Ben Bojan'dan hala çok şeyler bekliyorum ve bence Barcelona'da kalması onun için daha iyi olur. Hatta bence Barcelona'nın 28 yaşında bir forvet alması Bojan'ı 1. forvet yapmayı planlamasından dolayıdır.
Printable View
Ben Bojan'dan hala çok şeyler bekliyorum ve bence Barcelona'da kalması onun için daha iyi olur. Hatta bence Barcelona'nın 28 yaşında bir forvet alması Bojan'ı 1. forvet yapmayı planlamasından dolayıdır.
Ji-Sung Park 4 hafta yok
Manchester United'ın orta saha oyuncusu Ji-Sung Park'ın dizinden sakat olduğu ve sahalardan 4 hafta uzak kalacağı bildirildi.
Manchester United'a Güney Kore'li oyuncusu Ji-Sung Park'tan kötü haber geldi.
Manchester United'ın teknik direktörü Alex Ferguson, kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, Güney Kore ile Asya Kupası'na katıldığı için takımdan bir süre ayrı kalan ve takımıyla antrenmanlara geçen hafta başlayan 29 yaşındaki futbolcunun, cuma sabahı yapılan idmanda sakatlandığını belirtti.
Ferguson, futbolcunun bir ay kadar forma giyemeyeceğini ve bunun kendileri için çok kötü bir haber olduğunu ifade etti.
NtvSpor
Torres geldiğinden beri maç kazanamıyor Chelsea. Önce lig gitti sonra FA cup. Elde avuçta şampiyonlar liginde başka bişey kalmadı. Ayrıca bu formda giderlerse ligde ilk 4 e giremezler seneye Avrupa ligi yaparlar.
Torres berbat oynuyor adam hiç koşmuyor.
Torres yeni sheva olucak gibi 2 sene sonra falan At.Madrid'e giderse tam olur.
her zaman aynı şeyi söyledim pek çok lfc forumunda ve kimse benle aynı görüşte değildi fakat şimdi üzülerek söylüyorum ki haklı olduğumu görüyorum. torres liverpool'a geldiği ilk sene dışında hiçbir şey vermemiştir takıma. evet. torres maalesef kötü giden bir takımı kurtarabilecek, sorumluluk alabilecek kapasiteye, yüreğe sahip bir oyuncu değil. umursamaz tavırları, sorunu kendinde aramaması performansında ciddi bir düşmeye sebep oldu. torres'i dikkatlice izleyince, herhangi sıradan bir çalım denemesinde topu kaptırdığı gibi oyunu bıraktığını, pes ettiğini görürler. bu konuda maalesef kaptanı gerrard ile tam zır bir görüntü çiziyor.
yeni takımında başarılar dilerim kendisine. bir gerrard,carragher kadar olamadı maalesef. batan bir gemiyi kurtarmaya çalışmaktansa, önce liverpool'a gelip süslü sözler söyleyip sonra chelsea'de hiçbir zaman liverpool taraftarı olmadım demesini bazıları yakıştırmaya bilir fakat torres'e yakışıyor maalesef.
Adam Madriddeki adıyla Chelsea ye transfer oldu.Çok severim Torresi ama Lpool da hiçbişi yapmadı bence iyiki sattı Lpool.Chelsea de eski formuna ulaşırmı göreceğiz Drogba-Torres kağıt üstünde dünyanın en iyi 2 lisi bence
Chelseanin Torresi alma sebebinden biride Lpool maçlarını kazanmak olduğunu düşünüyorum adam Lpoolda 102 maçta 65 gol atmış 7 si Chelsea ye :D
Ve Gökay geri döndü :p Boş bırakma Lpool konularını :D
Ne kadar yetenekli olursan ol futbol birazda yürek işi. Torres'de o yürek yok.
Evra'yla 3 yıl daha
İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United, Patrice Evra'nın sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattı.
2006 yılında 5 milyon sterline Monaco'dan transfer edilen 29 yaşındaki Fransız futbolcu, geçen 5 yılda Manchester United'ta çok şeyler kazandığını belirterek, taraftarlar, futbolcular, menajer ve kulüp çalışanlarının takımı dünyanın en iyisi yapmak için ciddi şekilde çalıştığını kaydetti.
Menajer Alex Ferguson ise Evra'nın tartışmasız dünyanın en iyi sol beklerinden biri olduğunu, deneyim ve yeteneğinin, Fransız futbolcunun önemini daha da artırdığını ifade etti.
