Podolski konusunda nötrüm ancak sol ayaklı olması ve bir futbolcu için ideal yaşlardan biri olan 26 yaşında olması olumlu. Nuri'ye hareket yapan adam alındı, haddini bildireceğiz kafasında olanlara adam maçın hemen ardından özür dilemiş zaten.
Printable View
Podolski konusunda nötrüm ancak sol ayaklı olması ve bir futbolcu için ideal yaşlardan biri olan 26 yaşında olması olumlu. Nuri'ye hareket yapan adam alındı, haddini bildireceğiz kafasında olanlara adam maçın hemen ardından özür dilemiş zaten.
Köln ile görüşmelere başlanmış
Başlandı :) Yarın resmi açıklama gelir.
sol açık için mükemmel oldu harika transfer genç hırslı yetenekli çok güzel çok.
Daha transfer gerçekleşmedi.
gerçekleşir inşallah mükemmel iş.
% 90 gelir artık.Keita olayında M.İ.Y. ortalıgı bulandırmıştı ama bunda öyle bir durum yok şu anda.
Harika bir solak türkiyede izlemek keyif verecek
Podolski, Arda'nın yerine alabileceğimiz ve o mevkiye Türkiye'ye getirebileceğimiz en iyi oyunculardan biri.Takıma çok katkısı olucağını düşünüyorum.İnşallah kesinleşir.
1 de sol bek alabilsek olay tamamdır yawww... Eboue sol bek oynasa da olur
Sol taraf : Transfer - Podolski
Sağ Taraf : Eboue - Kazım
Orta alan : Melo - Selçuk
Of of of of :D
Defasnta da Ujfalusi ve Servet iyi zaten. Forvetimiz de var. Tek sıkıntı sol bek kaldı gibi.
Forvetede transfer gelicektir diye düşünüyorum.Fatih hocanın en önemsediği mevkilerden.Aslında yerli olarak Sercan getirilebilir.Nasıl olsa sadece ligde varız.Elmander-Baros-Sercan yeterli.Olmadı Pino'yu affetsinler.Gerektiğinde Podolski'yi forvete Pino'yu sola felan koyarız.
Siz bunları geçin.Bu takıma stoper ve sol bek gelmeden bir şey yapamazsın.Alex,Emre yine bir ara pas atacak bizimkiler tabi yürüyor biliyorsunuz tak gol tak gol.Musleradada suç bulamazsın.Şu an bir tane daha transfer düşünüyorlar.Bu sol bek te olabilir orta alanda.Ama almayadabilir.
Loveforfootball Love Football
Aysal suanda Londra da ''Sofra'' isimli restoranda Drogbayla birlikte yemek yiyor.Transfer kesin oldu diyebiliriz arkadaslar. (@ceylancapa)
Drogba,Podolski'li hücum Melo Selçuk'lu orta saha Eboue Ujfalusili defans Musleralı kale ile 100 tane play off maçı yapsak şampiyon oluruz :D
Forlan yarın İnter ile resmi sözleşme imzalayabilirmiş.Forlan işi olmaz zaten bizim.
ceylan çapa'nın yazdığı "üaysal şu an londra sofra'da drogba ile yemek yiyor" twiti üzerine üaysal'ı aradım.. öyle bir yemek yokmuş..
İbrahim Seten
O haber eski yahu. İlk drogba girişimimizde olan bir olay.
Podolski ile görüşmelere başladık..
ibrahimseten ibrahim seten
podolski g.saray'da.. bonservis 8.5 milyon euro.. oyuncuya yıllık 3.5 milyon euro ödeniyor.. yarın istanbul'da olması bekleniyor..
podolski g.saray'da.. bonservis 8.5 milyon euro.. oyuncuya yıllık 3.5 milyon euro ödeniyor.. yarın istanbul'da olması bekleniyor..
ibrahim seten
Edit:MEsajı göndere basmışım 30sn bekleyin uyarısı gelmiş görmemişim :D
Bana Köln ile ilgili mantıklı bir açıklama yapana mal varlığımı bağışlayacağım.:zuhaha
44 dakikalık fb kaynağı konuşması.. 1) gs alacak olmasa borsaya bildirmez.. 2) kaynak gs yönetimi.. 3) yarına sürpriz bir hedef de var..
Taraftarları kesinlikle kesecek başkanı :n: Para toplayıp al sonra sat :zuhaha
G.Saray çok büyük bir kulüp
Galatasaray, Podolski transferinde ikinci ve en önemli teklifini verdi. Sarı kırmızılılar Podolski’ye yıllık 4 milyon net ücret, takımı Köln’e ise 10 milyon avro bonservisi ücreti önerdi.
Türklerle ilişkisi çok iyi olan Polonya asıllı Alman futbolcu ise, arkadaşı olan futbolcu antrenörü Turgay Hardal’a Galatasaray’ın teklifiyle ilgili çok önemli bir mesaj verdi.
