48 yıl sonra gelen kupa: 1-2
Birmingham City, Carling Kupası final karşılaşmasında Wembley'de karşılaştığı Arsenal'i son dakika golüyle geçerek, bu kupayı tam 48 yıl sonra müzesine götürme başarısı gösterdi.
İngiltere Carling Kupası final karşılaşmasında Arsenal, Wembley Stadyumu'nda Birmingham City ile karşılaştı.
Birmingham City, son dakikalarda attığı golle Arsenal'i 2-1'le devirip kupanın sahibi oldu. Birmingham'a galibiyeti getiren golleri 28'de Zigic, 90'da ise Martins atarken, Arsenal'e 39.dakikadaki Van Persie'nin attığı gol yetmedi.
Carling Kupası'nı son olarak 1993 yılında müzesine götürmeyi başaran Arsenal, 18 yıllık hasretine son veremezken, Birmingham ise 48 sene sonra bu kupayı müzesine götürmeyi başardı.
Chelsea Antremanında Skandal
Ünlü oyuncu adam vurdu!
Chelsea'nin yıldızı Ashley Cole, havalı tüfekle bir genci vurdu!
http://images.iha.com.tr/i//2011/02/...227_122848.jpg
Antrenman sahasının kenarında dolu olduğunu farketmeyen silahla şakalaşan Cole, kazara tüfeği ateşledi. 22 kaliblerilik silahın mermisi hemen yanındaki 21 yaşındaki Tom Cowan'a isabet etti.
Cowan'a Chelsea sağlık ekibi ilk müdaheleyi yaptı. Bir kaynak ise silahın Cole'a ait olduğunu öne sürerek, "Bir oyuncunun antrenman sahasına silah getirmesi inanılmaz" dedi.
Olayın geçen Pazar günü meydana geldiği öne sürülürken, haftada 110 bin sterlin kazanan Cole'a, kulüp yönetiminden ağır para cezası verildiği kaydedildi.
HABERTÜRK
Carragher kapıdan kovuldu!
Liverpool-Manchetser United maçının ardından çok ağır bir faul yaptığı Nani'den özür dilemek isteyen Jamie Carragher, Manu soyunma odasından kovuldu.
Liverpool'un evinde Manchester United'ı 3-0 mağlup ettiği karşılaşma sırasında rakip takımdan Nani'ye çok sert bir faul yapan ve bacağında kanamaya yok açan Jamie Carragher'ın özür isteği geri çevrdildi.
Telegraph'ın haberine göre maçın ardından Manchester United soyunma odasına giden Liverpool kaptanı Jamie Carragher, Nani'den özür dilemek istediğini söyledi ancak kapıdan kovuldu.
Maçın ardından koltuk değnekleri ile ayakta durabilen Nani'nin FA Cup'ta çeyrek final mücadelesi dahil birçok karşılaşmayı da sakatlığı yüzünden kaçırması kesin giib görünüyor.
Dzeko: "Shevchenko'nun yapamadığını başarmak istiyorum"
Edin Dzeko, idolü olarak tanımladığı Andriy Shevchenko'nun başarılı olamadığı Premier Lig'e damga vurmak istediğini söyledi.
Manchester City'nin golcüsü Edin Dzeko UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile yapacakları maç öncesinde çarpıcı açıklamalar yaptı.
Daily Mail'e konuşan 24 yaşındaki yıldız oyuncu, Andriy Shevchenko'nun da forma giydiği Dinamo Kiev ile karşılaşacakları maç öncesinde, "Shevchenko benim her zaman en beğendiğim futbolcu olmuştur. O benim idolüm. Birkaç sene önce Wolfsburg'un Milan ile yaptığı maçta onunla görüşmüştüm ve formalarımızı değişmiştik. İngiltere'de kötü dönemler geçirdi ama sonuçta bu futbol. İngiltere diğer ülkelere göre çok farklı ve buna alışmam lazım. Umarım buraya damgamı vururum." ifadelerini kullandı.
Öte yandan teknik direktör Roberto Mancini de yeni talebesi hakkında umutlu konuştu. İtalyan çalıştırıcı, "Edin Avrupa'nın en büyük forvetlerinden biri. Ocak ayında gelip yeni birligde yeni bir takım forması giymek kolay değildir, ama şu an ondan çok memnunum ve İngiltere'nin en iyilerinden biri olacağına inanıyorum." dedi.
Manchester City ile Dinamo Kiev bu akşam TSİ 22:05'te karşı karşıya gelecek.