyum. Ne kadar büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Bundan herkes emin olabilir. Bu sezon gibi onun önümüzdeki sezon da başarılı olacağız. Taraftarlarımız merak etmesin” dedi.
TRANSFER 3 GÜN İÇERİSİNDE BİTTİ
Transferinin çok hızlı geliştiğini belirten başarılı savunma oyuncusu, “Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Başkanımız, eski başkanımız ve Süleyman Hurma’ya… Yeni bir sayfa açılıyor benim için çok mutluyum. Her şey iyi olacak. Transfer, 3 gün içerisinde bitti, çabuk oldu. Tüm bunlar geride kaldı. Umarım başarılı olurum” diye konuştu.
REKABETE HAZIRIM, ÇEKİNMİYORUM, FORMAYI ALACAĞIM
Serdar, forma rekabetinden çekinmediğini, sarı lacivertli takımın değişmez oyuncusu olacağını belirterek, “Forma rekabeti konusunda hiçbir korkum yok. Çekinmiyorum. Ben her türlü rekabete hazırım. Kolay olmayacak; ama çok çalışarak formayı kapacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.
AYKUT KOCAMAN, ANKARASPOR’U ÇALIŞTIRDIĞI YILLARDA DA SERDAR’I İSTEMİŞTİ
Milli futbolcu, teknik direktör Aykut Kocaman’ın kendisini daha önceki dönemlerden istediğini ifade ederek, “Aykut Kocaman’la bir görüşme yaptım. Kendisi Ankaraspor’dayken beni takip ettiğini söyledi. Beni, Köln’den bu yana takip ettiğini, Köln’de forma giyerken Ankaraspor’a transfer etmek istediğini söyledi. Ancak transferim şimdi oldu. Bunun için ayrıca mutluyum” dedi.
FENERBAHÇE’YE UZUN YILLAR HİZMET EDECEĞİM
Birinci amacının Fenerbahçe’nin direkt oyuncusu olarak, yeni takımına uzun yıllar hizmet etmek olduğunu dile getiren Serdar Kesimal, “Sözleşmem 5 yıllık, umarım her şey yolunda gider. Uzun yıllar Fenerbahçe’de oynamak istiyorum. Hedefim. Fenerbahçe’de uzun yıllar direkt oynamak, milli takımın değişmezi olmak. Uzun vadedeki hedefim de Avrupa’ya tekrar dönmek” diye konuştu.
BELÇİKA’YI YENMEK TEK DÜŞÜNCEMİZ
A Milli Takımımız’ın Cuma günü Belçika ile yapacağı maça da değinen Serdar, “Belçika maçının ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Eğer kazanırsak, çok büyük bir avantaj elde etmiş olacağız. Tek düşüncemiz kazanmak. Umarım bu maça kazanıp, mutlu bir biçimde Türkiye’ye döneriz” şeklinde konuştu.
Radyospor
O gurbetçiler için A2 takımına değil direk olarak takıma monte edilecek adamlar yazdı. Kim gelecek çok merak ettim doğrusu.
Belki biri Halil'dir. Semih giderse forvete 3. adam olur ayrıca kontenjan sorunu yaşandığında sağ tarafta oynatılır.
Bordeaux informe du transfert de l’attaquant A.Diarra au Fenerbahçe pour un montant 7M€ équivalent à la valeur résiduelle du contrat.
YusufKenan_ Yusuf Kenan Çalık
Fransızların Alou Diarra - Fenerbahçe iddiası ... 7 milyon euro bonservis.
http://i51.tinypic.com/28hdanb.jpg
Alou Diarra tam bir kesici. Fenerbahce'nin aradigi tipten bir oyuncu.
Lequipe'den birisi söylemiş o haberi. Çok ciddilerdi dedi.
Gurbetçilerden biri Atila Turan olabilir.
alou diarra çok iyi olur , ali turan olabilir evet izlemedim ama aykut kocaman fransa'yı takip ediyor eminim izlemiştir iyiyse getirilebilir
Atilla Turan diye Ali Turan'ı getirirse ayıp bu yönetimin yaptığı. Bizi anlamıcaklar mı sanıyorlar ? kafasında Poşetle mi çıkacak maçlara
pardon hocam atila turan yazıcaktım öyle çıkmış =)
ali turan :D turan'dan turan'a fark var.
diarra ve keita on numara olur. ama andre santos'un elle tutulur bir değere transfer olması lazım. umarım copa america'da piyasasını artırır.
Ali Atilla derken Turanların Arda'sını getiriyormuş :D
Turanların Arda :D
Hoba Arda'ya laf gelmiş :p Turanların hepsinin de ön adı A'yla başlıyor arkadaş :D
Gün gelse Arda Turan Fenerbahçe'ye imza atsa yarın birgün sevinmez misin?
Ben olsam çok sevinirim,türk futbolunun en önemli isimlerinden birini bu takımda görmeyi isterim. Galatasaray cephesinde aynı durum olsa onlarda takımlarında Gökhan'ı görmek isterlerdi ?
Zaten bende Emre Belözoğlu, Tümer Metin için deli olmuştum sevinçten. :p
Soruyu yanlış kişiye soruyorsun kardeş. :) Emin ol bu forumun Fenerbahçelileri ve hatta ülkedekilerin %90'ı sevinir ama biz %10'luk grup, ne çocuklarımıza Arda forması alır, ne Arda'yı yumruk showa çağırır, ne de buralarda onun meddahlığını yaparız. Emre abisi gibi o da "doğuştan Fenerli" çıkarsa işimiz var zaten. Aman Allah korusun!
Düşüncenden haklısın fakat profesyonellik denen bir kavram var bilmem farkındamısın? Biz bu sene şampiyon olduk. 10 sene sonra demeyeceklerki M. Topuz geldide Beşiktaş forması giydide sonra Fener'e gittide onları şampiyon yaptırdıda vs. vs.
Mehmet Topuz şuan Fenerbahçe forması giyiyorsa ve terinin son damlasına kadar mücadele ediyorsa hiçbir laf söylemeye hakkımız yok. Elin yabancısından daha çok hakediyordur o kupayı.
Benim içimi asıl acıtan şampiyonlukta en ufak pay sahibi olmayan Bilica'nın kupayı en önde taşımasıydı. İçim sızladı gerçekten.
Sahada emre de mehmet de deli gibi mücadele ediyorlar benim için hiçbir sorun yok ama , arda geliyor desinler istemem kesinlikle istemem ama gelir , oynar alkışlarım desteklerim yorumlarınızın çoğuna katılıyorum ama bazılarında da sizin fenerbahçeliliğiniz bizimkinin üstündeymiş gibi konuşuyorsunuz bunlar gerçekten kırıcı şeyler bu transferler de siz veya ben doğmadan önce de büyük takımlar arasında yapılan transferlerdir sadece bizim ülkemizde değil bütün ülkelerde.
Tartışmaya gerek yok bence bu saatten sonra Arda gekmez Fener'e. Para ile ilgili bi durum değil çünkü bu durum.