PODOLSKI: “KULÜBÜMLE ANLAŞILSIN, BEN GÖRÜŞMEYE HAZIRIM. GALATASARAY ÇOK BÜYÜK BİR TAKIM”
Köln’de yaşayan ve özellikle FC Köln ile Bayern Leverkusen takımlarıyla çok iyi ilişkileri olan Turgay Hardal, Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu oldu ve “Konuşmamız sırasında Lucas’ın yaklaşımını çok net anladım ‘Lucas, kulübümle mukavelem var. Ancak Galatasaray, kulübümle anlaşırsa ben görüşmeye hazırım. Türklerin beni böyle ısrarla istemesi gurur verici bir olaydır. Galatasaray çok büyük bir kulüptür. Ancak benim profesyonel bir anlaşmam var; önce kulübümle anlaşılmalı, sonrasında ben görüşmeye hazırım’ diyor” şeklinde konuştu.
GALATASARAY, LUCAS’A KÖLN’ÜN VERDİĞİNİN 2 KATINDAN FAZLASINI VERİYOR
Turgay Hardal, eğer Podolski, FC Köln Yönetimi’ne gidip, “Ben gitmek istiyorum” derse, bu iş kesin olur. Podolski, Köln’den yıllık 2.5 milyon avro brüt para kazanıyor, vergilerle birlikte eline net 1.5 milyon avro geçiyor. Oysa Galatasaray kendisine yıllık 4 milyon avro net para verdi. Lucas, bir daha hayatı boyunca böyle bir teklifle karşılaşamaz” dedi.
ALMAN BASINI DURUMU GALATASARAY LEHİNE DEĞERLENDİRMEYE BAŞLADI
Alman basının da bugün itibariyle Podolski’nin Galatasaray’a transferi konusunda ılımlı haberler yaptığını ifade eden Hardal, “Köln Başkanı Wolfgang Overath, ‘Podoslki’yi kesinlikle bırakmayacağız. O bizim idol futbolcumuz’ açıklamasında bulundu; ancak Kölner Express ve Bild gibi önemli gazetelerdeki arkadaşlarım Podolski konusunda durumun Galatasaray lehine değiştiğini söylediler ” şeklinde konuştu.
CELAL GÜRCAN: “GÖRÜŞMELERİMİZ İYİ GİDİYOR; EN GEÇ YARIN AKŞAM SONUÇ ALIRIZ.”
Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Celal Gürcan ise, konuyla ilgili Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada, “Başkan Yardımcımız Adnan Öztürk, orada transfer çalışmalarını sürdürüyor. Futbolcunun tavrı açısından düşündüğümüzde durumun lehimize olduğunu söyleyebilirim. Görüşmelerimiz çok iyi gidiyor. Ancak size yüzde veremem, bu transfer, ne olacağı belli olmaz. En geç yarın akşama kadar olumlu ya da olumsuz bir sonuç alacağız” dedi.
PODOLSKİ KÖLN’DE MUTSUZ
Lucas Podolski, Bayer Münih’ten ayrılıp büyük bir hevesle geldiği Köln’de son gelişmeler nedeniyle mutsuz günler yaşıyor. Öyle ki kaptanlığının alınmasına neden olduğunu düşündüğü sportif direktör Volker Finke ile selamlaşmıyor, tokalaşmıyor. Geçen sezonki teknik direktör Frank Schaefer’in gönderilmesi, ardından çok sevdiği kulüp çalışanlarının da işine son verilmesi Polonya asıllı futbolcu için tam bir hayal kırıklığı oldu. Podolski’nin mutsuz bir dönem geçirmesi, transfer konusunda Galatasaray’ın en önemli avantajı olarak değerlendirilirken, Alman futbol otoriteleri futbolcunun Galatasaray’a transferi durumunda, FC Köln kulüp binasını binlerce taraftarın basabileceğini söylüyorlar.
kaynak: radyospor
Taraftardan çekincesi olabilir Köln'ün.Taraftarları para toplayıpta aldılar diye hatırlıyorum.Böyle açıklamalar gelecektir fakat ben Podolski transferinin bittiğini düşünüyorum.Galatasaray'a yakın kaynaklarda yazıyor bunu..Gelmesi Galatasaray için çok iyi olacaktır.Tabii gelmemesi halinde tabii ki bir alternatif de vardır.
Podolski iyi transfer olur ama görünen o ki Köln bırakmayacak.
Ayrıca neden hiç Fransa Ligi'ne hiç bakmıyoruz, taş gibi oyuncular var.
6. hangisi gelir bilemem.. ama siz seçin beğenin, alın.. sürpriz ismi söylemem için önce şu transferin bitmesi lazım.. hamit'i de sordum..
9 saniye önce
5. ama olmazsa 2 adayımız daha vr. biri arshavin öteki reyes. forlan gittiği için daha önce reyes'i tk başına vermeyen amadrid masaya oturur
3 dakika önce
4. indirmezse vazgeçecekler.. hep konuştuğum malum kişi der ki: arda'nın yerine mutlaka ama mutlaka birini alacağız.. podolski'yi istiyoruz
5 dakika önce
3. daha aşağıya çekmeye çalışıyor. podolski ile anlaştılar ve oyuncunun kulübe baskı yapmasını bekliyorlar. köln fiyatı 8.5'un altına....
6 dakika önce
ibrahimseten ibrahim seten 2. "bonservis ücreti fazla.. biz takımın ilk taksitlerini ödemedik.. onları ödemeden podolski'yi bu fiyatlara almayalım" dedi.. gs rakamı...
8 dakika önce
1. gs'de birinin ak dediğine ötekinin kara dediği 2 yönetici var.. ak diyen yönetici köln ile anlaşma sağladı.. ama bu sefer kara diyen....