Önder Turacı %90 Galatasaraydaymış bu sezon.. Yakında açıklanır o da..
Printable View
Önder Turacı %90 Galatasaraydaymış bu sezon.. Yakında açıklanır o da..
Önder Turacı'mı?umarım yalandır.Gökhan ve Servet'e razıyım.Yönetim öyle bir hata yapmaz.Çok taraftar tepkisi alır Önder transferi.
Demek ki bir şeyler değimiş. :)
Ersan gelirse -ki gelecek gibi duruyor, Önder Turacı gelmez. :) Olmazsa da gelmesin yahu.
Onder'i Fener'e ilk geldigi yillar severdim ama eski Onder'den eser yok. Ersan gelirse ve Ersan da buna raziysa cok iyi olur. Kaliteli bir yabanci stoper de alinirsa savunma hattindaki problem cozulmus olur.
Önder'i almak için Fenerbahçeyle yarışmmış ve kaybetmiştik. Ondan sonra "zaten kötü oyuncuydu" falan gibi saçma açıklama yapmıştı bizim bir yönetici. Bence alırsak tam bir rezalet olur.
İlk hedef Reina
Transfer dönemine flaş hamleleri ile dikkat çeken Galatasaray'ın kaledeki ilk hedefinin Liverpool'un İspanyol file bekçisi Pepe Reina olduğu iddia edildi.
DHA
Son yıllarda kalesinde sorun yaşayan Galatasaray bu kez file bekçisi arayışında mutlaka önemli bir transfer gerçekleştirerek kalesini sağlama almak istiyor.
Sarı kırmızılıların hedefinde bir numaralı isim ise Liverpool'un İspanyol kalecisi Pepe Reina. Liverpool kalesini son yıllarda başarı ile koruyan Reina, Dünya Şampiyonu İspanya'nın üçüncü kalecisi idi. 28 yaşındaki Reina'nın Liverpool ile 2016 yılına kadar kontratı var. Ancak Liverpool'un Premier Lig'de şampiyonluktan uzak performans sergilemesi İspanyol yıldızı yeni heyecanlara ittiği öğrenildi. Galatasaray'ın ön teklifine "olabilir" yanıtını veren Reina için sarı kırmızılılar, Liverpool Kulübü ile transfer pazarlığına giriştiği bildirildi.
Kadro yapalım bi
-----------Frey/Boruc/Buffon-------------
Sabri------Ersan----------Granqvist----------- Hakan Balta ( Transfer )
(Transfer)Kazım-----S.İnan------Kallström-----------Arda Turan
-------------Baros------------------Johan Elmander-----------------
Bence Önder gelir çünkü her sezon bi kazma transfer etme geleneğimiz oluştu :D
Reina mı ? O adam tam kova ya.
Kaleci büyük ihtimalle Italya'dan olacak ama su kesin ki Buffon degil. Benim tahminime göre Boruc veya Frey.
Bu arada hiç Kazım'ın yerine transfer falan düşünmeyin abi. Artık Kazım eski Kazım değil aile düzeni falan Fenerbahçe'dekinden çok farklı. Ve ayrıca Türkiye'de onunla en iyi çalışan en verimli şekilde kullanan kişi de Fatih Terim. Ben bu sene çok iyi bir performans bekliyorum :) güvenelim Kazım'a :))
Ben Kazım'a güveniyorum ama Kazım'ın yanında Volkan da gelirse çok sağlam olur sağ kanat. Hiç sevmem kendisini ama yetenekli :)
Isaksson bitmeyen sevdamız :D Reina gelirse çok büyük yankı uyandırır. Liverpool'a her sene 3-4 maç kaybettiriyor kendisi :D
Bence de Reina çok iyi bi kaleci değil Frey yer onu, Isaksson iyidir ama o da ayrı bi kazma :D Ama benim gönlümden Romero-Buffon-Julio Cesar 3'lüsünden biri gelsin diyor.
Arkadaş çok FM oynuyor ondan onu yazmış sanırım yani hayal ürünü :D Galatasaray o oyuncuyu tanımıyordur bile ben bile ilk defa gördüm :D