Evra, 2006 yılından bu yana ligde 159 maçta forma giydi ve 2 gol attı.
NtvSpor
"Şampiyonlar Ligi bizim için mucize"
Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın menajeri Harry Redknapp, takımın gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi'ne katılmasının "mucize" olacağını savundu.
Tottenham bu sezon hem Premier Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir grafik sergiliyor. Takım, Premier Lig'de 4. basamakta bulunuyor. Bu da sezonun bugün bitmesi halinde, Tottenham'ın Şampiyonlar ligi ön eleme turuna katılacağı anlamına geliyor. Şampiyonlar Ligi'nde ise Milan'ı deplasmanda 1 - 0 yenen Londra ekibi çeyrek final için avantajı elinde tutuyor. Tüm bunlar, Tottenham taraftarının takımdan beklentilerini de yükseltti. Birçok Tottenhamlı, gelecek sezon yeniden Şampiyonlar Ligi'ne katılamamayı başarısızlık olarak göreceğini söylüyor.
Redknapp: Şampiyonlar Ligi bizim için mucize
Menajer Harry Redknapp, böyle düşünenler beklenmedik bir çıkış yaptı. Taraftarına Manchester City ve Chelsea'nin transfer bütçesini ve kadrolarını hatırlatan deneyimli menajer, yeniden Şampiyonlar Ligi'ne katılmalarının "mucize" olacağını savundu. Kendilerini ara transfer döneminde sadece 4.5 milyon sterlin harcadığına vurgu yapan Redknapp; "Tottenham'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılması bir zorunluluk değil; olsa olsa ikramiyedir. Bizim sürekli Devler ligi'ne katılmamız gerektiğini düşünen insanlar, rakiplerimizin bütçelerini, ellerindeki oyuncuları görmezden geliyor. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılan bir takımdan yapabileceğinden fazlasını beklemeyin" diye konuştu. Manchester United ve Arsenal'in ilk 2 sıradaki yerinin garanti göründüğünü vurgulayan Redknapp, kötü günler geçirse de, Chelsea'nin de ilk 4'e gireceğini düşünüyor. Bu durumda Manchester City ile aralarında 4.lük yarışı olacağını ifade eden Redknapp; "Sezon başında ilk 4'e kim girecek diye sorsaydınız; Tevez, Dzeko ve Balotelli gibi oyuncular nedeniyle City'e hayatımı koyardım. Bu yüzden bir kez daha şampiyonlar Ligi'ne katılırsak, bu bizim için inanılması güç bir başarı olur" dedi.
NtvSpor
"Barcelona gibi olabiliriz"
Manchester City forması giyen Yaya Toure, eski kulübü Barcelona'ya göndermelerde bulundu. Toure, City'nin, Barcelona'dan daha büyük bir takım olma potansiyeli bulunduğunu savundu.
Yaya Toure, geçen yaz Barcelona'dan ayrılarak Manchester City'deki yıldızların arasına katılmıştı. Toure, eski kulübü Barcelona'nın, şu anda dünyanın en iyi takımı olduğunu kabul etti; bununla birlikte, yakın gelecekte işlerin değişeceğini savundu. "Barcelona'dan daha büyük olabiliriz" diyen Toure; "şu anda Barcelona ile City'i kıyaslayamazsınız. Onların elinde Messi, Xavi, Iniesta ve Dani Alves gibi bölgelerinin en iyi oyuncuları var. Ancak biz de hala yapılanmaya çalışıyoruz. Yakın gelecekte, onlardan daha büyük bir takım olmamamız için hiçbir neden göremiyorum" diye konuştu.
Toure: Barcelona gibi olabiliriz
Toure, Uefa Avrupa ligi'nde yollarına devam etmelerine karşın, bu sezon ilk ve tek önceliklerinin, ligi ilk 3 sırada bitirerek, gelecek sezon doğrudan Şampiyonlar Ligi‘ne katılmak olduğunu da vurguladı.
NtvSpor
Siz önce önünüzdeki Unıted gibi olun; sıra Barcelona'ya sonra gelsin.
Jose Mourinho'nun Chelsea aşkı
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, birgün yeniden Londra ekibi Chelsea'nin başına geçmek istediğini açıkladı.
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, birgün yeniden Chelsea'nin başına geçmek istediğini söyledi. Londra ekibinde kariyerinin en mutlu günlerini geçirdiğini ifade eden Mourinho, bununla birlikte Real Madrid ile sözleşmesine sadık kalmayı planlıyor.
Jose Mourinho, Real Madrid Genel Direktörü Jorge Valdano ile yaşadığı görüş ayrılıkları üzerine, sezon sonunda takımdan ayrılabileceği sinyalleri vermişti. Ancak Valdano, ipleri Mourinho'ya teslim edince, Portekizli teknik adam da ayrılma kararından vazgeçti. Başarılı çalıştırıcı, İspanyol ekibiyle imzaladığı 4 yıllık sözleşmeye sadık kalmayı planlasa da, futbolda herşeyin bir gün içinde değişebileceğini vurguladı ve sözü Chelsea'ye getirdi...
Eski kulübünü hala çok sevdiğini ve bir gün geri dönmek istediğini söyleyen Mourinho, "Chelsea'deyken dünyanın en mutlu adamıydım. Bütün kariyerimi bu kulüpte geçireceğimi düşünüyordum. Ancak birkaç ay içinde herşey değişti. Yani futbolda geleceğin neler getireceğini hiçbir zaman bilemezsiniz" ifadelerini kullandı.
Chelsea'nin ardından Inter'de de büyük başarılar yaşayan Mourinho, herkes mutlu olduğu sürece Real Madrid'de çalışmaya devam edeceğini söyledi. Mourinho, "Kontratınız bitmeden önce Chelsea'ye dönme olasılığınız var mı?" sorusuna ise, "Bilmiyorum... Chelsea'yi seviyorum" yanıtını verdi.
NtvSpor
Arsenal ve Tottenham kulüpleri Bojan Krkic'e teklif götürmek için hazırlıklara şimdiden başladı.
Premier Lig ekiplerinden Arsenal ve Tottenham, bu kez Barcelona'nın genç yıldızı Bojan Krkic için karşı karşıya geldi.
El Mundo Deportivo'nun haberine göre 20 yaşındaki golcü oyuncu için iki Londra kulübü de şimdiden kolları sıvadı. Sezon sonu yapacakları teklif için hazırlıklara başlayan Wenger ve Redknapp, oyuncunun geçtiğimiz günlerde Barça TV'ye verdiği bir röportajda Premier Lig'de oynamayı istediğini söylemesiyle çalışmalarına hız verdi.
Bu sezon oynadığı 19 maçta sadece üç gol atabilen Krkic, Afellay'ın da transfer edilmesiyle kadroya girmekte oldukça zorlanıyor.
Goal
Gelsin Buraya Efsane Yapalım Krkic'i
Van Persie'nin yedeği olur..
Arsenal'e gelmesini çok isterim.
Her 2 takım da başarılı olamaz gibime geliyor...
Barca'dan ayrılsın ama İspanya'da kalsın bence Krkic. O tarz futbola daha çok uyuyor.
"MANU satılık değil"
Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın sahibi Glazer ailesi, takımın Katar kraliyet ailesine satılacağını resmen yalanladı. Glazerlar, kulübün satılık olmadığını açıkladı.
İngiliz basını geçtiğimiz günlerde, Glazer ailesi ile Katar kraliyet ailesinin, Manchester United'ın satışı konusunda anlaştığını ileri sürmüştü. Gazetelere göre, Glazerlar 1.6 milyar sterlinlik astronomik teklifi geri çevirememişti. Ancak United taraftar gruplarının büyük tepkiyle karşıladığı Amerikalı aile, spekülasyonların sona ermemesi üzerine, resmi bir açıklama ile kulübün satılık olmadığını duyurdu.
Glazer: MANU satılık değil
Açıklamada, "United'ı uzun vadeli bir yatırım olarak görüyoruz. Bu yüzden satmak gibi bir niyetimiz yok. Ayrıca Katar kraliyet ailesinden kulübü satın almaya yönelik herhangi bir teklif almadık" denildi.
Geçtiğimiz aylarda, zengin işadamlarından oluşan taraftar grubu Kızıl Şövalyeler de, kulübü satın almak için girişimde bulunmuş, ancak 800 milyon sterlinlik teklif, Glazer ailesi tarafından geri çevrilmişti.
NtvSpor
Bence satsınlar Manchester eski günlerine döner...
Zaten Kötü mü ki Şuan:D
Resmi olarak yalanlandığına göre kilit (: